Canim bizim de yarindi asimiz ama Ecenin igneleri var Cuma tekrar doktora gitcez saglik ocagini aradim hemsire duruma gore haberleselim dedi ertrlendi asimiz ama gecenlerde duydum salgin varmis su cicegi abilerimiz ikisi bir gecirmisti hafif gecirdiler asi olmuslardi bizde bir an once asimizi olsak iyi olacakKızlar belki muhabbeti olmuştur kaçırmış olabilirim. 1 yaş aşılarını yaptıran var mı? Bizi ne bekliyor. 1 yaş aşılarını iple çektim perşembe günü olacak. Üyesi olduğum facebook gruplarında su çiçeği aşısı daha gelmeden ağır su çiçeği geçiren bebekler gördüm o yüzden korku sardı aşı zamanı gelsin diye bekledim.
canım boyu 83 cm ancak kilosu az boyuna göre 10 bile değil yani,her bebebk farklı gelişiyor atakları farklı zamanlarda yapıyor büyüme konusundaM mutube sanırım bende birlikte kutlamak istemezdim. İlk yaş günü benim için özel olmalı..
isimdeyimgucumdeyim gökçenin resimlerini gördüm ve hiç de kulağı dikkatimi çekmemişti. Bence gayet normal. Bu arada yapıştırmadan bahsetmişsin. Benim yeğenimin kulağı kepçeye çok müsaitti ablam bantladı hep sanırım onlar için özel bantlar var ve şuan eski kulağından eser yok bantlar sayesinde düzeldi.
longislandist ben keremin boyunu kaçırmışım göremedim ne kadar ki?
Eki Görüntüle 1547338 kizlar pastamizin net gorunumu daha once ustten cektim kutu icindeydi isim cubugu yoktu kendi yapmak isteyen arkadaslara fikir acisindan tekrar paylastim
İnsallah canim cok tesekkur ederimnice senelere sağlıkla mutlulukla inşallah
Teşekkür ederiz teyzesi . Neslihan değil canım kubra_sshhnn ben. Ekleyeyim seni:)Masallah kerem Alp e canim birde instagramda neslihan mi canim nybece ben dogruysa takip istegi gondercem sana
yazyagmuru instagrama son attgn fotolari gormemistm su cocuklarinla olani:)ablalari gibi duruyosun yanlarinda 41 kere masallah ya cogu kisi benm de coxugm oldgna inanmiyo havalara giriyorm o zaman bile senin yerinde olsam havamdan gecilmezdi valla
eğer bi gün ikinciye karar verebilirsem ve erkek olursa Kerem mi koysam acaba :)) maşallah oğluşuna bu arada bizde senle adaşız :)) instagramdan takip isteği gönderdim. açıklama da mira bebeğin annesi yazıyo zaten ismimdende anlarsın :)Ben zeytin olayina anca başlıyorum ya canım bundan sonra dediğin gibi yapayım . Suya koymak aklıma geldi de kabuğunu soyup doğrama kısmını da yapayım. Zaten zeytinin kabugu sindirilmiyor.
Bugün ben de seninle aynı moddayim canım. Kerem Alp çığırından çıktı. Gün boyu hiç uyumadı ve hiç oturmadı. Zorla uyutmustum babasının sesine uyandı oturup ağladım sinirimden. Şimdi tekrar uyuttum. Inşallah uyur artık
Benim canım :)
Canım benim oğlumun ismi de Kerem yani Kerem Alp :) Adaş sayılırlar. Ve biz de en son 83 cmydik:) Maşallah bize:))
geçmiş olsun canım fizik tedavi falan ii gelir mi acaba inşallah kısa sürede iileşirsinBugunun ilk gunaydini benden gunaydin kizlar hastaneye gidecegimi soylemistim ama sonucu yazmamisim asiri boyun duzlezmesi varmis kan testi istedi bugün eger gidebilirsem tekrar hastaneye gidicem tum sonuclari gostericem bakalim ne diyecek
çok geçmiş olsun canım.allah şifa versin.Bugunun ilk gunaydini benden gunaydin kizlar hastaneye gidecegimi soylemistim ama sonucu yazmamisim asiri boyun duzlezmesi varmis kan testi istedi bugün eger gidebilirsem tekrar hastaneye gidicem tum sonuclari gostericem bakalim ne diyecek
Günaydın canım çok geçmiş olsunBugunun ilk gunaydini benden gunaydin kizlar hastaneye gidecegimi soylemistim ama sonucu yazmamisim asiri boyun duzlezmesi varmis kan testi istedi bugün eger gidebilirsem tekrar hastaneye gidicem tum sonuclari gostericem bakalim ne diyecek
hatun hatun sen nerlerdesin yahu yada ben mi denk gelmiyorum herşey yolunda dimiGünaydın canım çok geçmiş olsun
Bende ekledim seni emel bendeTeşekkür ederiz teyzesi . Neslihan değil canım kubra_sshhnn ben. Ekleyeyim seni:)
Ara ara yazıyorum canım bazende okuyup çıkıyorum betülle eskisi kadar çok giremiyorum forumahatun hatun sen nerlerdesin yahu yada ben mi denk gelmiyorum herşey yolunda dimi
Çok çok geçmiş olsun canım.Bugunun ilk gunaydini benden gunaydin kizlar hastaneye gidecegimi soylemistim ama sonucu yazmamisim asiri boyun duzlezmesi varmis kan testi istedi bugün eger gidebilirsem tekrar hastaneye gidicem tum sonuclari gostericem bakalim ne diyecek
valla bebişlerle zor oluyo gerçekten bende akşam ve haftasonu zorlanıyorum artık heryeri kurcalama hevesi neyse taşınınca yükün biraz daha azalır inşallahAra ara yazıyorum canım bazende okuyup çıkıyorum betülle eskisi kadar çok giremiyorum foruma
Ev topluyorum bi yandan bu haftasonu taşınıcaz inşallah bi de başıma ahşap boyama çıkardım hepsi üst üstr geldi anlıyacağın betül uyuyuncada onlarla uğraşınca buraya zaman kalmadı
ilklerin doğum günü aynı kısmet olurda ikinci de denk gelirse onlarda adaş olsun madem :))@minnakkartal bende oğlum olursa kerem ismini düşünüyorum :) babamın ismi Kerim onada benziyor hem.
Geçmiş olsun canım. Yastığı falan oluyo sanırım onun dikkat et kendine:/Bugunun ilk gunaydini benden gunaydin kizlar hastaneye gidecegimi soylemistim ama sonucu yazmamisim asiri boyun duzlezmesi varmis kan testi istedi bugün eger gidebilirsem tekrar hastaneye gidicem tum sonuclari gostericem bakalim ne diyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?