2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Ay benim bile sinirim bozuldu, cok ayıp yaa. Bence ona saçma geldiğinden değil de cekemediginden öyle demiş.

Kizlar az once gogsumde bir aci hissettim elimle elledim orayi elime kucuk bir kitle geldi gogsumun ic kisminda sut bezleri gogsun dis kisminda diye biliyorum hemsire oyle soylemisti siz de boyle birsey varmi
Canım benim de elime geliyor bazen beze gibi şeyler ama ben sütle alakalıdır diye başka birşey düşünmüyorum. Deri kısmına yakın oluyor benim çok iclerde değil. Senin de öyledir muhtemelen

Su şişesi denemesi yaptım bugün Çok uğraştım daa iisi için ama elimden bu geldi valla minimum masraf yapmaya çalışıyorum yoksa tatil umudum kalmıcak

Bunlar da bizim yaptiklarimiz

Eklerim tabiki canim.B
yaaa kızlarr nasıl nasıl yapıyorsunuz bunları ben mı cok cahılım becerıksızım anlamadım gıttıı :
banada bır yol yordam gosterınnn
eg canım tahtakaleden nasıl aldın nerde bulunur bole satılıyor muu sen ne aldın meselaa =?? valla ne yapmaktan anlıyorum ne alısverısınden ısten gucten hıc bır seye fırsat kalmıyor kı

Ay benim bile sinirim bozuldu, cok ayıp yaa. Bence ona saçma geldiğinden değil de cekemediginden öyle demiş.
Sadece ona sacma geldi zaten canim herkes cok begendi herseyi guzel bir sunnet dugunu oldu kalabalikti takimiz cok oldu her bakimdan guzeldi sadece ben o kosturmayla cok kilo vermistim sunnetten once aldigim elbise belime bol olmustu onlar boyle seylerde geri cekiliyor ki ben onlara gelin ne olur olmuyor diyeyim beni ondan sonra istedikleri gibi ezsinler ama ben onu yapmadigim icin kuduruyorlar bir kere hersey belli aylar oncesi soylemisiz tarihi neymis onlarin haberi yokmus Allaha havale ediyorum onlari ki esim kendi soyledi onlara tarihi inkar ediyorlar
Canım benim de elime geliyor bazen beze gibi şeyler ama ben sütle alakalıdır diye başka birşey düşünmüyorum. Deri kısmına yakın oluyor benim çok iclerde değil. Senin de öyledir muhtemelen
evet canim deri kisminda ama bariz sekilde birsey var orada aciyor birde ondan elledim zaten insallah sutle alakalidir bu hafta asiya gitcem hemsireye sorayim gerci o da dra baktirir saglik ocaginin doktoruna da baktirmak istemiyorum utaniyorum surekli yuz yuze geliyoruz mastit oldugumda bakmisti sadece hemsireye gisteririm olmazsa en azindan sut bezimi degilmi bilir

ıyı yolculuklar ıyı tatıller canım , sonuclar ıcınde gozun aydın. bak mutlu mesut bır tatıl gecırın işlalahhh

bende canım esımın aılesı yuzunden yapamıyorum dogum gunu. onları cagırmak ıstemıyorum kesınlıkle, eg bı tek bızımkıler cagırsam olmıycak, ama ıcımdede kalmıyor deıl sızlerıde bole heveslı seylı gorunce bende tabıkı heveslenıyorum ama bende ınan onların yuzunu bıle gormek ıstemedıgımden yapmıyorum . haftaya bızımde ma azatne yapmıycam dıye bır hazırlıgım yok malesef

Dediğin gibi canım benim de oluyor dokununca acıyor ama sen yine de bir sor bakalım. Anneme sormuştum ben olur emzirirken öyle birşey yok onda demişti:) Hemşire bencede bilir en azından fikir yürütür; )

Onemli olan huzurumuz canim sende pasta alip ailece resim cekersin ani olur bazilari boyle oluyor iste insanin hevesini kursaginda birakiyorlar saglik olsun daha cok dogum gunleri olacak Allahin izniyle o zaman yapariz insallah

Bencede çekirdek ailenle stressiz kutla ecenin doğumgününü. Kalabalık olacak diye hiç huzurunu kaçırma. Bol bol resim de çekilirsiniz. Valla benim için huzur herşeyden önemli

Onemli olan huzurumuz canim sende pasta alip ailece resim cekersin ani olur bazilari boyle oluyor iste insanin hevesini kursaginda birakiyorlar saglik olsun daha cok dogum gunleri olacak Allahin izniyle o zaman yapariz insallah
bızde ole yapıcaz sanırım canım gercı esım ıstıyor ama ben de yapmıycam dogumgunude neymıs vs dıyorum :):)

Dediğin gibi canım benim de oluyor dokununca acıyor ama sen yine de bir sor bakalım. Anneme sormuştum ben olur emzirirken öyle birşey yok onda demişti:) Hemşire bencede bilir en azından fikir yürütür; )
Bence hic kalkisma tadin tuzun da kacar esin oglunla yine kutlarsin yeter bile

Hep ayni seyi.soyluyorum canim ama ise yariyo doktorda soylemisti hatta yumusak margarinler.varya ondan sür istersen insanin inanasi gelmiyo ama ise yariyor
L Lilium3

bende soylim eksik kalmiyim :) mutlu mesut kendi aranizda yapin yeter giyin suslen donat sofrayi ohhhh sen mutlu ececik mutlu :)

Huzurunuzu kaciracak insanları hiç çağırma bence onlar olmayınca dediğin gibi kendi aileni cagirmskda olmaz şimdi. bence kendi aranızda kutlayin huzurlu huzurlu canım hiç gerilmeyin bence oh rahat rahat.

Iyi yolculuklar canim
Canim benim cok geçmiş olsun: (
Ben de kendim yapıcam canım. Neden olmasın çok da güzel yaparsın bence. 1 şeklinde yapıcam ben. Renkli olsun istiyorum herşey. Pasta da bu olucak bakalım vazgecmezsem :)
Bende kendim yapicam istedigim pastada bu

Kizlar ben yiğitin altına çok ıslak mendil kullanmadım bu zamana kadar ya yikadim ya pamukla sildim çok nadir gittiğim yerde falan kullanmisimdir ama 15 gündür falan artık yaşına girecek bişey olmaz diye ıslak mendile geçtim. Poposunda küçük bi kızarıklık la başlayan pisigede benzemeyen son üç günde iyice büyüyen bişey oluştu kırmızı leke gibi oldu. Dün doktora gösterdim mantara benziyo ya bezini degistirnissin yada ıslak mendilini dedi.trosyd diye bi mantar kiremi yazdı ama hiç bi faydası yok dünden beri .@yaz yagmuru senin başına gelmişti sanki mantarmiydi sizinki. Sen sarı su ile bi kiremi mi karıştırdım demiştin sanırım dizelmisti. Tekrar bi soylermisin neydi o kullandiklarin. Yada basina böyle mantar olayı gelen varsa ne kullandida gecti bilgilendirebilirmisiniz.çünki gittikçe buyuyo sanki bu leke.

Ayni sorun bizde de var esimin ailesiyle pek gorusmuyorum zaten dogum gunu icinde bir araya gelip huzurumu bozmak istemiyorm onlar hwp bi eksik arayacagi icin evde kendi arizda yapmaya karar verdim 3 kiwilik olacak ama huzurim bozulmaz en azindan pasta kesimi fotograf cekimi yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…