Ay ne safım ya:))))Ayy cok guldum kizim uyanacakti nerdeyse. Her iki sekildede sonuc pahali 160 lira cok ppahali.hala guluyorum cok yasa emi. zafer pahali oluyor sen en iyisi kendin yap hem elindende geliyormus bence guzel olur. Bide biz soralim petek pastanesine bakalim neyle karsilasacaguz
Kesin pastane acmak lazim once bi sermaye bulalim daCanım zaten dilim fiyatı veriyorlar
Bencede ya ne kadar zor olabilir ki. Hamur açabilirim. Oyun hamuruylada oynamışlığım var bişeyler yaparım.Dene çok basit yaparsın. Bu figürlerin de kalıpları var. Ben diş pastasını kalıpsız internetten kağıt çıktı alıp paptım
bende genelde kendim yaparim ama esim eve bazen dilim pasta getirir 10 lira civarinda oluyor. cok guldum yahu iyi gecelerAy ne safım ya:))))
Pasta sevmediğim için hep kendim yaparım kutlama yapcaksan. Hiç haberim yok fiyatlardan. Az gibi gelmişti 12 diyince ama dilimine de ihtimal vermedim hiç ya
Bencede ya ne kadar zor olabilir ki. Hamur açabilirim. Oyun hamuruylada oynamışlığım var bişeyler yaparım.
Sende kendin yapmıştın di mi sahi. Güzelde olmuştu.[/QUOTE Bence cok guzel olur istersen oncesinde deneyebilirsin canim
Etrafı hiç sorma sürekli döküntü topluyorum:) Ama alissin da yemeye razıyım benBekliyoruz canim umarim hersey guzel olur
bende eline salatalik elmaveriuorum ama koparip koparip tukuruyor etraf meyve parcaciklariyla doluyor henuz yutamiyor
Çok güzel olmuş bu gercekten eline sağlık. içini nasıl yapmistin canım, neler koydun?Kızlar hiç zor değil şekil şablon bulun yeter, bunu ben yapmıştım diş buğdayında içi de meyveliydi süper olmuştu hem tadı hem şekli. (Ben ki beceriksizim ve ilk pasta denememdi)
Ben 10 kişilik dedim 160 lira çıkardılar:)) üzerinde ki miki ve mini mause 30 tlymiş. Var gerisini sen düşün artık:)) pasta güzelmiş ama.
Guzel gorunuyor hemde ucuz
Eki Görüntüle 1543547
Bak canım bu konuşmamız face den msj atmıştım sayfalarına.
Adam diyo ki içindeki pasta 12 lira:) figür dediği miki ve mini mause 5 tane balon şekli bi tanede 1. 40 tlymiş. 108 lirayı sadece pastanın üzerini dümdüz kaplamaya ve üzerindeki puanlara verecekmişim.
Eşime dedim zaten bende pasta işine mi girsek ne yapsak diye. Hasta sonu şeker hamuru alcam meramde satan bi yer buldum. Denicem bakalım
Canim
Bence bir sifir eksik yazilmis sanki 10 kisilik pasta 120 tl olmasin cunku 40 figur ile 160 lira olur. 10 kisilik pastanin 12 tl ya satildigini zannetmiuorum
Teşekkürler :) karaorman meyveli krem şanti ile kapladım, içini de muz çilek kivi ile doldurdum hafif ve leziz olduÇok güzel olmuş bu gercekten eline sağlık. içini nasıl yapmistin canım, neler koydun?
Canım senin çekirdek ailen bile 5 kişi güzel mutlu bir eğlence için yeterli çoğunluk zaten :) eşine kızına oğullarına güzel bir masa hazırla birlikte eğlenin güzel güzel fotolar çekilin, hem eceye anı olur, hem sen canını sıkmadan ailenle keyifli bir zaman geçirmiş olursunKizlar ya fikrinize ihtiyacim var bwn dogum gunu yapip yapmamak arasinda gidip geliyorum eger yaparsam esimin kardesleri annesi benim kardeslerim annem ve birkac yakinimizi cagarmayi dusunuyorum ama esimin kardesleri annesi biraz densiz bu tur seylerde hep moralimi bozacak birsey yapiyorlar ve benim moralim cok bozuluyor zaten bizimkilerle pek yan yana gelmezler kizimin dogim gununde gerilmek esimle tartismak kusmek istemiyorum 3. sahislar yuzunden sadece bizimkileri cagarsam da olmaz boyle birsey yapamam yani kutlama yapmamam lazim hevesleniyorum da aslinda yapmakta istiyorum yaparsam zaten bu kararsizliktan dolayi hicbir sey hazirlamadim hazir almayi dusunuyordum ve sadece kardesler falan olacagini dusunerek cok hediye almayi dusunmedim kizimin resmiyle cerceve magnet dusunmustum dogum gunu normalde 2 haziran ama hep hafta sonu dusunuyordum ya ne yapsam acaba bilmiyorum sadece cekirdek ailemle bir kutlama falan mi yapsam siz olsaniz ne yapardiniz esimin ailesini abartmiyorum kizlar gercekten cok fenalar boyle seylerde hep ariza yapiyorlar esim bana birakiyor istersen yapalim istemezsen ailece kutlaruz diyor
Kizlar ya fikrinize ihtiyacim var bwn dogum gunu yapip yapmamak arasinda gidip geliyorum eger yaparsam esimin kardesleri annesi benim kardeslerim annem ve birkac yakinimizi cagarmayi dusunuyorum ama esimin kardesleri annesi biraz densiz bu tur seylerde hep moralimi bozacak birsey yapiyorlar ve benim moralim cok bozuluyor zaten bizimkilerle pek yan yana gelmezler kizimin dogim gununde gerilmek esimle tartismak kusmek istemiyorum 3. sahislar yuzunden sadece bizimkileri cagarsam da olmaz boyle birsey yapamam yani kutlama yapmamam lazim hevesleniyorum da aslinda yapmakta istiyorum yaparsam zaten bu kararsizliktan dolayi hicbir sey hazirlamadim hazir almayi dusunuyordum ve sadece kardesler falan olacagini dusunerek cok hediye almayi dusunmedim kizimin resmiyle cerceve magnet dusunmustum dogum gunu normalde 2 haziran ama hep hafta sonu dusunuyordum ya ne yapsam acaba bilmiyorum sadece cekirdek ailemle bir kutlama falan mi yapsam siz olsaniz ne yapardiniz esimin ailesini abartmiyorum kizlar gercekten cok fenalar boyle seylerde hep ariza yapiyorlar esim bana birakiyor istersen yapalim istemezsen ailece kutlaruz diyor
Canım maksat zaten anı olsun, hatıra kalsın. Yoksa daha çok küçükler zaten kalabalık onları pek de mutlu etmez. Bence de apriori11 nin dediği gibi senin ailen yeter kutlama için. Magnet çerçeve de yaptir 1 yaş hatırası tanıdıklarına dagitirsin içinde kalmasın.Kizlar ya fikrinize ihtiyacim var bwn dogum gunu yapip yapmamak arasinda gidip geliyorum eger yaparsam esimin kardesleri annesi benim kardeslerim annem ve birkac yakinimizi cagarmayi dusunuyorum ama esimin kardesleri annesi biraz densiz bu tur seylerde hep moralimi bozacak birsey yapiyorlar ve benim moralim cok bozuluyor zaten bizimkilerle pek yan yana gelmezler kizimin dogim gununde gerilmek esimle tartismak kusmek istemiyorum 3. sahislar yuzunden sadece bizimkileri cagarsam da olmaz boyle birsey yapamam yani kutlama yapmamam lazim hevesleniyorum da aslinda yapmakta istiyorum yaparsam zaten bu kararsizliktan dolayi hicbir sey hazirlamadim hazir almayi dusunuyordum ve sadece kardesler falan olacagini dusunerek cok hediye almayi dusunmedim kizimin resmiyle cerceve magnet dusunmustum dogum gunu normalde 2 haziran ama hep hafta sonu dusunuyordum ya ne yapsam acaba bilmiyorum sadece cekirdek ailemle bir kutlama falan mi yapsam siz olsaniz ne yapardiniz esimin ailesini abartmiyorum kizlar gercekten cok fenalar boyle seylerde hep ariza yapiyorlar esim bana birakiyor istersen yapalim istemezsen ailece kutlaruz diyor
Kizlar ya fikrinize ihtiyacim var bwn dogum gunu yapip yapmamak arasinda gidip geliyorum eger yaparsam esimin kardesleri annesi benim kardeslerim annem ve birkac yakinimizi cagarmayi dusunuyorum ama esimin kardesleri annesi biraz densiz bu tur seylerde hep moralimi bozacak birsey yapiyorlar ve benim moralim cok bozuluyor zaten bizimkilerle pek yan yana gelmezler kizimin dogim gununde gerilmek esimle tartismak kusmek istemiyorum 3. sahislar yuzunden sadece bizimkileri cagarsam da olmaz boyle birsey yapamam yani kutlama yapmamam lazim hevesleniyorum da aslinda yapmakta istiyorum yaparsam zaten bu kararsizliktan dolayi hicbir sey hazirlamadim hazir almayi dusunuyordum ve sadece kardesler falan olacagini dusunerek cok hediye almayi dusunmedim kizimin resmiyle cerceve magnet dusunmustum dogum gunu normalde 2 haziran ama hep hafta sonu dusunuyordum ya ne yapsam acaba bilmiyorum sadece cekirdek ailemle bir kutlama falan mi yapsam siz olsaniz ne yapardiniz esimin ailesini abartmiyorum kizlar gercekten cok fenalar boyle seylerde hep ariza yapiyorlar esim bana birakiyor istersen yapalim istemezsen ailece kutlaruz diyor
biz de pazar gunu yapcz cok heyecanliym:)Çok yorgunum ama gözüme uyku girmiyor.
Teşekkürler :) karaorman meyveli krem şanti ile kapladım, içini de muz çilek kivi ile doldurdum hafif ve leziz oldu
Canım senin çekirdek ailen bile 5 kişi güzel mutlu bir eğlence için yeterli çoğunluk zaten :) eşine kızına oğullarına güzel bir masa hazırla birlikte eğlenin güzel güzel fotolar çekilin, hem eceye anı olur, hem sen canını sıkmadan ailenle keyifli bir zaman geçirmiş olursun
Canım ağzınızın tadı bozulacaksa ailece kutlayın ama hevesini alacak şekilde hazırlanırsın.
Sagolun kizlar zaten aksam pastalara baktik netten iki tane begendik surekli alisveris yaptigimiz pastane var orayla konuscaz karar vermem laxim artik ona gore siparis veririz guzelce hazirlanip kendi aramizda birseyler yapabiliriz abileriyle kizimin resmini cektiririm bir karede bizi ceker fotografci ani olurCanım maksat zaten anı olsun, hatıra kalsın. Yoksa daha çok küçükler zaten kalabalık onları pek de mutlu etmez. Bence de apriori11 nin dediği gibi senin ailen yeter kutlama için. Magnet çerçeve de yaptir 1 yaş hatırası tanıdıklarına dagitirsin içinde kalmasın.
Evet canim zaten herkes kizimdan sonra geri cekti kendini annem belki yardim ederdi ama cogu seyi ben yapardim yine ogullarimin sunnetinde en son yasadik ne aradilar ne sordular herseyi tamamladik bir hafta kala aldiklarimiza bakmaya geldiler gorumcem eve girdi yaptigimiz yapacagimiz herseye cok sacma deyip burun kivirdi ben de en sonunda sinirlenip sacma olan nedir geldiginden beri sacma kelimesi dilinden dusmuyor yeter yani senin sacma dedigin seylere ben aylardir emek veriyorum tek basima dedim kapatti cenesini bir daha hic konusmadi esime eetesi gun ben cok kirildim oyle demesine demis biz tasiz ya hic kirilmiyoruz bizi protesto edip dugun salonuna gec geldiler el gibi yaniBence de hic tadinizi bozmayin canm ailece kutlayin.kizlarn dedgi gbi istyosan magnet yaptir dagitrsn hatira olarak ama ailece kutlama daha mantikli senin durumunda.h yorulmamis olursn zaten 3 cocuk yeterince yoruyo seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?