2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
hem eltim hem kp durmadan yok o kilolu yok mira minicik yok o hemen yürücek mirada tık yok abuk sabuk bide mirada durmadı hiç sürekli ordan oraya emekledi bu kez eşimde halimi gördü bu çocuk et tutar mı baksanıza dedi ayrıca gerek yok obez mi olsun ne güzel çıtı pıtı bişi olur dedi bişi daha deselerdi ne yani bende mi mama basayım çocuğa dicektim
bizde mantardan şüphelendik bakalım öğle arası gidicez doktora inşallah basit bişidir

ya bide böyle başka yerlerde görseniz canım cicim ah miracım diye dolanıyo durmadan telefon açıp özledik faln diyodu eğer niyeti miranın son halini görmekmiş baktı gördü hala minnak içi rahatladı
ya miranın kabızlığı son günlerde tavan yapmıştı acaba üç dört günde yapınca beklemiş dışkıdan oldu falanda diye düşünüyorum bakalım

ya bizde durum hep öyle bazen diyorum emmese daha mı çok yer ama ya bide hiç yemezse ihtimalinden geceye gündüze razı haldeyim

ya gerçekten gelsen ne ii olur vallahi sırf beni sinir etmek için benle doğurdu heralde
azadcım inşallah iştahına kavuşur eskisi gibi yapışır sana

Hic uyuyamadan sabahi ettim.

Yataktan kalkasım yok gözler kapanmak istiyor

Allahım dayak yemiş gibiyim. Vücudumun her karesi ağrıyo sanki

Allahim neden ogretmen olmadim yatip uyurdum simdi kac kere uyandi yavrum, simdi bu halde ise gidiyorum malesef

ve selam kaderdaşlar aynı hisleri yaşıyorum sizlerle ve daha önce milyon kez söylemiş olsamda söylemekten alamiycım kendimi pazartesilerden nefret ediyorum

bir babalaar günü geçti, biz bişey yapmadık, sadece sabah oğlum kalkınca saksıdan soğan koparıp oğlumun eline verdim, onu götürdü:) sana en doğal hediyeyi getirdim dedim:) babalar gününü kutladım:)
anneler gününü kutlamadığımız için babalar günü için özel bişey yapmadım.
sonra da babalarımız için hediye almaya çıktık, kv hediye almamıştık ona da aldık.
Kvlere oğlumu bırakmıştık gittiğimizde hediye paketi ile çıktı oğlum kv oğlunu düşünmüş hediye parfüm almış:)

Yarin oruc tutcm insallah.tutan annisler zorlandiniz mi bebislerle?tutmak istiyorm ama dayanamam diye korkuyorm bu sipayla

Niyet ettkten istedikten sonra Allah yardım ediyor..En basit örnek,baksana ilk günden beri havalar nasıl serin,sıcak yok..Günler uzun ama Allah biyerden dabrını veriyor..Zaten en büyük amaç sabretmek..Sağlık açısından bir sakıncan yoksa tut bence,hiç bir problem yaşamadım ben kendi adıma..

Gunaydin kizlar dün ma aile annemlerde toplandik cok guzel gecti kizim ilk yarim saat bir saat kadar durmadan agladi kalabaliktan korktu sonra alisinca surekli oyun oynadi :) ama yine moralim bozuldu kizimin dogum gunune gelmeyen abim hep bizmi onlara gidicez hic bize gelmiyorlar diye laf etmis bizim evden onlarin evi otobusle 2 saat arabamiz yok kizim otobuste 2 saat mumkun degil durmazki sincan otobüsü tıklım tıklım ben nasil geleyim hadi olmazya gelebildim diyeyim nasil geri donucem okadar saat hem bizde arabamiz varken surekli onlara gittik beraber bisiler yaptik falan ama onlar araba aldi bize zoraki geliyorlar kv tarafiyla surekli git gel bulusma gezme tatil ama bize gel deyim kemkum valla cok yoruldum artık

Sincan yoluda uzun yani. Çocukla iki saat nasıl baş edesin. Birde hızlı hızlı gidiyolar. Bazen insan oturduğu yerde savruluyo ki birde çocukla. Olacaksın. Hiç gelemem böyle laflara. Herkes kendini düşünüyo

Ben cok takintiliyim canim cok üzülüyorum boyle olunca bi tane daha abim var onlara da gidemiyorum ama hep gelirler onlara gitmek istersek gelir bizi arabayla alir geri arabaylada birakir ama buna gel deyince bile kemkum diyo gercekten cok üzülüyorum ki ben keçiören de oturuyorum mesafeyi düşün yani

Sincan keçiören arası çok uzak yahu:)
İki araç değiştiriyorsun, zaten kalabalık hatlar, birde çocukla insan gitmeye üşeniyor:))

Benim kardeşim de sincanda arabamız var ona rağmen çocuk olduktan sonra iki defa gittim, onun da bebeği oldu görmek için yani:))

Bende hep keçiörende oturdum canım sincan çook uzak. Dolmuşa binsen herkes üst üste otobüse binsen yine öyle. Kaldı ki arabayla bile gitsen gerçekten uzun yol. Gelmezlerse gelmesinler boşver canım ya. Bi abin daha varmış. Küçük çocuğun var senin merhametli olan inan halden anlar zaten

Azad da duskundu yanlus hatirlamiyorsam emmeye demi canim
esin iyi soylemis canim zaten Mira istahli olsa bile yine birseyler bulurkardi kiyaslayacak emin ol cogu kisi boyle

canim dogum gunu ozel bir gun yani hep biz mi gelcez onlar gelmiyor diye dusunmek bence yanlis benim kardeslerim en cok bana gelirler kardesim calisiyor bizim gelin calisiyor ben evde oldugum icin daha cok bana gelirler ya da annemde toplaniriz onlara da gidiyoruz ama sık degil hicbir zaman konu olmadi bu olmamasi lazim zaten mesafe uzakmis bebekle nasil gitcen nasil doncen hic kafana takma ben bir konuda hakliligimdan eminsem kendimi hic uzmuyorum herkes devan ediyor hayatina insan uzulduguyle kaliyor abin birsey derse sen de ona gerekeni soylemelisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…