2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Aynen bizimkide bu saatlerde uyur. Kvler kızıyolar. Çok erken uyuyomuş alıştıracakmışım geç yatmaya. Hiç bi yere oturmaya gidemiyomuşum. zorla uykusuz bırakcaö sanki çocuğu
Gelişimi için çok önemli erken uymaları ben de anlamıyorum böyle insanları:KK20: uyutmaya çalışırsın uyumaz anlarım da uyumak isteyen çocuğu uyutmamak niye[/QUOTE]
Benim de oglanlar erken uyur kucuk oglum 9.30 da uyur tatilde bile bwnim de esimin tarafi aa bizde erken uyuyan cocuk yoktur sizinkiler nasilerken yatiyor der kizimda 10.30 11 arasi uyur zamanla onu da erken alistircam ben halimden memnunum onlara pwk uyum saglayamiyoruz bu konuda gittigimizde erken kalkiyoruz

aaay bende aynı şeyden korkuyorum..bakalım Efe napcak..oastayı ellemesi mıncıklaması gerek ki,amaca uygun olsun güzel resimler çıksın..bakalım olcak mı :KK53: bu arada canım pastayı kendin mi yaptın?sen yaptıysan tarif alabilir miyim?
hazir kek ve kremsantiyle yaptik yuvarlak keki biraz kuculttuk kenarlarini da ara kat yaptik icine yukseltmek icin kremsantiyle kaplayip ustune orman meyveli kremsantiyle susledik oyle koyduk onune :) ve oyku ellemedi
Hep bebeklerimizin mi doğum günü olacak bugünde benim doğum günüm. :KK31::KK73:
dogum gunun kutlu olsunnn

Büyük fırın tepsisinde yapıp kessem daha mı iyi olur acaba
biz firn tepsisinde yapicaz istedigiin buyuklukte kesersin daha iyi bence

Buzluk olayini daha once hic denemedim ama dgm gunu icin mecbur ben de yapicam bi tam anlatabilir misinz buzluga nasil koyuyoruz biseye sarmak gerekiyo mu bi de buzluktan ne zaman cikaricaz cikarinca firinda isiticaz mi

IMG-20150601-WA0022.webp IMG-20150601-WA0027.webp IMG-20150601-WA0036.webp

pastanin resmini cekmemisler cok curcuna oldu esimin kuzenleri de geldi dogru duzgun foto cekemedik

sagolun kizlar gece 12 de Ecenin atesi cok yukseldi 39,5 oldu esimle birkac tane ozel hastaneyi aradik cocuk doktoru varmi acolde diye sorduk hicbirinde yoktu cocuk doktoru cocuk hastanesi var ben de oraya goturmek istwmedim acilde atesli cocugu bile sira verip bekletiyorlar cok kalabalik oluyor surup saati gelmisti surubunu verdim banyo falan derken dustu biraz sonra gece terlemeye basladi atlet vardi ustunde sadece sabah 5 te yine 39 oldu fitil koydum epini yuzunu yikadim sabahi ettik boylece su anda 37 atesi ama kahvalti yapmadi yine gunlerdir kaka yapmamisti kakasini yapti beline cikmisti bu iyi oldu kakayla da atar hastaligi biraz haberler boyle kizlar aman dikkat edin bebislere ates cok yipratiyor onlari
Canım ya Allah yardımcınız olsun. Biz de atlattik 2 hafta önce , bizim de 39 lara çıktı ateş iki gün sürdü inşallah sizin de bu sondur ve bir daha yükselmez. Kerem alp in de istahi hiç olmadı sadece emerek idare etti. Şimdi çok şükür iyiyiz. Inşallah siz de iyi olacaksınız kısa zamanda.

@brissa cvp vermemisim ben soguyunca buzdolabi posetine koydum kurabiyeleri plastik kaplara kirilmasin diye aksamdan cikaririm buyuk ihtimalle servisten oncede firinin en dusuk isisinda isitirim

Ben niye göremiyorum sizin doğum gününüzü yaaaaa :KK43::63:

O zamaaaaan "doğum günün kutlu olsun" canım :KK200:

Bi suru foto atmistim amao_O

Eki Görüntüle 1545419 Eki Görüntüle 1545420 Eki Görüntüle 1545422 Eveett projemi açıklıyorum kızlar. Fikir verirseniz şöyle daha güzel olabilir derseniz yorumlara açığım.
Öncelikle yuvarlak yapıcam. Beyazla pastayı kaplayıp. İlk resimdeki gibi renkli renkli puanlar kondurcam üzerine. İlk resimdeki gibi değil ama int bi ayıcık yapımı buldumEki Görüntüle 1545427 bunu yapıcam. Hangi renk yapacağıma karar vermedim. Kucağına kalp yerine 1 koyucam.
2. Resimdeki gibi balonlar yapıp harf kalıbım olmadığı için. Dr outker in glazürleriyle Gökçe yazıcam üzerine. Kardeşime yazdırcam hatta ben kötü yazarım kesin.
1 şeklindeki pasta gibide alt kısmını yuvarlak yuvarlak şeker hamurlarıyla kaplıcam.
Pastanın içindede çilekli muzlu pasta olucak.

Projen super:)ben de kenarlar icin mutube nin fikrini soylycektm bizim pastamiz da oyleydi

Herşey çok güzel görünüyor, çok beğendim canım. Nice güzel yaşlara :)

Tesekkurler canim:)

Bugün Dr a gittik kızlar. 1 yaşa daha 2 hafta var ama ben kan tahlilinin 1 yaştan yani aşılardan önce olmasını istedim, çok delik deşik olmasın 1 yaşında diye. Bir de birkaç şikayetimiz vardı istemsiz bacak hareketleri vardı, iştahsızdı vsvs Demir eksikliğinden olduğunu düşünüyordum eğer öyle çıkarsa tahlil sonucu kabızlıktan çatlasa bile ferrumu kullanıcam artık.
Ben kesin zayıflamıştır diye gittim ama 300 gr almış 15 günde ki son 6 ayın rekoru bizim açımızdan :)) kafa da büyümüş :)
Benim durum da aynı @temmuzhaziran gibi, hatta hastanede Dr odasını bile talan etti, Dr bile söyledi sen bu çocukla nasıl başa çıkıyorsun diye :/ bizimki henüz yürümüyor ama dikilip tüm kapıları açıyor, her bir köşeyi karıştırıyor. Neyse sağlığı yetindeymiş ve korkum yersizmiş bunu öğrendim o bana yeter :))) varsın kudusrsun miniğim ;) ayrıca kan alınırken bile çok az ağladı yiğit kahramanım benim ;)

Bu arada bugün Dr dan öğrendiğim bi bilgi kabız bebek annelerine, kayısıya benziyor diye şeftalinin de iyi geleceğini düşünmeyin aksine şeftali kabız yapan bi meyve dedi

Canım ya Allah yardımcınız olsun. Biz de atlattik 2 hafta önce , bizim de 39 lara çıktı ateş iki gün sürdü inşallah sizin de bu sondur ve bir daha yükselmez. Kerem alp in de istahi hiç olmadı sadece emerek idare etti. Şimdi çok şükür iyiyiz. Inşallah siz de iyi olacaksınız kısa zamanda.
İnsallah canim Ece de surekli emiyor simdi azicik corba yedirdim sukur atesi dustu

Bugün Dr a gittik kızlar. 1 yaşa daha 2 hafta var ama ben kan tahlilinin 1 yaştan yani aşılardan önce olmasını istedim, çok delik deşik olmasın 1 yaşında diye. Bir de birkaç şikayetimiz vardı istemsiz bacak hareketleri vardı, iştahsızdı vsvs Demir eksikliğinden olduğunu düşünüyordum eğer öyle çıkarsa tahlil sonucu kabızlıktan çatlasa bile ferrumu kullanıcam artık.
Ben kesin zayıflamıştır diye gittim ama 300 gr almış 15 günde ki son 6 ayın rekoru bizim açımızdan :)) kafa da büyümüş :)
Benim durum da aynı @temmuzhaziran gibi, hatta hastanede Dr odasını bile talan etti, Dr bile söyledi sen bu çocukla nasıl başa çıkıyorsun diye :/ bizimki henüz yürümüyor ama dikilip tüm kapıları açıyor, her bir köşeyi karıştırıyor. Neyse sağlığı yetindeymiş ve korkum yersizmiş bunu öğrendim o bana yeter :))) varsın kudusrsun miniğim :KK66: ayrıca kan alınırken bile çok az ağladı yiğit kahramanım benim :KK66:
Canim masallah Azad a insallah kani da iyi cikar gerek kalmaz kan ilacina

Benim durum da aynı @temmuzhaziran gibi, hatta hastanede Dr odasını bile talan etti, Dr bile söyledi sen bu çocukla nasıl başa çıkıyorsun diye :/ bizimki henüz yürümüyor ama dikilip tüm kapıları açıyor, her bir köşeyi karıştırıyor. Neyse sağlığı yetindeymiş ve korkum yersizmiş bunu öğrendim o bana yeter :))) varsın kudusrsun miniğim :KK66: ayrıca kan alınırken bile çok az ağladı yiğit kahramanım benim :KK66:
oh maşallah azada inşallah değerlerde ii çıkar canım

Back
X