2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kızlar tavsiyelerinizi dinledim ama malesef oğlum ağzına sürmedi verdiklerimide kusurak bana geri iade etti. İşin kötüsü kendisini kusturmaya çok alıştırdı sürekli kendini kusturuyor. Oruç oruç ne sabrım kaldı nede umudum. Ben böyle çocuk görmedim. Aç ama yinede yemiyor. Patates prinç domates hepsini denedim. Yok almıyor. Şuan annemlerdeyiz onlar benden daha korkak babam sağlıkcı olmasına rağmen ne versem verme yutamaz boğulur diyor. Ne yapacağımı gerçekten bilemiyorum.
isimdeyimgucumdeyim kardeşinin adına çok sevindim. Hakkında hayırlısı olsn.
@Akaibu kv ve kp çok şaşırdım. Nasıl insan bunlar anlamıyorum. Eşinle mutluysan mecburen 3 maymunu oynayacaksın işte.
@keremalpim ve @yaz yagmuru çok geçmiş olsun. Allah daha büyük kazalardan korusun.
@minnakkartal lütfen doğumgününe giderken mirayı çoook süsle. Görenler miranın doğumgünü sansınlar :)
@ayferzey yeni evinde güle güle otur :)

Amin canim cok sagol

@Akaibu canim kp ayip etmis canim biraz yapici olmalari lazim buyuk olarak hic olmamis ama senin kp zor bir insan sanirim deddigim dedik tiplerden Allah yardimcin olsun hepimiz benzer seylere yuvamiz icin katlaniyoruz maalesef Allah islah etsin boyle insanlari kalplerine iyilik sevgi versin

Ne guzel olmus ya hadi hayii olsun canim:)

Canim aren hazir degil demek ki bence daha fazla zorlama ara ver bikac gun sonra dev et.ara ara dene.kusmayi aliskanlik haline getirmesi kotu olur.eltimin kizi oyle daha once bahsetmistim.2 yasini gecti hala en ufak biseyde kusuyormus.en ufak zorlamada ici disina cikiyo kizin

Canim cok usteleme denedin olmuyorsa bitkac gun ara ver elbette alisacak benim buyik oglumda pututlu yemeye gec alisti en ufak seyde kusuyordu hemen zamanla alisti sonra cok stres yapma Aren yemek yemekten nefret etmesin

Canim cok usteleme denedin olmuyorsa bitkac gun ara ver elbette alisacak benim buyik oglumda pututlu yemeye gec alisti en ufak seyde kusuyordu hemen zamanla alisti sonra cok stres yapma Aren yemek yemekten nefret etmesin
Bende öyle yapmayı düşünüyorum. en azından ramazan bitsin sonra tekrar denicem. Bide bişeye dokunamıyor aren yerde bulduğu bişeyi tiksinerek bana uzatıyor. Neyse elbet alışacak diyip kendimi motive edeyim bari.

Dokunma konusunda emre de oyle yuzunu burusturuyo yiyecek bisey uzattgmdacubuk kraker ve ekmege hayir demiyo saadece.meyve deniyorum surekli banamisn demiyo

Kizlar Ecenin her iki kol altinda da kizariklik var aksam fark ettim belki sicaktandir dedim ama simdi tekrar baktim sicaktan olmus kizariklik gibi degil sanki alerji tarzi kizariklik bebeginde alerji olan anneler kol altinda boyle kizariklik oluyor mu sizde de

@AreN5 cnm daha hazir dil demekki skma canini kan değerlerine de baktirmstn masallah gzl cikmsti eninde sonunda yicek nasilsa yıpratma kendini
Bzm Demir eksikliğine bagli ileri derece kansizligmz var degeri 3 napcami sasrdm
Hergun et dio doktor nasi yedrcm hala blmyrm meme bağımlısı gibi bzmki de cok zormus valla ya

Çoğunuz biliosnzdur istanbulda yaşarken esimin isi nedenyle ankaraya geldik toplamda 2 sene gibi bi sureline gelmstk ama 3. Sene dolacak Kasım'da hala Dönme gibi bi gelisme yok , burda bi allahinkulu yokkapimi çalacak gerci senenin 7-8 ayi istanbulda geçiriyorum ama kendi evin gibi olmuo tabi tum duzen altüst simdi bi de esim kalkti doktora icin istanbulda bi uni. Ye başvurdu ve mülakatıda gecti kesin kayit yaptircak bayram sonrası artk dio daha cok gider geliriz istanbula ve ben artk cok skldm gidip gelmekten valla okdr skknki cnm suan sahur yaptık kizim uyuyo Gözüme uyku girmio esya topla esya bosalt orda burda kal skldm resmen icimi dokiyim dedm buraya

Kızlar son günlerde oğlumu özellikle uyuturken kızıyorum
sonra kendimi çok kötü hissediyorum, o daha ne yaptığının farkında değil diye

yaaa sen yine iyi bitek uyuturken..benim gün içinde kızdığım bağırdığım öyle çok anlar var ki..bazen ağlıyor bile dayanamıyorum bazen,sabrım tükeniyor..çok hiperaktif benim oğluş..

mesela bugün çamaşır asıyorum pıtır pıtır arkamdan geldi yapıştı bacağıma bırakmıyor..ben bıraktırıyorum bidaha bidaha bidaha derken bağırdım sonunda..1 bağır 2 bağır masum masum baktı yazık..o an sinirlendim ama baya..baktım sürekli yapışıyor bacağıma,tuttum elinden 5-10 adım öteme bıraktım geri döndüm..ağlayarak yanıma dığru gelirken yerde Jenga oyunun bir parçası kalmış,ona basıp kaydı popo üstüne bi düştü.aaah nasıl içim gitti nasıl kızdım kendime anlatamam..daha çok ağlamaya başladı tabi,iç çeke çeke.. Eşek kafam bazen sinirleniyorum engel olamıyorum aldım kucağıma özür dileye dileye öptüm sarıldım sakinleşti..

Ooofff Allah'ım sen sabır ver daha çok ver..üstelik çok sabırlı da bir insanım ben..bazen çileden çıkıyorum böyle..

Ben de dayanamayıp bağırıyordum baEn ama maşallah bana son bir haftadır bağırmıyorum. Aslında hepinize oluyordur bu sıpalar büyüdü ya kızınca daha bir anlıyorlar ve konuşamasalar da yüzleriyle mimikleriyle öyle bir anlatıyorlar ki şahsen ben oğlum bana öyle bakınca çok utanıyorum o yüzden bir haftadır çok dellendiğim anlarda bile o duyguyu yaşamamak için tutuyorum kendimi.

canım ya oruç oruç sanada zor olur. Sonraya bırakmak daha iyi galiba.
Neden tiksiniyo acaba yerde gördüğünden çok şaşırdım. Kim bilir ne düşünüyolar

aslında iyi insanlar. Ama ben onların beklentilerini karşılayamam.
Kadın 18 inde evlenmiş kp evine gitmiş 15 sene 3 aile 2 görümce dip dibe oturmuşlar. Ha bire hizmet etmiş. Gelinse yapacak ben boşuna mı yaptım mantığı var. Her şeyi bildiğini düşünür. Gösterişe güce çok meraklı. Ben yeni doğum yaptım eşimin amcasıgil geldi. Kv nin onlar gidince söylediği ilk şey yenge nasıl morardı evi görünce. Onun çocuklarının evi böyle değil çatlamıştır dedi gülerek.
Annem şok oldu. Ben memur kızıyım 4 kardeşiz hep mütevazi bi hayatımız oldu böyle şeyleri hiç duymadım. Ananem 70 yaşında hala kimseden hizmet beklemez 5 dk oturmaz kadın iyiyim ben diye.

Değişikler ya uyum sağlamakta zorlanıyorum. Hele birde eşim tek oğlan. Ha bire bize bişeyler alma çabasındalar. Ev araba ıvır zıvır. İstemiyorum ya. Şunu aldık yine yaranamadık diyip duruyolar hiç bişeylerini isreniyorum. Anlamıyolar. Enayi salak ayağındaki fırsatı tepiyo diye düşünüyolar.. Ev için araba altın kıyafet şu bu için onlara sırnaşmalıymışım. Hiç işimi bilmiyomuşum.
8 senedir araba sürerim ama bunlar yüzünden korkuyorum diyorum. Adam bana alacakmış daha rahat onlara gidip geleyim diye. Ay valla istemiyorum.
Annemlerede anlatamıyorum akılları kalır diye doluyorum böyle

isimdeyimgucumdeyim canim cok sevindim kardesin icin tebrik ederim sen vesile olmussun ne guzel guzel seylere vesile olmak
Teşekkür ederim kızlar :)

gunaydınlar kızlaaar;
1-2 gundur su ev ısıyle ugrasıyoruz emlakçıydı geldi gitti gordu vs vs okuyamadım ölee, aradan yazıyorum daldım ama, ayh ben pıskopat oldum sanırım yaa kızlarrr kafayı yıycem
dun emlakçıyla sozleşmeyı yaptık komısyon dpozıto vs hepsını odedik, eve geldık ay sankı ben pısman oldum esımede bır sey soylemıyorum, nasıl tasıncaz bu evdeenn koskoca evv o kadar esya nasıl sıgcak, bıde ben kendımde duzensız dagınıgımdır, bu kocaman evde bıle aradıgımı bulamam napcamm benn ? ayrıca,akşam esım soyledıde aklıma geldıı, o kadar ozene bezene perde yaptırdık sımdı bu perdeeler oraya olmıycak muhtemelen yenıden perde yaptır falan nasıl zaman olcak...
off offf , bu şer..ler yuzunden pıre ıcın yorgan mı yakktım.dun de aksıne cıt cıkmıyor yukardan, evdemı yoklar dıye baktım ısıkları falanda yanıyor evdelerdı

valla pişman oldum ben yaaa, şimdi ıkı kat bela okuyorum bu tepemdekınee, benı yerımden yurdumdan etti nerdeyse vazgecıcem (mal sahbı sehır dısındaymıs cts gelıp kontratı ımzalıycak, bız ımzaladık ucretını falan verdık hep )

(bu kadar uzun yazdım sabah sabah kusura bakmayın kızlarr ama uyku tutmadı valla,6 30 da uyandım yok uyuyamıyorum bıunları dusunuyorum dunden berı nasıl tasıncazz, nasıl sıgcazz, koskoca evde daha ucuza oturuyorduk ıstee ,ya ordada tepemızde ole manyaklar cıkarsaa vs vss dıee )

UOTE="yaz yagmuru, post: 41697662, member: 619731"]Kizlar Ecenin her iki kol altinda da kizariklik var aksam fark ettim belki sicaktandir dedim ama simdi tekrar baktim sicaktan olmus kizariklik gibi degil sanki alerji tarzi kizariklik bebeginde alerji olan anneler kol altinda boyle kizariklik oluyor mu sizde de[/QUOTE]
Canım koltuk altında mi var? bocek ısırması varmı çevresinde ona bir bak canım. alerji den olduğunda dirsek omuz diz gibi eklem yerlerinde yada yüz sırt ve popoda oluyor kızarıklıklar alerji doktoru öyle söylemişti bize.

UOTE="apriori11, post: 41698171, member: 640531"]Ben de dayanamayıp bağırıyordum baEn ama maşallah bana son bir haftadır bağırmıyorum. Aslında hepinize oluyordur bu sıpalar büyüdü ya kızınca daha bir anlıyorlar ve konuşamasalar da yüzleriyle mimikleriyle öyle bir anlatıyorlar ki şahsen ben oğlum bana öyle bakınca çok utanıyorum o yüzden bir haftadır çok dellendiğim anlarda bile o duyguyu yaşamamak için tutuyorum kendimi.[/QUOTE]
Canım tavsiyen için sagol bizimkinin yastikla ilgisi yok daha önce denedik dönsün dursun bakalım içimdeki iyi ses diyor ki bizim miladimiz bir buçukyyaş olacak.

Kızlar şu pütürlü olayını cozebilmis değilim hala.elif sulu gıda icindeki puturleri yutuyor bi süre sonra en ufak yutarken takılma olsun ne var ne yoksa kusuyor.aslinda çiğneme yeteneği var çünkü ekmek makarna kiraz gibi şeyleri çiğneyerek yutuyor ama şu corbadaki putur olayını napcam bilmiyorum acaba bir yerde yanlış mı yapıyorum tavsiyeleriniz varmi? Zaten iştahlı değil tek öğün çorbası var kusarsa bidaha bisey yemiyor aç duruyor. Ha kızlar elif ada yerde ne bulsa yiyor halının tuylerini bile bende kendimce çözüm buldum yere çarşaf seriyorum elimle ufalanmış ekmek makarna yada meyve parçaları atıyorum bit bit onları yiyor sanki evde tavuk besliyorum belki sizede fikir olur.

Canım tavsiyen için sagol bizimkinin yastikla ilgisi yok daha önce denedik dönsün dursun bakalım içimdeki iyi ses diyor ki bizim miladimiz bir buçukyyaş olacak.[/QUOTE]
İnşallah canım umut iyidir benim içindeki ses 25-26 yaş diyor benimkine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…