- 15 Kasım 2013
- 6.733
- 13.780
- 248
- 43
canım şimdi biraz da korktuğu için güvene ihtiyacı vardır o yüzden temas istiyodur sallanmak istiyodur inşallah çabucak geçsin ama kendini suçlama artık almışta olabilirdin kendininkinde de bi kaza olabilirdi rabbim beterinden korusunSuan ayagimda salliyom yerine koyum dedim aglamaya basladi cani nasi acdi keske bindirmeseydim dedim
ben küvetinde yıkıyorum ama beraber duşa girmekte eğlenceli olur sanki tabi şuan pek cesaret edemem :)
Banyoları küçük zaten kolunu uzattıp alıp sarıyo. Bende beCeremem. ondan heveslenip eşim evdeyken öyle yapayım dedim bitince eşim havluyla gelir falan diye plan yaptım.Çığlık çığlığa yaptı. Bir dahada cesaret edemedim zaten:)Iyide kndi nasil kurulaniyo havluyu bile alamam kucagimdayken
Ece de cok seviyor hic aglamaz yikanirken simdi Hira gibi ellerini vuruyor suya ayaklarini cirpiyor cikarinca agliyor:)Bnde kuvetinde ykiyrum suyu cok seviyo ellerini vuruyo suya oynuyo. Kuvetinden alinca agliyo
ben başını yıkarken geriyo veriyorum arkadan arkadan yıkıyorum yüzünüde ayrıca yıkıyorum tam tepeden su dökme gibi olmuyo o yüzden pek tepki vermiyorBanyoları küçük zaten kolunu uzattıp alıp sarıyo. Bende beCeremem. ondan heveslenip eşim evdeyken öyle yapayım dedim bitince eşim havluyla gelir falan diye plan yaptım.Çığlık çığlığa yaptı. Bir dahada cesaret edemedim zaten:)
Gökçede çok ağlardımartık dolduruyorum küveti. Banyo minderine orurtuyorum . Önüne oyuncak yoğıyorum seviyo artık. Tek sıkıntımız başına su dökünce direk ağlamaya başlıyo ona bi çözüm bulamadım
2 kilo süt müSüper dadıda ki çocuk tam bir canavar ya. Küçük kız kardeşi var anne babası kızı sevemiyolarmış çocuk çıldırıyo diye . Çok üzüldüm çocuğa.
Birde her akşam yatmadan önce 2 kg süt içiyomuş
Çocuk 6 yaşındaymış zaten ama yünede çol fazla 2 kilo süt ne ya. Birde biberonla içiyo.bildiğin canavar. Kız kardeşi 17 aylık o tek başına yemek yiyo. Oğlana annesi yediriyo. Oğlan yemek yemeyi bitirmeden kıza yedirmiyo.ben başını yıkarken geriyo veriyorum arkadan arkadan yıkıyorum yüzünüde ayrıca yıkıyorum tam tepeden su dökme gibi olmuyo o yüzden pek tepki vermiyor
2 kilo süt mügaz falan yapmıyor mu yahu yazık çocuğa ayrıca durumuna da üzüldüm çok kıskanıyo demekki kardeşini
Saç bandını sevsinler ya:)
Öyle bi uygulama mı var indirelim sahi
Çok yakışmış çok tatlı olmuş annesi bu güzellik.
teşekkür ederiz teyzeleriiiateşli hastalıktan sonra da bi süre böyle olabiliyor canım bizde hep kucakta gezdirdik bi süre ya da düşündüğün gibi dişte olabilir inşallah biran önce patlatır rahatlarsınız
ay saç bandıda varmış küçük hanımın maşallah yahu güzellik
o işte başta baya hata yapılmış gibi her iki çocuğa da yazık hoş bizde el bebek gül bebek miraylayız azıcık anlayınca kardeşi olsa neler gelir acaba başımıza hiç büyük konuşmıcam artıkÇocuk 6 yaşındaymış zaten ama yünede çol fazla 2 kilo süt ne ya. Birde biberonla içiyo.bildiğin canavar. Kız kardeşi 17 aylık o tek başına yemek yiyo. Oğlana annesi yediriyo. Oğlan yemek yemeyi bitirmeden kıza yedirmiyo.
Osmana oyuncak alıncaksa 2 tane alıyolarmış. Biri babada dıruyomuş biri kendisinde birlikte oynuyolarmış.
Evde o ne derse öyle yapılıyo. Küçük kıza çok üzüldüm ya kadın korktuğum için kızımı sevemiyorum diyo resmen. Gözüm doldu o kadarda uslu ki kız
bizde cumartesi denicez annemle bakalım bende kurabiye yapıcam becerirsem doğumgününde de yapıcam haftaya da bir gün izin alıp eminönüne gidip süsleri ve hediyelikleri halledicem geriye kıyafet işi kalıyo onu nasıl yapıcam çok endişeliyimKizlar su meshur 3 2 1 pogacayi yaptm super oldu ya cok da basit buzluga atcm emrenin dogmgunu icin
bende birkaç kez izledim gece ağlamalarına dayanmak çok zor birde aklıma şey geliyor eltim ilk çocuğunda emzirmeyi ağlata ağlata bıraktırmıştı geceden başlayarak ikincide sütü olmadı çok korkuyorum sütüm olduğu sürece A apriori11 nin paylaştığı fotoğraftaki gibi bile olabilirimBen bu programı her gün izlesem psikolojim bozulur heraldegece emerek uyumayı bıraksın diye uğraşıyolar. Çocuk ağlaya ağlaya uyudu ya içini çeke çeke.
Ben burda kötü oldum. Birde dadı öğrenecek güçlü dur diyo. Maymunlara yapılan öğrenilmiş çaresizlik deneyinden ne farkı var bunun ya.
Aynen bende hiç büyük konuşmak istemiyorum çocuk büyütmek çok zor.o işte başta baya hata yapılmış gibi her iki çocuğa da yazık hoş bizde el bebek gül bebek miraylayız azıcık anlayınca kardeşi olsa neler gelir acaba başımıza hiç büyük konuşmıcam artık
bizde cumartesi denicez annemle bakalım bende kurabiye yapıcam becerirsem doğumgününde de yapıcam haftaya da bir gün izin alıp eminönüne gidip süsleri ve hediyelikleri halledicem geriye kıyafet işi kalıyo onu nasıl yapıcam çok endişeliyim
bende birkaç kez izledim gece ağlamalarına dayanmak çok zor birde aklıma şey geliyor eltim ilk çocuğunda emzirmeyi ağlata ağlata bıraktırmıştı geceden başlayarak ikincide sütü olmadı çok korkuyorum sütüm olduğu sürece A apriori11 nin paylaştığı fotoğraftaki gibi bile olabilirim
gökçede öyle. ellerile suya vura vura heryeri su içinde bırakıyor. ama çokkkkk mutlu oluyor bende sesimi çıkarmıyorum :)Bnde kuvetinde ykiyrum suyu cok seviyo ellerini vuruyo suya oynuyo. Kuvetinden alinca agliyo
Bizimki de sevdigi icin dun durmuyordu benimde mutfakta isim vardi onune kucuk legenle su koydum hali yoktu yerde ama isim vardi dirmayinca cok caresiz kaldim kendi kendimede delimiyim ne cocugun onune su koyulurmu evin icinde dedim derken Ece ellerini soktu oynamaya basladi hemen ardindan legeni kaldirdi ve her yer su oldu ama bunu yazin balkonda yapcam doldurcam suyu koycam onune buyuk legen var onu da doldururum bazen icine oturturum Eceyi suyun tadini cikartir:))gökçede öyle. ellerile suya vura vura heryeri su içinde bırakıyor. ama çokkkkk mutlu oluyor bende sesimi çıkarmıyorum :)
bende miraya yemek yedirirken plastik kaba su koyuyorum elini çırpıyo bazen içine peçete atıyorum onu sağa sola sıkıyo falan o arada bi kaç kaşık sokuşluyorum yani çaresizlik herşeyi yaptırabilir bizim balkon yok ama olsa kesin yemek yedirmek için öle bişide denerdimBizimki de sevdigi icin dun durmuyordu benimde mutfakta isim vardi onune kucuk legenle su koydum hali yoktu yerde ama isim vardi dirmayinca cok caresiz kaldim kendi kendimede delimiyim ne cocugun onune su koyulurmu evin icinde dedim derken Ece ellerini soktu oynamaya basladi hemen ardindan legeni kaldirdi ve her yer su oldu ama bunu yazin balkonda yapcam doldurcam suyu koycam onune buyuk legen var onu da doldururum bazen icine oturturum Eceyi suyun tadini cikartir:))
Bende ne güzel ortalığı toplamış temizlemiştim. Gökçenin iki gün hasta olması savaş alanına çevirdi yine.Kizlar pazartesiden bu yana salonun temizligini bitirdim herseyi sildim yikadim kac gundur Ecenin dis miz mizligi var anca bugun bitti salonun temizligi ama daha cok isim var
Ben demistim hemen de gonderiyolar @minnakkartal sanirim sende doldurdun fprmu geldi mi bide instagramdaki tag i soracam nasi yanisleepy demişti bir arkadaş ben de bilgilerimi göndermiştim, şimdi kargo gelmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?