2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
ayy işallah canımmm , hem tasınma stresı hem eve nasıl sıgıcamm stresııı hepsı var, hanı buyuk bır ev olsaa bır odaya atarım fazlalıkları kafama gore takılırdım ( su anda oldugu gıbı ) ama ıste 2+1 bıde kucuk oluncaa kalakaldım nasıl sıgıcam dıyorum, esıme soyledım bu akşam vazmıgecsek dıyorum acayıp bozulduu, adam vermez parayıı kafayımı yedın 2,500 tl yı havadan mı kazanıyoruzz , resmen çope atıcaz vs vs dıyıp durduu

A apriori11 gule gule git canim iyi tatiller maceralarini iple cekecem belji azad durulmus olarak donersin yalniz ben arfe gunu cikacam o zaman bende 1 hafta girmeyecem
Sağol canım inşallah durulur ama bence orada iyice şımartılıp bana geri verilecek ailede ilk erkek çocuğu olan eşimin oğlu ya görmemişin oğlu bir nevi :))) sana da şimdiden iyi tatiller :)

Yani canım vermezler bencede.. Sen bunları değilde akşamları artık gürültü çekmeyeceğini düşün bence. Moralini iyice bozuyosun

Yani canım vermezler bencede.. Sen bunları değilde akşamları artık gürültü çekmeyeceğini düşün bence. Moralini iyice bozuyosun
ayhh işallahh, bıde yagmurdan kacarken doluya tutılmıyım
aksıne 2 gundur yukardan cıt cıkmıyor, manyaklar evdemı yok acab dıyorum bakıyorum hep ısıkları seylerı acık

Oturtup kafasini sirtini kol altini yikadim en son kaldirdim ayakta duruyor ama tabi duser diye korktum ayaktayken de poposunu falan yikadim zor olmadi alerji olabilir diye dusundum bendr canim ruseymi vermiyorum bakalim ne olacak
aslinda hepsi yasak canim cirpmak birsey atmak ama bazi insanlar isine geldigi gibi davraniyor bir kere soylemissin ama devam ediyor yani ikinciye gitsen belki tartisacaksiniz ne gerek var ben gecen gun burada demistim cocuklarima haksizlik yapmisim diye alt katimda oturanlar icin oglum top oynamak yok arabalari laminantta surmeyin kosmayin tv nin sesini cok acmayin surekli uyariyordum ama ayni saygiyi goremedim anca sabah onlar kadar gurultu yapinca anladilar nasil oluyormus ben yillardir apartmanda oturuyorum hic kimse sikayete gelmedi kapima alttakiler disinda bir daha ev alacagimda en ust kat almayi dusunuyorum boyle seylere maruz kalmak istemiyorum insallah buluruz

kizlar sleepy numune bez gonderiyo sitesinr uye olun fiyatlari uygun ama nasil cikcak bakalim

En mantıklısı o galiba. Hani tamam ses illaki gider alta üste. İnsanız sonuöta hepimiz. Ama her şeyin bi zamanı var bi sınırı var. Gün içinde çocuklar gülüştü diye şikayet edilmez. Bebek ağlıyodiye şikayet edilmez ama duvara top atmak. Akşam vakti tadilat yapmak ne kadar uygun. Biraz gamsız olcan heralde rahat olabilmek için

kizlar sleepy numune bez gonderiyo sitesinr uye olun fiyatlari uygun ama nasil cikcak bakalim
Islak mendil için üye olmuştuk topluca. Tekrar olsak olur mu acaba
Islak mendil sorun değilde bez pişik yaparsa diye korkarım. Denemem heralde.

Ben kizim olmasa rahatsiz olmazdim olmuyordumda zaten yatar uyirum beni etkilemez cocuklarda buyuduler onlarda cok etkilenmiyor cok gurultu olursa baska odaya gidip yatiyorlar ama Ece uyku konusunda cok problemli dogdugundan beri seslere karsi cok hasssas uyanacak diye korkuyorum yoksa tabi ki gun icinde ses olur apartman sonucta ama dedigin gibi gece yarisi ses olmamali ki bizim alt kattakiler gece sabaha kadar ayaktalar gunduzde ogleye kadar yatiyorlar ramazan simdi ama hep boyleler dusun kadin 11 den sonra supurge yapiyordu insanlarin yattigi saatte onlar gune basliyor

Sağol canım inşallah durulur ama bence orada iyice şımartılıp bana geri verilecek ailede ilk erkek çocuğu olan eşimin oğlu ya görmemişin oğlu bir nevi :))) sana da şimdiden iyi tatiller :)
Sagol canim

Senin komsularinda ayri bi cins karsin yan tarafin alt komsun

Islak mendil için üye olmuştuk topluca. Tekrar olsak olur mu acaba
Islak mendil sorun değilde bez pişik yaparsa diye korkarım. Denemem heralde.
bana islak mendil kargo sirketi yuzunden gelemedi yanlos yer gondermisler sonra aradim tekrar adami ben teslim ettim obur arkadasa dedi ama gelmedi bende dusmedim pesine zaen butun kargo sirketleri problemli burda sube yok hepsinin ya da calisanlardan dolayi sinir oluyyorum zaten dokusundan falan belli olur nasil oldugu

Semizotu balıktan sonra en fazla omega-3 içeren gıdaymış

Ozellikle cig tuketilmesi cok faydaliymis canm dun okudm ben de

Iyi tatiller canim ozlycez seni ve karaoglanin maceralarini:)

Yuh ya gece supurge mi acilirben misafirm flan gelmycekse oglene kadar acmiyorum supurgeyi.bugun erken kalktim komsular orucludur yatiyolardir diye ogleden sonra actm supurgeyi

Sagol canim

Senin komsularinda ayri bi cins karsin yan tarafin alt komsun
Aynen canim buraya yazarken utaniyorum artik yani arkadaslar yazinca ya da tepem atinca dayanamayip yaziyorum ben eski oturdugum yerlerde kimseyle sorun yasamadim ne ses ne cirpma oradan herkesle cok iyi ayrildim herkes cok uzuldu tasiniyorum diye ve bazilariyla hala gorusuyorum ama gercekten buradaki komsular tuhaf hepsi burada toplanmis iyi insanlarda var birkac tane ama calisiyorlar bir de gecen gun canim sıkıldi ust komsumun kendi evi baska bir yerden de ev almis tasinacakmis burayi kiraya verecekti duydum ki yan dairedekiler tutmus ust kati kadin surekli hali cirpiyor alt kattaki uyardi kac defa tamam yapmam demis yine devam ediyor benim ustume gecince ne yapcaz bakalim kadinin halilari balkondan iceri girmiyor bendeki sans iste

Yuh ya gece supurge mi acilirben misafirm flan gelmycekse oglene kadar acmiyorum supurgeyi.bugun erken kalktim komsular orucludur yatiyolardir diye ogleden sonra actm supurgeyi
Ben de oyle canim sabah erken oldumu sessiz islerimi yapiyorum daha sonra supurge yapiyorum soyledim gecen gun yapmiyor artik ana herseyi soylemek gerekiyor iste

Nasıl içten nasıl üzgün yazmışsın..Yazından bile anladım..Allah hayırlısıysa sağlıkla size,sana bağışlasın inşallah..Geç döllenme olursa geç duyuluyor kalp atışları ayrıca,böyle de bir seçenek var..O doktorda tüm ihtimalleri söylemek yerine neden hemen düşük demiş Allah'ım ya ben mesela Efe'de 7.haftada duymuştum kalp atışlarını..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…