2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Sagol canım inşallah bide surekli yalnizim ya cok doldum sanirim

@kmltm K Keskek ve @minnakkartal cok sagolun kizlar biraz doldum galiba cokta yalnizim ondan herhalde yoksa bugunume sukurki cok tatli bi kizim var cok sukur iyiki var
Anlıyorum canım insan çok bunalıyo bazen bide eşin polisti bazen geç filan geliyodu di mi onunda etkisi vardır ama napalım iş güç de lazım
Bende az önce iftar da bi çırladım betüle ağladı ama delirtiyo bazen görseniz yerler ekmek çubuk illa kuçağıma gelecek iyi tamam aldım yemeğe elini sokuyo bardağa uzanıyo tuzluğa ağlıyo sinir bastı en sonunda

Bi de böyle pislikler var. Bela okumakta kötü ama bu insanlar hakediyoalr. Bide şey vardı o da çok psikolojimi bozmuştu. Üni. Öğrencisi kız sevgilisinden hamile kalıyo. Sevgilisi askerdeyken çocuğu banyoda doğuruyo. Kafasını koparıp buzluktansaklıyo. Sevgilisinede fotosunu atıyo. Çocuk polise şikayet etmişte öyle açığa çıkmış. Kanım donmuştu.
Ya ben de her gun yapyorm nerdeyse.saclarm cok dokuluyo mecburen supuruyorm her gun.toz da aliyorm.lavabolari da temzlyorm.ama salon haric:)orayi kullanmyorz zaten haftada bir temzlesem yetiyo.cam kapi hak getire
bende hergün süpürüyorum. Ama malesef büyük süpürgemi her gün açamıyorum. Haftada bir onla yapıp küçük süpürgemle her gün süpürüyorum. Saçlarım nasıl oluyo bilmiyorum ama hep yerlerde. Eşimin kıllarıda dökülüyo yaz geldi bide
Baktım tuvalet banyoya yetişemiyorum. Ebebeyn banyosunu kapattım. Kiler yaptım. Küçük tuvaletide kapattım. Sadece misafirler kullanıyo. Temiz kalıto böylece.
Tek banyoyuda temizlemek çok vakit almıyo. Salonun kapısını bile açmıyorum toz kaçacak diye

Ömrü uzamış derler canım. Hayırlara vesile olsun inşallah. İyiye yor
canım hepimiz hemen hemen aynı durumlardayız. Ben kendimce bazı şeylere çözüm buldum.
Mesela dediğim gibi küçük tuvaletle ebebeyn banyosunu kapattım. Salona adım atmıyorum misafir gelmedikçe.
Küçük fantomun uç kısmı uzun olan koltuğun dolabın altına girebilen süpürgesini aldım. Sürekli elimin altında. Sabah kalkıp yatağı topladıktan sonra açıyorum onu direk yatak odasını alıyorum. Kapıyı kapatıp çıkıyorum.
Sonra mutfağa geçiyorum gökçenin yemeğini hazırlıyorum. Kendime bi çay demliyorum. Yumurta kırıyorum en basitinden. Bi yandan gökçeye yedirip bi yandanda krndim yiyorum. Sonra gökçe kucağımdayken oturma odasını süpürüyorum. Bırakınca ağlıyo.
Oyun oyna yorulsun falan derken uyku saati geliyo. Sallama kısmı yok o yönden biraz şanslıyım sanırım. Uyutunca hemen kalkıp önce gökçenin yemeğini yapoçıyorum. Sonra mutfağı toplayıp akşam yemeği için hazırlık yapıyorum. Ama artık eskisi gibi çorba salata yemek tatlı gibi menü hazırlamıyorum. Basit pratik şeyler yapıyorum.
Gökçe uyanıyo. Yine o kucağımdayken mutfağı ve koridorlarınsüpürüyprum. 2 günde bir siliyorum.
Her günede büyük başka iş yapıyorum. Örneğin tek bir odanın camını siliyorum sadece. Baktım gökçe usluysa başka odayıda yapıyorum.
Başkada günlük bişey yapmıyorum tek başıma.
Eskiden yapıyodum. Sonra bi baktım eşim iyice yayılıyo. Akşam o geliyo ben hala evde dört dönüyorum. Bıraktım artık. O çalışıyosa bende tüm gün çalışıyoruö. Akşam o gelince topluyorum gökçenin oyuncaklarını. Sen bi bak çocuğa ben banyoyu yıkıycam diyorum banyoyu hallediyorum. Çamaşırları tam onun geleceği saatte göre ayarlayıp yıkıyorum. Ona astırıyorum. Ütü yapmıyorum. Hafta sonu o gökçeye bakarken yapıyorum. Yada o yapıyo. Bu arada işten güçten falan anlamaz. Yapamam yapmam derdi. Bende kuzenimden aldığım akıllano zaman büyüyene kadar böyle idare edicez dedim. Baktı ben yetişemiyorum. Yardım etmeye başladı. Adam meğer ben her haltı yapıyorum diye hiç kılını kıpırdatmıyomuş
Birde eğer içirebilirsen papatya çayı içir akşamları kuzuya. Bal koyup biraz tatlandıra bilirsin. Uykuya geçişini kolaylaştırır rahat uyutur. Bende bunu yeni keşfettim.
Çok uzun yazdım ama fikir olsun dedim. Kendini bu kadar yıpratma. Herşeye yetişmeye çalışma. Ben biraz fazla titizim ben bile yaptıysam sende sabredersin. Bırak sağınık kalaın. Bırak biraz pis kalsın. Bu çocuğu kendimiz için doğurmadıkki her zorluğunu biz çekiyoruz? Yardım etsin eşinde sana. Öküzlük kanlarında var. Akıllarına gelmiyo yardım etmek. Biraz itelemek lazım.
Benimde kimsem yok. Herşeye yetişmeye çalışınca psikolojim bozulmuştu. Kuzenim bunları anlattı harfiyen yaptım. Zor oldu ama bir düzen oturttuk. Eskiden boş an bulduğumda bir iş yapardım. Şimdi elime tlfnu alıp kk ya giriyorum.
İnşallah düzene oturttursun. En önemliside kuzunun sallanarak uyumayı bırakması sanırım. İnşallah halledersin

500 lira su parasi mi abla yemeyip icmeyip temizlik icin harciyodu o zaman bide deterjan parasi var daha bunun
Aynen canin zaten esi vefat etmis kizlariyla yasiyordu buyuk kizi calisiyordu nasil yetistiriyorlardi parayi bilmiyorum
Evet canim hastalik bencede o kadari herseyin normali guzel
Hayir olsun canim omru uzamis
@kmltm K Keskek ve @minnakkartal cok sagolun kizlar biraz doldum galiba cokta yalnizim ondan herhalde yoksa bugunume sukurki cok tatli bi kizim var cok sukur iyiki var
yalniz cocuk buyutmek zor canim arada dinlenmek gerekiyor olmayinca bunaliyor insan ama gececrk bugunlerde insallah

@Akaibu Cok sagol canim cok iyi geldi yazdiklarin
K Keskek vardiyali olarak calisiyor ne yazikki. Yetemiyorum korkusu aslinda biraz tabi birazda sallamaktan agriyan ayaklarimin etkisi

Canım ya benim süpürge biraz hantal ben de pratik bişey arıyordum modelini yazarmısın senin süpürgenin
fantom speedy duo-2000 canım.
Çokta uygun fiyatı 50 tlye almıştım n11 den. İçindeki toz torbasının etrafımada ılak mendil sarıyorum. Temizlerken ıslak mendili çekip atıyorum. Torbayı yıkamayada gerek kalmıyo. Hemde dolapların koltukların altına falanda giriyo.
Yalnız ucında fırça olmadığı için halıdaki kılları tüyleri pek çekmiyo. Onun için büyüğü yinede haftada bir iki çalıştırmam gerekiyo

Bu arada ben degilde mahtuana nin esi polisti canim

Sağol canım ben de zaten haftada bir iki büyüğü açarım ama günlük açmak işkence şarjlı el süpürgesi alayım dedim ama o da zahmetli saplı olması daha pratik olur

Ne güzel anlatmışsın canım ve bence anahtar cümle herseye Yetişmeye çalışmamak bir Şeyler yarım Kalsın yeterki bebeklerimiz istedikleri ilgiyi alsın bizden

Sağol canım ben de zaten haftada bir iki büyüğü açarım ama günlük açmak işkence şarjlı el süpürgesi alayım dedim ama o da zahmetli saplı olması daha pratik olur
Aynen. Benimde başka vardı günlük mutfak için falan aldığım. Oda ağırdı bir sürü para vermiştim birde iyisi olsun diye. Ama hiç kullanışlı değildi. Anneme verdim bunu aldım. Gerçekten çok kullanışlı.
Ne güzel anlatmışsın canım ve bence anahtar cümle herseye Yetişmeye çalışmamak bir Şeyler yarım Kalsın yeterki bebeklerimiz istedikleri ilgiyi alsın bizden
aynen canım ya. Aynı anda hem süper anne hem süper eş hem süper ev hanımı olamayız ki.
Eşim birde sen yaparsın sen yaparsın diye akşamları kahve mısır falan isterdi. Şimdi birlikte kalkıp yapıyoruz. Evim eskisi gibi düzenli değil belki ama en azından kafam daha rahat.
isimdeyimgucumdeyim yakınmıştı bir ara. Kız işten geliyo evde koşuşturuyo birde eşi yine yardım etmiyo. Yardım beklemek hakkım elbet ama bir yere kadar. Kız birde tüm gün çalışıyo eve gelip yemek çocuk ev. Eşi yatacak. Söke söke almak hakkı :/

Bence kendini bu kadar temizlege veren insanlar da psikolojik sorunlar oldugunu dusunuyorum sinirini stresini temizlikten cikariyolar benim ablalarim da oyle bisye canin sikilsin gecenin 4 de mutfak dolaplarini sildigini falan bilirim ama bende tam tersi olur elim kolum kalkmaz canim hicbisey yapmak istemez stresli oldugum donemler de

Bende az ince esime sutladim evi supurdum sildim toz aldim az once gunduz cok sicak oluyo canim is yapmak dahi istemiyo banyolari gunduz halletmistim yarin butun gun kizi disari cikaririm bende artik

inşallah hayrolur kızlar rüya ama sizlerden böyle duyunca iyi hissettim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…