2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Aşımızı yaptırdık geldik. Beyaz önlüklü birini görünce çığlık çığlığa ağlamaya başlayan sıpam bu sefer ağlamadı. Korkumuz geçiyo sanırım.İğneden ağladı tabiki. 3 tane iğne vuruyolar. Ateş yapmazmış döküntü yapabilirmiş.
Doğum gğnü derken hastaneden randevu almayı unutmuşuz. Sağlık ocağına gittik. Hafta içi bir gün hastaneye gidicez inşallah.
En son 9 aylıkken gitmiştik sağlıkocağında kaç kilo ölçtüler hatırlayamadım. Sinir oldum kendime. 10 aylıkken 9 kiloydu hastane tartısında .
Baş çevresi 46 boy 78 olmuş. Kilomuzu 9.50 gr gösterdi. Farklı tartıyolardı diye hatırlıyorum. Ama eğer aynıysa sadece 50 gr almış gibi olur. 2 ayda 74 cm di boy baş iyi ama kilo çok az almış ya
A apriori11 bıldırcın yumurtasını hemşireye sordum haftada bir gün tavsiye ediyolar. Çok hareketlenirse 2 haftada bir versen daha iyi olur dedi. Ama doktora sormadan vermicem.

Sağol canım ama daha fazla hareketlenmesini istemem benim oğlanın

bu arada canım tabı yorgunluktanda olurdaaa, testı ıkı kere yaptın demı. nolur nolmazzz yanıı :):)
yaptım canım çok şükür bişi yok :))

Kizlar Ece bu aksam ellerini birakip birkac adim atti cok guzeldi yakinda yuruyecek sanirim bir de ilk kez meme dedidedi:)
maşallah eceye haydi bakalım inşallah en kısa sürede devamı gelir

canım yapışkanlı sordun mu inanılmaz rahatlık ben öyle çok büyük bi kırtasiyedende almadım yani bulunabilir bişi olduğunu düşünüyorum
miranın ilk kelimesi anneyi sonra meme mama dede en son baba dedi :)) şu sıra en çok mama diyo biliyosunuz obez kendisi

canım maşallah boyu çok güzel uzamış hem kilosu da ii zaten artık daa az kilo alıyo bebişler bi süredir iştahsızdı dişte çıkardı bunlara ver bide tabi hastane tartısına bak bakalım belki yanlışlık vardır

kızlar günaydın herkese ii haftalar
bir süredir kilolamla ilgili bi uğraşım yok ama miranın hastalığı benim hastalığım doğum günü stresi derken 2 kilo vermişim şuan 51.7 yim yani doğum öncesi kiloma son 700 gr kaldı hala kendimi eskisi kadar fit bulmasamda ki sanırım spor şart ama şu on günde kalanıda verirsem 9 ayda aldığımı bir yılda anca vermiş olucam

Gunaydin arkadaslar persembe umay in dogum gunu ama biz pazar gunu yapacagiz ve simdiden sabirsizlaniyoruz bir yer tuttuk temamiz hello kitty panco dan hello kitty li elbise aldik esimle kendimizede umayin annesi babasi diye tisort yaptirdik esimin tisortteki hello kitty siyah beyaz ve biyikli suslemelerimizde hazir ayrica kendim hello kitty li ve 1 seklinde seker hamuuru kurabiyeler hazirladim hediyelik sabun yaptirdim ve pazari bekliyoruz nedense cok heves ettim ilk yasgunune

ne güzel herşey hazır bende şu kıyafet işini çözsem rahatlıcam ve bende inanılmaz hevesli heyecanlı ve stresliyim bizimki 24 haziran normalde ama ramazan dolayısıyla öne çektik bu cumartesi yapıcaz Allahın izniyle

evet canım ya annemde geldiğinde zayıflamış falan dedi. İnsan takıyo ister istemez yinede sağlıklı olsunda fazla kiloda gözüm yok

kilon gayet güzelmiş canım bence. Ama spor şart bende kilodan eser yok ama şu gevşek göbeğimi napıcam bilemedim. Spor şart onada ne vaktim ne de enerjim var

boyu uzadığı için öyle görünmüş olabilir canım ama zayıflamamış buna da şükür artık kilo alımları yavaşatı kilolu olanlarda bi müddet sonra vermeye başlıyolar sonuçta 2-3 yaşlarında arada ciddi farklar yoksa hemen hepsi aynı tiplerde oluyo bebişlerin o yüzden artık dediğin gibi önce sağlık
benimde kilom neredeyse aynı ve eskiden bu halimde çok zayıfım faln diye geziyodum tabi göbek o kadar şişince toparlanması zor oluyo spor için benimde vaktim yok enerjim hiç yok bu yıl biraz daa böle gider artık seneye belki mira toparlanırsa bi kaç giderim spora

Kızlar Kerem Alp merdivenden düştü. Çok kötüyüm yaa Nasıl sahip çıkamadım. Anneme gelmiştik, kapı aralık kalmış hiç farketmedik. Annem koştu 3 merdiven inmiş tutunarak allahtan, iki merdivenden düştü Alni carpmis yere, keyfi yerinde şimdi ama baya ağladı. Çok dikkat etmek gerekiyor ya, içim acıyor hala...

Oyy kıyamam ya. Geçmiş olsun canım

geçmiş olsun canım ya görülmez kaza ama artık çok dikkat etmemiz gerekiyor..

canım ya çok geçmiş olsun iyiki yuvarlanmamış bişi de olmamış valla ben arada merdiven inmesinede maşallah diyeceğim.

Gecmis olsun canim ya

Bende en cok kiyafette zorlandim herkes tuutu giydirdi etrafimda ben degisik olsun dedim sonundada buldum sende gonlune gore birsey bulursun insallah

kızlar miraya bu iki elbise arasında kararsızım beyaz olan çok sönük çıkmış fotoda ama altı baya kabarık ve kumaşı güzel.. birde bende elbise giyerim gibi düşünmüştüm ama emzirme detayını atlamışım mecbur ikili bişi giycem yada önden düğmeli bi elbise bulabilirmiyim bilmiyorum ki normalini bile bulabilmiş değilken

Eklentiler

• pr_01_334949_max.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 84
  • pr_01_357399_max.webp
    15 KB · Görüntüleme: 65
gecmis olsun canim cok hareketliler artik Allah korusun kazalardan

evet kerem tekrar sadece emeklemeye başladı ,şaşkınım
Bir sure sonra tekrar yurur canim stankinin de oyle olmus
canim bence dogum gunu icin beyaz daha iyi olur gibi ben ozel gunlerde beyaz ya da kremi tercih ederim genelde oglanlatin sunnetinde de krem elbise aramistim ve gonlume gore bilmustum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…