- 14 Ocak 2013
- 2.367
- 4.604
- 248
- 37
size bahsettim mi bilmiyorum eltim miranın doğum gününde yoktu tatildeydi erken rezervasyonla önceden ayarlamışlardı benden rica etti öne al faln diye ama ben hazırlık falan alamazdım neyse doğum gününden sonra aramadı beni nasıldı falan diye sadece facebookda herşey güzel olmuş nice yaşlar falan yazmıştı bide daha önceden bana şey demişti ben doğum günü yapmıcam benim öyle senin gibi çevrem yok falan biz bize bi pasta keseriz (bölük bölük olabilir kusura bakmayın) cumartesi hep beraber iftardaydık orada bana yine hiçbişi sormadı bugün watsapptan yazmış bi sürü fotoğraf göndermiş peçete su şişesi ben bunları yapcam diye sanki ben yapmadım gibi neyse sen hepsini kendin mi yaptın bana da çıktı alır mısın falan dedi mini Mouse konsept yapcakmış karar değiştirdim büyük bişi yapcam harıl harıl harıl çalışıyorum dedi ay allahım gülsem mi ağlasam mı bilemedim aslında bi ara tam yardım edeyim dicektim ama vazgeçtim bir de iftarda eşimin abisi özellikle köfteciye geldik sen dışarda başka bişi sevmiyosun diye dedi eltimde yarım saat geçmeden tek bir köfte bile yemeden çok yağlı bu zaten çocuklar durmuyo yemicem ben falan dedi
Yine mi eltin