- 4 Ağustos 2014
- 7.264
- 10.867
- 298
@yaz yagmuru inş. yanlış çıkmıştır sonuç. Bazen bu testlere güven olmuyo. Bi ark. görümcesinin anne karnındaki bütün tesleri yüksek çıkmıştı ama çocuk bi doğdu herşeyi normal. Umarım sizinde yanlıştır.
Bizde aşıdan geldik çoook ağladı. Bakalım bizim gecemizde nasıl geçecek.
Geçmiş olsun canım :/
@yaz yagmuru canım inşallah ikinci sonuç temiz çıkar. Eminim beklemek çok zordur
Allah hakkında hayirlisini versin canım. İnşallah yanlıştır mübarek ayda Rabbim yüzünüzü güldürsun.[/QUOTE]cok sagolun kizlar insallahOTE="yaz yagmuru, post: 41444716, member: 619731"]Kizlar abim aradi simdi cok moralim bozuldu bebegin topuk kani degeri yuksek cikmis o malum hastaligin degeri onun da morali cok bozuk kimseye soylememis anneme kardesime fakan beni aradi simdi tekrar kan vereceklermis ellerim titriyor yazarken ne olur bu mubarek gunde dua istiyorum sizlerden yanlis olsun normal ciksin
canim ısallah yanlistirki dedigi gibi herkezin onlarin buyuk cogunlugu yanlis cikiyorr.uzulmeyin ısallah fogru sonuc cikarrKizlar abim aradi simdi cok moralim bozuldu bebegin topuk kani degeri yuksek cikmis o malum hastaligin degeri onun da morali cok bozuk kimseye soylememis anneme kardesime fakan beni aradi simdi tekrar kan vereceklermis ellerim titriyor yazarken ne olur bu mubarek gunde dua istiyorum sizlerden yanlis olsun normal ciksin
İnsallah canim cok sagolcanim ısallah yanlistirki dedigi gibi herkezin onlarin buyuk cogunlugu yanlis cikiyorr.uzulmeyin ısallah fogru sonuc cikarr
Tosun anneleri diye ayri bir topik mi var acep:)))Ya kızlar topikteki tüm bebekler üç aşağı beş yukarı aynı boy ve kiloda. Peki bizim yavruların karşılaştırıldığı tosunlar kimler acaba??? Her birimizin çocuğu bilmem kimin çocuğuyla karşılaştırılıp zayıf ufak bulunuyor ya kim la bu tosunlar. Ya da tüm cılız anneleri bu topikte miyiz? Biri beni aydınlatsın
Sağol canim insallah masallah Umuta da@yaz yagmuru insallah guzel sonuç alirsiniz disine de gecmis olsun
tum hasta bebialerimizede geçmiş olsun bizde asi yaptirdik bugün 9300 gr boyda 79cm benim etrafimda sanirim o tosuncuklar:))
Ya kızlar topikteki tüm bebekler üç aşağı beş yukarı aynı boy ve kiloda. Peki bizim yavruların karşılaştırıldığı tosunlar kimler acaba??? Her birimizin çocuğu bilmem kimin çocuğuyla karşılaştırılıp zayıf ufak bulunuyor ya kim la bu tosunlar. Ya da tüm cılız anneleri bu topikte miyiz? Biri beni aydınlatsın
Canım inşallah yeni testler güzel çıkar. yanlislik çok oluyor bu testlerde. Allah yardımcı olsun inşallahKizlar abim aradi simdi cok moralim bozuldu bebegin topuk kani degeri yuksek cikmis o malum hastaligin degeri onun da morali cok bozuk kimseye soylememis anneme kardesime fakan beni aradi simdi tekrar kan vereceklermis ellerim titriyor yazarken ne olur bu mubarek gunde dua istiyorum sizlerden yanlis olsun normal ciksin
benim çevremde iki tane var tosuncuk. Sonradan öğrendim ki kadın günde iki öğün normal unu tereyağınd kavurup su ve şeker ilave edip yediriyomış.ben yesem bende tosun olurum heralde. El kadar bebeğe helva yediriyo resmen.Ya kızlar topikteki tüm bebekler üç aşağı beş yukarı aynı boy ve kiloda. Peki bizim yavruların karşılaştırıldığı tosunlar kimler acaba??? Her birimizin çocuğu bilmem kimin çocuğuyla karşılaştırılıp zayıf ufak bulunuyor ya kim la bu tosunlar. Ya da tüm cılız anneleri bu topikte miyiz? Biri beni aydınlatsın
Bana da hep un ver diyip duruyorlardıbenim çevremde iki tane var tosuncuk. Sonradan öğrendim ki kadın günde iki öğün normal unu tereyağınd kavurup su ve şeker ilave edip yediriyomış.ben yesem bende tosun olurum heralde. El kadar bebeğe helva yediriyo resmen.
Amin insallah canim çok sagolCanım inşallah yeni testler güzel çıkar. yanlislik çok oluyor bu testlerde. Allah yardımcı olsun inşallah
Sagliksiz olsun ama sisman olsun bu insanlari anlamak çok zorBana da hep un ver diyip duruyorlardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?