2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Ay ortasına kadar aldığı 300 gr tamamen gitmiş, zayıflamış oğlum. Ateşi var halsiz hastaneye gittik viral eneksiuon ama hafif dedi. Halsiz çok ya o kuduruk hallerine razıyım kuzum normale dönsün evi altüst etsin.

çokUOTE="oslew, post: 41382863, member: 223568"]Eki Görüntüle 1557455 Eki Görüntüle 1557456 Eki Görüntüle 1557457 Eki Görüntüle 1557459 Eki Görüntüle 1557460 [/QUOTE]
çok geçmiş olsun canım inşallah iyilesmistir hem azad hemde eşin. ailecek nazara mı geldiniz yoksa

Gecmis olsun canim o halsiz halleri mahvediyo insanineyse ki hafifmis ilac verdi mi?

şükür hafifmiş hemencik toparlanır inşallah

Kizlar bizde bez degistirmek tam bir kabus yatmak istemiyor yatiriyorum kalkiyor durmuyor siz nasil degistiriyorsunuz eline birseyler veriyorum atiyor durnuyor hic

Benim için bu kabus bir kaç aydır sürüyor..Hemde ne kabus Ve %80 Efe'ye kızmamla,bağırmamla sonuçlanıyor..Genelde bağırıp kızınca hemen o an sakinleşiyor suratı değişiyor falan o an yaptım yaptım,yoksa hoooop başa sar..

çok geçmiş olsun canım inşallah iyilesmistir hem azad hemde eşin. ailecek nazara mı geldiniz yoksa[/QUOTE]

Gecmis olsun canim o halsiz halleri mahvediyo insanineyse ki hafifmis ilac verdi mi?

şükür hafifmiş hemencik toparlanır inşallah

gecmis olsun canim en kisa zamanda normale doner insallah
Sağolun kızlar pedifen verdi gelince karnını doyurdum verdim bi ölçek yattı 1 saat kadar sonra ter içinde uyandı banyo yaptırdık şimdi daha iyi gibi inşallah toparlar kuzum ya gözünün içine bakıyorum kudursun beni deli etsin diye

çok geçmiş olsun canım inşallah iyilesmistir hem azad hemde eşin. ailecek nazara mı geldiniz yoksa

Sağolun kızlar pedifen verdi gelince karnını doyurdum verdim bi ölçek yattı 1 saat kadar sonra ter içinde uyandı banyo yaptırdık şimdi daha iyi gibi inşallah toparlar kuzum ya gözünün içine bakıyorum kudursun beni deli etsin diye [/QUOTE]
Geçmiş olsun kuzum ya. Terlediyse düzeliyo demekki.

Geçmiş olsun canım. Artık çok dikkatli olmak Lazım. Ne zaman ne Yapacakları belli olmuyor.
@kmltm amannn dikkat canım. Benim tesbih ve benzeri şeylerden ödüm kopuyor.

Kizima bugün hic bisi yediremedim sanirim hastaligim ona bulaşıyor surekli mizmiz ne yapcagimi sasirdim

Çok güzel olmuş canım, ne kadar tuttu

Geçmiş olsun canım. Artık çok dikkatli olmak Lazım. Ne zaman ne Yapacakları belli olmuyor.
@kmltm amannn dikkat canım. Benim tesbih ve benzeri şeylerden ödüm kopuyor.

Aynen canim

Kizima bugün hic bisi yediremedim sanirim hastaligim ona bulaşıyor surekli mizmiz ne yapcagimi sasirdim

Canm gecen yazmstn beyza cok huysuz odadan ciksam agliyo diye.emre de ayni durumdaydi.ust disleri cikarken yaklasik 15 20 gun her seye aglyodu yemek yaparken bacaklarma yapisiyodu.ust disler cikinca rahatladik biraz ama yapisiklik artarak devam ediyoaman aglayip huysuzluk etmesin de raziym bu haline

Geçmiş olsun canım, inşallah hemen eski haline döner kuzun

Canım sen naptın bugün mü başlıcaktın kafam iice karıştı son günlerde peşpeşe okudum hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…