Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu akşam 2 kere korku yaşadık, işten geldim eşim benden 1 saat sonra geliyor. Ardayı park yatağına koydum eline de top verdim mutfağa gittim tüm bunlar 30 saniye sürdü. Topu dişiyle parçalamış küçük bir parçasını yuttu. Yutarken zorlanmadı, ama içim içimi yedi. Sonrasında çorbasını içirdim, çorba bitince eline hipp'in mısır patlağından verdim. Yerken boğazında kaldı, nefes alamadı bir an hemen aldım baş aşağı çevirdim vurdum vurdum sırtına çocuktan ses çıkmıyor yüzüne bakamıyorum çocuğa birşey oldu nefes alamıyor diye. Sonra çevirdim baktım gülüyor. Yaşlandım, ömrümden ömür gitti.
Merve kazanmaliydi ya![]()
İnsallah canim cok sagol Allah senin de gonlune gore bahceli ev nasip ederİnşallah çocuklarının dilekleri kabul olur : ) Belki kendilerinin bahçeli evleri olur.
Bizim hemoglobin 12.4 çıkınca Demir'i önemsemedi doktor ki 10 çıktı. Sorduğumda depoları gayet iyi tek parametre ile değerlendirmiyoruz ilaç kullanmana gerek yok dedi.
Bizim hemoglıbin 13 demir 43 dr benden evhamlı ben kullanmak istemiyorum bunun doğrusu nedır?sizin dr neden gerek yok diyor
Kadın bu geceden, yarına çocuğuna bu etkinliği hazırlamış. Kendimi çok boş hissettim![]()
Ben Merve nin kazanmasini istemistim ama Turabinin kazanabilecegini de tahmin ediyordum Merve de araba kazandi bos ayrilmadi en azindan iyi olduTop ısırma vukuatımız bizimde var..üstelik büyük ısırmıştı yutamamıştı ve öğüre öğüre kıpkırmızı olmuştu..vura vura zor çıkartmıştım..kusarak çıkarmıştı Allah'tan..üstelik bunu yaptığında sadece 2 alt diş vardı..gerçi şimdide 3 dişi var..
İki sezon üstüste Turabi aldı..vaay be..ben kesin Merve alır gözüyle bakıyordum..
Yaz yagmiru bu gece ne yapacak diye merak ediyordum gecen bamya ayiklama sac boyama isinden sonra...Sahi sen ne zaman uyursun canim gunduz sekerleme yapiyor musun?Kizlar regl olmak uzereyim leke oluyor olsmadim bir turlu yaniyorum resmen ellerim ayaklarim ates gibi hava serin biraz aslinda salonda pervane var actim ikinci kademede esim usuyorum ben diyor ben yaniyorum dedim kapatmadim duramiyorum ben ne yapayim
Al bendende o kadar sicaktan uyuyamadim regl olacak gibiyimKizlar regl olmak uzereyim leke oluyor olsmadim bir turlu yaniyorum resmen ellerim ayaklarim ates gibi hava serin biraz aslinda salonda pervane var actim ikinci kademede esim usuyorum ben diyor ben yaniyorum dedim kapatmadim duramiyorum ben ne yapayim
Ben genelde sahura kadar uyuyamiyorum yeyip uyuyorumİki gündür sahura kalkamadan oruç tutuyoruz, bugün uyumıyım sahura kadar bekliyim dedim, daha saat 1![]()
Kızlar şimdi haberlerde izledim. Bi aile Güneşlenirken 10 aylık kızlarını simite koyup denize bırakmış ve unutmuşlar :/ bunlar nasıl anne baba anlamıyorum. Sahilden 1 km uzaklaşmış çocuk farkedenler sahil güvenliği aramışda öyle Kurtulmuş. Allahtan denize falan düşmemiş. O aileden çocuğu alacaksın aslında bu nasıl bi sorumsuzluk anlamadım ki.
Emre de oyle yeni biseyler denym diyorm takmiyo bile anca orayi burayi kemirsin.fermuari denym bende:))Benim hevesimi kırıyo sıpa ama ya. Bu eşleştirmeyi bende denedim oralı bile olmadı. Bizimki şu ara bulduğu tüm fermuarları açıp kapamaya bayılıyo. Bende çanta cüzdan makyaj çantası gözlük kabı ne varsa döküyorum önüne.açıp açıp kapatıyo oyalanıyo baya
Kızlar ilk defa arkadaşlarımı ağırlıcam evimde. Benim hamilelik çocuk derken hiç davet edememiştim. 5 kişi gelicek. Arkadaşım gündüzden gelip gökçeyi oyalıcakmış sağolsun.
Menü olarak
Et suyuna yoğurt çorbası
Yeşil fasülye yemeği
Et kavurma yada haşlanmış tavuk ( pilavın üstü için)
Pilav
Klasik güllaç yapcam
Salata
Bunlar yakışır di mi birbirine? En iyi yaptığım yemekleri seçtim. Miktarı arttırınca ayarı kaçırıyorum. Riske atmak istemedim. Yanına meze gibi bişeyler daha yapmak istiyorum ama ne yapcam bilemedim.
Pazartesi gelicekler ama Şimdiden hazırlıklarımı yapmak istiyorum. Çok telaşlıyımdır. Geçen sene kv şer geldiğinde yoğurt çorbasına pirinç koymayı unutmuştum telaştandüşünün artık halimi. Her şeyi planlamam lazım
Bu ara 10 15'gundur durum.bende de oyle acliktan olacagini zannetmiyorumm gecici bi donemdir bende istedikce veriyom zaten hatta aksam yemekten sonra esim disari cikardi 10 dk olmadan geldiler noldu dedigim yolun ortasin da tsortumu cekistirdi meme meme diye bide bi bagriyo diyo eve zor attim kendimi dedi giderkennde emzirmistim yani![]()
![]()
nasıl yanııı, goguslerdemı catlıyorrr
çok guzel olmusss ellerıne saglık valla, benımkı gıbı rengı kahverengı 5 numara yapmıstı kuafor.
bu gecede bızım ustten gelmıyor ses. alt kattan nasıl ses gelıyor kı canım sızeee ?? bızım tepemızdeler yere bır sey atsalar ses bızım evdee. pzt yenı evle konusmaya gıdılcek. korkuyorum vallaa, burrda hem daha az kıra verıyordum hemde daha buyuk, bıde oraya tasın ya ya yıne aynı seyler olursaa dıe korkuyorum. bosu bosuna duzenmı bozcam, maddı manevı bozulcak, daha fazla kıra odıycem emlakcı komısyonu, tasınma masrafı ...
alahlahl nasıl oluyor kıı oleeee ?? benım bı bıldgım gobekte oluyorrrr gorduklerım falann, bende cok korkmustum ama Allaga sukur bende bır sey olmadı 35 kılo almama ragmen![]()
Ben zeytinyagli yapiyordum düdüklü de suyu hep cok oluyordu tencerefe yapayim dedim fasulye pismek bilmedi. Bu kez senin tarifi deneyecem kusbasi olanini hic yapmamistim.
Bu akşam 2 kere korku yaşadık, işten geldim eşim benden 1 saat sonra geliyor. Ardayı park yatağına koydum eline de top verdim mutfağa gittim tüm bunlar 30 saniye sürdü. Topu dişiyle parçalamış küçük bir parçasını yuttu. Yutarken zorlanmadı, ama içim içimi yedi. Sonrasında çorbasını içirdim, çorba bitince eline hipp'in mısır patlağından verdim. Yerken boğazında kaldı, nefes alamadı bir an hemen aldım baş aşağı çevirdim vurdum vurdum sırtına çocuktan ses çıkmıyor yüzüne bakamıyorum çocuğa birşey oldu nefes alamıyor diye. Sonra çevirdim baktım gülüyor. Yaşlandım, ömrümden ömür gitti.
Ben Merve nin kazanmasini istemistim ama Turabinin kazanabilecegini de tahmin ediyordum Merve de araba kazandi bos ayrilmadi en azindan iyi oldu
Yok canim gunduz uyumuyorum sabah da artik 9 gibi kalkiyorum bugun de sut almisti esim onu kaynattim sogumasini bwkledim yogurt mayaladim tam yatacaktim ki simdi Ece agladi onu emziriyorum:)))Yaz yagmiru bu gece ne yapacak diye merak ediyordum gecen bamya ayiklama sac boyama isinden sonra...Sahi sen ne zaman uyursun canim gunduz sekerleme yapiyor musun?
Evet canim aynen oyle :) balkon da falan bile yapisyo meme diye bana iceri kapip kactigimla bi oluyi allah korusun acar macarAllah korumus cocugu ya
Emre de oyle yeni biseyler denym diyorm takmiyo bile anca orayi burayi kemirsin.fermuari denym bende:))
Nefis yemek tarifleri diye bi site var ya orda guzel salata tarifleri var canm bak istersen
Babasinin tisortunu mu cekyomus
Evet canm benm de gogusler catladi gobekte bisey yok
Canm ben de domates sarimsak taze fasulyeyi dograyip en alta fasulye uzerine domates ve sarimsak koyuyorm.salcayi 1-1.5 bardak kadar suda eritip uzerine dokuyorm tuz ve 1 kup seker atyorm.duduklude 15 dk da pisiyo.tencerede denedim 1 saatten fazla surdu nerdeyse psmesi
Gecmis olsun canm o yuzden eline bisey vermeye korkuyorum ben de![]()
Hayir canm koymuyorum@kmltm sogan koymuyor musun?
ay cok komik ya:))Evet canim aynen oyle :) balkon da falan bile yapisyo meme diye bana iceri kapip kactigimla bi oluyi allah korusun acar macar![]()