Geçmiş olsun canım.
Teşekkür ederiz canım. Adaşız evet:) Benim de Mira ismi çok hoşuma gidiyor hatta geçen kuzenime önerdim kızı olcak:))
Büyüdüler ya artık sadece emzirdigim günler biz de sıkıntı yaşıyoruz. Kahvaltısını yemiş bugün inşallah devamı da gelir canım.
Geçmiş olsun canım. Inşallah önemli birşeyi yoktur.
Teşekkür ederim canım. Bana benziyor evet, herkese inat bana benzedi paşam :)))
gecmis olsun canim insallah testin sonucu iyi cikarBugunun ilk gunaydini benden gunaydin kizlar hastaneye gidecegimi soylemistim ama sonucu yazmamisim asiri boyun duzlezmesi varmis kan testi istedi bugün eger gidebilirsem tekrar hastaneye gidicem tum sonuclari gostericem bakalim ne diyecek
Bir kac kere benimde basima geldi ozellikle dis cikaracagi zaman avliktan sabaha kadar emmek istiyordu doymayincada uyumuyordu gogsumde sabahliyordu neyseki bugun biraz yemis.Günaydın hanımlar. Dün hiç bişey yemediği için gece sütüm az geldi doymadı sürekli ağladı kuzum napıcağımı şaşırdımsabahı zor ettik başka bişeyde yemedi. Still tea de içmiştim.
Sabah kahvaltısını yedi allahtan. Papatya çayıda içirdim uyudu yavrum.
Elimde su şişesi dolanıcam artık
Gecmis olsun maalesef hepimizin basina gelebiliyorDün akşam bebeğim yataktan düştü
Hala gözümün önüne geliyor:S
karpuzu cok severim canim artik daha cok yiyecegimcanım belki doymadığı için değildir mirada gece çok huysuzdu bi kaç gecedir öyle üstte dişin ucu çıktı onun yaptığını düşünüyorum ben inşallah bugün bütün öğünlerini güzelce yer seninde için rahat eder
bir de ben bi kaç gündür karpuz yiyorum alakalı mı bilmiyorum ama süt miktarımda artış oldu düzenli sağdığım için biliyorum malum düşündüğümde bi tek farklı ve üst üste onu yedim
Masaallah kilosu gayet iyi biz henuz bilmiyoruz yakinda dr kontrolunde ogrenecegizKizlar bebegmin 11 bucuk aylik kilosu 11.200 boy da 80 sizlerin nasıldı kimse bu ay kilo yazmamis durumumuzu bilemedim.
Bu ay dr gitmedik bizde. Gerçi biz kilodan çoook gerilerdeyiz. Sizinki maşallah çok iyi.Kizlar bebegmin 11 bucuk aylik kilosu 11.200 boy da 80 sizlerin nasıldı kimse bu ay kilo yazmamis durumumuzu bilemedim.
Kizlar bebegmin 11 bucuk aylik kilosu 11.200 boy da 80 sizlerin nasıldı kimse bu ay kilo yazmamis durumumuzu bilemedim.
gecmis olsun canim insallah testin sonucu iyi cikar
Bir kac kere benimde basima geldi ozellikle dis cikaracagi zaman avliktan sabaha kadar emmek istiyordu doymayincada uyumuyordu gogsumde sabahliyordu neyseki bugun biraz yemis.
Gecmis olsun maalesef hepimizin basina gelebiliyor
karpuzu cok severim canim artik daha cok yiyecegim
Biz 10 aylıkken 9 kg dık boyda 74 dü yanlış hatırlamıyosam. Ama zayıflamış bile olabiliri. Haftaya gidicez bakalım.Kizlar bebegmin 11 bucuk aylik kilosu 11.200 boy da 80 sizlerin nasıldı kimse bu ay kilo yazmamis durumumuzu bilemedim.
Canım sende n11 den alışveriş yapıyodun di mi?sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah ben diziden etkilendim ama şimdi bakıyorum evet diyorum iyiki seçmişim çok yakıştı kızıma :)
tabi benim kızım da bana benziyor diğmibenzemeli
Çok iyiymiş :)Canım sende n11 den alışveriş yapıyodun di mi?
Belki biliyosundır da ben yeni keşfettim. Telefon uygulamasında seçenekler kısmında uğurlu oyun diye bi yer gördüm. Ordaki oyunu oynayınca hediye kupon veriyo uygulama aldığın puana göre. Acemice oynadım biraz ama 3 tane 3 tllik kupon verdi. 1 hafta içinde kullanılacak.Ayda 3 kupon alma hakkı varmış. Ayda 10 lira kazansam yılda 120 lira eder:)) daha iyi oynarsan mak. 30 tl veriyomuş hatta.
Çocuğun bezlerinde falan kullanırım artık.
Görmediysen bak derim:)
ohh ne güzel yapmışsın kullanıcı adın neydi canımKızlar bende şimdi inst. açtm beni de ekleyin :) gerçi nasıl kullanıcağımı çözemedim ama olsn.
aaa çok sağol canım hiç farketmemişim bile ben sık sık ordan alışveriş yapıyorum daa marketten bez almışlığım yok mesela :))Canım sende n11 den alışveriş yapıyodun di mi?
Belki biliyosundır da ben yeni keşfettim. Telefon uygulamasında seçenekler kısmında uğurlu oyun diye bi yer gördüm. Ordaki oyunu oynayınca hediye kupon veriyo uygulama aldığın puana göre. Acemice oynadım biraz ama 3 tane 3 tllik kupon verdi. 1 hafta içinde kullanılacak.Ayda 3 kupon alma hakkı varmış. Ayda 10 lira kazansam yılda 120 lira eder:)) daha iyi oynarsan mak. 30 tl veriyomuş hatta.
Çocuğun bezlerinde falan kullanırım artık.
Görmediysen bak derim:)
Çok iyiymiş :)
aynen bende hiç marketten almadım:) bayada veriyo para ona verdiğim paraya kızıma başka şeyler alırım. Fırsatları takip etmek lazım :)ohh ne güzel yapmışsın kullanıcı adın neydi canım
aaa çok sağol canım hiç farketmemişim bile ben sık sık ordan alışveriş yapıyorum daa marketten bez almışlığım yok mesela :))
bende açtım ama hiç bişey anlamadım daha:))Kızlar bende şimdi inst. açtm beni de ekleyin :) gerçi nasıl kullanıcağımı çözemedim ama olsn.
geçmiş olsun umarım iidir kuzucuk
Geçmiş olsun canım. Sanrım yataktan düşmeyen bebiş kalmadı
Geçmiş olsun canım.
Geçmiş olsun canım.
Teşekkür ederim, acile gittik hemen muayene de bir şey demediler, gece boyunca sık sık uyandırdık, doktoru kusması ve hareketlerinde değişiklik, bıngıldağında şişlık olursa getirin tekrar dedi, şimdilik bir sorun yok inşallah olmaz:SGecmis olsun maalesef hepimizin basina gelebiliyor
kullanıcı adlarınızı göndersenize canlar çözümlemede yardımcı olalım :))bende açtım ama hiç bişey anlamadım daha:))
sıkıntı ilk anlarda oluyo canım Rabbim koruyo kuzucuklarımızı binlerce şükür böyle böyle büyücekler hemen hepimiz böyle kazalar yaşadık Allah beterinden korusun inşallah sorunsuz atlatmış olun ki insana korkusu bile yetiyo zatenTeşekkür ederim, acile gittik hemen muayene de bir şey demediler, gece boyunca sık sık uyandırdık, doktoru kusması ve hareketlerinde değişiklik, bıngıldağında şişlık olursa getirin tekrar dedi, şimdilik bir sorun yok inşallah olmaz:S
Çok korktum ben :S
Kendimi hala suçluyorum:S
Atesi yok artik cok sukur canim uyumak istiyor surekli bitkin dustu sanirim istahi duzelmedi hala azda olsa yedirmeye calisiyorumEce nasıl olsdu canım
geçmiş olsun canım.. maalesef hepimizin başından geçti.. hepimiz üzüldük kendimizi suçlu hissettik. şimdiye kadar sorun yok inşallah sorunda çıkmaz..Teşekkür ederim, acile gittik hemen muayene de bir şey demediler, gece boyunca sık sık uyandırdık, doktoru kusması ve hareketlerinde değişiklik, bıngıldağında şişlık olursa getirin tekrar dedi, şimdilik bir sorun yok inşallah olmaz:S
Gecmis olsun canimTeşekkür ederim, acile gittik hemen muayene de bir şey demediler, gece boyunca sık sık uyandırdık, doktoru kusması ve hareketlerinde değişiklik, bıngıldağında şişlık olursa getirin tekrar dedi, şimdilik bir sorun yok inşallah olmaz:S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?