- 4 Ağustos 2014
- 7.264
- 10.867
- 298
Bizde çok uyandık ve ağladıkHic uyuyamadan sabahi ettim.
hem eltim hem kp durmadan yok o kilolu yok mira minicik yok o hemen yürücek mirada tık yok abuk sabuk bide mirada durmadı hiç sürekli ordan oraya emekledi bu kez eşimde halimi gördü bu çocuk et tutar mı baksanıza dedi ayrıca gerek yok obez mi olsun ne güzel çıtı pıtı bişi olur dedi bişi daha deselerdi ne yani bende mi mama basayım çocuğa dicektimCanim nedrn kiyasliyorlar ki her cocuk farkli iyi demissin insallah anlamislardir eltin mi yapiyor kiyaslamayi keske farkli bir saatte gitseydiniz ne gicik insanlar ya sıkma canini sen Mira kiz cok tatli cok seker o bile yeter hasta olmasin saglikli olsunda gececek istahsizligi insallah Ecenin kirmizi kirmizi birseyler cikmisti canim beyaz drgil mantar demisti dr bilemiyorum ama beyaz olurmu mantar ayrica pasta patlatma resimlerini bekliyoruz
ya bide böyle başka yerlerde görseniz canım cicim ah miracım diye dolanıyo durmadan telefon açıp özledik faln diyodu eğer niyeti miranın son halini görmekmiş baktı gördü hala minnak içi rahatladıNe eltiymis o oyle yaben bile sinir oluyorum.skma canini bosver canm bikmiyolar kiyaslamaktan ve bikmayacaklar da.ben he diyp gecyorm artik cok sinir olursam da pat diye soyluyorm lafimi.emrenin de poposunda vardi ama pul pul degldi sivilce gbi oldu.ara ara acik biraktm altini krem faln surunce gecmisti sicaktan da olabilr
ya bizde durum hep öyle bazen diyorum emmese daha mı çok yer ama ya bide hiç yemezse ihtimalinden geceye gündüze razı haldeyimEce bugun cok istahsizdi dogru duzgun birsey yemedi kahvaltidan bu yana oyleydi ne oluyor bu cocuga anlamiyorum gece bana cok yapisik surekli emmek istiyor sabah ezanina kadar hic uyutmadi beni emzirme olayi bitene kadar boyle drvam etcek sanirim gunduzde surekli gelip tisortumu acip emmek istiyor yemekten sinra emzirmeyi tercih ediyorum hep ama yapisip istiyor
ya gerçekten gelsen ne ii olur vallahi sırf beni sinir etmek için benle doğurdu heralde@minnakkartal zaten tilt oluyorum şu elitine, bi daha gittiğinde bende gelcem senle valla
@yaz yagmuru keşke oğlum da emse de yapışsasadece gece uyku arası düzgün emiyor onun dışında tüm hün itiyor beni sütüm hep göğüs pedine akıyor yazık
Hic uyuyamadan sabahi ettim.
Yataktan kalkasım yokgözler kapanmak istiyor
Allahım dayak yemiş gibiyim. Vücudumun her karesi ağrıyo sanki
Allahim neden ogretmen olmadimyatip uyurdum simdi kac kere uyandi yavrum, simdi bu halde ise gidiyorum malesef
Ben ogretmenim ve isteyim sabah 6 da uyudum 2 saatlik uykuyla seminere geldimAllahim neden ogretmen olmadimyatip uyurdum simdi kac kere uyandi yavrum, simdi bu halde ise gidiyorum malesef
Ben de bes gunluk rapor aldim. Esim cok israr etti anasina kiyamadi herheldeBen ogretmenim ve isteyim sabah 6 da uyudum 2 saatlik uykuyla seminere geldim
Yarin oruc tutcm insallah.tutan annisler zorlandiniz mi bebislerle?tutmak istiyorm ama dayanamam diye korkuyorm bu sipayla
Sincan yoluda uzun yani. Çocukla iki saat nasıl baş edesin. Birde hızlı hızlı gidiyolar. Bazen insan oturduğu yerde savruluyo ki birde çocukla. Olacaksın. Hiç gelemem böyle laflara. Herkes kendini düşünüyoGunaydin kizlar dün ma aile annemlerde toplandik cok guzel gecti kizim ilk yarim saat bir saat kadar durmadan agladi kalabaliktan korktu sonra alisinca surekli oyun oynadi :) ama yine moralim bozuldu kizimin dogum gunune gelmeyen abim hep bizmi onlara gidicez hic bize gelmiyorlar diye laf etmis bizim evden onlarin evi otobusle 2 saat arabamiz yok kizim otobuste 2 saat mumkun degil durmazki sincan otobüsü tıklım tıklım ben nasil geleyim hadi olmazya gelebildim diyeyim nasil geri donucem okadar saat hem bizde arabamiz varken surekli onlara gittik beraber bisiler yaptik falan ama onlar araba aldi bize zoraki geliyorlar kv tarafiyla surekli git gel bulusma gezme tatil ama bize gel deyim kemkum valla cok yoruldum artık
Ben cok takintiliyim canim cok üzülüyorum boyle olunca bi tane daha abim var onlara da gidemiyorum ama hep gelirler onlara gitmek istersek gelir bizi arabayla alir geri arabaylada birakir ama buna gel deyince bile kemkum diyo gercekten cok üzülüyorum ki ben keçiören de oturuyorum mesafeyi düşün yaniSincan yoluda uzun yani. Çocukla iki saat nasıl baş edesin. Birde hızlı hızlı gidiyolar. Bazen insan oturduğu yerde savruluyo ki birde çocukla. Olacaksın. Hiç gelemem böyle laflara. Herkes kendini düşünüyo
ara abimini hepsini soyle ben nasil gelcem de bazen gercekten bencillok yapiyo insanlar hele bi de en yakinin olunca oturuyo icineYine cok.uzun yazmisim.ama doldum.iyice
Ben rapor hakkimi okullar acilinca kullanacam. Haftaya tatil mi iki gun bilmiyorumBen de bes gunluk rapor aldim. Esim cok israr etti anasina kiyamadi herheldeGelecek hafta iji gun var ama onu da tatile kattilar herhalde
Sincan keçiören arası çok uzak yahu:)Ben cok takintiliyim canim cok üzülüyorum boyle olunca bi tane daha abim var onlara da gidemiyorum ama hep gelirler onlara gitmek istersek gelir bizi arabayla alir geri arabaylada birakir ama buna gel deyince bile kemkum diyo gercekten cok üzülüyorum ki ben keçiören de oturuyorum mesafeyi düşün yani
Bende hep keçiörende oturdum canım sincan çook uzak. Dolmuşa binsen herkes üst üste otobüse binsen yine öyle. Kaldı ki arabayla bile gitsen gerçekten uzun yol. Gelmezlerse gelmesinler boşver canım ya. Bi abin daha varmış. Küçük çocuğun var senin merhametli olan inan halden anlar zatenBen cok takintiliyim canim cok üzülüyorum boyle olunca bi tane daha abim var onlara da gidemiyorum ama hep gelirler onlara gitmek istersek gelir bizi arabayla alir geri arabaylada birakir ama buna gel deyince bile kemkum diyo gercekten cok üzülüyorum ki ben keçiören de oturuyorum mesafeyi düşün yani
Azad da duskundu yanlus hatirlamiyorsam emmeye demi canim@minnakkartal zaten tilt oluyorum şu elitine, bi daha gittiğinde bende gelcem senle valla
@yaz yagmuru keşke oğlum da emse de yapışsasadece gece uyku arası düzgün emiyor onun dışında tüm hün itiyor beni sütüm hep göğüs pedine akıyor yazık
esin iyi soylemis canim zaten Mira istahli olsa bile yine birseyler bulurkardi kiyaslayacak emin ol cogu kisi boylehem eltim hem kp durmadan yok o kilolu yok mira minicik yok o hemen yürücek mirada tık yok abuk sabuk bide mirada durmadı hiç sürekli ordan oraya emekledi bu kez eşimde halimi gördü bu çocuk et tutar mı baksanıza dedi ayrıca gerek yok obez mi olsun ne güzel çıtı pıtı bişi olur dedi bişi daha deselerdi ne yani bende mi mama basayım çocuğa dicektim
bizde mantardan şüphelendik bakalım öğle arası gidicez doktora inşallah basit bişidir
ya bide böyle başka yerlerde görseniz canım cicim ah miracım diye dolanıyo durmadan telefon açıp özledik faln diyodu eğer niyeti miranın son halini görmekmiş baktı gördü hala minnak içi rahatladı
ya miranın kabızlığı son günlerde tavan yapmıştı acaba üç dört günde yapınca beklemiş dışkıdan oldu falanda diye düşünüyorum bakalım
ya bizde durum hep öyle bazen diyorum emmese daha mı çok yer ama ya bide hiç yemezse ihtimalinden geceye gündüze razı haldeyim
ya gerçekten gelsen ne ii olur vallahi sırf beni sinir etmek için benle doğurdu heralde
azadcım inşallah iştahına kavuşur eskisi gibi yapışır sana
ve selam kaderdaşlar aynı hisleri yaşıyorum sizlerle ve daha önce milyon kez söylemiş olsamda söylemekten alamiycım kendimi pazartesilerden nefret ediyorum
canim dogum gunu ozel bir gun yani hep biz mi gelcez onlar gelmiyor diye dusunmek bence yanlis benim kardeslerim en cok bana gelirler kardesim calisiyor bizim gelin calisiyor ben evde oldugum icin daha cok bana gelirler ya da annemde toplaniriz onlara da gidiyoruz ama sık degil hicbir zaman konu olmadi bu olmamasi lazim zaten mesafe uzakmis bebekle nasil gitcen nasil doncen hic kafana takma ben bir konuda hakliligimdan eminsem kendimi hic uzmuyorum herkes devan ediyor hayatina insan uzulduguyle kaliyor abin birsey derse sen de ona gerekeni soylemelisinGunaydin kizlar dün ma aile annemlerde toplandik cok guzel gecti kizim ilk yarim saat bir saat kadar durmadan agladi kalabaliktan korktu sonra alisinca surekli oyun oynadi :) ama yine moralim bozuldu kizimin dogum gunune gelmeyen abim hep bizmi onlara gidicez hic bize gelmiyorlar diye laf etmis bizim evden onlarin evi otobusle 2 saat arabamiz yok kizim otobuste 2 saat mumkun degil durmazki sincan otobüsü tıklım tıklım ben nasil geleyim hadi olmazya gelebildim diyeyim nasil geri donucem okadar saat hem bizde arabamiz varken surekli onlara gittik beraber bisiler yaptik falan ama onlar araba aldi bize zoraki geliyorlar kv tarafiyla surekli git gel bulusma gezme tatil ama bize gel deyim kemkum valla cok yoruldum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?