2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Canim benim buyuk oglum cok hasta oluyordu ama kv ile oturuyorduk gelip giden eksik olmuyordu oglum kis bebegiydi o yuzden kucuk oglum daha az hasta oldu rahat buyuttum Ece geven defa kulak yuzunden hasta oldu bu sefer de bogaz ama ilk defa bu kadar atesi yukseldi asilarda bile hafif ates olmustu her cocuk farkli oluyor canim

@yaz yagmuru L Lilium3 E emiragam geçmiş olsun çok. Ishal için bağırsak düzenleyici olarak maflor ya da biogaia kullanabilirsin. Prebiyotik bunlar

Cok geçmiş olsun canim

Çok geçmiş olsun canım iyiki hemen girmişsiniz

gecmıs olsu canımm dıkkat et kuzuyaaa işallah hemencecık ıyılesırr
tesekkur ederim kizlar

Eki Görüntüle 1544434 Elbisemiz nasıl teyzeler:) doğum gününde bunu giycek sıpam
Çok guzelmiş kız bebeklerının kıyafetlerı daha guzel oluyo kız bebeğide büyüttüm ama yınede çok beğenıyorum şimdi senın istediklerını gıyerde bıraz büyüsün kendi istediğini gıyecek tadını çıkar ben şimdi kızıma müdahale edemiyorum allahtan zevkli hatta ben ondan gıyınıyorum özellıkle ayakkabıları aynı numarayız

Benım paşa uyku sıktı şimdi uyudu bırazdan uyanır artık geceler bitmez düzene gıremedık bir türlü

Geçmiş olsun canım yaa iyiki gitmissiniz inşallah hemen iyileşir Ececim. Yiğit le ece aynı boy aynı kilodalar digerki kontrol de yine almamış olursa bende yaptircam idrar tahlili. Şimdi atesi nasıl kuzumun biraz daha düştümü baari.
aynen yigitinkide senin dediğin gibi yayılmaya basliyodu canım doktor kontrolumuze denk geldi gösterince bizede hemen krem verdi.çok geçmiş olsun sizede.

Eki Görüntüle 1544434 Elbisemiz nasıl teyzeler:) doğum gününde bunu giycek sıpam
harika bayıldım.

Off bendede bi ton ütü var her türlü ev işini hiç usenmeden yaparım ama ütüye sinir oluyorum. Eşim birinin dugunune gitti yiğit de uyumak üzere en iyisi yapıp kurtulmak şimdi.

Bugün resmen beni çıldırttı beyza hep ayagimda uyuyor ya dedim.besigine alistirayim oda sallaniyor emiyor gozler gidiyo ayagimda salliyorum uyuyo besigine koyayim azda orda sallayim diyorum besige koymamla aninda emekleme pozisyonuna geçiyor ayaklarim taşımıyor artık ne yApcam bilmiyorum

Sagol canim su anda 38 civari fitil surup donusumlu 3 saatte bir ver dedi doktor 7 de surup 10 da az once fitil yaptim durmuyor uyutmaya calisiyorum uyumuyor bayiliyor gozleri aslinda iyi bari canim yayilmadan kremlere basladin cabuk gecer insallah ben cildiyeye goturmustum anlamamisti hametan vermisti vakit kaybettik o yuzden kotu olmustu sonra kendi doktorumuza gittik o verdi kremleri sari suyu

Ayakta uyumasi cok zor canim acaba cok uykusu gelince besigine yatirip sallasan uyumazmi birkac defa direnir donra alisir birde benim kizim onceleri sadece memede uyuyordu sonra ayagima alistirmaya calistim basta istemiyordu ayagima koydugum an agliyordu sonra ninni soylemeye basladim oyle oyle alisti bazen ayakta bazen memede uyuyor ayagima yatirdigimda kendi ee ee basliyor yani besiginde ninni soyleyerek uyutmaya calissan

trosyd kremu fito ile kullaninca cabuk geciyor gecmis olsun bol bol su ver canim su kaybi cok olmasin

Kizimin keyfi hic yoktu hasta olacak gibi. bugun muhallebisini yemeden uyudu umarim gecemiz iyi gecer

sürekli hamakta ve devamlı sallanmahalinde uyukluyor,ben sızıp elim boşalınca uyanıyor sabaha dek küfürler ediyorum bazen,uyuduğunu düşünüp yatağına aldığım anda senin dediğin gibi emekleme modunda ağlamaya başlıyor,bıktım inanın bıktım

E emiragam ishal icin bsy vermedi cnm muz patates pirinc ver dedi bol su ve sıvı ver dedi hc bi ilac kullanma dedi
@Akaibu elbiseniz cok gzlmis internettenmi almstn sanki ole hatrlyrm bende bgn e bebege gttm pembe bi elbise begendm ust tarafi Penye kollar dantel karpuz kol alti da tül beden kalmamıştı baska yere bakcm@yaz yagmuru sizede gecms olsn bZdede pzt brden ates ckmsti paranox fitil verdi dr 38 in ustune çıktığında 2 kez kullandm aralardada 6 saatte bi calpol verdm cok skr 3. Gun gitti ates ins sznde gecer bi an once
Yaz geldi dioruz rahat ederiz diyoruz olmuyo Rabbim dermansız dert vermesinde bunlar gecici ins
M mutube ayakta sallamak cdden zor ve skci bzmde basta oleydi smdi asla ayaga gelmio sdce memede uyuyo annemlere geldm aksam uykusu gelir de meme harici uyumuyo diye biyere çıkamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…