yok artık. 3 çocukla birde. Ben evi zor süpürüp siliyorum. Camları silmeyi bir haftada anca bitirdim. Her gün bitanesini silebildim anca.Ayy ne guldum adamlar haziran annelri topiginden sonra oraya takildigimizi gormesinler kafayi cidden yedigimizi dusunurler ben birinin ev temizligini bitirme ile konu acilmisti birinin yorumunu okudum sok oldum 3 cocugu varmis hergun ev silip supurulur toz alinirmis kapilar silinir buzdolabi silinirmis banyolar hergun yikanirmis okuyunca acaba bende bi sorun var dedim hatta birgun hepsuni yapmaya kalkisiyim dedim aksama kalmadan pertim cikti ha bu arada camlari yazmayi unuttum oda hergun silinirmis
bende bu gün bişey keşfettim. Mama sandalyesinde oturmak istemiyodu. Yerde koltukta falan oturtuncada oraya buraya kaçıyodu.Oglen kabak mucveri yapmistim kizimla beraber yeriz diye bi tanesinin yarisini yedi oda reklamlarla oyunla falan bu ara agzina bisey dedigi yok ya niye boyleler bide ben oyunla falanda ogretsem burnunu gozunu falan gostermeyi.hic anca mem meme onunda yerini oyle bi biliyoki tisortumu siyiriyo hele aokakta kucagima almamaya calisiyom mazallah sokakta falan acar eder
kızlar bir yaş çekimleri için fotoğrafçıya gittiniz mi yada düşünüyor musunuz ben istiyorum ama ayakta dikilebilsin istiyorum sadece oturarak foto olmasın hala kararsızım ama biraz daa ertelersem gitmicim sanırım eşimde ramazanda sonra olsun diyo şimdi oruçlu oruçlu uğraşamazmış
Aman maşallah diyelim o zaman allah bozmasın :)
Allah bizede nasip etsin :)
hmm bende ayakta olsun istiyorum zaten bayram bitişinde olcak bu gidişle inşallah o zaman ayakta durur. ardanın pozlarınıda merakla bekliyoruz o zamn
heh aynı bizimde öyle sana noluyo diyorum mık mık neyse hiç çektirmeyelim demesinden iidir bide ben biraz da ayakta dursun istediğimden çok ısrar etmedim
Ayy ne guldum adamlar haziran annelri topiginden sonra oraya takildigimizi gormesinler kafayi cidden yedigimizi dusunurler ben birinin ev temizligini bitirme ile konu acilmisti birinin yorumunu okudum sok oldum 3 cocugu varmis hergun ev silip supurulur toz alinirmis kapilar silinir buzdolabi silinirmis banyolar hergun yikanirmis okuyunca acaba bende bi sorun var dedim hatta birgun hepsuni yapmaya kalkisiyim dedim aksama kalmadan pertim cikti ha bu arada camlari yazmayi unuttum oda hergun silinirmis
Bi bilsem ben bigun supurup silip toz aliyom ertesi gune banyolari yapabiliyomBen dusunmyodum ama sizi gorunce hevesleniyrm:)anca bayramdan sonra gideriz biz de ayakta durabilir o zaman umarim:))
Aminn:)biraz once senin yaptgn gbi muz dilimleyp koydm onune yutkundu yutkundu ama yemediagzina verdm bir parca kustu bir muzla bir elmayi ezdim hepsini yedi sipa:)taneli yiyemiyo hala:))neyse acelemz yok denycem ara ara en azindan puturlu yiyebiliyo o da bisey:)
Yuhh nasl yapiyomus o kadar isi ya
Ay evet bende çok üzülmüştüm. Ama beni en çok çocuğunu evde bırakıp 9 gün tatile giden öğretmen kadın var ya o etkilemişti. Yeni de olmamıştı o olay ama nasıl beynimde yer ettiyse artık gökçe yeni doğduğunda aklıma sürekli gelirdi. Bu küçücük şey nasıl bırakılır gidilir diye ağlardım. Hala aklıma geldikçe kötü oluyorum. Düşünemiyorum kızımın o kadar gün yalnız aç susuz kaldığını.
Bi bilsem ben bigun supurup silip toz aliyom ertesi gune banyolari yapabiliyom
Benim sıpada hep aynı yeri gösteriyodu. Bi yerde okudum. Çocuğa bişey öğretmek istiyosak yakınına karşılıklı oturup mesela burunu öğretiyosak net bir ses tonuyla sadece 'burun' diyip buruna dokuncak mışız.
Bunu gün içerisinde çocuk sakin olduğu zamanlarda sıksık yapcak mışız. o burunu öğrendikten sonra burun nerede diye sorcak mışız. Birden fazla kelime kullandığımızda anlamadı güçleşiyomuş.
Hakketen kolay öğreniyo gökçe böyle yapınca
Yook artik ne guc varmis onda ya bizim zemin katta oyle bir kadin vardi hergun cam kapi silinir halilar surekli yikamaya gider bir o kadar kendi bahcede hali yikar bir yandan bir gun birsey icin beni cagardi girdim bes dakika ev deterjan kokuyor cok yogun sekilde koltuga oturamadim yeni silmis sabah 5 te basliyorum cam silmeye diyordu kaynar sularla banyoyu yikiyorum mikroplar ilsun diye diyordu burada 500 den asgiya elektrik su faturasi gelmiyordu ben bu faturalarla ev sahibi olurdum millete cok az geliyor ellerini yuzlerini demi yikamiyor bunlar derdi disaridan eve girer girmez kapinin arkasinda soyunuyorum dogru banyoya diyordu apartmanca hayretler icerisinde seyrediyorduk kendisini:)))Ayy ne guldum adamlar haziran annelri topiginden sonra oraya takildigimizi gormesinler kafayi cidden yedigimizi dusunurler ben birinin ev temizligini bitirme ile konu acilmisti birinin yorumunu okudum sok oldum 3 cocugu varmis hergun ev silip supurulur toz alinirmis kapilar silinir buzdolabi silinirmis banyolar hergun yikanirmis okuyunca acaba bende bi sorun var dedim hatta birgun hepsuni yapmaya kalkisiyim dedim aksama kalmadan pertim cikti ha bu arada camlari yazmayi unuttum oda hergun silinirmis
benim esim duysa oyle seyler okudugumu cok kizar eminim ben de ilk evlendigim senelerde hep aldatilmali ruyalar gorurdum surat yapardim esime birkac kez soyledim baktim bir havaya girmeler kiskaniyorum ya ondan sonra soylemedim hic zamanlada cok dusunmemeye basladim boyle seyleribende şimdi tartışmayalım diye bişey demedim. İçimden söylendim sadecezorla götürürüm ben onu. Dırdırımı çekmemek için tamam der
Ne var sanki azıcık bizim gibi hevesli olsalar.
ay teşekkür ederim utandımBurda kendimi çok rahat hissediyorum gerçekten. Yanımda çevremdede kimsem yok. Tüm gün konuşmayınca burda çenem düşüyo
çok güldüm ya. Yazık adamda hiç bişeyden habersiz. Kaldırıp kızsaydın surat ifadesi nasıl olurdu acabaBende rüyada değilde arada düşünürlen kurarım böyle şeyler. Beni aldatsa şöyle yaparım böyle yaparım diye.
Sonrada kızarım kendime güzel şeyler düşünsene diye.
Paranoyak olmuşuz
500 lira su parasi miYook artik ne guc varmis onda ya bizim zemin katta oyle bir kadin vardi hergun cam kapi silinir halilar surekli yikamaya gider bir o kadar kendi bahcede hali yikar bir yandan bir gun birsey icin beni cagardi girdim bes dakika ev deterjan kokuyor cok yogun sekilde koltuga oturamadim yeni silmis sabah 5 te basliyorum cam silmeye diyordu kaynar sularla banyoyu yikiyorum mikroplar ilsun diye diyordu burada 500 den asgiya elektrik su faturasi gelmiyordu ben bu faturalarla ev sahibi olurdum millete cok az geliyor ellerini yuzlerini demi yikamiyor bunlar derdi disaridan eve girer girmez kapinin arkasinda soyunuyorum dogru banyoya diyordu apartmanca hayretler icerisinde seyrediyorduk kendisini:)))
benim esim duysa oyle seyler okudugumu cok kizar eminim ben de ilk evlendigim senelerde hep aldatilmali ruyalar gorurdum surat yapardim esime birkac kez soyledim baktim bir havaya girmeler kiskaniyorum ya ondan sonra soylemedim hic zamanlada cok dusunmemeye basladim boyle seyleri
Güle güle kullanın canım:)Hafif baston araba arayanlarin bilgisi olsun. N11 de 120 den 70e dusmus. Dun aldik bugun kargo geldi hafif otobus minubus icin iyi olacak.
ben de bazen bu tarz rüyalar görüyorum ne kadar da gerçekçi oluyor ya insan ister istemez soyleniyorZavalli adam birseyden haberi yok gece gece kaldiracaktim yanimdan kafayi yedigimi falan dusunurdu herhalde ama cok etkilenmisim bir de yatmadan hemen once okudum ondan sonra yattim
Bu tarz insanlar zaten direkt kişilik bozukluğu yaşayan insanlar. Bir türlü temizlendigine inanmiyorlar. Ben evi kirletiyor diye çocuğunu çocuk esirgeme kurumuna verecek derecede hasta insanlar duymuştum. Allah korusun ya bölgesel temizliklerin dışında bize haftada bir dip köşe temizlik yeter, onu tam yapabileyim deYook artik ne guc varmis onda ya bizim zemin katta oyle bir kadin vardi hergun cam kapi silinir halilar surekli yikamaya gider bir o kadar kendi bahcede hali yikar bir yandan bir gun birsey icin beni cagardi girdim bes dakika ev deterjan kokuyor cok yogun sekilde koltuga oturamadim yeni silmis sabah 5 te basliyorum cam silmeye diyordu kaynar sularla banyoyu yikiyorum mikroplar ilsun diye diyordu burada 500 den asgiya elektrik su faturasi gelmiyordu ben bu faturalarla ev sahibi olurdum millete cok az geliyor ellerini yuzlerini demi yikamiyor bunlar derdi disaridan eve girer girmez kapinin arkasinda soyunuyorum dogru banyoya diyordu apartmanca hayretler icerisinde seyrediyorduk kendisini:)))
benim esim duysa oyle seyler okudugumu cok kizar eminim ben de ilk evlendigim senelerde hep aldatilmali ruyalar gorurdum surat yapardim esime birkac kez soyledim baktim bir havaya girmeler kiskaniyorum ya ondan sonra soylemedim hic zamanlada cok dusunmemeye basladim boyle seyleri
Amin canımBen de Mert diye bir cocuk oldurulmustu ya babasinin is yerine giderken cinsel istismara ugramis ve coplukte oldurulmus ondan cok etkilwnmistim benim kucuk oglumla yasitti Allahim korusun herkesin evladini kotulere firsat vermesin
Oruçlu olunca canım hep tatlı şeyler ister bugünde şöyle bol çikolatalı ıslak kek gibi bişey istiyo canım
Drdim madem ben yemiyorum betüle kakaolu muhallebi yaptım 1 bardak sütr 1 kaşık irmik az pirinç unu az kako koydum 4/5 de bebe bisküvisi kırdım içine kokusu güzeldi betüldr hepsini yedi ben doymuş kadar oldum
Kızlar öğleden sonra biraz uyudum kerem alp le. Rüyamda eşim ölmüş o kadar gerçekti ki aglamaktan helak oluyorum.hala atamadim üzerinden. Ömrü uzamistir dimi?? Hemen eşimi arayip onu çok sevdiğimi söyledim adam da bir tuhaf oldu, sesim nasil kötüyse birsey olmuş sana diyor. Allah tüm sevdiklerimizi korusun.
Bilmiyodum netten baktım şimdi çok severim böyle ıslak kremAlı filan tatlıları tiramisu favorimdir aay ne bu böyle yA valla iftarı dört gözle bekliyorum çikokata yemek içinOhh afiyet olsun ben de yapym bu aksam oglusumabu arada gecn nette gordm bi tarif denedm cok guzel oldu. Adi rum tatlisi belki bileniniz vardr ama ben ilk defa duydm ve harika bisey tavsiye ederim ay oruclu olunca her sey istyo canim:))
Hayirdir insallah canim.suya anlat derler ya kimseye anlatmadan once.hayra gelsin insallah.
Ben de dun acayip bir ruya gordum.guya esimden ayrilmisim emre hala kucuk ama baska bir psikopatla evlenmisim.ayrilmak istiyorum ama bana bisey yapar diye korkuyorum falancok haber izliyorum bu ara sanirim
Kizlar hayranlikla ve cogunlukla hayretle okudum yazdiklarinizi hem temizlik hem yemek hemde bebisinizle ilgilenmek ben temizlik yaparsam yemek kaliyor yemek yaparsam evde suanki halinde oluyorbazen okadar bitkin oluyorum ki kizimla bile ilgilenemiyorum bizim gece kalkmalarimiz gunduz ayagimda sallayip ayagimdan inmemesi bitirdi beni asla dinlenemiyorum nerdeyse tüm gece yat kat saat başı sabahin köründe kalk sonra hep ayagimda yat odadan ciktigimda mizirdanmaya basla gercekten cok yoruldum nerdeyse gece gündüz hep yalnizim yardim eden kimsede yok gercekten cok yoruldum bugün acaba sallanmasa emerek uyurmu diye iyice uykusu gelsin diye bekledim cunku artık bacaklarim cok agriyor sonuc kusana kadar agladi ve suan kizim ayagimda uyuyor onunla ilgilenemedigim icinde kendimi cok suclu hissediyorum
Allah yardımcın olsun canım ya zor gerçekten betül sabah 6.30-7 gibi uyanmaya başladı kahvaltı yapıp geriye uyuyo onun ilk uykusunda muhakkak yemeğimi yapıyorım sabahın körüKizlar hayranlikla ve cogunlukla hayretle okudum yazdiklarinizi hem temizlik hem yemek hemde bebisinizle ilgilenmek ben temizlik yaparsam yemek kaliyor yemek yaparsam evde suanki halinde oluyorbazen okadar bitkin oluyorum ki kizimla bile ilgilenemiyorum bizim gece kalkmalarimiz gunduz ayagimda sallayip ayagimdan inmemesi bitirdi beni asla dinlenemiyorum nerdeyse tüm gece yat kat saat başı sabahin köründe kalk sonra hep ayagimda yat odadan ciktigimda mizirdanmaya basla gercekten cok yoruldum nerdeyse gece gündüz hep yalnizim yardim eden kimsede yok gercekten cok yoruldum bugün acaba sallanmasa emerek uyurmu diye iyice uykusu gelsin diye bekledim cunku artık bacaklarim cok agriyor sonuc kusana kadar agladi ve suan kizim ayagimda uyuyor onunla ilgilenemedigim icinde kendimi cok suclu hissediyorum
Ne yazikki canim hadi uyanmasi bisi degil inanilmaz agliyorCanim Allah yardimcin olsun oncelikle.ayaginda uyumasi kotuymus ya.ben de salliyorm ama uyuynca yatagna koyuyorm o arada cogu isimi yapyorm zaten.islermn cogunu hallettmmi uyanmis oluyo yemek yaparken de cogu zaman mutfakta oynuyo.cok huysuzlanrsa sevdgi cizgi film ya da sarki aciyorm oyalaniyo oyle.ayagindan indirir indirmez mi uyaniyo?
afiyet Olsun yarasın betüşeOruçlu olunca canım hep tatlı şeyler ister bugünde şöyle bol çikolatalı ıslak kek gibi bişey istiyo canım
Drdim madem ben yemiyorum betüle kakaolu muhallebi yaptım 1 bardak sütr 1 kaşık irmik az pirinç unu az kako koydum 4/5 de bebe bisküvisi kırdım içine kokusu güzeldi betüldr hepsini yedi ben doymuş kadar oldum
Hayır olsun canım bende Ömrü uzamıştır diye yorumluyorumKızlar öğleden sonra biraz uyudum kerem alp le. Rüyamda eşim ölmüş o kadar gerçekti ki aglamaktan helak oluyorum.hala atamadim üzerinden. Ömrü uzamistir dimi?? Hemen eşimi arayip onu çok sevdiğimi söyledim adam da bir tuhaf oldu, sesim nasil kötüyse birsey olmuş sana diyor. Allah tüm sevdiklerimizi korusun.
Allah yardımcın olsun canım ama çoğumuz aynı durumdayız yaptıklarımızda her zaman dört dörtlük değil inşallah bugünlerde geçicek bebişler kendini kotarcak Bizde dinlenebilcezKizlar hayranlikla ve cogunlukla hayretle okudum yazdiklarinizi hem temizlik hem yemek hemde bebisinizle ilgilenmek ben temizlik yaparsam yemek kaliyor yemek yaparsam evde suanki halinde oluyorbazen okadar bitkin oluyorum ki kizimla bile ilgilenemiyorum bizim gece kalkmalarimiz gunduz ayagimda sallayip ayagimdan inmemesi bitirdi beni asla dinlenemiyorum nerdeyse tüm gece yat kat saat başı sabahin köründe kalk sonra hep ayagimda yat odadan ciktigimda mizirdanmaya basla gercekten cok yoruldum nerdeyse gece gündüz hep yalnizim yardim eden kimsede yok gercekten cok yoruldum bugün acaba sallanmasa emerek uyurmu diye iyice uykusu gelsin diye bekledim cunku artık bacaklarim cok agriyor sonuc kusana kadar agladi ve suan kizim ayagimda uyuyor onunla ilgilenemedigim icinde kendimi cok suclu hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?