- 13 Ağustos 2014
- 496
- 831
- 158
aynen bi gece eşime ayyy uyuyakalmışım diye panikle sıçramışım,toplam birbuçuk saat blok uyumuş olmam beni korkuttu koşarak kereme baktım neler oluyor diyeBeyza hic kalkmasa gece ben uyandiririm herhalde gecen gece 3 kere kalkti kalkip kalkip nefesini dinledim
Terleyince oluyor tatlım alerji değildir. Bizimkinin de hem omuzlarında hem de saçlı deride oluyor. Doktor coresatin vermişti hatta bir dönem çok kötü olduğunda kortizonlu bir krem kullanmak zorunda kaldıkEki Görüntüle 1554130 Bebeği alerjik olan anneler. Kızımın boynunda bişeyler çıkmış. birşeye alerjisi mi gelişti acaba? sadece burada var vücunun başka bi yerinde yok. Böyle bölgesel çıkabilir mi?
Sizin bebişlerde nasıl görülüyodu
Oglum okula basladiktan sonra bir kardes daha yapmak istiyorum. O zamana kadar hirayla kardesi iyice buyurler cok zorlanmam diye dusunuyorum ama sana bakıyorum gözüm korkuyor.Anladim canim haklisin benimkilerde iyiler cok sukur
Bizim de konseptimiz prens olacak. 1 kurabiyelerine de taç yapmışsınız süper olmuş..
Bize de dogum gunu hediyesi künye almış dedesi. Bu aksam takmak istedim taktirmadi agladi eline verince sustu :)Biz de iki aydır künye akıyoruz hayret ona mızırdanmadı efendi efendi takıyor künyesini oğlum :)
kalkıyodur illakide emmek için kalkıyodur sanırım. Gökçede böyleydi 7 aylıkken. Gerçi bizimki 6-6:30 gibi uyanıyo ama o bile iyi yaniEşimin iş arkadaşının 7 aylık bebeği akşam 8.30 da uyuyup sabah 8 de kalkıyormuş. Neden allahım nedennnn
Çocuğun aslında böyle hareketli meraklı olmasınzeka belirtisi. Yoruyo ama iyi bişiy bebişler için. Geçicek bunlarda inşallahBen de sordum emmiyormuymuş diye ama eşim kadına emzirip emzirmediğini soramazdım ya dedi :)))
Benim eşim de sevmiyor öyle sakin çocuğu, zaten azadı böyle kuduruk yapan da eşim, bi boğuşmaları var ki.. Sonra gün içinde aynı performansı benden bekliyor azad efendi(
Benimki ne kadar yorulsa da hayatta öyle uyumaz
Aynen öyle bazen 40 dk da bir kalkıyor ben tam uykuya geçicem uyanıyor ve cinnet geçiriyorum gece gece((
Aynı benim bebiş:) acaip inatçı kesinlikle tekrar ettirmek istediğim hiç bişeyi tekrarlamaz. Bilinçli söylediği tek şey emme ve mama :)) yeni yeni bi iki adım atıyo amaYürüyen konusan bebeklerimiz var galiba. Benimki hâlâ tutunarak sıralıyor ve bilincsiz baba dede demekten baska birsey soyleyemiyor :)
Terleyince oluyor tatlım alerji değildir. Bizimkinin de hem omuzlarında hem de saçlı deride oluyor. Doktor coresatin vermişti hatta bir dönem çok kötü olduğunda kortizonlu bir krem kullanmak zorunda kaldık
Benim eşim aşırı pimpiriklidir. Yarına randevu aldığımız halde hastaneye gitcez diye tutturdu. Acile götürdük artık. Alerjiye benziyor dedi doktor. Aşının döküntüsü böyle olmaz dedi.ilaç yazdı ama almadım. Kendi doktorumuz görsün diye. Önemli bişey değil muhtemelende eşim yorar artık beni aşırı pimpiriklidir. Gündüz beni çocukla yalnız bırakıp işe nasıl gittiğine şaşarım hala.geçmiş olsun,alerji gibi görünüyor boynundakiler,ama bence temas yani ter yada giysi ye bağlı,yediklerinden olmayabilir,önlük falan belki de,çok önemli bişey değil canını sıkma fazla bence
Gökçede 7 aylıkken öyleydi. Ama şimdiiiiEşimin iş arkadaşının 7 aylık bebeği akşam 8.30 da uyuyup sabah 8 de kalkıyormuş. Neden allahım nedennnn
Eşimin iş arkadaşının 7 aylık bebeği akşam 8.30 da uyuyup sabah 8 de kalkıyormuş. Neden allahım nedennnn
aynen bi gece eşime ayyy uyuyakalmışım diye panikle sıçramışım,toplam birbuçuk saat blok uyumuş olmam beni korkuttu koşarak kereme baktım neler oluyor diye
Aynen öyleler ve ben de artık hiç olmak istemediğim insan davranışındayım, maalesef ben de onlara belden aşağı vuruyorum. Elbet bebeklerin bi günahı yok ama ben de onların bebeklerinin eksiklerini yüzlerine vuruyorum ve benim oğlumun çok şükür böyle sıkıntıları yok diyorum ve çeneleri kapanıyor ;( be kadar süper baktığımı anlatıp duruyorum daha onlar başlamadan ve yürüme konusunda da oğlumun tercihi demek daha vakti gelmemiş, engelli değilse her çocuk elbet yürür bi gün önce bi gün sonra diyorum. Artık alttan alıp açıklama yapmıyorum direk saldırıya geçiyorum ven deAksam esimin halasina gittm emreyi de gotrdm.kadin diyoki 13 aylik oldu artik yurumuyo mu alistirsana yurusun artkya valla ben artik bu insanlara aciklama yapmaktan yoruldum.emre kucagimdan inmiyo bana diyoki sal cocugu ozgur olsun.bana kalsa hep salacam o cikiyo ustme dedm.hic cikarmiyosun cocugu diyo.hicbir yere gitmiyomisum.yer mi var burda ya cikacak ben cok mu merakliyim eve tikilmaya gittgme pisman oluyorm ya ayni binadayz gitmesem de olmuyo laf ediyolar.tasinayim da kurtulaym hepsinden.herkes ne merakli laf soylemeye ben hic karismam kimsenin cocuguna anneligne falan.ne hakla bu kadar elestirebiliyosun ya.kimseyi gormek istemiyorum artik herkes cok akilli tek mal benm sanki etrafimdaki herkes bebek bakim uzmani.sizinkiler de boyle mi ya
Aynen öyleler ve ben de artık hiç olmak istemediğim insan davranışındayım, maalesef ben de onlara belden aşağı vuruyorum. Elbet bebeklerin bi günahı yok ama ben de onların bebeklerinin eksiklerini yüzlerine vuruyorum ve benim oğlumun çok şükür böyle sıkıntıları yok diyorum ve çeneleri kapanıyor ;( be kadar süper baktığımı anlatıp duruyorum daha onlar başlamadan ve yürüme konusunda da oğlumun tercihi demek daha vakti gelmemiş, engelli değilse her çocuk elbet yürür bi gün önce bi gün sonra diyorum. Artık alttan alıp açıklama yapmıyorum direk saldırıya geçiyorum ven deHatta geçen bi tanesi çok üstüne düşme büyür kendi kendine diyor. Ben ağaçtan toplamadım bu çocuğu elbet üstüne düşüncem senin oğlun gibi pasajlı mı dolaştırayım günde 5 kez kıyafet değiştiriyorum ben paşam o benim dedim, kadın bana söylediğine pişman oldu
Genelde herkes bi yorum yapıyo canım betülün saçları malum yeterince bol ama yok kazıtmalıymışım bol olsun yeterşnce bol zaten hayatta kestirmem dedim bu tarz şeyler söyleyen olursa ya duymazlıktan geliyorum ya da cevap veriyorum kimse umrumda değilAksam esimin halasina gittm emreyi de gotrdm.kadin diyoki 13 aylik oldu artik yurumuyo mu alistirsana yurusun artkya valla ben artik bu insanlara aciklama yapmaktan yoruldum.emre kucagimdan inmiyo bana diyoki sal cocugu ozgur olsun.bana kalsa hep salacam o cikiyo ustme dedm.hic cikarmiyosun cocugu diyo.hicbir yere gitmiyomisum.yer mi var burda ya cikacak ben cok mu merakliyim eve tikilmaya gittgme pisman oluyorm ya ayni binadayz gitmesem de olmuyo laf ediyolar.tasinayim da kurtulaym hepsinden.herkes ne merakli laf soylemeye ben hic karismam kimsenin cocuguna anneligne falan.ne hakla bu kadar elestirebiliyosun ya.kimseyi gormek istemiyorum artik herkes cok akilli tek mal benm sanki etrafimdaki herkes bebek bakim uzmani.sizinkiler de boyle mi ya
Ne gicik insanlar var ya bizler cocuklarimiz icin en iyisini yapmaya calisirken sirf elestirmek icin konusuyorlar gecen gun bana da komsu diyor ki cocuklarin arasinda dursun oynasin sana bagimli olmasin ben oyle yapiyordum dedim bizim evde cociktan bol ne var abileriyle oynuyor ama bir yine sonra yine beni istiyor kizimin bana bagimli olmasi da benim sucummus gibi konusuyor benim daha once cocuklarim oyalaniyordu kendi kendine ustelik buyuk oglum yalniz buyuyen bir cocuktu neden bana bagimli degildi yok yani cocuk nadil olursa olsun suc hep annelerinAksam esimin halasina gittm emreyi de gotrdm.kadin diyoki 13 aylik oldu artik yurumuyo mu alistirsana yurusun artkya valla ben artik bu insanlara aciklama yapmaktan yoruldum.emre kucagimdan inmiyo bana diyoki sal cocugu ozgur olsun.bana kalsa hep salacam o cikiyo ustme dedm.hic cikarmiyosun cocugu diyo.hicbir yere gitmiyomisum.yer mi var burda ya cikacak ben cok mu merakliyim eve tikilmaya gittgme pisman oluyorm ya ayni binadayz gitmesem de olmuyo laf ediyolar.tasinayim da kurtulaym hepsinden.herkes ne merakli laf soylemeye ben hic karismam kimsenin cocuguna anneligne falan.ne hakla bu kadar elestirebiliyosun ya.kimseyi gormek istemiyorum artik herkes cok akilli tek mal benm sanki etrafimdaki herkes bebek bakim uzmani.sizinkiler de boyle mi ya
bende artık robot oldum geceleri pış pış emzir salla başa dön ve evet deliksiz uyuyabileceğim o günü deli gibi bekliyorumB Bunekibunekiazerikizi91 @aysenazim A ankara12 @badem10 hic görünmüyorlar
Bzmki hala gece cok kalkio smdi yanyana yatyrz ztn gozukapali gelip tepeme cikio meme meme diyo daha onceleri cok daha sinirleniyodm söyleniyordum smdi okdr dil otomatiğe Bağlams gibiyim ama gercktn cok uykusuzm
ay valla herkes aynı hele şu yürüme meselesi utanmasalar doktora götür dicekler sanki beş yaşında da yürümüyor bu çocuklar bende artık kimseyi görmek istemiyorum eskiden de böle bişi söylerlerdi ama takmazdım tabi iş çocuğuma gelince başka hissediyorumAksam esimin halasina gittm emreyi de gotrdm.kadin diyoki 13 aylik oldu artik yurumuyo mu alistirsana yurusun artkya valla ben artik bu insanlara aciklama yapmaktan yoruldum.emre kucagimdan inmiyo bana diyoki sal cocugu ozgur olsun.bana kalsa hep salacam o cikiyo ustme dedm.hic cikarmiyosun cocugu diyo.hicbir yere gitmiyomisum.yer mi var burda ya cikacak ben cok mu merakliyim eve tikilmaya gittgme pisman oluyorm ya ayni binadayz gitmesem de olmuyo laf ediyolar.tasinayim da kurtulaym hepsinden.herkes ne merakli laf soylemeye ben hic karismam kimsenin cocuguna anneligne falan.ne hakla bu kadar elestirebiliyosun ya.kimseyi gormek istemiyorum artik herkes cok akilli tek mal benm sanki etrafimdaki herkes bebek bakim uzmani.sizinkiler de boyle mi ya
inşallah sıkıntısız çıksınlar o zaman ben azıcık mızırdansa bütün damağını kontrol ediyorum psikopata bağladım kendimiGünaydın herkese dün akşam farkettimki betülün 3 dişi birden geliyo üstte hepsi alttada 2 tane var tesadüfen farkettim
off ya şu aşının yapıldığı bi kaç günü hiç sevmiyorum canım hazır bişiler alsanGunaydin kizlar bizi bu asi mahvetti butun gece uyandi Ece cok huysuzdu esimde ben de uyumadik hic kalktik kahvalti yaptik kizim uyuyor simdi misafir gelecek kek falan birseyler yapcam kolumu kaldirmaya halim yok badim agriyor agri kesici ictim ayakta durnaya calisiyorum
aman benim hep öle oluyo ne kusuru olcak derdimiz anlaşılıyor sebebide belli :)Kizlar yazilarim yanlis kelimelerle dolu malum cok uykusuzum gozlerim harfleri cift goruyor sanki kusura bakmayin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?