2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Ya ariyorm bildirimlerde bulamiyorum birisi bna kolanya sisesinin boyutunu sormustu ama kim bulamiyorm cokbuyuk degil siseler en 2cm boy 10cm

Tay tay dururken korkuyo diye bi haftadır falan hiç denememiştim. Şimdi denedim 30 sn falan durdu şok geçirdim ya. Sıpam benim. Çok tatlı duruyo.
Bunun heyecanıyla ocağa tavuk parçası koymuştum. Haşlansın suyuyla tarhana çorbası yapcaktım sıpaya eti de içine didiklicektim unuttum ocakta. Şimdi baktım ki içindeki su bitmiş tencerenin altı kapkara
Ocaktan alıp tezgaha koydum. İçini ıslatıyım diye tencereyi bi kaldırdım , tezgaha tencerenin izi çıkmış. Cifledim geçmedi. Çamaşırsuyu döktüm geçmedi
Bi çözüm bileniniz var mı :))

Evet canim vitrin var bir de konsol var cam kapi perde koltuk sildim derken birde kizimdan firsat buldukca yaptim anca 4 gunde bitti zaten bir daha esya alirken daha sade az alcam temizlemesi zor oluyor
iyiki syledin canm bnde buyuk alcam hatta cokbuyuk olsun bnde greyim icine diyodm esime almiyim ozamn kucuk aliyim
canim buyukler guzel gorunuyor ama ben hortumla dolduruyordum yine de az oluyordu oglum begenmiyordu anne doldur doldur diyordu cok su gerekiyor

Haklisin canim yani 3 cocuk hepsinin ayri ayri masrafi var borca gireceksiniz kolay degil Allah odeme kolayligi versin bu kadar acele etmeyebilirdi sonucta iki kisilermis keyfi olarak oraya tasinmak istemis bari kira gibi degil tabi ki ama oglunun borcuna biraz destek olabilirlerdi en azindan srn de boyle dusunmezdin

bende yavaştan kendi yapacaklarımı yapsam anneminkileride buzluğa atsak ii olacak şu krem şantili kurabiyeyi kaçırdım mı ben nasıldı

Bizimki bi kere düştü o da benim yatağımdan hoş kendi yatağında yatmıyo zaten yanımdan da ayıramıcam galiba eşim yavaştan isyana geçti hayırlısı bakalım
Çok haklısın illa açık açık Söylemek mi gerek zaten söylesen ay ne kötü tü kaka oluyosun birden Allah yardımcınız olsun canım inşallh bi şekilde cayarlar en azından borç bitene kadar

Bi önerim yok ama gökçeye maşallah bizim kız çok korkuyo hemen popo üstü oturuyo

Numuneler bana da gelmiş kokusunu çok beğendim ama ben hala unibaby kullanıyorum miranın cildi hassas bi süre daa devam edicem sonra bunu düşünebilirim

Bizde bebek odası alacaktık ama arkadaşım park yatak almam için beni ikna etti şimdi iyiki park yatak almışız diyorum. Düşme tehlikesi yok en azından. Tabi tırmanmazsa :)

Numuneler bana da gelmiş kokusunu çok beğendim ama ben hala unibaby kullanıyorum miranın cildi hassas bi süre daa devam edicem sonra bunu düşünebilirim
Bende primanin beyaz paketini kullaniyorum benim kizda hemen yara seklim de oluyo baskasi bunu korka korka kullandim hatta esim sakin kullanma dedi sonra kotu olur diye ben iki gun kullaninca sevdim cok yumusak bide sen uni baby yeni dogan mi kullaniyosun ben ilk sira onu kullandim cok da sevdim ama benim burda yok kucuk bi yerde oturuyom prima beyaz paket kullaniyom unuwipes de aldim onu da sevmedim

cok gecmıs olsun canım . benım kuzu 6 aydan sonra park yataga gecırmıstık ama ıkı hafta once ara kattan dusunce kuzum tırmanıp ara katı kapattık hemenn. normal asagıya ındırdık. benım evdekıde kraft , ananedekı normal bıldık bır marka deıl

Evet canım yenidoğan kullanıyorum ben n11 den alıyorum biraz daha uygun oluyo onlu veya on ikili alıyorum şimdi poposu hafif pişik üzüm denemiştim alerji yaptı sanırım olmazsa geçince denerim bende bi

Çok uyanık benim bu kv işte.eşime hemen dün akşam söylemiş çıkmak istediğini sen benim buranin kirasini alırsın ha yukariisinin kirası ha burasinin ne farkeder diyo mus bide. Öyle deyince esimde tamam demiş artık. Yapıcak bişey yok gelsin otursun bakalım. aşağıya bi türlü sigamadiydi zaten. Sırf keyfi için gerçekten de.

nolmus alıntılara yazım yukarda kalmış.

a101 de plastik tabak bardak vardi aldim rengarenk oyjuye hemen oyuncak yapti tabi :) Eki Görüntüle 1535490
cok guzelmıs yaaa, bılmıyordum ne oldugunu ama bende a101 gıdıcektım ama cuzdanımı ıs yerınde unutmusum bıde spora yazılmaya gıttım kartımı falan cıkardılar resım verdım vs vs hepsı hazırlandı, para odemeden cıktım, adamda pesımden gelmıs ucretı almadık dıe ben tabı orda rezıl oldum

komedı gıbı adamda demıstır karıya bak coluk cocukla gelmıs bıde guzel guzel yazılıyor sproa yanında parası yok ınanmamıstır belkıde cunku odemeden cıktım zaten bınadan kı pesıme geldı adam kafamı kaldı :):)

Bende hergün deniyodum gökçede öyleydi. Ben üstelediği. İçin korkuyodu. Belkide yavruö. Bi hafta denemedim hiö sonuç bu:)
Sende bi ara ver istersen unutur belki korktuğumu

Bizim dogumgunumuz onalti haziran ben biraz daha geç yapayım. Kızlar bu aralar ben de doğum gününe taktım hazırlık halindeki sürekli ve ne gibi ikramliklari yapabilirim diye arastirma yapıyordum bi sitede tam bebek doğumgünü için bi tarif buldum kurabiye canavarı muffin isterseniz bi Baki siteyi ekleyeyim hatta nefis yemek tarihlerinde o tarif,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…