2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Eki Görüntüle 1566473 Eki Görüntüle 1566469 Eki Görüntüle 1566470 Eki Görüntüle 1566474 Kızlar ya şu resimlere bakarmisiniz ne kadar buyumusuz eski fotoğraflara hayretle bakıyorum
maşallah eceye bende sürekli eski resimlere bakıyorum inanamıyorum

Valla benim eşimde pek yardım etmez Ama ekstra bişide istemez olana şükreder arada mirayı pışpışlar oyalar bende o arada ne yaparsam annem gündüz zaten harap sadece yemek yapabiliyo bunada şükür tabi ilk işe döndüğümde yetişmek derdiyle çok didinmiştim şimdi biraz daha rahatım olan kadar zaten miranın yeme içmesiyle yıpranıyorum birde ev işi o yetişti bu olmadı üzemiycim kendimi

Off kızlar derdimi deştiniz is güç yalnızlık diye. Bende bu günlerde çok yalnız olduğumu daha çok hisseder oldum. Moralim bozuk vücudum yorgun hiç keyfim yok. Bugün kapıyı çekip anneme gittim işi gücü bırakıp. Aslında öyle kolay kolay pes edip kötüyü düşünmem hep iyiyi düşünerek olumsuz şeylerden çabucak uzaklasmasini çok iyi beceririm ama çok yorgunum bu günlerde. Kimse gelip sormuyo napiyosun taşınma telaşın var yardım edelimmi diye. Üstüne bide kv gelip aman surasini söyle topla aman tulleri yıkamadan taşınma yok onları öyle koyma böyle yap diye sürekli bıdı bıdı yapıyo tepemde sanki bi yardımı varmış gibi. Salakmiyim ben yaa perdeleri yıkamadan götürüp yukarı asicam.artık dün yine geldi kapıyı açmadım vurdu vurdu gitti.bugün biraz uzaklaşmak iyi geldi şükür yarın yine kaldığım yerden devam ve gelirse yine kapıyı acmiycam artık ne dusunurse düşünsün. O diyo mu hiç getir bi yarım saat çocuğa bakiyim diye bende bi faydası yok dahada zararı var diye acmamayi düşünüyorum bu ara kapıyı.

canım ii yapmışsın annene giderek bazen durup nefes almakda Lazım ve bazı şeyleri duymamak onlardan biri de kapı mesela :))) inşallah biran önce yerleşir düzenini kurarsın

Anliyorum seni canim boyle zamanlarda bir destek ariyor insan hele 3 cocuk ki birisi bebek zor gercekten Allah yardimcin olsun kv ayni binada aslinda azicik ilgilense Yigit le biraz rahatlarsin ilgilenmiyorsa da bosver canim yavas yavas yaparsin islerini ama en azindan gelip karismasa bari ama yok dayanamazlar illa ki kaynanalik yapacaklar bosver canim nasil yapmak istiyorsan oyle yap duymadim cocugu uyutuyordum acamadim kapiyi dersin insanin bedeni yoruluyor ama bir yandan kafada yoruldumu olmuyor ama ustesinden gelirsin arkadasim insallah bayramda da tertemiz yeni evinde olursun Allahin izniyle

Canim benim allah yardimcin olsun cok zor gerçekten bide bu zorluklarin arasinda bencede cekilmez arada kacmak lazim gercekten

Soylemeden edemedim ne kadar iyisin hep destek hep pozitif yorumlarini okumak iyi geliyo gercekten cogu seyide desteginle yaptim bu vesileyle cokda teşekkür ederim

Soylemeden edemedim ne kadar iyisin hep destek hep pozitif yorumlarini okumak iyi geliyo gercekten cogu seyide desteginle yaptim bu vesileyle cokda teşekkür ederim
Tesekkur ederim canim benim o senin bakis acin burada sana ve diger arkadaslara pozitif enerji verebiliyorsam ne mutlu bana ama ben de buradan pozitif enerji aliyorum cok iyi geliyor ben de hepinize tesekkur ediyorum

Ne güzel ya kadın kadının dostudur diyebilmek bende hepinize teşekkür ederim kim birinden övgüyle bahsetse yorumunda benim göğsüm kabarıyor... burda Olmayı seçtiğim için kendimle böyle olduğunuz için sizinle övünüyorum Mayıs Haziran Temmuz Ağustos anneleri güzel anneler gerçek anneler iyi anne olmak için uğraşan zaten iyi anneler...Öpüyorum kuzucuklarınızı bizi biraraya getirdikleri için onlarada teşekkür ediyorum

Ne kadar guzel yazmiddin canim iyiki varsiniz

Bu arada ben degilde @mahtuana nin esi polisti canim

ay evet isim benzerliği yapmışım kendi kendime ama seninkide zormuş vardiyalı allah bi şekildr kolaylığını veriyo canım ya babaannem anlatırda yeni evliyken yokluk çekmişler çok tarlaya çalışmaya gidermiş babam 4-5 yaşında halam bebekmiş ikisi bi gölgede dururlarmış ev desen köyden şehre gelmişler evlenip bi göz oda yapmış dedem bi süre sonra da eltisi kp ini yanlarına yollamış birazda siz bakın diye o bir odacığa perde çekip araya öyle gece yatarlarmış şimdi çok şükür halimize bende bazen bunaldıpımda bınları düşünüyorum ya bez yıkamak zorunda kalsaydık ya küçücük evlerde dipdibe yaşasaydık filan diye

Ay bi de tembelim filan yaZmışın bi sonraki yorumunda ben evdekileri şutladım mı aynen yatış hemen telefon elime buraya
Ben canım istemşyosa hiç bi iş yapmam yalan yok dağınıkmış yemek yokmuş umrum olmaz çoktur kapıyı çekip gittiğim :))

Of taşınma demeyin bana yaa çok şükür atlattım fazlasıyla sıkıntılı işmiş
Ben taşınırken yıkamadım tülleri yeni eve gidince yıkayıp astım gerçi sen aynı bina içinde taşınıyosun
Beni de taşındıktan sonra eşya yerleştirirken ablam arıyo geleyim mi sen bilirsin dedim işte yok yardım lazımsa geliyim de yoksa gelmicemde sinir etti beni kv de de bursaya gitmek zorunda kaldı zavallı kp bakıyo betüle ama adam sonuçta ne uyutabilir ne yedirebilir altını zaten açmaz kız bebiş diye neyse ben yine de bişey demedim ablama oğlu var 6. Sınıfa gidiyo demişki anne git tabi filan diye öylelikle gelmiş çocuk kadar kafası çalışmıyo ya bi de diyoki kendi de taşınacak bayramdan sonra tabi gel demiyosun bende seni çağırırım diye korkuyosun di mi diyo ya herkes ayrı bi tip anlıyacağın :)

İki gün internet paketim bitti bu yeni evde de binadaki bağlantılarda sorun varmış wifi alamıyoruz dayanamadım bıgün sonunda ek paket aldım dün sıkıntıdan patladım yahu

Bi de instagram demişsiniz hakkaten daha tanıdık olduk
İnstagramda baZen takip ettiğin kişilerr göre başkasının resimleri gözüküyo ya ortak alanda eşimin instagramına @minnakkartal ın mira düşmüş tesadüfen o da bana diyoki şu bebeğe baksana ne sevimli anam bi hava yaptım ay o benim arkadaşımın bebeği mira dedim adamda şaşırdı :)))

@Akaibu A apriori11 kızlar tabi siz daha iyi bilirsiniz ama o süpürgelerden kv de de var fakir marka şimdi kablosuz plsa hemen aç süpür amenna ama o da kablolu filAn bi de halıda yapışın küçük şeyleri çekmiyo bende şarjlı kenwod un onunla daha rahat ediyorum kabloyla uğraşacaksam normal elektrikli süpürgeyi çalıştırıyorum kv nin orda da hatta :))

Haklısın aslında şarjlı alayım brn de ama onlar da baktım el süpürgesi onların uzatma aparatları var mı acaba ayakta süpürmek için

@kmltm K Keskek ve @minnakkartal cok sagolun kizlar biraz doldum galiba cokta yalnizim ondan herhalde yoksa bugunume sukurki cok tatli bi kizim var cok sukur iyiki var

Hepmz oyle dusunuyorz zaten canm iyi ki var bebislerimiz ama arada catlatiyolar bizi

Aynen canm ben de ebeveyn bany kapattm kucuk tuvalet misafirlere ve salon da kapaligerisni de hallediyorum zaten.buyuk supurge kullanyorm ben emrenin odu kopuyo zaten mecburen o uyurken hallediyorm supurge isini

Eki Görüntüle 1566473 Eki Görüntüle 1566469 Eki Görüntüle 1566470 Eki Görüntüle 1566474 Kızlar ya şu resimlere bakarmisiniz ne kadar buyumusuz eski fotoğraflara hayretle bakıyorum

Koca kiz olmus valla

Tasinmak zor canm ben de gecen sene hamileyken tasndm.bakalm tekrar tasinma durumumuz var Allah kolaylik versn hepimize.tabi senin 3 cocukla daha zor isin.kv baksa ya yigite azck.benm kv iyi o konuda hatta o kadar iyi ki elinde olsa emreyi bana vermez o derece

Ya baktıkça kriterim artıyor ıslak kuru özelliği de olsun torbasız oksun dik oksun derken bakalım ne alıcam.
Bu arada salı evlilik yıldönümümüz eşim bana bileklik almış, yakaladım :) süpürge alsaydın ya dedim adam bana odunsun dedi daha ben hiçbişey almadım hatta düşünmedim bile hakikaten yakılacak odunum

Teşekkür ederiz canım ya bende bazen kaptırıyorum arkadaşımın bebeği şöyle şu Arkadaşımın bebeği böyle millette şaşırıyor tüm arkadaşlar bir mi doğurdunuz diye :))

hislerimize tercüman olmuşsun canıom

Benim hem şarjlı hemde kablolu ayaklı olarak kullanılıyodu. Rahat edemedim koltuk dolap altına giremeyince bi anlamı olmuyodu onu anneme verdim fantomu aldım. Tek kötü yanı halıdaki saçları hemen almaması ama yavaş yavaş süpürünce onlarıda alıyo.
ay ben büyük süpürgemi arçelikteb almıştım. Sulu olsun dedim. Annem sululardan kullanıyodu. Allahım almaz olaydım. Fazla ses yapmıyo ve çok güzel çekiyo. Ama lanet olsun o kadar zor temizleniyo ki içi. Küçük küçük girinti çıkıntı var bir sürü içinde. Temizleyene kadar canım çıkıyo. Midemin bulabmasıda cabası. Hele birde bi keresinde sonra temizlerim içini dedimğ unuttum. Ertesi gün bir açtım öyle bir kokmuştu ki içi kusacaktım.
O yüzden her gün açamıyorum onu.
Elimiz rahatlasın ilk işim süpürgemi değiştirmek olacak. Susuz toz torbasız olanlar var ya hazneli. Onlardan alıcam. Bıltım valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…