Canim benim buyuk oglum cok hasta oluyordu ama kv ile oturuyorduk gelip giden eksik olmuyordu oglum kis bebegiydi o yuzden kucuk oglum daha az hasta oldu rahat buyuttum Ece geven defa kulak yuzunden hasta oldu bu sefer de bogaz ama ilk defa bu kadar atesi yukseldi asilarda bile hafif ates olmustu her cocuk farkli oluyor canim@yaz yagmuru cnm sende tecrubeli anne olduğun için soruyorum ben kızımda hiç böyle zorluklar yasamamıştım dişle beraber grip onunla bukadar ılgılenemefdiğim çalıştığım halde hastalanmazdı maşallah şimdide öyle seninkilerde öylemiydi?acaba çokmu tıtızlenıyorum neden böyle oluyo bilmiyorum antıbıyotık aldığımız halde sık sık hapşurmaya başladı
Cok guzel canim cok yakisir GokceyeEki Görüntüle 1544434 Elbisemiz nasıl teyzeler:) doğum gününde bunu giycek sıpam
@yaz yagmuru L Lilium3 E emiragam geçmiş olsun çok. Ishal için bağırsak düzenleyici olarak maflor ya da biogaia kullanabilirsin. Prebiyotik bunlar
Cok geçmiş olsun canim
Çok geçmiş olsun canım iyiki hemen girmişsiniz
tesekkur ederim kizlargecmıs olsu canımm dıkkat et kuzuyaaa işallah hemencecık ıyılesırr
Çok guzelmiş kız bebeklerının kıyafetlerı daha guzel oluyo kız bebeğide büyüttüm ama yınede çok beğenıyorum şimdi senın istediklerını gıyerde bıraz büyüsün kendi istediğini gıyecek tadını çıkar ben şimdi kızıma müdahale edemiyorum allahtan zevkli hatta ben ondan gıyınıyorum özellıkle ayakkabıları aynı numarayızEki Görüntüle 1544434 Elbisemiz nasıl teyzeler:) doğum gününde bunu giycek sıpam
Geçmiş olsun canım yaa iyiki gitmissiniz inşallah hemen iyileşir Ececim. Yiğit le ece aynı boy aynı kilodalar digerki kontrol de yine almamış olursa bende yaptircam idrar tahlili. Şimdi atesi nasıl kuzumun biraz daha düştümü baari.Doktordan donuyoruz malesef Ecenin bogazi kizarmis atesi doktorda 39 derece oldu doktor antibiyotik verdi kizim baygin gibi uyuyor 10 kilo geldi kilo almamis hic boyu 79 cm 4 cm uzamis doktor hareketli olfugu icin ve boyu uzadigi icin bu sefer birsey yapmiyorum bir daha yine kilo almazsa idrar tahlili isteyecegim cunku idrar yolu enfeksiyonu da kilo aldirmaz dedi balik yagli vitamin verdi inek sutu verebilirsin dedi haberler boyle
aynen yigitinkide senin dediğin gibi yayılmaya basliyodu canım doktor kontrolumuze denk geldi gösterince bizede hemen krem verdi.çok geçmiş olsun sizede.Kizlar bgn kendi doktoruna goturdm bizimkini antibiyotiği brktk 3 gndr ishali gecmio ishalden dolayi kucucuk pişik yayıldı da yayılsa bildgn et parçası gbi kizarik her altini acista ben aglyrm dr dedgnz gibi trosyd diye bi krem verdi sabah aksam biseyle karıştır demedi ama ins en kosa zamanda gecer M mutube margarini birinden daha duymstm denemek lazm aslinda of of gunde 10 bez dgstrdm su yapiyo resmen her sefernde. Mahvoldu kuZucum patates pirinc muz fln yedryrm ama yemiyo ;(
harika bayıldım.Eki Görüntüle 1544434 Elbisemiz nasıl teyzeler:) doğum gününde bunu giycek sıpam
Sagol canim su anda 38 civari fitil surup donusumlu 3 saatte bir ver dedi doktor 7 de surup 10 da az once fitil yaptim durmuyor uyutmaya calisiyorum uyumuyor bayiliyor gozleri aslinda iyi bari canim yayilmadan kremlere basladin cabuk gecer insallah ben cildiyeye goturmustum anlamamisti hametan vermisti vakit kaybettik o yuzden kotu olmustu sonra kendi doktorumuza gittik o verdi kremleri sari suyuGeçmiş olsun canım yaa iyiki gitmissiniz inşallah hemen iyileşir Ececim. Yiğit le ece aynı boy aynı kilodalar digerki kontrol de yine almamış olursa bende yaptircam idrar tahlili. Şimdi atesi nasıl kuzumun biraz daha düştümü baari.
aynen yigitinkide senin dediğin gibi yayılmaya basliyodu canım doktor kontrolumuze denk geldi gösterince bizede hemen krem verdi.çok geçmiş olsun sizede.
harika bayıldım.
Ayakta uyumasi cok zor canim acaba cok uykusu gelince besigine yatirip sallasan uyumazmi birkac defa direnir donra alisir birde benim kizim onceleri sadece memede uyuyordu sonra ayagima alistirmaya calistim basta istemiyordu ayagima koydugum an agliyordu sonra ninni soylemeye basladim oyle oyle alisti bazen ayakta bazen memede uyuyor ayagima yatirdigimda kendi ee ee basliyor yani besiginde ninni soyleyerek uyutmaya calissanBugün resmen beni çıldırttı beyza hep ayagimda uyuyor ya dedim.besigine alistirayim oda sallaniyor emiyor gozler gidiyo ayagimda salliyorum uyuyo besigine koyayim azda orda sallayim diyorum besige koymamla aninda emekleme pozisyonuna geçiyor ayaklarim taşımıyor artık ne yApcam bilmiyorum
trosyd kremu fito ile kullaninca cabuk geciyor gecmis olsun bol bol su ver canim su kaybi cok olmasinKizlar bgn kendi doktoruna goturdm bizimkini antibiyotiği brktk 3 gndr ishali gecmio ishalden dolayi kucucuk pişik yayıldı da yayılsa bildgn et parçası gbi kizarik her altini acista ben aglyrm dr dedgnz gibi trosyd diye bi krem verdi sabah aksam biseyle karıştır demedi ama ins en kosa zamanda gecer M mutube margarini birinden daha duymstm denemek lazm aslinda of of gunde 10 bez dgstrdm su yapiyo resmen her sefernde. Mahvoldu kuZucum patates pirinc muz fln yedryrm ama yemiyo ;(
Çok tatliymis canım, cok beğendim:)Eki Görüntüle 1544434 Elbisemiz nasıl teyzeler:) doğum gününde bunu giycek sıpam
Tesekkur ederim canim vallahi canim icim sizliyor sabahtan beri bir damlacik haliyle atesler icinde yavrumyaz yagmuru cok gecmis olsun unsallah en kisa surede iyilesir kiyamam cok kucukler
İnsallah hasta olmaz canim rahat uyusun kuzucukKizimin keyfi hic yoktu hasta olacak gibi. bugun muhallebisini yemeden uyudu umarim gecemiz iyi gecer
sürekli hamakta ve devamlı sallanmahalinde uyukluyor,ben sızıp elim boşalınca uyanıyor sabaha dek küfürler ediyorum bazen,uyuduğunu düşünüp yatağına aldığım anda senin dediğin gibi emekleme modunda ağlamaya başlıyor,bıktım inanın bıktımBugün resmen beni çıldırttı beyza hep ayagimda uyuyor ya dedim.besigine alistirayim oda sallaniyor emiyor gozler gidiyo ayagimda salliyorum uyuyo besigine koyayim azda orda sallayim diyorum besige koymamla aninda emekleme pozisyonuna geçiyor ayaklarim taşımıyor artık ne yApcam bilmiyorum
geçmiş olsun,ateş çok yıpratıyor,acilşifalarTesekkur ederim canim vallahi canim icim sizliyor sabahtan beri bir damlacik haliyle atesler icinde yavrum
İshal için dr bize maflor vermişti size verdi mi ishal önleyıcı
Eki Görüntüle 1544434 Elbisemiz nasıl teyzeler:) doğum gününde bunu giycek sıpam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?