Kızlar tavsiyelerinizi dinledim ama malesef oğlum ağzına sürmedi verdiklerimide kusurak bana geri iade etti. İşin kötüsü kendisini kusturmaya çok alıştırdı sürekli kendini kusturuyor. Oruç oruç ne sabrım kaldı nede umudum. Ben böyle çocuk görmedim. Aç ama yinede yemiyor. Patates prinç domates hepsini denedim. Yok almıyor. Şuan annemlerdeyiz onlar benden daha korkak babam sağlıkcı olmasına rağmen ne versem verme yutamaz boğulur diyor. Ne yapacağımı gerçekten bilemiyorum.
isimdeyimgucumdeyim
kardeşinin adına çok sevindim. Hakkında hayırlısı olsn.
@Akaibu kv ve kp çok şaşırdım. Nasıl insan bunlar anlamıyorum. Eşinle mutluysan mecburen 3 maymunu oynayacaksın işte.
@keremalpim ve @yaz yagmuru çok geçmiş olsun. Allah daha büyük kazalardan korusun.
@minnakkartal lütfen doğumgününe giderken mirayı çoook süsle. Görenler miranın doğumgünü sansınlar :)
@ayferzey yeni evinde güle güle otur :)

@Akaibu kv ve kp çok şaşırdım. Nasıl insan bunlar anlamıyorum. Eşinle mutluysan mecburen 3 maymunu oynayacaksın işte.
@keremalpim ve @yaz yagmuru çok geçmiş olsun. Allah daha büyük kazalardan korusun.
@minnakkartal lütfen doğumgününe giderken mirayı çoook süsle. Görenler miranın doğumgünü sansınlar :)
@ayferzey yeni evinde güle güle otur :)