2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
@kmltm canim cok gecmis olsun ablana.esiylede tartismus ama bankaninda stresi falab tabi etkilemistir.yahuu nasil anlamazz doktorlarr kalbi durmuss yavrucaginn cok gecmis olsun acil sifalar her anlamda

Saol canm son kontrolden 3 gun sonra kalbi durmus

Kolay gelsin canm ben temzlikci cagrcaktm da tasinma mevzusu olunca vazgectm temzlikten pis pis oturuyoruz valla:)))gunluk isleri yapyorm sadece:)

kadinin hic sesi yok 8cm aciklik olmus ama kadinda tik yok

Masallah dogru olani yapiyo aslinda.bagirmk insani yoruyo sadece de o haldeyken bagirmamak da imkansiz gbi:)

Bende başladım.
Oturma odasının duvarlarını camlarını sildim. Süpürdüm tozunu aldım. Halıları yıkamaya verdim sabah. Gökçe hanımın döktüğü pudingi temizleyemeştim zaten.Koridorun duvarlarını sildim. Mutfağı annemle temizlemiştik sağolsun. Kışlıkları kaldırdım. Yazlıkları çıkarttım. Gardrobu temizledim sildim. Bazanın altını düzenledim. Yorganları havalandırdım kaldırdım.
Baya bi iş yapmışım sahi
Her gün bişey yapıyorum. Böyle yarım yamalakta ne kadar temiz oluyo bilmiyorum ama hiç yoktan iyidir.
Evde ki çocuk odası boş temizlemediğim şeyleri oraya yığdım yavaş yavaş temizleyip kaldırıyorum. dağ gibi oldu orası gözünde büyüyo iyice. En son duvarların hepsini silincede tülleri yıkıycam inşallah. Daha çok iş var ya

oh oh maşallah ellerine sağlık topiği hamarat hatunları sıralanıyo ay banada bi ilham bişi gelsede en azından yazlıkları çıkarsam :))

Maşallah size bizde haftasonu yeni evi temizledik eşim kayınpederim ben kayınvalide de betüle baktı öldüm yorgunluktan bugün betülle dinlenebildiğim kadar dinleniyorum işte

oh oh maşallah ellerine sağlık topiği hamarat hatunları sıralanıyo ay banada bi ilham bişi gelsede en azından yazlıkları çıkarsam :))
Bende onu bekliyodum da annem başlamazsan kışa anca yaparsın ortalığı bi dök mecbur toplucan dedi. Bende bi gayret başladım:))
Bir de boş çocuk odasını gökçeye oyun odası yapcam onun heveside var:) biraz ondan acele ediyorum
Maşallah size bizde haftasonu yeni evi temizledik eşim kayınpederim ben kayınvalide de betüle baktı öldüm yorgunluktan bugün betülle dinlenebildiğim kadar dinleniyorum işte
Bende kv mi çağırırım diye düşünüyodum o gökçeyle ilgilenirken yaparım diye. Kadın cam sildiğim bezden bezi nasıl sıktığıma kadar karışınca vazgeçtim. :))
Kızımın elinede bi bez veriyorum yardım ediyo sıpam.
sizinki daha zordur temizle düzen kur

Canim duvardaki isi cikarabildinmi

Bizde izliyoruz canim kizim ayagimda uyuyor ben bakiyorum ama o bebek nasil uyudu öyle ne biliim 10 dk nasil aglatti bende yalniz uyusun istiyorum tabiki ama aglamasina heleki okadar aglamasina dayanamam
Super dadiyi izliyoruz dadi alkisladikca emre de alkisliyo

Canim duvardaki isi cikarabildinmi
evet canım sana çoook teşekkür ederim. Çamaşır suyuyla çifle ellerimi boşu boşuna mahfetmişim. Biraz umutsuz denemiştim ama iz falan kalmadı duvarda şaşırdım. Hemde öyle bastırmama falanda gerek kalmadı.
Emin olamadım kimin dediğine hafızam kötüdür. Geri sayfalara bakıp teşekkür etcektim bende sana:)
Çok sağol gerçekten bi bulaşık deterjanıyla süngerden bunu beklemezdim:)

kadinin hic sesi yok 8cm aciklik olmus ama kadinda tik yok
aynii benm gbi:) hastaneye cati muayenesine dye gtmistm doktr 4cm acilman var sanci hissetmiyomusn dedi hcbisey hissetmiyodum suni sanci verdiler bnde hla tik yoktu. Bakti doktr 6cm olmus dedi herkes sokta tabi bnde hcbisey yok. Ama hafifhafif sanci basladiginda baktilar 8cm olmus ondan snrasi felaketti

Benim dolabı görsrn yazşıklar kışlıklar birbirine girdi kışlıkları kaldırımca aralardan yazlıklar çıkacak inşalah
ahaha bak buda çok iimiş ama senin telaşen vardı canım ondan taşınmak helede bebişle ne kadar zor

aslında doğru biraz dökünce mecbur toparlıyosun da benim anca izin fln almam lazım şimdilik yazlıkları çıkarıp camları silme için yarına şartlıyorum kendimi gerisini de azar azar bi şekillerde halledicem inşallah

Çalışan anne için herşey iki kat zor zaten:/

Sen bu kadar is yparken gokce napiyobi benmki mi izin vermiyo mutfagi toplayana kadar bacagima yapisip agliyo yakisliklari topladm gecen hafta bazanin ustunde kaldirilmayi bekliyolar.umarim kis gelinceye kadar kaldiririm

Bizde izliyoruz canim kizim ayagimda uyuyor ben bakiyorum ama o bebek nasil uyudu öyle ne biliim 10 dk nasil aglatti bende yalniz uyusun istiyorum tabiki ama aglamasina heleki okadar aglamasina dayanamam

Aynen ben de yapamam onu

Az önce yazarken yatak odasında yatağın üstünde oturuyoduk betülle bi gaza geldim kışlıkları doldurdum hurca yazlıkları katladım askıdakileri kaldırmak kaldı sadece betül durmadı şimdi oarka geldik

Sen bu kadar is yparken gokce napiyobi benmki mi izin vermiyo mutfagi toplayana kadar bacagima yapisip agliyo yakisliklari topladm gecen hafta bazanin ustunde kaldirilmayi bekliyolar.umarim kis gelinceye kadar kaldiririm

Aynen ben de yapamam onu
Yarım ediyo teyzesi küçük bi bezi var gözlük bezi. Onunla hevesli hevesli bişeyleri sildim. Şimdi bırakmıyo ben yapınca oda eline alıyo önüne gelen yeri siliyo
Primanın aylık paket kutuları var ya onun içine oturtuyorum kucağına bişeyler koyuyorum onlarla uğraşıyo
Kışlıkları kaldırırken de yatağın üzerine oturttum askısan aldığım çorapları yoğdım önüne hepsini inceledi ordan oraya fırlatto
Süpürgenin sopa kısmını çıkarıp önüne koyuyorum benim yaptığım gibi ileri geri hareket ettiriyo. Bakıyo gülüyo
Ama mutlaka ona laf atmam arada öpmem falan lazım yoksa bırakıyo hemen:)

Kizlar bana mavi renkli kolonya lazm ya burda bulamam gittigidiyorda buldum alsammi acaba?
Canım bende sitede görünce merak edip internetten bakmıştım. Sıvı boyolar varmış damlatıyomuşsun sadece içine. Google a renkli kolonya yapımı yazınca çıkıyo hemen bak istersen

bende burda okurken gaza geldim yarın ilk iş onu halledeceğim mirayla da babası ilgilenir olmadı parka faln giderler artık

Kizlar bana mavi renkli kolonya lazm ya burda bulamam gittigidiyorda buldum alsammi acaba?
içeriğine güvenme açısından mı soruyosun canım büyük markalar dışında hiçbi yerden emin olamayız gibi geliyor bana onlarda da renkli yoktur heralde o yüzden alınabilir gibi geldi bana

oy güzellik bu ya hemde anne gibi hamarat maşallah

@kmltm kolonya yerine bonibon veya bi tas cikolatalar varya onlardan da koyabilirsin ben oyle dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…