Amin canim cok sagolKızlar tavsiyelerinizi dinledim ama malesef oğlum ağzına sürmedi verdiklerimide kusurak bana geri iade etti. İşin kötüsü kendisini kusturmaya çok alıştırdı sürekli kendini kusturuyor. Oruç oruç ne sabrım kaldı nede umudum. Ben böyle çocuk görmedim. Aç ama yinede yemiyor. Patates prinç domates hepsini denedim. Yok almıyor. Şuan annemlerdeyiz onlar benden daha korkak babam sağlıkcı olmasına rağmen ne versem verme yutamaz boğulur diyor. Ne yapacağımı gerçekten bilemiyorum.
isimdeyimgucumdeyim kardeşinin adına çok sevindim. Hakkında hayırlısı olsn.
@Akaibu kv ve kp çok şaşırdım. Nasıl insan bunlar anlamıyorum. Eşinle mutluysan mecburen 3 maymunu oynayacaksın işte.
@keremalpim ve @yaz yagmuru çok geçmiş olsun. Allah daha büyük kazalardan korusun.
@minnakkartal lütfen doğumgününe giderken mirayı çoook süsle. Görenler miranın doğumgünü sansınlar :)
@ayferzey yeni evinde güle güle otur :)
Kızlar kız kardeşim geçen sene KPSS ye girmişti. Bugün Ankara ya çevre ve şehircilik bakanlığına Tercüman olarak atandı :) çok mutlu oldum. Kızı zorla sınava ben sokmuştum. Önce memur olmak istemiyordu ama şimdi atanınca baya mutlu oldu oda.
Kızlar tavsiyelerinizi dinledim ama malesef oğlum ağzına sürmedi verdiklerimide kusurak bana geri iade etti. İşin kötüsü kendisini kusturmaya çok alıştırdı sürekli kendini kusturuyor. Oruç oruç ne sabrım kaldı nede umudum. Ben böyle çocuk görmedim. Aç ama yinede yemiyor. Patates prinç domates hepsini denedim. Yok almıyor. Şuan annemlerdeyiz onlar benden daha korkak babam sağlıkcı olmasına rağmen ne versem verme yutamaz boğulur diyor. Ne yapacağımı gerçekten bilemiyorum.
@Akaibu kv ve kp çok şaşırdım. Nasıl insan bunlar anlamıyorum. Eşinle mutluysan mecburen 3 maymunu oynayacaksın işte.
@keremalpim ve @yaz yagmuru çok geçmiş olsun. Allah daha büyük kazalardan korusun.
@minnakkartal lütfen doğumgününe giderken mirayı çoook süsle. Görenler miranın doğumgünü sansınlar :)
Canim cok usteleme denedin olmuyorsa bitkac gun ara ver elbette alisacak benim buyik oglumda pututlu yemeye gec alisti en ufak seyde kusuyordu hemen zamanla alisti sonra cok stres yapma Aren yemek yemekten nefret etmesinKızlar tavsiyelerinizi dinledim ama malesef oğlum ağzına sürmedi verdiklerimide kusurak bana geri iade etti. İşin kötüsü kendisini kusturmaya çok alıştırdı sürekli kendini kusturuyor. Oruç oruç ne sabrım kaldı nede umudum. Ben böyle çocuk görmedim. Aç ama yinede yemiyor. Patates prinç domates hepsini denedim. Yok almıyor. Şuan annemlerdeyiz onlar benden daha korkak babam sağlıkcı olmasına rağmen ne versem verme yutamaz boğulur diyor. Ne yapacağımı gerçekten bilemiyorum.
Ne guzel olmus ya hadi hayii olsun canim:)
Canim aren hazir degil demek ki bence daha fazla zorlama ara ver bikac gun sonra dev et.ara ara dene.kusmayi aliskanlik haline getirmesi kotu olur.eltimin kizi oyle daha once bahsetmistim.2 yasini gecti hala en ufak biseyde kusuyormus.en ufak zorlamada ici disina cikiyo kizin
Bende öyle yapmayı düşünüyorum. en azından ramazan bitsin sonra tekrar denicem. Bide bişeye dokunamıyor aren yerde bulduğu bişeyi tiksinerek bana uzatıyor. Neyse elbet alışacak diyip kendimi motive edeyim bari.Canim cok usteleme denedin olmuyorsa bitkac gun ara ver elbette alisacak benim buyik oglumda pututlu yemeye gec alisti en ufak seyde kusuyordu hemen zamanla alisti sonra cok stres yapma Aren yemek yemekten nefret etmesin
Bende öyle yapmayı düşünüyorum. en azından ramazan bitsin sonra tekrar denicem. Bide bişeye dokunamıyor aren yerde bulduğu bişeyi tiksinerek bana uzatıyor. Neyse elbet alışacak diyip kendimi motive edeyim bari.
Kızlar son günlerde oğlumu özellikle uyuturken kızıyorum
sonra kendimi çok kötü hissediyorum, o daha ne yaptığının farkında değil diye
Ben de dayanamayıp bağırıyordum baEn ama maşallah bana son bir haftadır bağırmıyorum. Aslında hepinize oluyordur bu sıpalar büyüdü ya kızınca daha bir anlıyorlar ve konuşamasalar da yüzleriyle mimikleriyle öyle bir anlatıyorlar ki şahsen ben oğlum bana öyle bakınca çok utanıyorumyaaa sen yine iyi bitek uyuturken..benim gün içinde kızdığım bağırdığım öyle çok anlar var ki..bazen ağlıyor biledayanamıyorum bazen,sabrım tükeniyor..çok hiperaktif benim oğluş..
mesela bugün çamaşır asıyorum pıtır pıtır arkamdan geldi yapıştı bacağıma bırakmıyor..ben bıraktırıyorum bidaha bidaha bidaha derken bağırdım sonunda..1 bağır 2 bağır masum masum baktı yazık..o an sinirlendim ama baya..baktım sürekli yapışıyor bacağıma,tuttum elinden 5-10 adım öteme bıraktım geri döndüm..ağlayarak yanıma dığru gelirken yerde Jenga oyunun bir parçası kalmış,ona basıp kaydı popo üstüne bi düştü.aaah nasıl içim gitti nasıl kızdım kendime anlatamam..daha çok ağlamaya başladı tabi,iç çeke çeke..Eşek kafam bazen sinirleniyorum engel olamıyorum aldım kucağıma özür dileye dileye öptüm sarıldım sakinleşti..
Ooofff Allah'ım sen sabır ver daha çok ver..üstelik çok sabırlı da bir insanım ben..bazen çileden çıkıyorum böyle..
canım ya oruç oruç sanada zor olur. Sonraya bırakmak daha iyi galiba.Kızlar tavsiyelerinizi dinledim ama malesef oğlum ağzına sürmedi verdiklerimide kusurak bana geri iade etti. İşin kötüsü kendisini kusturmaya çok alıştırdı sürekli kendini kusturuyor. Oruç oruç ne sabrım kaldı nede umudum. Ben böyle çocuk görmedim. Aç ama yinede yemiyor. Patates prinç domates hepsini denedim. Yok almıyor. Şuan annemlerdeyiz onlar benden daha korkak babam sağlıkcı olmasına rağmen ne versem verme yutamaz boğulur diyor. Ne yapacağımı gerçekten bilemiyorum.
aslında iyi insanlar. Ama ben onların beklentilerini karşılayamam.@Akaibu canim kp ayip etmis canim biraz yapici olmalari lazim buyuk olarak hic olmamis ama senin kp zor bir insan sanirim deddigim dedik tiplerden Allah yardimcin olsun hepimiz benzer seylere yuvamiz icin katlaniyoruz maalesef Allah islah etsin boyle insanlari kalplerine iyilik sevgi versin
Hayırlı olsun canım, ne güzel :)
Teşekkür ederim canım, size de gecmis olsun. Insanin canı dışarda yaşaması çok zormuş.
Sağol canım, hem de nasıl içi acıyor1 hafta olacak azcık bir kirmizilik hala var
Kızlar tavsiyelerinizi dinledim ama malesef oğlum ağzına sürmedi verdiklerimide kusurak bana geri iade etti. İşin kötüsü kendisini kusturmaya çok alıştırdı sürekli kendini kusturuyor. Oruç oruç ne sabrım kaldı nede umudum. Ben böyle çocuk görmedim. Aç ama yinede yemiyor. Patates prinç domates hepsini denedim. Yok almıyor. Şuan annemlerdeyiz onlar benden daha korkak babam sağlıkcı olmasına rağmen ne versem verme yutamaz boğulur diyor. Ne yapacağımı gerçekten bilemiyorum.
Teşekkür ederim kızlar :)isimdeyimgucumdeyim canim cok sevindim kardesin icin tebrik ederim sen vesile olmussun ne guzel guzel seylere vesile olmak
Canım tavsiyen için sagol bizimkinin yastikla ilgisi yok daha önce denedik dönsün dursun bakalım içimdeki iyi ses diyor ki bizim miladimiz bir buçukyyaş olacak.[/QUOTE]UOTE="apriori11, post: 41698171, member: 640531"]Ben de dayanamayıp bağırıyordum baEn ama maşallah bana son bir haftadır bağırmıyorum. Aslında hepinize oluyordur bu sıpalar büyüdü ya kızınca daha bir anlıyorlar ve konuşamasalar da yüzleriyle mimikleriyle öyle bir anlatıyorlar ki şahsen ben oğlum bana öyle bakınca çok utanıyorumo yüzden bir haftadır çok dellendiğim anlarda bile o duyguyu yaşamamak için tutuyorum kendimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?