- 15 Kasım 2013
- 6.733
- 13.780
- 248
- 43
maşallah eceye bende sürekli eski resimlere bakıyorum inanamıyorumEki Görüntüle 1566473 Eki Görüntüle 1566469 Eki Görüntüle 1566470 Eki Görüntüle 1566474 Kızlar ya şu resimlere bakarmisiniz ne kadar buyumusuz eski fotoğraflara hayretle bakıyorum
Valla benim eşimde pek yardım etmez Ama ekstra bişide istemez olana şükreder arada mirayı pışpışlar oyalar bende o arada ne yaparsam annem gündüz zaten harap sadece yemek yapabiliyo bunada şükür tabi ilk işe döndüğümde yetişmek derdiyle çok didinmiştim şimdi biraz daha rahatım olan kadar zaten miranın yeme içmesiyle yıpranıyorum birde ev işi o yetişti bu olmadı üzemiycim kendimiAynen. Benimde başka vardı günlük mutfak için falan aldığım. Oda ağırdı bir sürü para vermiştim birde iyisi olsun diye. Ama hiç kullanışlı değildi. Anneme verdim bunu aldım. Gerçekten çok kullanışlı.
aynen canım ya. Aynı anda hem süper anne hem süper eş hem süper ev hanımı olamayız ki.
Eşim birde sen yaparsın sen yaparsın diye akşamları kahve mısır falan isterdi. Şimdi birlikte kalkıp yapıyoruz. Evim eskisi gibi düzenli değil belki ama en azından kafam daha rahat.
@isimdeyimgucumdeyim yakınmıştı bir ara. Kız işten geliyo evde koşuşturuyo birde eşi yine yardım etmiyo. Yardım beklemek hakkım elbet ama bir yere kadar. Kız birde tüm gün çalışıyo eve gelip yemek çocuk ev. Eşi yatacak. Söke söke almak hakkı :/
canım ii yapmışsın annene giderek bazen durup nefes almakda Lazım ve bazı şeyleri duymamak onlardan biri de kapı mesela :))) inşallah biran önce yerleşir düzenini kurarsınOff kızlar derdimi deştiniz is güç yalnızlık diye. Bende bu günlerde çok yalnız olduğumu daha çok hisseder oldum. Moralim bozuk vücudum yorgun hiç keyfim yok. Bugün kapıyı çekip anneme gittim işi gücü bırakıp. Aslında öyle kolay kolay pes edip kötüyü düşünmem hep iyiyi düşünerek olumsuz şeylerden çabucak uzaklasmasini çok iyi beceririm ama çok yorgunum bu günlerde. Kimse gelip sormuyo napiyosun taşınma telaşın var yardım edelimmi diye. Üstüne bide kv gelip aman surasini söyle topla aman tulleri yıkamadan taşınma yok onları öyle koyma böyle yap diye sürekli bıdı bıdı yapıyo tepemde sanki bi yardımı varmış gibi. Salakmiyim ben yaa perdeleri yıkamadan götürüp yukarı asicam.artık dün yine geldi kapıyı açmadım vurdu vurdu gitti.bugün biraz uzaklaşmak iyi geldi şükür yarın yine kaldığım yerden devam ve gelirse yine kapıyı acmiycam artık ne dusunurse düşünsün. O diyo mu hiç getir bi yarım saat çocuğa bakiyim diye bende bi faydası yok dahada zararı var diye acmamayi düşünüyorum bu ara kapıyı.
Anliyorum seni canim boyle zamanlarda bir destek ariyor insan hele 3 cocuk ki birisi bebek zor gercekten Allah yardimcin olsun kv ayni binada aslinda azicik ilgilense Yigit le biraz rahatlarsin ilgilenmiyorsa da bosver canim yavas yavas yaparsin islerini ama en azindan gelip karismasa bari ama yok dayanamazlar illa ki kaynanalik yapacaklar bosver canim nasil yapmak istiyorsan oyle yap duymadim cocugu uyutuyordum acamadim kapiyi dersin insanin bedeni yoruluyor ama bir yandan kafada yoruldumu olmuyor ama ustesinden gelirsin arkadasim insallah bayramda da tertemiz yeni evinde olursun Allahin izniyleOff kızlar derdimi deştiniz is güç yalnızlık diye. Bende bu günlerde çok yalnız olduğumu daha çok hisseder oldum. Moralim bozuk vücudum yorgun hiç keyfim yok. Bugün kapıyı çekip anneme gittim işi gücü bırakıp. Aslında öyle kolay kolay pes edip kötüyü düşünmem hep iyiyi düşünerek olumsuz şeylerden çabucak uzaklasmasini çok iyi beceririm ama çok yorgunum bu günlerde. Kimse gelip sormuyo napiyosun taşınma telaşın var yardım edelimmi diye. Üstüne bide kv gelip aman surasini söyle topla aman tulleri yıkamadan taşınma yok onları öyle koyma böyle yap diye sürekli bıdı bıdı yapıyo tepemde sanki bi yardımı varmış gibi. Salakmiyim ben yaa perdeleri yıkamadan götürüp yukarı asicam.artık dün yine geldi kapıyı açmadım vurdu vurdu gitti.bugün biraz uzaklaşmak iyi geldi şükür yarın yine kaldığım yerden devam ve gelirse yine kapıyı acmiycam artık ne dusunurse düşünsün. O diyo mu hiç getir bi yarım saat çocuğa bakiyim diye bende bi faydası yok dahada zararı var diye acmamayi düşünüyorum bu ara kapıyı.
Canim benim allah yardimcin olsun cok zor gerçekten bide bu zorluklarin arasinda bencede cekilmez arada kacmak lazim gercektenOff kızlar derdimi deştiniz is güç yalnızlık diye. Bende bu günlerde çok yalnız olduğumu daha çok hisseder oldum. Moralim bozuk vücudum yorgun hiç keyfim yok. Bugün kapıyı çekip anneme gittim işi gücü bırakıp. Aslında öyle kolay kolay pes edip kötüyü düşünmem hep iyiyi düşünerek olumsuz şeylerden çabucak uzaklasmasini çok iyi beceririm ama çok yorgunum bu günlerde. Kimse gelip sormuyo napiyosun taşınma telaşın var yardım edelimmi diye. Üstüne bide kv gelip aman surasini söyle topla aman tulleri yıkamadan taşınma yok onları öyle koyma böyle yap diye sürekli bıdı bıdı yapıyo tepemde sanki bi yardımı varmış gibi. Salakmiyim ben yaa perdeleri yıkamadan götürüp yukarı asicam.artık dün yine geldi kapıyı açmadım vurdu vurdu gitti.bugün biraz uzaklaşmak iyi geldi şükür yarın yine kaldığım yerden devam ve gelirse yine kapıyı acmiycam artık ne dusunurse düşünsün. O diyo mu hiç getir bi yarım saat çocuğa bakiyim diye bende bi faydası yok dahada zararı var diye acmamayi düşünüyorum bu ara kapıyı.
Soylemeden edemedim ne kadar iyisin hep destek hep pozitif yorumlarini okumak iyi geliyo gercekten cogu seyide desteginle yaptim bu vesileyle cokda teşekkür ederimAnliyorum seni canim boyle zamanlarda bir destek ariyor insan hele 3 cocuk ki birisi bebek zor gercekten Allah yardimcin olsun kv ayni binada aslinda azicik ilgilense Yigit le biraz rahatlarsin ilgilenmiyorsa da bosver canim yavas yavas yaparsin islerini ama en azindan gelip karismasa bari ama yok dayanamazlar illa ki kaynanalik yapacaklar bosver canim nasil yapmak istiyorsan oyle yap duymadim cocugu uyutuyordum acamadim kapiyi dersin insanin bedeni yoruluyor ama bir yandan kafada yoruldumu olmuyor ama ustesinden gelirsin arkadasim insallah bayramda da tertemiz yeni evinde olursun Allahin izniyle
Tesekkur ederim canim benim o senin bakis acin burada sana ve diger arkadaslara pozitif enerji verebiliyorsam ne mutlu bana ama ben de buradan pozitif enerji aliyorum cok iyi geliyor ben de hepinize tesekkur ediyorumSoylemeden edemedim ne kadar iyisin hep destek hep pozitif yorumlarini okumak iyi geliyo gercekten cogu seyide desteginle yaptim bu vesileyle cokda teşekkür ederim
Ne kadar guzel yazmiddin canim iyiki varsinizNe güzel ya kadın kadının dostudur diyebilmek bende hepinize teşekkür ederim kim birinden övgüyle bahsetse yorumunda benim göğsüm kabarıyor... burda Olmayı seçtiğim için kendimle böyle olduğunuz için sizinle övünüyorum Mayıs Haziran Temmuz Ağustos anneleri güzel anneler gerçek anneler iyi anne olmak için uğraşan zaten iyi anneler...Öpüyorum kuzucuklarınızı bizi biraraya getirdikleri için onlarada teşekkür ediyorum
Bu arada ben degilde @mahtuana nin esi polisti canim
Bence kendini bu kadar temizlege veren insanlar da psikolojik sorunlar oldugunu dusunuyorum sinirini stresini temizlikten cikariyolar benim ablalarim da oyle bisye canin sikilsin gecenin 4 de mutfak dolaplarini sildigini falan bilirim ama bende tam tersi olur elim kolum kalkmaz canim hicbisey yapmak istemez stresli oldugum donemler de
Bende az ince esime sutladim evi supurdum sildim toz aldim az once gunduz cok sicak oluyo canim is yapmak dahi istemiyo banyolari gunduz halletmistim yarin butun gun kizi disari cikaririm bende artik
Off kızlar derdimi deştiniz is güç yalnızlık diye. Bende bu günlerde çok yalnız olduğumu daha çok hisseder oldum. Moralim bozuk vücudum yorgun hiç keyfim yok. Bugün kapıyı çekip anneme gittim işi gücü bırakıp. Aslında öyle kolay kolay pes edip kötüyü düşünmem hep iyiyi düşünerek olumsuz şeylerden çabucak uzaklasmasini çok iyi beceririm ama çok yorgunum bu günlerde. Kimse gelip sormuyo napiyosun taşınma telaşın var yardım edelimmi diye. Üstüne bide kv gelip aman surasini söyle topla aman tulleri yıkamadan taşınma yok onları öyle koyma böyle yap diye sürekli bıdı bıdı yapıyo tepemde sanki bi yardımı varmış gibi. Salakmiyim ben yaa perdeleri yıkamadan götürüp yukarı asicam.artık dün yine geldi kapıyı açmadım vurdu vurdu gitti.bugün biraz uzaklaşmak iyi geldi şükür yarın yine kaldığım yerden devam ve gelirse yine kapıyı acmiycam artık ne dusunurse düşünsün. O diyo mu hiç getir bi yarım saat çocuğa bakiyim diye bende bi faydası yok dahada zararı var diye acmamayi düşünüyorum bu ara kapıyı.
O zamaaaaann bendende kucak dolusu sevgiler ve kokulu Öpücükler
Saka bi yana bende coooook seviyorum haziran topigini hele inst birbirimizi daha yakindan tanidiktan sonra daha cok kaynastim. Bir gun girip bi bakinmasam eksiklik hissediyorum ve hepinizi cok seviyorum
Haklısın aslında şarjlı alayım brn de ama onlar da baktım el süpürgesi onların uzatma aparatları var mı acaba ayakta süpürmek içinay evet isim benzerliği yapmışım kendi kendime ama seninkide zormuş vardiyalı allah bi şekildr kolaylığını veriyo canım ya babaannem anlatırda yeni evliyken yokluk çekmişler çok tarlaya çalışmaya gidermiş babam 4-5 yaşında halam bebekmiş ikisi bi gölgede dururlarmış ev desen köyden şehre gelmişler evlenip bi göz oda yapmış dedem bi süre sonra da eltisi kp ini yanlarına yollamış birazda siz bakın diye o bir odacığa perde çekip araya öyle gece yatarlarmış şimdi çok şükür halimize bende bazen bunaldıpımda bınları düşünüyorum ya bez yıkamak zorunda kalsaydık ya küçücük evlerde dipdibe yaşasaydık filan diye
Ay bi de tembelim filan yaZmışın bi sonraki yorumunda ben evdekileri şutladım mı aynen yatış hemen telefon elime buraya
Ben canım istemşyosa hiç bi iş yapmam yalan yok dağınıkmış yemek yokmuş umrum olmaz çoktur kapıyı çekip gittiğim :))
Of taşınma demeyin bana yaa çok şükür atlattım fazlasıyla sıkıntılı işmiş
Ben taşınırken yıkamadım tülleri yeni eve gidince yıkayıp astım gerçi sen aynı bina içinde taşınıyosun
Beni de taşındıktan sonra eşya yerleştirirken ablam arıyo geleyim mi sen bilirsin dedim işte yok yardım lazımsa geliyim de yoksa gelmicemde sinir etti beni kv de de bursaya gitmek zorunda kaldı zavallı kp bakıyo betüle ama adam sonuçta ne uyutabilir ne yedirebilir altını zaten açmaz kız bebiş diye neyse ben yine de bişey demedim ablama oğlu var 6. Sınıfa gidiyo demişki anne git tabi filan diye öylelikle gelmiş çocuk kadar kafası çalışmıyo ya bi de diyoki kendi de taşınacak bayramdan sonra tabi gel demiyosun bende seni çağırırım diye korkuyosun di mi diyo ya herkes ayrı bi tip anlıyacağın :)
İki gün internet paketim bitti bu yeni evde de binadaki bağlantılarda sorun varmış wifi alamıyoruz dayanamadım bıgün sonunda ek paket aldım dün sıkıntıdan patladım yahu
Bi de instagram demişsiniz hakkaten daha tanıdık olduk
İnstagramda baZen takip ettiğin kişilerr göre başkasının resimleri gözüküyo ya ortak alanda eşimin instagramına @minnakkartal ın mira düşmüş tesadüfen o da bana diyoki şu bebeğe baksana ne sevimli anam bi hava yaptım ay o benim arkadaşımın bebeği mira dedim adamda şaşırdı :)))
@Akaibu A apriori11 kızlar tabi siz daha iyi bilirsiniz ama o süpürgelerden kv de de var fakir marka şimdi kablosuz plsa hemen aç süpür amenna ama o da kablolu filAn bi de halıda yapışın küçük şeyleri çekmiyo bende şarjlı kenwod un onunla daha rahat ediyorum kabloyla uğraşacaksam normal elektrikli süpürgeyi çalıştırıyorum kv nin orda da hatta :))
@kmltm K Keskek ve @minnakkartal cok sagolun kizlar biraz doldum galiba cokta yalnizim ondan herhalde yoksa bugunume sukurki cok tatli bi kizim var cok sukur iyiki var
Bi de böyle pislikler var. Bela okumakta kötü ama bu insanlar hakediyoalr. Bide şey vardı o da çok psikolojimi bozmuştu. Üni. Öğrencisi kız sevgilisinden hamile kalıyo. Sevgilisi askerdeyken çocuğu banyoda doğuruyo. Kafasını koparıp buzluktansaklıyo. Sevgilisinede fotosunu atıyo. Çocuk polise şikayet etmişte öyle açığa çıkmış. Kanım donmuştu.
bende hergün süpürüyorum. Ama malesef büyük süpürgemi her gün açamıyorum. Haftada bir onla yapıp küçük süpürgemle her gün süpürüyorum. Saçlarım nasıl oluyo bilmiyorum ama hep yerlerde. Eşimin kıllarıda dökülüyo yaz geldi bide
Baktım tuvalet banyoya yetişemiyorum. Ebebeyn banyosunu kapattım. Kiler yaptım. Küçük tuvaletide kapattım. Sadece misafirler kullanıyo. Temiz kalıto böylece.
Tek banyoyuda temizlemek çok vakit almıyo. Salonun kapısını bile açmıyorum toz kaçacak diye
Ömrü uzamış derler canım. Hayırlara vesile olsun inşallah. İyiye yor
canım hepimiz hemen hemen aynı durumlardayız. Ben kendimce bazı şeylere çözüm buldum.
Mesela dediğim gibi küçük tuvaletle ebebeyn banyosunu kapattım. Salona adım atmıyorum misafir gelmedikçe.
Küçük fantomun uç kısmı uzun olan koltuğun dolabın altına girebilen süpürgesini aldım. Sürekli elimin altında. Sabah kalkıp yatağı topladıktan sonra açıyorum onu direk yatak odasını alıyorum. Kapıyı kapatıp çıkıyorum.
Sonra mutfağa geçiyorum gökçenin yemeğini hazırlıyorum. Kendime bi çay demliyorum. Yumurta kırıyorum en basitinden. Bi yandan gökçeye yedirip bi yandanda krndim yiyorum. Sonra gökçe kucağımdayken oturma odasını süpürüyorum. Bırakınca ağlıyo.
Oyun oyna yorulsun falan derken uyku saati geliyo. Sallama kısmı yok o yönden biraz şanslıyım sanırım. Uyutunca hemen kalkıp önce gökçenin yemeğini yapoçıyorum. Sonra mutfağı toplayıp akşam yemeği için hazırlık yapıyorum. Ama artık eskisi gibi çorba salata yemek tatlı gibi menü hazırlamıyorum. Basit pratik şeyler yapıyorum.
Gökçe uyanıyo. Yine o kucağımdayken mutfağı ve koridorlarınsüpürüyprum. 2 günde bir siliyorum.
Her günede büyük başka iş yapıyorum. Örneğin tek bir odanın camını siliyorum sadece. Baktım gökçe usluysa başka odayıda yapıyorum.
Başkada günlük bişey yapmıyorum tek başıma.
Eskiden yapıyodum. Sonra bi baktım eşim iyice yayılıyo. Akşam o geliyo ben hala evde dört dönüyorum. Bıraktım artık. O çalışıyosa bende tüm gün çalışıyoruö. Akşam o gelince topluyorum gökçenin oyuncaklarını. Sen bi bak çocuğa ben banyoyu yıkıycam diyorum banyoyu hallediyorum. Çamaşırları tam onun geleceği saatte göre ayarlayıp yıkıyorum. Ona astırıyorum. Ütü yapmıyorum. Hafta sonu o gökçeye bakarken yapıyorum. Yada o yapıyo. Bu arada işten güçten falan anlamaz. Yapamam yapmam derdi. Bende kuzenimden aldığım akıllano zaman büyüyene kadar böyle idare edicez dedim. Baktı ben yetişemiyorum. Yardım etmeye başladı. Adam meğer ben her haltı yapıyorum diye hiç kılını kıpırdatmıyomuş
Birde eğer içirebilirsen papatya çayı içir akşamları kuzuya. Bal koyup biraz tatlandıra bilirsin. Uykuya geçişini kolaylaştırır rahat uyutur. Bende bunu yeni keşfettim.
Çok uzun yazdım ama fikir olsun dedim. Kendini bu kadar yıpratma. Herşeye yetişmeye çalışma. Ben biraz fazla titizim ben bile yaptıysam sende sabredersin. Bırak sağınık kalaın. Bırak biraz pis kalsın. Bu çocuğu kendimiz için doğurmadıkki her zorluğunu biz çekiyoruz? Yardım etsin eşinde sana. Öküzlük kanlarında var. Akıllarına gelmiyo yardım etmek. Biraz itelemek lazım.
Benimde kimsem yok. Herşeye yetişmeye çalışınca psikolojim bozulmuştu. Kuzenim bunları anlattı harfiyen yaptım. Zor oldu ama bir düzen oturttuk. Eskiden boş an bulduğumda bir iş yapardım. Şimdi elime tlfnu alıp kk ya giriyorum.
İnşallah düzene oturttursun. En önemliside kuzunun sallanarak uyumayı bırakması sanırım. İnşallah halledersin
Eki Görüntüle 1566473 Eki Görüntüle 1566469 Eki Görüntüle 1566470 Eki Görüntüle 1566474 Kızlar ya şu resimlere bakarmisiniz ne kadar buyumusuz eski fotoğraflara hayretle bakıyorum
Off kızlar derdimi deştiniz is güç yalnızlık diye. Bende bu günlerde çok yalnız olduğumu daha çok hisseder oldum. Moralim bozuk vücudum yorgun hiç keyfim yok. Bugün kapıyı çekip anneme gittim işi gücü bırakıp. Aslında öyle kolay kolay pes edip kötüyü düşünmem hep iyiyi düşünerek olumsuz şeylerden çabucak uzaklasmasini çok iyi beceririm ama çok yorgunum bu günlerde. Kimse gelip sormuyo napiyosun taşınma telaşın var yardım edelimmi diye. Üstüne bide kv gelip aman surasini söyle topla aman tulleri yıkamadan taşınma yok onları öyle koyma böyle yap diye sürekli bıdı bıdı yapıyo tepemde sanki bi yardımı varmış gibi. Salakmiyim ben yaa perdeleri yıkamadan götürüp yukarı asicam.artık dün yine geldi kapıyı açmadım vurdu vurdu gitti.bugün biraz uzaklaşmak iyi geldi şükür yarın yine kaldığım yerden devam ve gelirse yine kapıyı acmiycam artık ne dusunurse düşünsün. O diyo mu hiç getir bi yarım saat çocuğa bakiyim diye bende bi faydası yok dahada zararı var diye acmamayi düşünüyorum bu ara kapıyı.
Teşekkür ederiz canım ya bende bazen kaptırıyorum arkadaşımın bebeği şöyle şu Arkadaşımın bebeği böyle millette şaşırıyor tüm arkadaşlar bir mi doğurdunuz diye :))ay evet isim benzerliği yapmışım kendi kendime ama seninkide zormuş vardiyalı allah bi şekildr kolaylığını veriyo canım ya babaannem anlatırda yeni evliyken yokluk çekmişler çok tarlaya çalışmaya gidermiş babam 4-5 yaşında halam bebekmiş ikisi bi gölgede dururlarmış ev desen köyden şehre gelmişler evlenip bi göz oda yapmış dedem bi süre sonra da eltisi kp ini yanlarına yollamış birazda siz bakın diye o bir odacığa perde çekip araya öyle gece yatarlarmış şimdi çok şükür halimize bende bazen bunaldıpımda bınları düşünüyorum ya bez yıkamak zorunda kalsaydık ya küçücük evlerde dipdibe yaşasaydık filan diye
Ay bi de tembelim filan yaZmışın bi sonraki yorumunda ben evdekileri şutladım mı aynen yatış hemen telefon elime buraya
Ben canım istemşyosa hiç bi iş yapmam yalan yok dağınıkmış yemek yokmuş umrum olmaz çoktur kapıyı çekip gittiğim :))
Ben taşınırken yıkamadım tülleri yeni eve gidince yıkayıp astım gerçi sen aynı bina içinde taşınıyosun
Beni de taşındıktan sonra eşya yerleştirirken ablam arıyo geleyim mi sen bilirsin dedim işte yok yardım lazımsa geliyim de yoksa gelmicemde sinir etti beni kv de de bursaya gitmek zorunda kaldı zavallı kp bakıyo betüle ama adam sonuçta ne uyutabilir ne yedirebilir altını zaten açmaz kız bebiş diye neyse ben yine de bişey demedim ablama oğlu var 6. Sınıfa gidiyo demişki anne git tabi filan diye öylelikle gelmiş çocuk kadar kafası çalışmıyo ya bi de diyoki kendi de taşınacak bayramdan sonra tabi gel demiyosun bende seni çağırırım diye korkuyosun di mi diyo ya herkes ayrı bi tip anlıyacağın :)
İki gün internet paketim bitti bu yeni evde de binadaki bağlantılarda sorun varmış wifi alamıyoruz dayanamadım bıgün sonunda ek paket aldım dün sıkıntıdan patladım yahu
İnstagramda baZen takip ettiğin kişilerr göre başkasının resimleri gözüküyo ya ortak alanda eşimin instagramına @minnakkartal ın mira düşmüş tesadüfen o da bana diyoki şu bebeğe baksana ne sevimli anam bi hava yaptım ay o benim arkadaşımın bebeği mira dedim adamda şaşırdı :)))
@Akaibu A apriori11 kızlar tabi siz daha iyi bilirsiniz ama o süpürgelerden kv de de var fakir marka şimdi kablosuz plsa hemen aç süpür amenna ama o da kablolu filAn bi de halıda yapışın küçük şeyleri çekmiyo bende şarjlı kenwod un onunla daha rahat ediyorum kabloyla uğraşacaksam normal elektrikli süpürgeyi çalıştırıyorum kv nin orda da hatta :))
Bilmiyorumki benim kullandığımın yok amaHaklısın aslında şarjlı alayım brn de ama onlar da baktım el süpürgesi onların uzatma aparatları var mı acaba ayakta süpürmek için
hislerimize tercüman olmuşsun canıomNe güzel ya kadın kadının dostudur diyebilmek bende hepinize teşekkür ederim kim birinden övgüyle bahsetse yorumunda benim göğsüm kabarıyor... burda Olmayı seçtiğim için kendimle böyle olduğunuz için sizinle övünüyorum Mayıs Haziran Temmuz Ağustos anneleri güzel anneler gerçek anneler iyi anne olmak için uğraşan zaten iyi anneler...Öpüyorum kuzucuklarınızı bizi biraraya getirdikleri için onlarada teşekkür ediyorum
Benim hem şarjlı hemde kablolu ayaklı olarak kullanılıyodu. Rahat edemedim koltuk dolap altına giremeyince bi anlamı olmuyoduay evet isim benzerliği yapmışım kendi kendime ama seninkide zormuş vardiyalı allah bi şekildr kolaylığını veriyo canım ya babaannem anlatırda yeni evliyken yokluk çekmişler çok tarlaya çalışmaya gidermiş babam 4-5 yaşında halam bebekmiş ikisi bi gölgede dururlarmış ev desen köyden şehre gelmişler evlenip bi göz oda yapmış dedem bi süre sonra da eltisi kp ini yanlarına yollamış birazda siz bakın diye o bir odacığa perde çekip araya öyle gece yatarlarmış şimdi çok şükür halimize bende bazen bunaldıpımda bınları düşünüyorum ya bez yıkamak zorunda kalsaydık ya küçücük evlerde dipdibe yaşasaydık filan diye
ay ben büyük süpürgemi arçelikteb almıştım. Sulu olsun dedim. Annem sululardan kullanıyodu. Allahım almaz olaydım. Fazla ses yapmıyo ve çok güzel çekiyo. Ama lanet olsun o kadar zor temizleniyo ki içi. Küçük küçük girinti çıkıntı var bir sürü içinde. Temizleyene kadar canım çıkıyo. Midemin bulabmasıda cabası. Hele birde bi keresinde sonra temizlerim içini dedimğ unuttum. Ertesi gün bir açtım öyle bir kokmuştu ki içi kusacaktım.Hepmz oyle dusunuyorz zaten canm iyi ki var bebislerimiz ama arada catlatiyolar bizi
Aynen canm ben de ebeveyn bany kapattm kucuk tuvalet misafirlere ve salon da kapaligerisni de hallediyorum zaten.buyuk supurge kullanyorm ben emrenin odu kopuyo zaten mecburen o uyurken hallediyorm supurge isini
Koca kiz olmus valla
Tasinmak zor canm ben de gecen sene hamileyken tasndm.bakalm tekrar tasinma durumumuz var Allah kolaylik versn hepimize.tabi senin 3 cocukla daha zor isin.kv baksa ya yigite azck.benm kv iyi o konuda hatta o kadar iyi ki elinde olsa emreyi bana vermez o derece
Bunlarda koltuk dolap altlarına girmiyolar o deli ediyo insanı. Böyle bişeydi benim eskisidehttp://www.arcelikal.com/Arcelik-S-3642-Elektrikli-Supurge/ArcelikOzellik?PID=1862
A apriori11 suna bak canm dik de kullanlyo bi ara bakmstm ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?