2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Günaydın güzel anneler. Yorgun ama çok mutlu şekilde bende geldim. Dün bizde yaptık doğum günümüzu.çok güzel oldu bütün yorgunluguma degdi.instagramda bi kaç fotoda paylaştım. Bütün doğum günü olanların doğum günü kutlu olsun eklediğiniz fotograflariniza tam olarak bakamadım ev çok dağıldı.bugün bu evi temizleyebilirsem inşallah tek tek geçmişi okuyup bakİCam.

Çok geçmiş olsun canım ya, hiç belli olmuyor artık ne yapacakları. Allahtan çıkarmış kusarak da olsa

ayy gecmis olsun canim ya benn sirf bu korkunun yuzden saclarini kestirdim malum simdi herseyi agzina goturuyo toplatmiyodu hemde cekyiyodu sacindan malum izmir de yaz da cok sicak oluyo

Geçmiş olsun canım ya, aynısı geçen hafta iş arkadaşımın kızının başına geldi ki annesi yuttuğunu farkedmemiş kızı kusunca görmüş.

Çok geçmiş olsun..iyi ki farketmişsinizen korktuğum bi şey yuttuğunu farkedememek...Rabbim korusun hepsini:)

Geçmiş olsun canım ya bende sürekli onlardan takıyorum. Çok korkuyorum yutarsa diye. Ama kendileri çıkarabiliyolar artık. Ufacık şeyler bide gözden kaçabiliyo ister istemez

Geçmiş olsun minnakkartal bizimki de bugün poşeti koparıp yuttu kusarak çıkardı

geçmiş olsun canım

Çok geçmiş olsun canım ya, hiç belli olmuyor artık ne yapacakları. Allahtan çıkarmış kusarak da olsa

hepinize teşekkür ederim kızlar o kadar anlık ki neyseki kusarakta olsa çıkardı ama o anlık korku babasına da bana da yetti tabi gece boyu midesi bulandı artık lastikten mi bilmiyorum gece bütün evi kırkladım yerde minicik bişi kalmasın diye

canım geçmiş olsun ateşi düşmüştür inşallah

Bu cicugun nesi var anlamiyorum surekli uyanip agliyor disi iyice kabardi patlamak uzere ondan mi boynu nu kasiyor arada bir kizarikliklar var ondan mi uyumuyor dunde boyleydi calpol verdim simdi cok huzursuz cunku

ya mirada geceleri çok huysuz üstelik yeni bi kabarıklık yok kaşıntıda yok ama sıcaktan olduğunu düşünüyorum ben bile fenalık geçirdim gece

canım fotoları gördüm pastası hazırlıklar da ve tabiki yiğitcimde harika görünüyor. iyiki doğmuş iyiki bu kadar tatlı bi sürpriz yapmış size :)

Sabaha kadar ayaktaydık 3 kere ılık duş yaptırdık ince giydirdik, lanet hava da çok sıcakta evi serinlettik aZıcık da yine de yamıyordu kuzum. Fitil çıkmıştı muhtemelen hiç etki göstermedi ama brn yine de üstüste ilaç vermeye korktum bekledim bi 4-5 saat sonra calpol verdim o düşürdü Allah'tan. Eşim de sabaha karşı kötü oldu kustu baya. Birazdan ailecek hastaneye götürcem evimin erkeklerini ikisi de çürük çıktı bunların

çok geçmiş olsun canım şükür ateşi düşmüş bi daa çıkmaz inşallah eşini de belki sıcak soğuk dengesizliği çarpmıştır tabi doktora gitmek en iisi aman sen dikkat et kendine

çok geçmiş olsun. İki bebekte çabuk toparlanırlar inşallah

bizde bugun asiya gitcez bakalim hemsire 18ine yazmis deftere aradim bugun gelim diye huysuzlugu olursa atlatalim ramazana kadar

Kizlar ne yapicaksiniz babalar gunune karar verdinizmi
valla ben fotoğraf çekmeyi başarabilirsem ilk düşüncem o keçeden tişört yapacaktım aynı adama aşığız diye ama hiç dermanım yok bu hafta içi hediye için biraz dolaşacağım bakalım

ve tabi pazartesilerden nefret ediyorum kızım burnumda tütüyor resmen geçtiğimiz haftadanda haftasonundanda bişi anlamadım hazırlıklar telaşe kuzumla ilgilenemedim akşam olsada eve gitsem bi doya doya öpüp koklasam minnağımı

valla ben fotoğraf çekmeyi başarabilirsem ilk düşüncem o keçeden tişört yapacaktım aynı adama aşığız diye ama hiç dermanım yok bu hafta içi hediye için biraz dolaşacağım bakalım
Guzel fikirmis adlinda canim ama bende ugrasamam dedigin gibi ama guzelde olsun istiyorum bilemedim

[QUOTE ici tayin icin vernistim dilekceyi hazorabin in bedinde baslmami teyit etmej icin bugun ojula gittitm, post: 41384194, member: 442171"]Ay valla yazarken aklma geldi minnak laf etck diye
CCanm ben il ici tayin icun vermistim

Benm citir gelinime bak helenice senelre canm:)

Ama bana oyle bisey demedi mudurmsorun olur mu ki?

Canm ben de izne ayrilirken dilekceme yazmstm 15 haziranda baslycagmi.hatta o yuzden arayip sordm mudurume yapmam gereken bisey var mi diye. O da bisey yapmana gerek yok pazartesi yazini yazarm ben dedi.cocuk oldgnu bildigi icin ugrastirmak istemedi mi beni acaba?[/QUOTE]
Canim ben I

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…