• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kizlar aksam ustu apartmandan bir komsu aidat vermeye geldi konisurken Ece de arkamdan yuruyerek geldi aa yuruyormu dedi evet dedim uzun uzun Ece ye bakti cok sasirdim benim kizim 18 aylik yurudu dedi bir masallah bile demedi kapiyi kapatip mutfaga girdim kizim yuz ustu bir dustu disleri dudagini kesti kanadi cok agladi icim parcalandi zor susturdum nazar deydi cociguma

Ayy ne kem gozlu insanlar var ya:KK11:

Kızlar son günlerde oğlumu özellikle uyuturken kızıyorum:KK43:
sonra kendimi çok kötü hissediyorum, o daha ne yaptığının farkında değil diye :110:
Bende aynı dırumdayım :( az evel gene kızdım Fenalık geldi bian. Sürekli ağlıyor uyumuyordu. Kızdım artık ama kızar kızmaz sarıldım pişman oldum. Yarım ölçek Ağrı kesici içirdim bi süre sonra sustu. Bi yeri ağrıyordu sanırım ve ben ona kızdım :(

Bide gece çok sicak oluyor yatak odasindada klima yok zaten. Cam aciyomusnz
Bizim ev serin oluyor baya bi o yüzden cam açmıyorum normalde ama su an annemdeyiz ve çok sıcak dün gece cam açık uyumuşuz anca rahat ettik . Bir sorun da olmadı şükür

bizimde takatimiz kalmıyo canım. Yoruluyoruz haliyle:KK43:
Ben hiç bişey olmamış gibi davranıyorum. Onlarda öyleler biraz daha dikkatliler ama çok fazla müdahale etmemeye çalışıyolar.
Eşim konuştu heralde sormadım ama. Yoksa biz haklıyız die suratıma bilr bakmazlardı eminim.
Ha bi de torunları var. Biz gitmezsek ya da onlar gelmezse çocuğu göremezler. Tek başına bu yaşta hayatta göndermem. Elaleme rezilde olurlar mazallah. O yüzden uzatmadılar.
Onlar bana gözdağı vermeye çalışıyolar. Sanıyolar ki bağırıp çağırınca korkup tırscam. Aman yuvamı yıkmayın dicem.
Öle ki kp oğluma söylerim seni ananın evine koyar gelir dedi. Biz kp kv isek bizim dediklerimizi dinlemek zorundasın dedi.Bende babasının lafıyla karısını boşamaya kalkan adam daha kapıdan çıkmadan ben dilekçemi verir çeker giderim. Beni buraya siz getirmediniz gönderende siz olmazsınız demiştim. Kalkakalmıştı bi. Adama hayır diyen olmamış hiç..
Ama cidden kasinmis kp rin. Sen de bu konuda taviz vermemekle iyi etmissin canim. En azından konuşmadan bi düşünürler bundan sonra.

Kizlar aksam ustu apartmandan bir komsu aidat vermeye geldi konisurken Ece de arkamdan yuruyerek geldi aa yuruyormu dedi evet dedim uzun uzun Ece ye bakti cok sasirdim benim kizim 18 aylik yurudu dedi bir masallah bile demedi kapiyi kapatip mutfaga girdim kizim yuz ustu bir dustu disleri dudagini kesti kanadi cok agladi icim parcalandi zor susturdum nazar deydi cociguma
Ya ne kötü insanlar var ya. Bebek olduğunu unutup onu bile çekmiyorlar. Kıyamam eceye :( Geçen perşembe de kerem alp i dayısı kapının önüne indirmisti düşmüş dudağı patladı burnu şişti çok kötü olduk. Yeni yaşadığımız için gözümde canlandı. Inşallah çok birşey olmamıştır da hemen geçer :(

Teşekkür ederim kızlar inşallah bir kase Yediği Günlerde olur Bunada şükür tabi iki üç kaşıktan fazla yemesi bile güzel sanırım zorlamaktan vazgeçmek yavaş yavaş işe yarıcak

Bende okurken Mesajı hemen okusaydın dicektim ki kaza olmuş geçmiş olsun kuzuma ne haset insanlar var

Ayy ne kem gozlu insanlar var ya:KK11:
okuyacaktim ocakta yemegim vardi bir acele mutfaga girdim Ece de arkamdan o anda dustu yavrum insan bir masallah derdi ya

Bizim ev serin oluyor baya bi o yüzden cam açmıyorum normalde ama su an annemdeyiz ve çok sıcak dün gece cam açık uyumuşuz anca rahat ettik . Bir sorun da olmadı şükür

Ama cidden kasinmis kp rin. Sen de bu konuda taviz vermemekle iyi etmissin canim. En azından konuşmadan bi düşünürler bundan sonra.

Ya ne kötü insanlar var ya. Bebek olduğunu unutup onu bile çekmiyorlar. Kıyamam eceye :KK43: Geçen perşembe de kerem alp i dayısı kapının önüne indirmisti düşmüş dudağı patladı burnu şişti çok kötü olduk. Yeni yaşadığımız için gözümde canlandı. Inşallah çok birşey olmamıştır da hemen geçer :KK43:
ay sizede geçmiş olmuş canım bizimde yanağını sehpaya çarptı morardı bakıp bakıp öpüyorum üzülüyorum

@minnakkartal canım afiyet olsun Mira ya:) Inşallah devamı artarak gelsin :)
Sağol canım inşallah

Maşallah miraya @minnakkartal pütürlü de yiyor artık. insallah bende görürüm o günleri.
Yok canım nerde blendır Yaptım arada deniyorum ama öğünlerde blendır inşallah bizde görcez o günleri

@yaz yagmuru ah Kıyamam nasıl nazar drgdirmis çocuğa yaa allah kem gözlü fesat insanlardan uzak tutsun çocuklarımızı. @minnakkartal oh maşallah miraya afiyet bal seker olsun
teşekkürler canım

Kızlar kız kardeşim geçen sene KPSS ye girmişti. Bugün Ankara ya çevre ve şehircilik bakanlığına Tercüman olarak atandı :) çok mutlu oldum. Kızı zorla sınava ben sokmuştum. Önce memur olmak istemiyordu ama şimdi atanınca baya mutlu oldu oda.
Çok sevindim canım hayırlı uğurlu olsun inşallah artık ilk maaşla bi kıyak yapar sana :))

Kızlar kız kardeşim geçen sene KPSS ye girmişti. Bugün Ankara ya çevre ve şehircilik bakanlığına Tercüman olarak atandı :) çok mutlu oldum. Kızı zorla sınava ben sokmuştum. Önce memur olmak istemiyordu ama şimdi atanınca baya mutlu oldu oda.

Aaaa çok güzel..vesile olman daha da güzel..hayırlı olsun canım..

Ya ne kötü insanlar var ya. Bebek olduğunu unutup onu bile çekmiyorlar. Kıyamam eceye :KK43: Geçen perşembe de kerem alp i dayısı kapının önüne indirmisti düşmüş dudağı patladı burnu şişti çok kötü olduk. Yeni yaşadığımız için gözümde canlandı. Inşallah çok birşey olmamıştır da hemen geçer :KK43:

@yaz yagmuru ah Kıyamam nasıl nazar drgdirmis çocuğa yaa allah kem gözlü fesat insanlardan uzak tutsun çocuklarımızı. @minnakkartal oh maşallah miraya afiyet bal seker olsun
Sagolun kizlar yurumeye basladigindan beri ilk kez dustu kuzum cok dikkat ediyorum ama o an ne olduysa oldu K kaapi size de gecmis olsun canim insanin ici aciyor oyle gorunce Allah korusun yavrularimizi

Çok sevindim canım hayırlı uğurlu olsun inşallah artık ilk maaşla bi kıyak yapar sana :))
Sağol canım :) ama ilk Maaşdan bize bişey düşmez. Daha İstanbuldan Ankaraya ev taşıyacak. Bi Sürü masrafı olacak kızın.

Aaaa çok güzel..vesile olman daha da güzel..hayırlı olsun canım..
Sağol canım. Gerçekten zorla başvurusunu yaptırdım. Ama şimdi çok mutlu :) tabi bizde.

Kıyamam kuzum ya sen yine de oku bol bol

Bende korkuyorum yukarı tasininca merdivenlerden korumak çok zor olucak gibi sürekli gözümün üstünde olmasi lazim.hatta merdiven çıkışına bi kapı mi yaptirsak dıye de dusunmuyo değilim. İyi güzelde tehlike isde. Eşim terasın demirlerini boyumuzu geçecek kadar yükseltti allah korusun tirmansa demire çok kötü. Okadar abartmiski esimde şimdi demirlerden biz bile bakamiyoruz aşağıya:))
bizm ustte tahtadan kapi var asgda yok hazir kapilar varmis ikeada fln onlra bakicm
Kızlar miraya kıymalı yarmalı kabak yemeği Yaptım yarım kase kadar yedi çok şükür şimdi kaka yapmasını bekliyorum işe yarıyo bu yemek :))
masallah miraya bayadr giremiyodm siteye yemekle ilgli yazi gorunce cok sevindm
kiyamam ya bi masallah diyemiyo bazilari benm kv nazari cok degiyo nezman gtsek otrmya hira surekli dusuyo. gcn gun bi dustu ayni seklde disi dudagni patlatti. kan icnde kaldi agzi. 5 dk once neguzl yuruyo demisti. cocuk yasina aylardr yuruyo yasina grmeden yurumeye basladi hala yurumesi gundemde gina geldi kv den ☺

Kıyamam kuzum ya sen yine de oku bol bol
Sagol canim okuyorum ama gec kaldim bugun sanirim:(
bizm ustte tahtadan kapi var asgda yok hazir kapilar varmis ikeada fln onlra bakicm

masallah miraya bayadr giremiyodm siteye yemekle ilgli yazi gorunce cok sevindm
kiyamam ya bi masallah diyemiyo bazilari benm kv nazari cok degiyo nezman gtsek otrmya hira surekli dusuyo. gcn gun bi dustu ayni seklde disi dudagni patlatti. kan icnde kaldi agzi. 5 dk once neguzl yuruyo demisti. cocuk yasina aylardr yuruyo yasina grmeden yurumeye basladi hala yurumesi gundemde gina geldi kv den ☺
Bence de canim bazilarinin nazari daha cok degiyor size de gecmis olsun

Hayırlı olsun canım, ne güzel :)

ay sizede geçmiş olmuş canım bizimde yanağını sehpaya çarptı morardı bakıp bakıp öpüyorum üzülüyorum

Sağol canım inşallah

Yok canım nerde blendır Yaptım arada deniyorum ama öğünlerde blendır inşallah bizde görcez o günleri

teşekkürler canım
Teşekkür ederim canım, size de gecmis olsun. Insanin canı dışarda yaşaması çok zormuş.

Sagolun kizlar yurumeye basladigindan beri ilk kez dustu kuzum cok dikkat ediyorum ama o an ne olduysa oldu K kaapi size de gecmis olsun canim insanin ici aciyor oyle gorunce Allah korusun yavrularimizi
Sağol canım, hem de nasıl içi acıyor :( 1 hafta olacak azcık bir kirmizilik hala var:(

daha lafa başlamadan maşallah çekmesi laxım. :KK11:

@Akaibu senin kv ve kp de çok ayıp etmiş. Ben senin yerinde olsam bi süre inadımdan gökçeyi onlara göstermezdim herhalde. Hoş bizimkilerinde arayıp sordukları yok torunlarını :KK70:
ah ah eşim olmayacak bir daha suratlarına bakmazdım

ay ne güzel hayırlı olsun inşallah.
Benim kardeşimide ygs ye ben heveslendirdim girdi sınava inşallah iyi bir yerenyerleşirde bende söylerim burdan

daha lafa başlamadan maşallah çekmesi laxım. :KK11:

ah ah eşim olmayacak bir daha suratlarına bakmazdım

ay ne güzel hayırlı olsun inşallah.
Benim kardeşimide ygs ye ben heveslendirdim girdi sınava inşallah iyi bir yerenyerleşirde bende söylerim burdan
Aynen canim ben butun bebeklere cocuklara masallah derim artik aliskanlik oldu bende ama iste nerede densizler var gelip beni buluyor:(

Back
X