Canım daha önce hırıltılı öksürüğümüz olmuştu bizşmde şurup kullanırken azalmayı bırak artmıştı. Korkup tekrar götürmüştüm hastaneye ciğerlerine indi diye. Ama öksürüğü arttırır balgamı atmak için normal dedi. Ne yese emse bile kusuyodu. O şekilde çıkarıyodu balgamıSağolun kızlar çok fena öksürüyoe yavrum hırıl hırıl içi, olmayan iştah hepten gitti@yaz yagmuru Allah korusun minik yavruyu inşallah test hatalı sonuç vermiştir
İnşallah düşük çıkar bu defa..bizim doktorumuz sağlık bakanlığı uygulamasının yanlış olduğunu erkenden baktıkları için hep yüksek değerler çıktığını söylüyodu..bebek kaç günlük acaba zamansal yanlışlık olabilir mi diye aklıma geldi..Rabbim korusun ...Kizlar abim aradi simdi cok moralim bozuldu bebegin topuk kani degeri yuksek cikmis o malum hastaligin degeri onun da morali cok bozuk kimseye soylememis anneme kardesime fakan beni aradi simdi tekrar kan vereceklermis ellerim titriyor yazarken ne olur bu mubarek gunde dua istiyorum sizlerden yanlis olsun normal ciksin
Veren varms da ben cesaret edemedim canim baska yollarla gecirmeye calstm:)
Insallah yanlistir canim normal cikar dua edicem ben de
Emre cogunlukla agizdan cikariyodu canm.hatta dr muz kussa rahatlar korkmayin demsti.biraz fazla oksurunce kusuyodu zaten cikiyodu balgami
Canim Ece kakasiyla atti kusarakta atabilir Ece pek kusmadi o yuzden kakasi balgamliydi
canım mira da kusarak atmıştı ki malum en sevdiği eylem
Sağolun kızlar ya zaten iştahsız ben de Orluyorum yemek için normalde on kere kusan adam kusmuyor o kadar zorlamayaCanım daha önce hırıltılı öksürüğümüz olmuştu bizşmde şurup kullanırken azalmayı bırak artmıştı. Korkup tekrar götürmüştüm hastaneye ciğerlerine indi diye. Ama öksürüğü arttırır balgamı atmak için normal dedi. Ne yese emse bile kusuyodu. O şekilde çıkarıyodu balgamı
Sağolun kızlar çok fena öksürüyoe yavrum hırıl hırıl içi, olmayan iştah hepten gitti@yaz yagmuru Allah korusun minik yavruyu inşallah test hatalı sonuç vermiştir
Ne biçim hastalıkmış su çiçeği ya. Bide hafif geçiriyo dedi doktor. Çocuğun ayağının altında parmağının arasında bile çıkmış.5-10 gün arası sürüyomuş bide. Daha 3 gün oldu.
Evet canım aşıdan oldu bir hafta sonra başladı. İnşallah olmaz ya.cnm asidan sonrami oldu su cicegi?
bizde. ugun asi olduk 3 igne.. cok sukur ki ates huysuzluk vs. yapmadi. bakalim boule devM ederse iyi. de su cicegi asisi ya cok korkuyorum.ondan
Benimki normalde ıhlamur içerdi sabah kahvaltıda bugün ne içine bişeyler katılmış halini ne sadesini içmedi. Sürekli kıyafet değiştiriyorum zaten. Geçicek ama o her öksürsüpğnde benim içimden bişey kopuyorcnm mutlaka ihlamur bal limon elma kabugu yap... icir surekli... ben bir yil ilac frlan hicbisi kullanmadim. sadece bunlarla.iyi olduk.. birde sakin terlemrsin cnm gidisi terleyincr oksuruk.basliyo. bu da gececk cnm
Oyyy beterin beteti var ya nedir bu hastalıklarNe biçim hastalıkmış su çiçeği ya. Bide hafif geçiriyo dedi doktor. Çocuğun ayağının altında parmağının arasında bile çıkmış.5-10 gün arası sürüyomuş bide. Daha 3 gün oldu.
İnşallah düşük çıkar bu defa..bizim doktorumuz sağlık bakanlığı uygulamasının yanlış olduğunu erkenden baktıkları için hep yüksek değerler çıktığını söylüyodu..bebek kaç günlük acaba zamansal yanlışlık olabilir mi diye aklıma geldi..Rabbim korusun ...
Sagolun kizlar insallah normal cikar bur hafta icinde belli olurmus bir de hemsire bebeklerin karacigeri tam faaliyete gecmedigi icin yuksek cikabiliyor demis normal cikabilir yipratmayin kendinizi demis insallah oyle olur@yaz yagmuru. cnm bi haber var mi cok grcmis olsun. trkrar trkrar baksinlar. bu hastanelre hic guven olmaz cnm
İnsallah canim oglunda size eslik eder cok guzel birsey aksamlari da kardesiyle mahalleden arkadaslariyla teraviye gidiyorlar cami yakin komsular da var kalabalik oluyor cikista dondurma yiyiyorlar cok guzel ani oluyor onlara bugunler hem de aliskanlik kazaniyorlar ben de kucukken hep annemin yaninda kilardim heveslenirdimMasallah canim ogluna, benim hayailimdi esimle namaz kildigimiz da bir gun onunda yanimizda durdugunu hayal ederdik kucuk seccadesi bile hazir.
Benimki normalde ıhlamur içerdi sabah kahvaltıda bugün ne içine bişeyler katılmış halini ne sadesini içmedi. Sürekli kıyafet değiştiriyorum zaten. Geçicek ama o her öksürsüpğnde benim içimden bişey kopuyor
Oyyy beterin beteti var ya nedir bu hastalıklarçok geçmiş olsun
Sagolun kizlar insallah normal cikar bur hafta icinde belli olurmus bir de hemsire bebeklerin karacigeri tam faaliyete gecmedigi icin yuksek cikabiliyor demis normal cikabilir yipratmayin kendinizi demis insallah oyle olur
İyi yaptin canim hic korkma bir yerlerden baslamak lazim benim disim bugunde agriyor yarinda agrirsa tekrar gitcem dr cektigi disin yerini yikayacak oksijenleSuan discideyim sirami bekliyorum kizim babasiyla evde kaldi ayyyy cok korkuyorum
Ben kendime yapıyordum onu burda azerikızı vermişti tarifi işe yaramıştı da bebeğe olur mu diye düşünmedim hiç ama deneyeyim zararı olmaz heralde.
Ya benim de kabusum bu@Akaibu. cnm evet cok gecmis olsun en korktugum hastaliklardan biri bu su cicegi. bi de o kasinti varya.. kasimamasina nasil engel olucazbi de iz kaliyo diyorlar
Jel var kaşıntı önleyici ama ne kadar önlüyo tartışılır. Uykusunda bile kaşıyo kafasında ensesinde olanlardan yoldu bi kaç tane. Yüzündekilere bişey olmaz inşallah.@Akaibu. cnm evet cok gecmis olsun en korktugum hastaliklardan biri bu su cicegi. bi de o kasinti varya.. kasimamasina nasil engel olucazbi de iz kaliyo diyorlar
Geçmiş olsun canım :/Jel var kaşıntı önleyici ama ne kadar önlüyo tartışılır. Uykusunda bile kaşıyo kafasında ensesinde olanlardan yoldu bi kaç tane. Yüzündekilere bişey olmaz inşallah.
Benim kardeşim çok ağır geçirmişti boşluk yoktu nerdeyse çocuğun vücudunda. Hiç iz yok.
Bi arkadaşımında kirpiğinin dibinde çıkmış. Onuda yolmuş. Oyulmuş mu artık ne olduysa yarım santimlik bi yerde hiç kirpik yok.
Birazda tene göre heralde ya. İnşallah kalmaz iz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?