Eşimin incelikleri karşısında odun kalacağımı düşünmüştüm ama yine de performansım fena değildi :))) tabi eşimin sürekli laf soktuğu kk sayesinde olducok guzelmis
Yarin ise giderken eve birakacam gorsun. Onemsiz bisey icin dunden beri mesafeli duruyo. Mesafe nasil olurmus gorsun beyfendi.Canım bence de ver soğuk olsanızda.. Sonra bi anlamı kalmaz
Sarma hazır buzlukta canım :) İzmir köftemin köftelerini şimdi yapıp atıcam buzluğa gerisi de kolay zaten :) rica ederim bakıcımıza bi saat daha bakabilir gökçeye işi yoksa be oruçtan yorgun düşmemişsebu saçma fikir bana ait lütfen
Ablanın dediği givi lohusalar gibi cidden hiç aklıma gelmemişti
valla canım helal olsun o kadar şeyi yaparsan. Hem işe gitcen bide.
Yoğurtlu semizotu salatasıda yapabilirsin pratik olur
tebrik ediyorum sizi ben umut dogdugundan beri esimi coookk ihmal ediyorum ikinci ucuncu planda kaldi zavallim[/QUOTE]Eşimin incelikleri karşısında odun kalacağımı düşünmüştüm ama yine de performansım fena değildi :))) tabi eşimin sürekli laf soktuğu kk sayesinde oldu
Ben hep galeta unuyla yapıyorumKızlar köfte yapıcam ama evde bayat ekmek yokgaleta unu koy dedi eşim. Hiç yapmadım öyle olur mı ki ?
Yarım kilo kıymaya ne kadar koyuyorsun peki ?Ben hep galeta unuyla yapıyorum
Canım çocuk doğduğunda eşim şöyle demişti; biz çocuk yapmak için evlenmedik biz sevgiliyiz herşeyden önce. Ben çocuğun da evin de yükümlülüklerini paylaşıcam seninle sen de bizim sevgili olduğumuzu unutmayacaksın demişti. Gerçekten de bir yıldır öyle oldu maşallah. Tabi çocuk faktörü birçok şeyi etkiledi ama asla birbirimizi sadece çocuğun annesi babası olarak görmedik. Elimizden geldiğince başbaşa zaman ayırıyoruz birbirimize[/QUOTE]tebrik ediyorum sizi ben umut dogdugundan beri esimi coookk ihmal ediyorum ikinci ucuncu planda kaldi zavallim
Göz kararı canım yumurta da kırıyorum kıvam alana kadar koyuyorumYarım kilo kıymaya ne kadar koyuyorsun peki ?
Canım çocuk doğduğunda eşim şöyle demişti; biz çocuk yapmak için evlenmedik biz sevgiliyiz herşeyden önce. Ben çocuğun da evin de yükümlülüklerini paylaşıcam seninle sen de bizim sevgili olduğumuzu unutmayacaksın demişti. Gerçekten de bir yıldır öyle oldu maşallah. Tabi çocuk faktörü birçok şeyi etkiledi ama asla birbirimizi sadece çocuğun annesi babası olarak görmedik. Elimizden geldiğince başbaşa zaman ayırıyoruz birbirimize
Bizim de öyleydi geçen hafta. Ateş düşürücü için az bi derece çünkü biz ateş düşürücü verdiğimizde buz gibi olmuştu oğlum. Onun yerine ılık duş ve çıplak tutarak düşürmeye çalış bence. Geçmiş olsunKizimin atesi 37.6 huysuz yemek yemiyo uykusu var gibi. Ne yapacam bilmiyorum
Endiselendim pedifen verdim atesi dustu dun gece 1 de uyandi yine ateşliydi ates durucu vermistim son bi kac gundur boyle hasta mi bilemedim bi daha ates olursa senin dedigin gibi yapayim canim. Yarin dr randevu alacağım neyi var öğreneceğimBizim de öyleydi geçen hafta. Ateş düşürücü için az bi derece çünkü biz ateş düşürücü verdiğimizde buz gibi olmuştu oğlum. Onun yerine ılık duş ve çıplak tutarak düşürmeye çalış bence. Geçmiş olsun
Ateş dışında gökçeyi tarif etmişin. Uykusu vardı uyuttuk. Ama bi türlü tam dalmıyor. Karnı aç mama içmiyorHic bisey yemeden uyudu surekli uyaniyo bi turlu derin uykuya gecemedi acliktan heralde sutumde yetmezki sabaha kadar. Surubu zor icti kasigi gorunce hemen agzini çeviriyor.
BUnu dr soracam uykuya dalamiyor zor uyuyor gece en az 3_5 kere kalkıyorAteş dışında gökçeyi tarif etmişin. Uykusu vardı uyuttuk. Ama bi türlü tam dalmıyor. Karnı aç mama içmiyor
Canim bize dilimini 9 liradan yaptilar 8 kisilik yaptirdik 72 tuttu 70 aldilar kac kisilik yaptiracaksiniz@yaz yagmuru canım siz pastayı ne Kadara yaptırmıştınız.
Bir şeklinde yaptırayım dedim o hem Pahalı hemde fazla büyük bizim için. Ecenin pastasının resmini kaydetmiştim bende ondan yaptırmaya karar verdim 100 lira dediler. Siparişi verdik bakalım.
Bizim ara sıra oluyor böyle ve genelde diş çıkıyo ardından.BUnu dr soracam uykuya dalamiyor zor uyuyor gece en az 3_5 kere kalkıyor
12 Kişilik yaptırıyoruz. Dilim falan demediler direk 130 dediler tanıdık olunca 100 oldu. Normal o zaman 100 lira. Daha önce yaptırmadığım için çok gelmişti bana :)Canim bize dilimini 9 liradan yaptilar 8 kisilik yaptirdik 72 tuttu 70 aldilar kac kisilik yaptiracaksiniz
bende hep galeta unuyla yapiyorumKızlar köfte yapıcam ama evde bayat ekmek yokgaleta unu koy dedi eşim. Hiç yapmadım öyle olur mı ki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?