2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kizlar bugun 1 yasina gelmis abla olarak hastaneye gidip Sare bebegimizi gorcez abimle konustum iyilermis watsapp da bebegin resimlerini gonderdi Ecenin dogdugu hastanede dogdu o da ayni yerde giydirirken resimlerini cekmisler bir sene oncesi geldi gozumun onune zaman ne cabuk akip gitmis

Kizlar besinci disleriniz ust taraftan mi geldi Ece dunden beri biraz ishal dun 5 kez azar azar ishal yapti bugunde iki kez yapti istahsiz baktim da ust sag yan kabarik beyaz sanirim bir daha dis geliyor

Hersey gonlunce cok guzel olur insallah canim nice guzel yaslara

Bende beyaz diye dusundum bende kizima beyaz elbise aldim hatta

sağolun kızlar benimde kafama beyaz daa yattı gibi bakalım

gözünüz aydın canım Allah analı babalı sağlıkla büyütsün dün alışveriş merkezinin emzirme odasında 40 günlük bebekli bi kadın vardı allahım bebek öle küçük ki o zaman anlıyo insan büyüdüklerini bide mira elini tuttu bebeğin resmen iki el arasında dünya fark vardı

Kizlar besinci disleriniz ust taraftan mi geldi Ece dunden beri biraz ishal dun 5 kez azar azar ishal yapti bugunde iki kez yapti istahsiz baktim da ust sag yan kabarik beyaz sanirim bir daha dis geliyor
bizim daa yeni dördüncü çıktı canım ama alt yanlar kabarık gibi sanki ordan gelcek gibi geliyor bana

Amin canim tesekkur ederim bizim minikler buyumusler canim gecen sene kizkardesimin ogpu Ece kadardi simdi kosuyor oynuyor konusuyor tuvaletine alisti hic eziyeti kalmadi ki zor bir cocuktu bizimkiler de bir sene sonra daha bir buyuyecekler hani dogan buyuyor diyorlar aynen oyle disi de internetten baktim sirasini tam anlayamadim

Bakayım inşallah bulutum ben de. Canım mira tam manipülasyon kraliçesi, mama diyerek çok yemiş imajı yaratacak o minik aklı sıra. Bişey değil bıdı bıdı bizimkilere de mesaj talimat yolluyor olmuyor ama :))))

krem beyaz mı tam belli değil ama ogüzel

Canım çok geçmiş olsun evet özellikle yürüyen bebeklere dikkat etmek gerekiyor , kuzenimin çocuğu da 1,5 yaşında geçen gün dış kapıyı açıp kaçmış apartmanda yakalamış

evet kerem tekrar sadece emeklemeye başladı ,şaşkınım
Yine kalkar ayağa ama sen bi bikaç gün emeklemenin tadını çıkar

Bence de beyaz hem uygun rengi eşleştirmen daha kolay olur :)

bencede beyaz daha tatlı sanki canım. Ben elbise giyince emzirme önlüğümü yanıma alıp bağlıyorum boynuma üst kısımdan açıyorum öyle emziriyorum canım. Ona uygun elbise bulmak zor oluyo.

sen nasıl oldun canım

Miraya sansür uygulayalım :)

kesinlikle sansürü hakediyo zaten son günlerde seçim reklamlarından kendini alamıyodu bide onlardan taktik öğrendiyse vay halimize izleyin izlettirmeyin :))

teşekkürler kızlar tam beyaz değil kırık beyaz ki öylesini daa sevdim benimde gönlüm bundaydı ama şimdi içim daha rahat mira önlükle kesinlikle emmiyo biraz gıcıktır bu konularda o yüzden ya önden açabileceğim bişi yada ikili bişi uydurcam bakalım

Benim sıpa sütü içmedi
İyice acıkmasını beklemiştim bide. Hippin tahıl tozuyla karıştırıp verdim artık.
Çilekli süt falan yapıp vermeyi düşünüyorum çileğide sütüde yemiyo bakalım birlikte beğenecek mi. Az bişiy pekmezde koyarım.

Sahi kızlar bal verebiliriz artık di mi?
Doğal bal var yakınımızın getirdiği gökçeye yedircem diye kimseye dokundurmadım.

Yani 5. Dis ustten geldi demi canim bizde de ishal ve istahsizlik var

çok geçmiş olsun beterinden saklasın Rabbim

bizim de üstten geldi bugün beşinci diş. 6. da yolda. ishal gibi olmasa da oğlum da günde 3-4 kez kaka yapıyodu.

Ben verdim zaten ben 2 aydır deliyorum yasakları ufak ufak :) bi tek patlıcan vermiyorum. Bal da verdim çilek de domates de :) Bi de sütü iki gündür deniyorum suyla karışık içiyor şimdilik problem yok ama azad bu her an bi arıza bekliyorum
Yani 5. Dis ustten geldi demi canim bizde de ishal ve istahsizlik var
Evet canım 5 de 6 da üstten çıktı. Üstteki ikilinin sağı ve solunda çıktı. Üstte 4 altta 2 diş var bizim :)

ben de beyaz diyorum. hatta papatyadan bir taç da takabilirsiniz

Çileği domatesi bende veriyorum ya alerjisi varsada yedirmem diye çok dert etmedim onları açıkcası.
Ama bal besin zehirlenmesine yol açtığı için hiç denemedim. İyi cesaret etmişsin. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…