- 15 Kasım 2013
- 6.733
- 13.780
- 248
- 43
hımm anladım canım tabi o kadar şeye en azından vermemiş şükür inşallah hemencik toparlar hem gidince seninde için rahat ederSagol canim 3 ayda 500 gr almis ya ondan gelin dedi ama hersey ust uste geldi cocuk pert oldu nasil kilo alsin
Bir de kizlar p.tesi kayin validem geldu hem dogum gunu icin hem de haziran on beste ise baslicam kizima bakacak.Babannesi kizima dogum gunu hediyesi altin bilezik almis.Bilezigi gorunce aglamya basladi neyse koluna taktik aglaya aglaya bi hal oldu alisir dedik sabah yine kolunda gordu aglamaya basladi hem baya gldum hemde acaba tum bebekler boyke mi diye dusundum sizin bebislerde de var mi boyle bi durum
saglik ocagnda yaptrmyomusun canm?
Alerjisi oldugu icin saglik ocagi yapamiyor canim sabah erkenden ordayiz once asiya alerjisi varmi kendi alerjisi ne durumda diye bakiyolar sonra eger asiya alerjisi cikmazsa yapip bi kac saat gozetim altinda tutuyorlar
Bizm de kunyemiz var bayramda takmstm bir kere bi de dogm gununde takcktim unutmusum
Kuaföre Ece'yi de götürsen?Yarin misafir gelecek Ece uyuyor kalkina evi supurup silcem yemek yapcam simdi de bir suru isim var bir de yarin aksam esimin arkadasinin sunneti var yemekli gidip kaslarimi aldirmam gerek ama ne zaman hangi boslukta gitsem mi gitmesem mi bilmiyorum esim gel diyor hava biraz serin biraz sicak arada yagmurlu dugun acik yerde anneme kizimi biraksam durmaz ay ne yapcam bilemedim hic birseye yetisemiyorum 3 cocuklu hayata adapte olamadim hala beceremiyorum bu isi
@kmltm ben de norm fazlasıydım. bana zorla tayin istettirdiler. sonra yerime başka bir öğretmen atadılar. arkadaşı da kendi isteği dışında bi yere atadılar . dava açtı kazandı. gönderemediler. istediğin yerleri yaz sadece canım. madur olacağın yerleri yazma. bi de ben üç sene her gün 260 km yol gittim geldim. günlük 4-5 saatim yolda geçiyodu. son senemde de hamileydim. ben de dava açtımkazandım evime yakın bir yere atadılar
Ciddi anlamda bitiğim bu gün. Doping almış gibi bu çocuğa noldu bilmiyorum. Farklı bişeyde yedirip içirmedim.Banyosunu şimdi yaptırıp uyutcam. İnşallah uyursa tabi.
Kizlar asimizi olduk bugun ates yapmiyor genelde ama birkac gun sinra dokuntu olabilir dedi kilomuz 10 geldi yine daha once asm de 9,5 mus hic sasirmadim cunku ishali de vardi kac gundur normalde aralik da kontrol arti asi varmis ama eylulde kilosuna tekrar bakalim dedi islak mendilleri cikarip oynuyormu bardajtan su icebiliyormu diye sordu yurume durumunu sordu kizimi ayakta tutup bakti anne baba diyor mu diye sordu bizimki islak mendil hastasi zaten surekli bosaltiyor bardakta su vetince icebiliyor ama ben suluguyla vetiyorum genelde anne demiyor ama gel cici ece meme git baba mö demeye basladi daha yeni bunlari soyledim cok iyi dedi kisacasi anne disinda hetseyi soyluyor dedim :)))
Eki Görüntüle 1554130 Bebeği alerjik olan anneler. Kızımın boynunda bişeyler çıkmış. birşeye alerjisi mi gelişti acaba? sadece burada var vücunun başka bi yerinde yok. Böyle bölgesel çıkabilir mi?
Sizin bebişlerde nasıl görülüyodu
Bu aksam temizlik yapcam canim yarin da misafirim gelecek aksam da muhtemelen gec kalkarlar o yuzden zamanim yok bugunde uyudu uyandi asiya gittik geldik zamanim olmadi dugune gidip gitmemekte kararsiz kaldim biz hep esimle giderdik dugunlere sadece gecen sene hic bir dugune ben gitmedim esim gitti bebek var diyeKuaföre Ece'yi de götürsen?
Oyuncagi var inek abisi ogretmis aksam anne bak Ece mö diyor dedi bir daha abisi Ece bak mö dedi o da mö dedi cok komik gercekten canim:))Tercihlerm disinda atayabilirler mi peki canm?
Gokce de kurtlandi demek bizimkilere benzedi
Mö mü diyoay cok tatli bunlar ya:))
Canm kizlar soylems ama asi dokuntusu gbi gelmedi bana da.emrenin de karninda gogsunde oldu bikac defa.muhallebiden oldgnu dusundum ama banyodan sonra oluyodu .chicconun sampuanini kullaniyorm hep smdiyr kadar bisey olmamisti son bikac banyoda putur putr yapti.isilik de olabilir ama bilemedm.
Yarın gitcem bakalım canım. Bide süt vermiştim şimdi aklıma geldi. Boş içmeyince tahıl tozunu sütle karıştırıp yedirmiştim.Ondan mı oldu ki. Ama süt alerjisi olsa peynire yoğurdada tepki verir.Tercihlerm disinda atayabilirler mi peki canm?
Canm kizlar soylems ama asi dokuntusu gbi gelmedi bana da.emrenin de karninda gogsunde oldu bikac defa.muhallebiden oldgnu dusundum ama banyodan sonra oluyodu .chicconun sampuanini kullaniyorm hep smdiyr kadar bisey olmamisti son bikac banyoda putur putr yapti.isilik de olabilir ama bilemedm.
Canim ne yazikki beyzaminda hep boyle oluyor alerjisi varsa corasatin pembe kutu sür yarina biseyi kalmazEki Görüntüle 1554130 Bebeği alerjik olan anneler. Kızımın boynunda bişeyler çıkmış. birşeye alerjisi mi gelişti acaba? sadece burada var vücunun başka bi yerinde yok. Böyle bölgesel çıkabilir mi?
Sizin bebişlerde nasıl görülüyodu
Yarın gitcem bakalım canım. Bide süt vermiştim şimdi aklıma geldi. Boş içmeyince tahıl tozunu sütle karıştırıp yedirmiştim.Ondan mı oldu ki. Ama süt alerjisi olsa peynire yoğurdada tepki verir.Ben yarın hastaneye gidip doktora sorayım en iyisi
Canim benim oglumun oyle olmustu buz koymami soylediler saglik icagindan koymustum bir sure sonra gecti@Akaibu bencrde dr a sormak en iisi baya kizarms, bizimkinin de bacağının bi tarafındaki asi yeri kızardı ve Şiş gibi sert sizinkiler de öyle mi
beni tercihime atadılar. tercih yapmayanlar aynı yerinde kaldı. arkadaşı tercih dılı atadılar uzak bir yere dava açtı gitmedi kazandı aynı okulunda kaldı. şimdi ki aklım olsa ben tercih yapmazdım.Tercihlerm disinda atayabilirler mi peki canm?
Bana da tercih yapmaniz gerekecek dedi mudur bey ama napcgmi bilmiyorum ya.tercih ettigm okullar gelmezse kendi okulumda kalicam o zaman ama siniflar yetmycek bana ders vermycekler napcm ben peki?ay kafamda deli sorularbeni tercihime atadılar. tercih yapmayanlar aynı yerinde kaldı. arkadaşı tercih dılı atadılar uzak bir yere dava açtı gitmedi kazandı aynı okulunda kaldı. şimdi ki aklım olsa ben tercih yapmazdım.
istediğin okulları yaz bekle bence. meb o kadar çok dava kaybetti ki seni istemediğin bi yere vermeye cesaret edemezler. en kötü sınıfları bölüp sana sınıf açarlarBana da tercih yapmaniz gerekecek dedi mudur bey ama napcgmi bilmiyorum ya.tercih ettigm okullar gelmezse kendi okulumda kalicam o zaman ama siniflar yetmycek bana ders vermycekler napcm ben peki?ay kafamda deli sorular
istediğin okulları yaz bekle bence. meb o kadar çok dava kaybetti ki seni istemediğin bi yere vermeye cesaret edemezler. en kötü sınıfları bölüp sana sınıf açarlar
geçmiş olsun,alerji gibi görünüyor boynundakiler,ama bence temas yani ter yada giysi ye bağlı,yediklerinden olmayabilir,önlük falan belki de,çok önemli bişey değil canını sıkma fazla benceDoktora gitmez farz oldu. Yarını zor ederim artık
Haftalardır pazara gitcem gitcem diyip duruyorum.hep bi aksilik çıkıyo. Marketlerden bezelye bulamadım. Mevsimi geçecek nerdeyse. Bu gün dedim kesin gitcez hava da güzel.
Şuan resmen fırtına kopuyo dışarda.
Bu sefer pes etmicem ama nasılsa arabayla gitcez. Pazar yeride kapalı.
O pazara gidilecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?