Ay benim bile sinirim bozuldu, cok ayıp yaa. Bence ona saçma geldiğinden değil de cekemediginden öyle demiş.Evet canim zaten herkes kizimdan sonra geri cekti kendini annem belki yardim ederdi ama cogu seyi ben yapardim yine ogullarimin sunnetinde en son yasadik ne aradilar ne sordular herseyi tamamladik bir hafta kala aldiklarimiza bakmaya geldiler gorumcem eve girdi yaptigimiz yapacagimiz herseye cok sacma deyip burun kivirdi ben de en sonunda sinirlenip sacma olan nedir geldiginden beri sacma kelimesi dilinden dusmuyor yeter yani senin sacma dedigin seylere ben aylardir emek veriyorum tek basima dedim kapatti cenesini bir daha hic konusmadi esime eetesi gun ben cok kirildim oyle demesine demis biz tasiz ya hic kirilmiyoruz bizi protesto edip dugun salonuna gec geldiler el gibi yani
Canım benim de elime geliyor bazen beze gibi şeyler ama ben sütle alakalıdır diye başka birşey düşünmüyorum. Deri kısmına yakın oluyor benim çok iclerde değil. Senin de öyledir muhtemelenKizlar az once gogsumde bir aci hissettim elimle elledim orayi elime kucuk bir kitle geldi gogsumun ic kisminda sut bezleri gogsun dis kisminda diye biliyorum hemsire oyle soylemisti siz de boyle birsey varmi
Su şişesi denemesi yaptım bugün Çok uğraştım daa iisi için ama elimden bu geldi valla minimum masraf yapmaya çalışıyorum yoksa tatil umudum kalmıcak
Bunlar da bizim yaptiklarimiz
yaaa kızlarr nasıl nasıl yapıyorsunuz bunları ben mı cok cahılım becerıksızım anlamadım gıttııEklerim tabiki canim.B
eg canım tahtakaleden nasıl aldın nerde bulunur bole satılıyor muu sen ne aldın meselaa =?? valla ne yapmaktan anlıyorum ne alısverısındenbn eminonu tahta kaleden aldm hersey var orda.
bn versem yemiyo ama bi yarm borek pogca verince bir kofte fln hepsni bitiriyo kendi yemeyi seviyo bn bi kask veriym tukuruyo huy yaptk bnu. Bugn yarm muzla bir sslatalk yedi isiriyo olmayan disleriylede cigniyo bn 6aydan beri veriyorm eline biseyler korkmuyorm hc oyuzden artik oda alisti.
Sadece ona sacma geldi zaten canim herkes cok begendi herseyi guzel bir sunnet dugunu oldu kalabalikti takimiz cok oldu her bakimdan guzeldi sadece ben o kosturmayla cok kilo vermistim sunnetten once aldigim elbise belime bol olmustu onlar boyle seylerde geri cekiliyor ki ben onlara gelin ne olur olmuyor diyeyim beni ondan sonra istedikleri gibi ezsinler ama ben onu yapmadigim icin kuduruyorlar bir kere hersey belli aylar oncesi soylemisiz tarihi neymis onlarin haberi yokmus Allaha havale ediyorum onlari ki esim kendi soyledi onlara tarihi inkar ediyorlarAy benim bile sinirim bozuldu, cok ayıp yaa. Bence ona saçma geldiğinden değil de cekemediginden öyle demiş.
evet canim deri kisminda ama bariz sekilde birsey var orada aciyor birde ondan elledim zaten insallah sutle alakalidir bu hafta asiya gitcem hemsireye sorayim gerci o da dra baktirir saglik ocaginin doktoruna da baktirmak istemiyorum utaniyorum surekli yuz yuze geliyoruz mastit oldugumda bakmisti sadece hemsireye gisteririm olmazsa en azindan sut bezimi degilmi bilirCanım benim de elime geliyor bazen beze gibi şeyler ama ben sütle alakalıdır diye başka birşey düşünmüyorum. Deri kısmına yakın oluyor benim çok iclerde değil. Senin de öyledir muhtemelen
ıyı yolculuklar ıyı tatıller canım , sonuclar ıcınde gozun aydın. bak mutlu mesut bır tatıl gecırın işlalahhhKızlar tahlil sonuçlarım temiz çıktı çok şükür :)
Ve bugün kızımla ilk yolculuğumuza çıkıyoruz 7 de otobüsümüz kalkıyor 8 saat sürecek yolculuğumuz. Eskişehir'e anneannemize gidiyoruz :))) önümüzdeki hafya için izin aldım 9 gün ordayız. Ama eşim gelmiyor dua edin de sorunsuz gidelim kızımla.
bende canım esımın aılesı yuzunden yapamıyorum dogum gunu. onları cagırmak ıstemıyorum kesınlıkle, eg bı tek bızımkıler cagırsam olmıycak, ama ıcımdede kalmıyor deıl sızlerıde bole heveslı seylı gorunce bende tabıkı heveslenıyorum ama bende ınan onların yuzunu bıle gormek ıstemedıgımden yapmıyorum . haftaya bızımde ma azatne yapmıycam dıye bır hazırlıgım yok malesefKizlar ya fikrinize ihtiyacim var bwn dogum gunu yapip yapmamak arasinda gidip geliyorum eger yaparsam esimin kardesleri annesi benim kardeslerim annem ve birkac yakinimizi cagarmayi dusunuyorum ama esimin kardesleri annesi biraz densiz bu tur seylerde hep moralimi bozacak birsey yapiyorlar ve benim moralim cok bozuluyor zaten bizimkilerle pek yan yana gelmezler kizimin dogim gununde gerilmek esimle tartismak kusmek istemiyorum 3. sahislar yuzunden sadece bizimkileri cagarsam da olmaz boyle birsey yapamam yani kutlama yapmamam lazim hevesleniyorum da aslinda yapmakta istiyorum yaparsam zaten bu kararsizliktan dolayi hicbir sey hazirlamadim hazir almayi dusunuyordum ve sadece kardesler falan olacagini dusunerek cok hediye almayi dusunmedim kizimin resmiyle cerceve magnet dusunmustum dogum gunu normalde 2 haziran ama hep hafta sonu dusunuyordum ya ne yapsam acaba bilmiyorum sadece cekirdek ailemle bir kutlama falan mi yapsam siz olsaniz ne yapardiniz esimin ailesini abartmiyorum kizlar gercekten cok fenalar boyle seylerde hep ariza yapiyorlar esim bana birakiyor istersen yapalim istemezsen ailece kutlaruz diyor
Dediğin gibi canım benim de oluyor dokununca acıyor ama sen yine de bir sor bakalım. Anneme sormuştum ben olur emzirirken öyle birşey yok onda demişti:) Hemşire bencede bilir en azından fikir yürütür; )Sadece ona sacma geldi zaten canim herkes cok begendi herseyi guzel bir sunnet dugunu oldu kalabalikti takimiz cok oldu her bakimdan guzeldi sadece ben o kosturmayla cok kilo vermistim sunnetten once aldigim elbise belime bol olmustu onlar boyle seylerde geri cekiliyor ki ben onlara gelin ne olur olmuyor diyeyim beni ondan sonra istedikleri gibi ezsinler ama ben onu yapmadigim icin kuduruyorlar bir kere hersey belli aylar oncesi soylemisiz tarihi neymis onlarin haberi yokmus Allaha havale ediyorum onlari ki esim kendi soyledi onlara tarihi inkar ediyorlar
evet canim deri kisminda ama bariz sekilde birsey var orada aciyor birde ondan elledim zaten insallah sutle alakalidir bu hafta asiya gitcem hemsireye sorayim gerci o da dra baktirir saglik ocaginin doktoruna da baktirmak istemiyorum utaniyorum surekli yuz yuze geliyoruz mastit oldugumda bakmisti sadece hemsireye gisteririm olmazsa en azindan sut bezimi degilmi bilir
Onemli olan huzurumuz canim sende pasta alip ailece resim cekersin ani olur bazilari boyle oluyor iste insanin hevesini kursaginda birakiyorlar saglik olsun daha cok dogum gunleri olacak Allahin izniyle o zaman yapariz insallahıyı yolculuklar ıyı tatıller canım , sonuclar ıcınde gozun aydın. bak mutlu mesut bır tatıl gecırın işlalahhh
bende canım esımın aılesı yuzunden yapamıyorum dogum gunu. onları cagırmak ıstemıyorum kesınlıkle, eg bı tek bızımkıler cagırsam olmıycak, ama ıcımdede kalmıyor deıl sızlerıde bole heveslı seylı gorunce bende tabıkı heveslenıyorum ama bende ınan onların yuzunu bıle gormek ıstemedıgımden yapmıyorum . haftaya bızımde ma azatne yapmıycam dıye bır hazırlıgım yok malesef
Sorvam canim yazarim buraya da ne soylediginiDediğin gibi canım benim de oluyor dokununca acıyor ama sen yine de bir sor bakalım. Anneme sormuştum ben olur emzirirken öyle birşey yok onda demişti:) Hemşire bencede bilir en azından fikir yürütür; )
Bencede çekirdek ailenle stressiz kutla ecenin doğumgününü. Kalabalık olacak diye hiç huzurunu kaçırma. Bol bol resim de çekilirsiniz. Valla benim için huzur herşeyden önemliKizlar ya fikrinize ihtiyacim var bwn dogum gunu yapip yapmamak arasinda gidip geliyorum eger yaparsam esimin kardesleri annesi benim kardeslerim annem ve birkac yakinimizi cagarmayi dusunuyorum ama esimin kardesleri annesi biraz densiz bu tur seylerde hep moralimi bozacak birsey yapiyorlar ve benim moralim cok bozuluyor zaten bizimkilerle pek yan yana gelmezler kizimin dogim gununde gerilmek esimle tartismak kusmek istemiyorum 3. sahislar yuzunden sadece bizimkileri cagarsam da olmaz boyle birsey yapamam yani kutlama yapmamam lazim hevesleniyorum da aslinda yapmakta istiyorum yaparsam zaten bu kararsizliktan dolayi hicbir sey hazirlamadim hazir almayi dusunuyordum ve sadece kardesler falan olacagini dusunerek cok hediye almayi dusunmedim kizimin resmiyle cerceve magnet dusunmustum dogum gunu normalde 2 haziran ama hep hafta sonu dusunuyordum ya ne yapsam acaba bilmiyorum sadece cekirdek ailemle bir kutlama falan mi yapsam siz olsaniz ne yapardiniz esimin ailesini abartmiyorum kizlar gercekten cok fenalar boyle seylerde hep ariza yapiyorlar esim bana birakiyor istersen yapalim istemezsen ailece kutlaruz diyor
bızde ole yapıcaz sanırım canım gercı esım ıstıyor ama ben de yapmıycam dogumgunude neymıs vs dıyorum :):)Onemli olan huzurumuz canim sende pasta alip ailece resim cekersin ani olur bazilari boyle oluyor iste insanin hevesini kursaginda birakiyorlar saglik olsun daha cok dogum gunleri olacak Allahin izniyle o zaman yapariz insallah
Dediğin gibi canım benim de oluyor dokununca acıyor ama sen yine de bir sor bakalım. Anneme sormuştum ben olur emzirirken öyle birşey yok onda demişti:) Hemşire bencede bilir en azından fikir yürütür; )
Bence hic kalkisma tadin tuzun da kacar esin oglunla yine kutlarsin yeter bileKizlar ya fikrinize ihtiyacim var bwn dogum gunu yapip yapmamak arasinda gidip geliyorum eger yaparsam esimin kardesleri annesi benim kardeslerim annem ve birkac yakinimizi cagarmayi dusunuyorum ama esimin kardesleri annesi biraz densiz bu tur seylerde hep moralimi bozacak birsey yapiyorlar ve benim moralim cok bozuluyor zaten bizimkilerle pek yan yana gelmezler kizimin dogim gununde gerilmek esimle tartismak kusmek istemiyorum 3. sahislar yuzunden sadece bizimkileri cagarsam da olmaz boyle birsey yapamam yani kutlama yapmamam lazim hevesleniyorum da aslinda yapmakta istiyorum yaparsam zaten bu kararsizliktan dolayi hicbir sey hazirlamadim hazir almayi dusunuyordum ve sadece kardesler falan olacagini dusunerek cok hediye almayi dusunmedim kizimin resmiyle cerceve magnet dusunmustum dogum gunu normalde 2 haziran ama hep hafta sonu dusunuyordum ya ne yapsam acaba bilmiyorum sadece cekirdek ailemle bir kutlama falan mi yapsam siz olsaniz ne yapardiniz esimin ailesini abartmiyorum kizlar gercekten cok fenalar boyle seylerde hep ariza yapiyorlar esim bana birakiyor istersen yapalim istemezsen ailece kutlaruz diyor
bende soylim eksik kalmiyim :) mutlu mesut kendi aranizda yapin yeter giyin suslen donat sofrayi ohhhh sen mutlu ececik mutlu :)Kizlar ya fikrinize ihtiyacim var bwn dogum gunu yapip yapmamak arasinda gidip geliyorum eger yaparsam esimin kardesleri annesi benim kardeslerim annem ve birkac yakinimizi cagarmayi dusunuyorum ama esimin kardesleri annesi biraz densiz bu tur seylerde hep moralimi bozacak birsey yapiyorlar ve benim moralim cok bozuluyor zaten bizimkilerle pek yan yana gelmezler kizimin dogim gununde gerilmek esimle tartismak kusmek istemiyorum 3. sahislar yuzunden sadece bizimkileri cagarsam da olmaz boyle birsey yapamam yani kutlama yapmamam lazim hevesleniyorum da aslinda yapmakta istiyorum yaparsam zaten bu kararsizliktan dolayi hicbir sey hazirlamadim hazir almayi dusunuyordum ve sadece kardesler falan olacagini dusunerek cok hediye almayi dusunmedim kizimin resmiyle cerceve magnet dusunmustum dogum gunu normalde 2 haziran ama hep hafta sonu dusunuyordum ya ne yapsam acaba bilmiyorum sadece cekirdek ailemle bir kutlama falan mi yapsam siz olsaniz ne yapardiniz esimin ailesini abartmiyorum kizlar gercekten cok fenalar boyle seylerde hep ariza yapiyorlar esim bana birakiyor istersen yapalim istemezsen ailece kutlaruz diyor
Huzurunuzu kaciracak insanları hiç çağırma bence onlar olmayınca dediğin gibi kendi aileni cagirmskda olmaz şimdi. bence kendi aranızda kutlayin huzurlu huzurlu canım hiç gerilmeyin bence oh rahat rahat.Kizlar ya fikrinize ihtiyacim var bwn dogum gunu yapip yapmamak arasinda gidip geliyorum eger yaparsam esimin kardesleri annesi benim kardeslerim annem ve birkac yakinimizi cagarmayi dusunuyorum ama esimin kardesleri annesi biraz densiz bu tur seylerde hep moralimi bozacak birsey yapiyorlar ve benim moralim cok bozuluyor zaten bizimkilerle pek yan yana gelmezler kizimin dogim gununde gerilmek esimle tartismak kusmek istemiyorum 3. sahislar yuzunden sadece bizimkileri cagarsam da olmaz boyle birsey yapamam yani kutlama yapmamam lazim hevesleniyorum da aslinda yapmakta istiyorum yaparsam zaten bu kararsizliktan dolayi hicbir sey hazirlamadim hazir almayi dusunuyordum ve sadece kardesler falan olacagini dusunerek cok hediye almayi dusunmedim kizimin resmiyle cerceve magnet dusunmustum dogum gunu normalde 2 haziran ama hep hafta sonu dusunuyordum ya ne yapsam acaba bilmiyorum sadece cekirdek ailemle bir kutlama falan mi yapsam siz olsaniz ne yapardiniz esimin ailesini abartmiyorum kizlar gercekten cok fenalar boyle seylerde hep ariza yapiyorlar esim bana birakiyor istersen yapalim istemezsen ailece kutlaruz diyor
Facebook um yok gerçi ama çok korkunç bişey bu okuduğumhttps://m.facebook.com/melek.su.71/posts/867132600045338
Sunu bi okuyun kizlar ben pek paylasim yapmam ama yanlis mi yapiyoruz acaba ya
Iyi yolculuklar canimKızlar tahlil sonuçlarım temiz çıktı çok şükür :)
Ve bugün kızımla ilk yolculuğumuza çıkıyoruz 7 de otobüsümüz kalkıyor 8 saat sürecek yolculuğumuz. Eskişehir'e anneannemize gidiyoruz :))) önümüzdeki hafya için izin aldım 9 gün ordayız. Ama eşim gelmiyor dua edin de sorunsuz gidelim kızımla.
Canim benim cok geçmiş olsun: (Gökçe kucağımda yemek hazırlamaya çalışıyodum. Yan duruyodum gökçe tavaya falan değer diye. Ocaktan alınca düz durdum. Yavrum hemen her şeye yaptığı gibi işaret parmağıyla ocağa dokunduyandı yavrum resmen ya hep benim yüzümden nasıl ağladı. Minicik parmağı su topladı. Parmağını gösterip gösterip ağlıyo. Kendimi çok kötü hissediyorum kim bilir ne kadar kızgındır demir
Bende kendim yapicam istedigim pastada buBen de kendim yapıcam canım. Neden olmasın çok da güzel yaparsın bence. 1 şeklinde yapıcam ben. Renkli olsun istiyorum herşey. Pasta da bu olucak bakalım vazgecmezsem :)
Ayni sorun bizde de var esimin ailesiyle pek gorusmuyorum zaten dogum gunu icinde bir araya gelip huzurumu bozmak istemiyorm onlar hwp bi eksik arayacagi icin evde kendi arizda yapmaya karar verdim 3 kiwilik olacak ama huzurim bozulmaz en azindan pasta kesimi fotograf cekimi yeterKizlar ya fikrinize ihtiyacim var bwn dogum gunu yapip yapmamak arasinda gidip geliyorum eger yaparsam esimin kardesleri annesi benim kardeslerim annem ve birkac yakinimizi cagarmayi dusunuyorum ama esimin kardesleri annesi biraz densiz bu tur seylerde hep moralimi bozacak birsey yapiyorlar ve benim moralim cok bozuluyor zaten bizimkilerle pek yan yana gelmezler kizimin dogim gununde gerilmek esimle tartismak kusmek istemiyorum 3. sahislar yuzunden sadece bizimkileri cagarsam da olmaz boyle birsey yapamam yani kutlama yapmamam lazim hevesleniyorum da aslinda yapmakta istiyorum yaparsam zaten bu kararsizliktan dolayi hicbir sey hazirlamadim hazir almayi dusunuyordum ve sadece kardesler falan olacagini dusunerek cok hediye almayi dusunmedim kizimin resmiyle cerceve magnet dusunmustum dogum gunu normalde 2 haziran ama hep hafta sonu dusunuyordum ya ne yapsam acaba bilmiyorum sadece cekirdek ailemle bir kutlama falan mi yapsam siz olsaniz ne yapardiniz esimin ailesini abartmiyorum kizlar gercekten cok fenalar boyle seylerde hep ariza yapiyorlar esim bana birakiyor istersen yapalim istemezsen ailece kutlaruz diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?