2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Aa çok güzel olmuş. Üzerini neyle kapladınız
Teşekkür ederim canım. Üzerini ilk önce mavi fon kartonuyla kapladım. Daha sonra da grafon kağıdını burusturup yapistirdim.

Canım geçmiş olsun. Inşallah cabucak iyilesir kızın.

Gecmiş olsun cnm iyiki gıtmışsınız bır an önce ilaçla gecer boyu uzamış masallah

Gecmiş olsun cnm iyiki gıtmışsınız bır an önce ilaçla gecer boyu uzamış masallah
Sagol canim evet iyi ki gitmisim cocuk pztye kadar petisan olacakti hastaneye de gitmek istemiyorum cok kalabalik cok aglatiyorlar bebekleri gozlem altinda tutuyorlar
Guzel olmuş cnm moral olmuştur sızede
Doktorun karsisinda zaten pastane gitmisken ugrayalim dedik ben begenmistim iki tane ama onlarin bilgisayarda da begendim ona karar verdim kendi aramizda zaten yuvarlak seker hamuru pembe ayiciklar var ustunde kalp cubuklarla pastanin ustune Ece yazacaklar

İyi olmuş cnm Hastaneye bende artık gıtmıyorum özel muayenehanesıne gıdıyorum daha çabuk ilgilenıyırlar bundan önceki hastalıpında tam 4 saat çıplak tuttular ıyice üşüttüler yavrumu güya özel hastane devlet hastanesı gibi pastanızıda ağız tatlılığıyla yiyin cnm

Hep ayni seyi.soyluyorum canim ama ise yariyo doktorda soylemisti hatta yumusak margarinler.varya ondan sür istersen insanin inanasi gelmiyo ama ise yariyor
L Lilium3

Kizlar bgn kendi doktoruna goturdm bizimkini antibiyotiği brktk 3 gndr ishali gecmio ishalden dolayi kucucuk pişik yayıldı da yayılsa bildgn et parçası gbi kizarik her altini acista ben aglyrm dr dedgnz gibi trosyd diye bi krem verdi sabah aksam biseyle karıştır demedi ama ins en kosa zamanda gecer M mutube margarini birinden daha duymstm denemek lazm aslinda of of gunde 10 bez dgstrdm su yapiyo resmen her sefernde. Mahvoldu kuZucum patates pirinc muz fln yedryrm ama yemiyo ;(

@yaz yagmuru cnm sende tecrubeli anne olduğun için soruyorum ben kızımda hiç böyle zorluklar yasamamıştım dişle beraber grip onunla bukadar ılgılenemefdiğim çalıştığım halde hastalanmazdı maşallah şimdide öyle seninkilerde öylemiydi?acaba çokmu tıtızlenıyorum neden böyle oluyo bilmiyorum antıbıyotık aldığımız halde sık sık hapşurmaya başladı

Ah canım ya kıyamam dr un verdiği ilaçları kullan bezı bağlama biraz açık kalsın sen ağlama onlar bebek acılarını fazla hıssetmezler bende sudocrem kullanıyorum fayda eder se bir kullan

Gecenlet de benim kizim da su gibi ishal oldu dr un verdigi ilacta yan etki yapti biraktim iki gun patates hasladim verdim baska hicbisey vermedim zaten ishal oldugu icin istahi da gitmisti patates hasla yedir sabah aksam bi iki gunde hemen duzeliyo yogurt bile vermedim ishal oldugu gun bagirsaklarini calistirdigi icin patates hemen duzeltiyo ishali

Cok geçmiş olsun canim

Cok geçmiş olsun canim inşallah hangi yontemi denersen dene hemencecik geciversin bizdede patates pirinc unu muz pek ise yaramıyor canim ama irmik bizde iyi geliyor irmikle bisiler yapabilirsin belki patates haslayip azcik suyunuda birakip irmik katip ezebilirsin istersen L Lilium3

Çok geçmiş olsun canım iyiki hemen girmişsiniz

gecmıs olsu canımm dıkkat et kuzuyaaa işallah hemencecık ıyılesırr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…