2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah ben diziden etkilendim ama şimdi bakıyorum evet diyorum iyiki seçmişim çok yakıştı kızıma :)
tabi benim kızım da bana benziyor diğmi benzemeli

Bugunun ilk gunaydini benden gunaydin kizlar hastaneye gidecegimi soylemistim ama sonucu yazmamisim asiri boyun duzlezmesi varmis kan testi istedi bugün eger gidebilirsem tekrar hastaneye gidicem tum sonuclari gostericem bakalim ne diyecek
gecmis olsun canim insallah testin sonucu iyi cikar

Bir kac kere benimde basima geldi ozellikle dis cikaracagi zaman avliktan sabaha kadar emmek istiyordu doymayincada uyumuyordu gogsumde sabahliyordu neyseki bugun biraz yemis.
Dün akşam bebeğim yataktan düştü
Hala gözümün önüne geliyor:S
Gecmis olsun maalesef hepimizin basina gelebiliyor
karpuzu cok severim canim artik daha cok yiyecegim

Kizlar bebegmin 11 bucuk aylik kilosu 11.200 boy da 80 sizlerin nasıldı kimse bu ay kilo yazmamis durumumuzu bilemedim.

maşallah bebeğine ben geçen ay götürmedim bu ay sonu yaşı o zaman gideceğiz umarım 100-200 gr almış olurda 8200 flndır boyu 76ydı iki üç santimde uzamış olsa diye umuyorum

inşallah faydası olur geçen yaz gaz sebebiyle yememiştim iki üç gündür çokça yiyip artınca ona bağladım ben bakalım

Kızlar bende şimdi inst. açtm beni de ekleyin :) gerçi nasıl kullanıcağımı çözemedim ama olsn.

Kizlar bebegmin 11 bucuk aylik kilosu 11.200 boy da 80 sizlerin nasıldı kimse bu ay kilo yazmamis durumumuzu bilemedim.
Biz 10 aylıkken 9 kg dık boyda 74 dü yanlış hatırlamıyosam. Ama zayıflamış bile olabiliri. Haftaya gidicez bakalım.
Bebeğinin kilosuda boyuda güzel maşallah

sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah ben diziden etkilendim ama şimdi bakıyorum evet diyorum iyiki seçmişim çok yakıştı kızıma :)
tabi benim kızım da bana benziyor diğmi benzemeli
Canım sende n11 den alışveriş yapıyodun di mi?
Belki biliyosundır da ben yeni keşfettim. Telefon uygulamasında seçenekler kısmında uğurlu oyun diye bi yer gördüm. Ordaki oyunu oynayınca hediye kupon veriyo uygulama aldığın puana göre. Acemice oynadım biraz ama 3 tane 3 tllik kupon verdi. 1 hafta içinde kullanılacak.Ayda 3 kupon alma hakkı varmış. Ayda 10 lira kazansam yılda 120 lira eder:)) daha iyi oynarsan mak. 30 tl veriyomuş hatta.
Çocuğun bezlerinde falan kullanırım artık.
Görmediysen bak derim:)

Çok iyiymiş :)

Kızlar bende şimdi inst. açtm beni de ekleyin :) gerçi nasıl kullanıcağımı çözemedim ama olsn.
ohh ne güzel yapmışsın kullanıcı adın neydi canım

aaa çok sağol canım hiç farketmemişim bile ben sık sık ordan alışveriş yapıyorum daa marketten bez almışlığım yok mesela :))

Çok iyiymiş :)

ohh ne güzel yapmışsın kullanıcı adın neydi canım

aaa çok sağol canım hiç farketmemişim bile ben sık sık ordan alışveriş yapıyorum daa marketten bez almışlığım yok mesela :))
aynen bende hiç marketten almadım:) bayada veriyo para ona verdiğim paraya kızıma başka şeyler alırım. Fırsatları takip etmek lazım :)

geçmiş olsun umarım iidir kuzucuk

Geçmiş olsun canım. Sanrım yataktan düşmeyen bebiş kalmadı

Geçmiş olsun canım.

Geçmiş olsun canım.

Gecmis olsun maalesef hepimizin basina gelebiliyor
Teşekkür ederim, acile gittik hemen muayene de bir şey demediler, gece boyunca sık sık uyandırdık, doktoru kusması ve hareketlerinde değişiklik, bıngıldağında şişlık olursa getirin tekrar dedi, şimdilik bir sorun yok inşallah olmaz:S
Çok korktum ben :S
Kendimi hala suçluyorum:S

bende açtım ama hiç bişey anlamadım daha:))
kullanıcı adlarınızı göndersenize canlar çözümlemede yardımcı olalım :))

sıkıntı ilk anlarda oluyo canım Rabbim koruyo kuzucuklarımızı binlerce şükür böyle böyle büyücekler hemen hepimiz böyle kazalar yaşadık Allah beterinden korusun inşallah sorunsuz atlatmış olun ki insana korkusu bile yetiyo zaten

geçmiş olsun canım.. maalesef hepimizin başından geçti.. hepimiz üzüldük kendimizi suçlu hissettik. şimdiye kadar sorun yok inşallah sorunda çıkmaz..

Gecmis olsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…