- 14 Ocak 2015
- 1.961
- 3.671
- 138
- 42
Çok geçmiş olsun canım ya, hiç belli olmuyor artık ne yapacakları. Allahtan çıkarmış kusarak da olsaKızlar gece gece Başımıza gelen mira tokasını yuttu minik lastik tokalardan ki bilirsiniz doğru dürüst bişi Ağzına götürmez onu çıkarana kadar öğür öğür kustu o kadar Çaresiz kaldım ki kendimi çok kötü hissediyorum
ayy gecmis olsun canim ya benn sirf bu korkunun yuzden saclarini kestirdim malum simdi herseyi agzina goturuyo toplatmiyodu hemde cekyiyodu sacindan malum izmir de yaz da cok sicak oluyo
Geçmiş olsun canım ya, aynısı geçen hafta iş arkadaşımın kızının başına geldi ki annesi yuttuğunu farkedmemiş kızı kusunca görmüş.
Çok geçmiş olsun..iyi ki farketmişsinizen korktuğum bi şey yuttuğunu farkedememek...Rabbim korusun hepsini:)
Geçmiş olsun canım yabende sürekli onlardan takıyorum. Çok korkuyorum yutarsa diye. Ama kendileri çıkarabiliyolar artık. Ufacık şeyler bide gözden kaçabiliyo ister istemez
Gecmis olsun canm artik ne bulurlarsa hop agizaben de dun tesbih verdm eline ucundaki boncugu cikarmis ay odum koptu agzina mi atti diye ama yerdeydi sukur.bi daha tovbe emre de hicbiseyi affetmiyo.puturlu yemegi bile oguren cocuk tv unitesine yapstrdgm kaucuk korumaligi yutmamis miydi
Geçmiş olsun minnakkartal bizimki de bugün poşeti koparıp yuttu kusarak çıkardı
Evet canim bazen cok bunaliyirum her agizdan bir ses istekler yoruluyorum aslinda sık sık guzelce yorgunligumu dile getiriyorum o da iste yoruldugunu dile getiriyor o yorgun ben yorgun anlayacagin ama biraz olsun destek olmasini bekliyorum onu yapmayinca da kiziyorim
Ne guzel canim yapiyormus esin oyle yetismemesine ragmen
İste kizdogim bu cocuklar sadece bozim degil ama butun herseyi biz yapmak zorundaymisiz gibi ben pazar gunleri kahvaltiyi ozen gostererek ozel seyler yaparak hazitliyorum mutfakta isim uzuyor mesela Ecenin kahvaltisini sen yedir bem de hazirlayip kahvaltiyi geleyim beraber rahat yiyeyim diyorum tamam diyor yemiyor bu diyor birakiyor anne olmakla baba olmak arasinda cok fark var
Canim su cicegine benzemiyor cunku sulu kabuklu oluyor su cicegi kizamigi bilmiyorum cocuklarda cikarmadi hic ama asinin etkisi gibi geldi bana gecmezse dra gostercem cunku gece kasindi hep uyuyamadi
Cok guzelsiniz canim masallah nice guzel yaslara Umuta
Yaptirin canim alissin bn yeni evliykende kv ile beraberdim hic alistiramadim hic birsey yaptirmamislar hep hersey hazir gelmis ayagina bazen kv nize geldiginde esim cayi dolduruyor hemen kv basliyor yazik sana xaten yoruluyorsun ben doldirayim diyor doldurmuyor halbuki cay bitiyor bekliyor onunde bardak ben doldurcam birde caydanliktaki cay bitrne kadar cay iciyor dusun yani
Hersey cok guzel canim tütüye bayildim cok yakismis Oyku ye nice yaslara
ay canim ya cok gecmis olsun Ece de butun gun ne bulursa agxina atiyor cok korkuyorum geven gun balkonda karincalar vardi bir baltim onlati agxina atiyor meyse ki ilaclama yaptirdik karinca yok simdi
geçmiş olsun canım
Çok geçmiş olsun canım ya, hiç belli olmuyor artık ne yapacakları. Allahtan çıkarmış kusarak da olsa
canım geçmiş olsun ateşi düşmüştür inşallahKızlar azadın ateşi çıktı. Popodan 38,8 çıktı. Hastaneyi aradım nöbetçi Dr popo ölçümü 1 derece fazla verir o 37,8 dir calpol ver dedi. Calpolü kustuğu için paranoxe olur mu dedim tamam dedi. Fitili verdim ama iki dk sonra ishal gibi kaka yaptı. Acaba fitil etkisiz mi kalır o durumda. Ayrıca ılık duş yaptırdık iki kez ince giydirdik keyfi de yerinde ama uyumak istiyo şimdi. Ne yapsam. Dr da gelmeye gerek yok dedi
Bu cicugun nesi var anlamiyorum surekli uyanip agliyor disi iyice kabardi patlamak uzere ondan mi boynu nu kasiyor arada bir kizarikliklar var ondan mi uyumuyor dunde boyleydi calpol verdim simdi cok huzursuz cunku
Günaydın güzel anneler. Yorgun ama çok mutlu şekilde bende geldim. Dün bizde yaptık doğum günümüzu.çok güzel oldu bütün yorgunluguma degdi.instagramda bi kaç fotoda paylaştım. Bütün doğum günü olanların doğum günü kutlu olsun eklediğiniz fotograflariniza tam olarak bakamadım ev çok dağıldı.bugün bu evi temizleyebilirsem inşallah tek tek geçmişi okuyup bakİCam.
çok geçmiş olsun canım şükür ateşi düşmüş bi daa çıkmaz inşallah eşini de belki sıcak soğuk dengesizliği çarpmıştır tabi doktora gitmek en iisi aman sen dikkat et kendineSabaha kadar ayaktaydık 3 kere ılık duş yaptırdık ince giydirdik, lanet hava da çok sıcakta evi serinlettik aZıcık da yine de yamıyordu kuzum. Fitil çıkmıştı muhtemelen hiç etki göstermedi ama brn yine de üstüste ilaç vermeye korktum bekledim bi 4-5 saat sonra calpol verdim o düşürdü Allah'tan. Eşim de sabaha karşı kötü oldu kustu baya. Birazdan ailecek hastaneye götürcem evimin erkeklerini ikisi de çürük çıktı bunların
çok geçmiş olsun. İki bebekte çabuk toparlanırlar inşallahSabaha kadar ayaktaydık 3 kere ılık duş yaptırdık ince giydirdik, lanet hava da çok sıcakta evi serinlettik aZıcık da yine de yamıyordu kuzum. Fitil çıkmıştı muhtemelen hiç etki göstermedi ama brn yine de üstüste ilaç vermeye korktum bekledim bi 4-5 saat sonra calpol verdim o düşürdü Allah'tan. Eşim de sabaha karşı kötü oldu kustu baya. Birazdan ailecek hastaneye götürcem evimin erkeklerini ikisi de çürük çıktı bunların
çok geçmiş olsun canım şükür ateşi düşmüş bi daa çıkmaz inşallah eşini de belki sıcak soğuk dengesizliği çarpmıştır tabi doktora gitmek en iisi aman sen dikkat et kendine
Sağolun kıZlarçok geçmiş olsun. İki bebekte çabuk toparlanırlar inşallah
sağol canım ben aslında rahattım mira nede olsa ağzına almaz falan diye ama bu bana ders oldu işte@minnakkartal En korktugum sey basiniza gelmis cok gecmis olsun canim
A Apriori azad nadil oldu simdi canim atesi dustumu
S Sevgidili5 iyiki dogmus yigit fotolar cok guzel eline emegine saglik
valla ben fotoğraf çekmeyi başarabilirsem ilk düşüncem o keçeden tişört yapacaktım aynı adama aşığız diye ama hiç dermanım yok bu hafta içi hediye için biraz dolaşacağım bakalımKizlar ne yapicaksiniz babalar gunune karar verdinizmi
Guzel fikirmis adlinda canim ama bende ugrasamam dedigin gibi ama guzelde olsun istiyorum bilemedimvalla ben fotoğraf çekmeyi başarabilirsem ilk düşüncem o keçeden tişört yapacaktım aynı adama aşığız diye ama hiç dermanım yok bu hafta içi hediye için biraz dolaşacağım bakalım
Süper gözüküyorsunuz çok beğendim. Arene mutlu yıllar..Ve bizimde bitti doğumgünümüz ayaklarımı hissetmiyorum resmen :)Eki Görüntüle 1557113 Eki Görüntüle 1557112 Eki Görüntüle 1557111 Eki Görüntüle 1557109 Eki Görüntüle 1557108 Eki Görüntüle 1557107
Eki Görüntüle 1557105
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?