- 14 Ocak 2013
- 2.367
- 4.604
- 248
- 37
@kmltm canim cok gecmis olsun ablana.esiylede tartismus ama bankaninda stresi falab tabi etkilemistir.yahuu nasil anlamazz doktorlarr kalbi durmuss yavrucaginncok gecmis olsun acil sifalar her anlamda
Kizlae bahar temizligine basladim salonda mobilyalarin icini bosalttim makinaya yerlestirdim yikaniyor iclerini silip yerlestircem tabi hemen bir mola kizima yemek yedirdim uyutuyorum simdi bu temizlik boyle bir ayda anca biter gibi en son halilari yikatcam kizimda uyumamakta direniyordu emdi ama uyumadi bende eski usul gozlerine tulbent orttum bizim sikintili acmak istedi ellerini tutup ninni soyledim hemencik uyudu:)
kadinin hic sesi yok 8cm aciklik olmus ama kadinda tik yok
Bende başladım.Kizlae bahar temizligine basladim salonda mobilyalarin icini bosalttim makinaya yerlestirdim yikaniyor iclerini silip yerlestircem tabi hemen bir mola kizima yemek yedirdim uyutuyorum simdi bu temizlik boyle bir ayda anca biter gibi en son halilari yikatcam kizimda uyumamakta direniyordu emdi ama uyumadi bende eski usul gozlerine tulbent orttum bizim sikintili acmak istedi ellerini tutup ninni soyledim hemencik uyudu:)
oh oh maşallah ellerine sağlık topiği hamarat hatunları sıralanıyo ay banada bi ilham bişi gelsede en azından yazlıkları çıkarsam :))Bende başladım.
Oturma odasının duvarlarını camlarını sildim. Süpürdüm tozunu aldım. Halıları yıkamaya verdim sabah. Gökçe hanımın döktüğü pudingi temizleyemeştim zaten.Koridorun duvarlarını sildim. Mutfağı annemle temizlemiştik sağolsun. Kışlıkları kaldırdım. Yazlıkları çıkarttım. Gardrobu temizledim sildim. Bazanın altını düzenledim. Yorganları havalandırdım kaldırdım.
Baya bi iş yapmışım sahi
Her gün bişey yapıyorum. Böyle yarım yamalakta ne kadar temiz oluyo bilmiyorum ama hiç yoktan iyidir.
Evde ki çocuk odası boş temizlemediğim şeyleri oraya yığdım yavaş yavaş temizleyip kaldırıyorum. dağ gibi oldu orası gözünde büyüyo iyice. En son duvarların hepsini silincede tülleri yıkıycam inşallah. Daha çok iş var ya
Kizlae bahar temizligine basladim salonda mobilyalarin icini bosalttim makinaya yerlestirdim yikaniyor iclerini silip yerlestircem tabi hemen bir mola kizima yemek yedirdim uyutuyorum simdi bu temizlik boyle bir ayda anca biter gibi en son halilari yikatcam kizimda uyumamakta direniyordu emdi ama uyumadi bende eski usul gozlerine tulbent orttum bizim sikintili acmak istedi ellerini tutup ninni soyledim hemencik uyudu:)
Bende başladım.
Oturma odasının duvarlarını camlarını sildim. Süpürdüm tozunu aldım. Halıları yıkamaya verdim sabah. Gökçe hanımın döktüğü pudingi temizleyemeştim zaten.Koridorun duvarlarını sildim. Mutfağı annemle temizlemiştik sağolsun. Kışlıkları kaldırdım. Yazlıkları çıkarttım. Gardrobu temizledim sildim. Bazanın altını düzenledim. Yorganları havalandırdım kaldırdım.
Baya bi iş yapmışım sahi
Her gün bişey yapıyorum. Böyle yarım yamalakta ne kadar temiz oluyo bilmiyorum ama hiç yoktan iyidir.
Evde ki çocuk odası boş temizlemediğim şeyleri oraya yığdım yavaş yavaş temizleyip kaldırıyorum. dağ gibi oldu orası gözünde büyüyo iyice. En son duvarların hepsini silincede tülleri yıkıycam inşallah. Daha çok iş var ya
Benim dolabı görsrn yazşıklar kışlıklar birbirine girdi kışlıkları kaldırımca aralardan yazlıklar çıkacak inşalahoh oh maşallah ellerine sağlık topiği hamarat hatunları sıralanıyo ay banada bi ilham bişi gelsede en azından yazlıkları çıkarsam :))
Bende onu bekliyodum da annem başlamazsan kışa anca yaparsın ortalığı bi dök mecbur toplucan dedi. Bende bi gayret başladım:))oh oh maşallah ellerine sağlık topiği hamarat hatunları sıralanıyo ay banada bi ilham bişi gelsede en azından yazlıkları çıkarsam :))
Bende kv mi çağırırım diye düşünüyodum o gökçeyle ilgilenirken yaparım diye. Kadın cam sildiğim bezden bezi nasıl sıktığıma kadar karışınca vazgeçtim. :))Maşallah size bizde haftasonu yeni evi temizledik eşim kayınpederim ben kayınvalide de betüle baktı öldüm yorgunluktan bugün betülle dinlenebildiğim kadar dinleniyorum işte
Bende onu bekliyodum da annem başlamazsan kışa anca yaparsın ortalığı bi dök mecbur toplucan dedi. Bende bi gayret başladım:))
Bir de boş çocuk odasını gökçeye oyun odası yapcam onun heveside var:) biraz ondan acele ediyorum
Bende kv mi çağırırım diye düşünüyodum o gökçeyle ilgilenirken yaparım diye. Kadın cam sildiğim bezden bezi nasıl sıktığıma kadar karışınca vazgeçtim. :))
Kızımın elinede bi bez veriyorum yardım ediyo sıpam.
sizinki daha zordur temizle düzen kur
Super dadiyi izliyoruz dadi alkisladikca emre de alkisliyo
evet canım sana çoook teşekkür ederim. Çamaşır suyuyla çifle ellerimi boşu boşuna mahfetmişim. Biraz umutsuz denemiştim ama iz falan kalmadı duvarda şaşırdım. Hemde öyle bastırmama falanda gerek kalmadı.Canim duvardaki isi cikarabildinmi
aynii benm gbi:) hastaneye cati muayenesine dye gtmistm doktr 4cm acilman var sanci hissetmiyomusn dedi hcbisey hissetmiyodum suni sanci verdiler bnde hla tik yoktu. Bakti doktr 6cm olmus dedi herkes sokta tabi bnde hcbisey yok. Ama hafifhafif sanci basladiginda baktilar 8cm olmus ondan snrasi felakettikadinin hic sesi yok 8cm aciklik olmus ama kadinda tik yok
ahaha bak buda çok iimiş ama senin telaşen vardı canım ondan taşınmak helede bebişle ne kadar zorBenim dolabı görsrn yazşıklar kışlıklar birbirine girdi kışlıkları kaldırımca aralardan yazlıklar çıkacak inşalah
aslında doğru biraz dökünce mecbur toparlıyosun da benim anca izin fln almam lazım şimdilik yazlıkları çıkarıp camları silme için yarına şartlıyorum kendimi gerisini de azar azar bi şekillerde halledicem inşallahBende onu bekliyodum da annem başlamazsan kışa anca yaparsın ortalığı bi dök mecbur toplucan dedi. Bende bi gayret başladım:))
Bir de boş çocuk odasını gökçeye oyun odası yapcam onun heveside var:) biraz ondan acele ediyorum
Bende kv mi çağırırım diye düşünüyodum o gökçeyle ilgilenirken yaparım diye. Kadın cam sildiğim bezden bezi nasıl sıktığıma kadar karışınca vazgeçtim. :))
Kızımın elinede bi bez veriyorum yardım ediyo sıpam.
sizinki daha zordur temizle düzen kur
Çalışan anne için herşey iki kat zor zaten:/ahaha bak buda çok iimiş ama senin telaşen vardı canım ondan taşınmak helede bebişle ne kadar zor
aslında doğru biraz dökünce mecbur toparlıyosun da benim anca izin fln almam lazım şimdilik yazlıkları çıkarıp camları silme için yarına şartlıyorum kendimi gerisini de azar azar bi şekillerde halledicem inşallah
Bende başladım.
Baya bi iş yapmışım sahi
Bizde izliyoruz canim kizim ayagimda uyuyor ben bakiyorum ama o bebek nasil uyudu öyle ne biliim 10 dk nasil aglatti bende yalniz uyusun istiyorum tabiki ama aglamasina heleki okadar aglamasina dayanamam
ahaha bak buda çok iimiş ama senin telaşen vardı canım ondan taşınmak helede bebişle ne kadar zor
aslında doğru biraz dökünce mecbur toparlıyosun da benim anca izin fln almam lazım şimdilik yazlıkları çıkarıp camları silme için yarına şartlıyorum kendimi gerisini de azar azar bi şekillerde halledicem inşallah
Yarım ediyo teyzesiSen bu kadar is yparken gokce napiyobi benmki mi izin vermiyo mutfagi toplayana kadar bacagima yapisip agliyo ya kisliklari topladm gecen hafta bazanin ustunde kaldirilmayi bekliyolar.umarim kis gelinceye kadar kaldiririm
Aynen ben de yapamam onu
Canım bende sitede görünce merak edip internetten bakmıştım. Sıvı boyolar varmış damlatıyomuşsun sadece içine. Google a renkli kolonya yapımı yazınca çıkıyo hemen bak istersenKizlar bana mavi renkli kolonya lazm ya burda bulamam gittigidiyorda buldum alsammi acaba?
bende burda okurken gaza geldim yarın ilk iş onu halledeceğim mirayla da babası ilgilenir olmadı parka faln giderler artıkAz önce yazarken yatak odasında yatağın üstünde oturuyoduk betülle bi gaza geldim kışlıkları doldurdum hurca yazlıkları katladım askıdakileri kaldırmak kaldı sadece betül durmadı şimdi oarka geldik
içeriğine güvenme açısından mı soruyosun canım büyük markalar dışında hiçbi yerden emin olamayız gibi geliyor bana onlarda da renkli yoktur heralde o yüzden alınabilir gibi geldi banaKizlar bana mavi renkli kolonya lazm ya burda bulamam gittigidiyorda buldum alsammi acaba?
oy güzellik bu ya hemde anne gibi hamarat maşallah
Yarım ediyo teyzesiküçük bi bezi var gözlük bezi. Onunla hevesli hevesli bişeyleri sildim. Şimdi bırakmıyo ben yapınca oda eline alıyo önüne gelen yeri siliyo
Primanın aylık paket kutuları var ya onun içine oturtuyorum kucağına bişeyler koyuyorum onlarla uğraşıyo
Kışlıkları kaldırırken de yatağın üzerine oturttum askısan aldığım çorapları yoğdım önüne hepsini inceledi ordan oraya fırlatto
Süpürgenin sopa kısmını çıkarıp önüne koyuyorum benim yaptığım gibi ileri geri hareket ettiriyo. Bakıyo gülüyo
Ama mutlaka ona laf atmam arada öpmem falan lazım yoksa bırakıyo hemen:)Eki Görüntüle 1531765
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?