Evet canim vitrin var bir de konsol var cam kapi perde koltuk sildim derken birde kizimdan firsat buldukca yaptim anca 4 gunde bitti zaten bir daha esya alirken daha sade az alcam temizlemesi zor oluyoraynen katiliyorm sana cogu konuda iyi ama uyku konusunda yapmiyorm dadinin dediklerini.
Cok basit canm.bi de kremsantili kurabiye tarifi vardi ondan yaptm gecen gun buzluga attm.bugun de 3 2 1 ve sodali pogaca yaptm onlarda hooop buzluga:)emre izin verdigi surece yapyorm zaten son ana kalirsa yapamam.baskasinda da durmuyo ki yardma cagrym
Senin vitrininin falan mi var canm?onlar ne cok oyaliyo ya.ben almadim konsol aldm yemek takmini koymak icin o kadar.annemin vardi da temzlemek iskence gibi geliyodu:)
Nasl oldu canm gokce?
Telefondan sarki ya da sevdigi cizgi film acip yapmayi denedm ama pek ise yaramadi canm.esim evdeyken ona birakp yaptm valla sen de oyle dene.wn azindan aklin kalmiyo bakan ilgilenen biri oluyo
Ben de 12 li prima aliyorm hepsiburadadan bereketli oluyo:)
Cok uzun sure kalmazsa bisey olmaz canm.10 gun sonra dogumgunumz.ben normalde de yapip atardm buzluga misafir gelince kolaylik olsun diye. 1 ayi gecti mi degisiyo tadi.
3 kabartma tozu 2 bardak yogurt 1 bardak sivi yag 3 tatli kasigi seker 1 tatli kasigi tuz ve un:)yogurup icine peynir koydm ben.uzerini de galeta ununa buladm super oldu tavsiye ederim:)
canim buyukler guzel gorunuyor ama ben hortumla dolduruyordum yine de az oluyordu oglum begenmiyordu anne doldur doldur diyordu cok su gerekiyoriyiki syledin canm bnde buyuk alcam hatta cokbuyuk olsun bnde greyim icine diyodm esime almiyim ozamn kucuk aliyim
Stanki sormustu sanki canimYa ariyorm bildirimlerde bulamiyorum birisi bna kolanya sisesinin boyutunu sormustu ama kim bulamiyorm cokbuyuk degil siseler en 2cm boy 10cm
Çokkk geçmiş olsun kuzuya. Canı çok acımışSuan ayagimda salliyom yerine koyum dedim aglamaya basladi cani nasi acdi keske bindirmeseydim dedim
Haklisin canim yani 3 cocuk hepsinin ayri ayri masrafi var borca gireceksiniz kolay degil Allah odeme kolayligi versin bu kadar acele etmeyebilirdi sonucta iki kisilermis keyfi olarak oraya tasinmak istemis bari kira gibi degil tabi ki ama oglunun borcuna biraz destek olabilirlerdi en azindan srn de boyle dusunmezdinKizlar şimdi ben yukarı tasinicam ya kayinvaldemin evi girişte 2 oda bi salon herzaman evinin küçük olduğundan şikayet ederdi napicaksa coluk çocuk yok 2 kişiler onlara fazla fazla yetiyo halbuki.eşim falan aralarında konusmuslar ben terasa tasininca oda buraya tasinacakmis. Bizburayı kiraya verecektk ve kalan borcumuzu gelen kirayla odeyecektik. Şimdi onun evini kiraya vericez fakat söyle bi durum varki girişteki ev le bizim bu evimizin getirdiği kira arasında çok fark var. Allahım yaa biraz beklese nolursa borcumuz bitince kiraciyi cikaririz yine oturur.kadın hemen atladı yani. İnsan biraz düşünceli olur. Haksizmiyim ama. Ona oturma diyen yok zaten kendiside biliyo daha az kira getireceğini kendi evinin. bizi zorlayacagini.bizim ona göre hesap kitap yaptığımızı ama hiç umrunda değil.
OhaaaaaaSüper dadıda ki çocuk tam bir canavar ya. Küçük kız kardeşi var anne babası kızı sevemiyolarmış çocuk çıldırıyo diye . Çok üzüldüm çocuğa.
Birde her akşam yatmadan önce 2 kg süt içiyomuş
bende yavaştan kendi yapacaklarımı yapsam anneminkileride buzluğa atsak ii olacak şu krem şantili kurabiyeyi kaçırdım mı ben nasıldıaynen katiliyorm sana cogu konuda iyi ama uyku konusunda yapmiyorm dadinin dediklerini.
Cok basit canm.bi de kremsantili kurabiye tarifi vardi ondan yaptm gecen gun buzluga attm.bugun de 3 2 1 ve sodali pogaca yaptm onlarda hooop buzluga:)emre izin verdigi surece yapyorm zaten son ana kalirsa yapamam.baskasinda da durmuyo ki yardma cagrym
Senin vitrininin falan mi var canm?onlar ne cok oyaliyo ya.ben almadim konsol aldm yemek takmini koymak icin o kadar.annemin vardi da temzlemek iskence gibi geliyodu:)
Nasl oldu canm gokce?
Telefondan sarki ya da sevdigi cizgi film acip yapmayi denedm ama pek ise yaramadi canm.esim evdeyken ona birakp yaptm valla sen de oyle dene.wn azindan aklin kalmiyo bakan ilgilenen biri oluyo
Ben de 12 li prima aliyorm hepsiburadadan bereketli oluyo:)
Cok uzun sure kalmazsa bisey olmaz canm.10 gun sonra dogumgunumz.ben normalde de yapip atardm buzluga misafir gelince kolaylik olsun diye. 1 ayi gecti mi degisiyo tadi.
3 kabartma tozu 2 bardak yogurt 1 bardak sivi yag 3 tatli kasigi seker 1 tatli kasigi tuz ve un:)yogurup icine peynir koydm ben.uzerini de galeta ununa buladm super oldu tavsiye ederim:)
Bizimki bi kere düştü o da benim yatağımdan hoş kendi yatağında yatmıyo zaten yanımdan da ayıramıcam galiba eşim yavaştan isyana geçti hayırlısı bakalımKizlar emre 3 defa yataktan dustubiz de park yatak aldk dun karyolasini odasina tasiycm artik buyuynce kullanir.bundan cikamiyo en azindan.en alt kademeye indirdik.su kucuk havuz toplarndan da alip doldurcm icine gunduz de orda oynasin:)keske en bastan alsaymisim almak isteyen olursa kullanisliymis gercekten kraft playard bizmki
Çok haklısın illa açık açık Söylemek mi gerek zaten söylesen ay ne kötü tü kaka oluyosun birden Allah yardımcınız olsun canım inşallh bi şekilde cayarlar en azından borç bitene kadarKizlar şimdi ben yukarı tasinicam ya kayinvaldemin evi girişte 2 oda bi salon herzaman evinin küçük olduğundan şikayet ederdi napicaksa coluk çocuk yok 2 kişiler onlara fazla fazla yetiyo halbuki.eşim falan aralarında konusmuslar ben terasa tasininca oda buraya tasinacakmis. Bizburayı kiraya verecektk ve kalan borcumuzu gelen kirayla odeyecektik. Şimdi onun evini kiraya vericez fakat söyle bi durum varki girişteki ev le bizim bu evimizin getirdiği kira arasında çok fark var. Allahım yaa biraz beklese nolursa borcumuz bitince kiraciyi cikaririz yine oturur.kadın hemen atladı yani. İnsan biraz düşünceli olur. Haksizmiyim ama. Ona oturma diyen yok zaten kendiside biliyo daha az kira getireceğini kendi evinin. bizi zorlayacagini.bizim ona göre hesap kitap yaptığımızı ama hiç umrunda değil.
Bi önerim yok ama gökçeye maşallah bizim kız çok korkuyo hemen popo üstü oturuyoTay tay dururken korkuyo diye bi haftadır falan hiç denememiştim. Şimdi denedim 30 sn falan durdu şok geçirdim ya. Sıpam benim. Çok tatlı duruyo.
Bunun heyecanıyla ocağa tavuk parçası koymuştum. Haşlansın suyuyla tarhana çorbası yapcaktım sıpaya eti de içine didiklicektim unuttum ocakta. Şimdi baktım ki içindeki su bitmiş tencerenin altı kapkara
Ocaktan alıp tezgaha koydum. İçini ıslatıyım diye tencereyi bi kaldırdım , tezgaha tencerenin izi çıkmış. Cifledim geçmedi. Çamaşırsuyu döktüm geçmedi
Bi çözüm bileniniz var mı :))
Bizde bebek odası alacaktık ama arkadaşım park yatak almam için beni ikna etti şimdi iyiki park yatak almışız diyorum. Düşme tehlikesi yok en azından. Tabi tırmanmazsa :)Kizlar emre 3 defa yataktan dustubiz de park yatak aldk dun karyolasini odasina tasiycm artik buyuynce kullanir.bundan cikamiyo en azindan.en alt kademeye indirdik.su kucuk havuz toplarndan da alip doldurcm icine gunduz de orda oynasin:)keske en bastan alsaymisim almak isteyen olursa kullanisliymis gercekten kraft playard bizmki
Bende primanin beyaz paketini kullaniyorum benim kizda hemen yara seklim de oluyo baskasi bunu korka korka kullandim hatta esim sakin kullanma dedi sonra kotu olur diye ben iki gun kullaninca sevdim cok yumusak bide sen uni baby yeni dogan mi kullaniyosun ben ilk sira onu kullandim cok da sevdim ama benim burda yok kucuk bi yerde oturuyom prima beyaz paket kullaniyom unuwipes de aldim onu da sevmedimNumuneler bana da gelmiş kokusunu çok beğendim ama ben hala unibaby kullanıyorum miranın cildi hassas bi süre daa devam edicem sonra bunu düşünebilirim
cok gecmıs olsun canım . benım kuzu 6 aydan sonra park yataga gecırmıstık ama ıkı hafta once ara kattan dusunce kuzum tırmanıp ara katı kapattık hemenn. normal asagıya ındırdık. benım evdekıde kraft , ananedekı normal bıldık bır marka deılKizlar emre 3 defa yataktan dustubiz de park yatak aldk dun karyolasini odasina tasiycm artik buyuynce kullanir.bundan cikamiyo en azindan.en alt kademeye indirdik.su kucuk havuz toplarndan da alip doldurcm icine gunduz de orda oynasin:)keske en bastan alsaymisim almak isteyen olursa kullanisliymis gercekten kraft playard bizmki
Evet canım yenidoğan kullanıyorum ben n11 den alıyorum biraz daha uygun oluyo onlu veya on ikili alıyorum şimdi poposu hafif pişik üzüm denemiştim alerji yaptı sanırım olmazsa geçince denerim bende biBende primanin beyaz paketini kullaniyorum benim kizda hemen yara seklim de oluyo baskasi bunu korka korka kullandim hatta esim sakin kullanma dedi sonra kotu olur diye ben iki gun kullaninca sevdim cok yumusak bide sen uni baby yeni dogan mi kullaniyosun ben ilk sira onu kullandim cok da sevdim ama benim burda yok kucuk bi yerde oturuyom prima beyaz paket kullaniyom unuwipes de aldim onu da sevmedim
Haklisin canim yani 3 cocuk hepsinin ayri ayri masrafi var borca gireceksiniz kolay degil Allah odeme kolayligi versin bu kadar acele etmeyebilirdi sonucta iki kisilermis keyfi olarak oraya tasinmak istemis bari kira gibi degil tabi ki ama oglunun borcuna biraz destek olabilirlerdi en azindan srn de boyle dusunmezdin
nolmus alıntılara yazım yukarda kalmış.bende yavaştan kendi yapacaklarımı yapsam anneminkileride buzluğa atsak ii olacak şu krem şantili kurabiyeyi kaçırdım mı ben nasıldı
Bizimki bi kere düştü o da benim yatağımdan hoş kendi yatağında yatmıyo zaten yanımdan da ayıramıcam galiba eşim yavaştan isyana geçti hayırlısı bakalım
Çok haklısın illa açık açık Söylemek mi gerek zaten söylesen ay ne kötü tü kaka oluyosun birden Allah yardımcınız olsun canım inşallh bi şekilde cayarlar en azından borç bitene kadar
Bi önerim yok ama gökçeye maşallah bizim kız çok korkuyo hemen popo üstü oturuyo
cok guzelmıs yaaa, bılmıyordum ne oldugunu ama bende a101 gıdıcektım ama cuzdanımı ıs yerınde unutmusuma101 de plastik tabak bardak vardi aldim rengarenk oyjuye hemen oyuncak yapti tabi :) Eki Görüntüle 1535490
Bende hergün deniyodum gökçede öyleydi. Ben üstelediği. İçin korkuyodu. Belkide yavruö. Bi hafta denemedim hiö sonuç bu:)bende yavaştan kendi yapacaklarımı yapsam anneminkileride buzluğa atsak ii olacak şu krem şantili kurabiyeyi kaçırdım mı ben nasıldı
Bizimki bi kere düştü o da benim yatağımdan hoş kendi yatağında yatmıyo zaten yanımdan da ayıramıcam galiba eşim yavaştan isyana geçti hayırlısı bakalım
Çok haklısın illa açık açık Söylemek mi gerek zaten söylesen ay ne kötü tü kaka oluyosun birden Allah yardımcınız olsun canım inşallh bi şekilde cayarlar en azından borç bitene kadar
Bi önerim yok ama gökçeye maşallah bizim kız çok korkuyo hemen popo üstü oturuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?