Masaallah hepsini yer insallahMama saati
canım sorun zaten etli sevmesi :)@Akaibu sen biber dolmasini pirincsiz et ile yaparsan bence israf olmaz galiba esin eti cok seviyordu. Bende internetten bakarak birazda annemden derken az cok öğrendim Allahtan esim yemek konusunda begenmemezlik yapmaz yaparsam yer yapmazsam kendi yapar. Bende bekarken okuma meraklisi oldugumdan ev isi ile hic ilgilenmedim evlenince is basa dustu yaprak sarmasini yapmaya cok useniyorum sene bi kac kere yaparim herhalde. Evde yalniz sikildim kizim uyusaydi islerimi yapacaktim bi elimden tutan yok ki
Ya insanlar niye böyle ben hiç anlamıyorum. Kimse kimseyi sevmek çok iyi ablaşmak poh pohşamak zorunda değil ki. Birbirimize saygı duymayı bi öğrenemicex mi. İlk okul çocuğu gibi beni dışladılar ne demek yani:/Kizlar okuyamadim konuya direk dalcam kosura bakmayin
Canim cok sıkkın abimin eşi olacak gerizekali yok ben dışlıyor yok koseye atiyor falan deyip abimi herzamanki gibi doldurmus hem abimle hemde o gerizekaliyla kavga ettim hayatimda boyle igrenc bi insan daha gormedim resmen abimle aram acilsin diye elinden geleni yapti kavga ediyoruz sonrada diyoki iftara litfen gelin bize bende yok ben diyecegimi dedim diyorum yalvaracak halim yok sen bilirsin diyo pislik nefret ediyorum bu kadindan nefret nefret nefret
Canım belki beceremiyodur sevmeyi. Eşim böyleydi çünkü. Alıştırana kadar canım çıktı. Hala alt değiştirme üzerini değiştirme gibi şeyleri yapmaz.Eşim bi taraftan bu bitaraftan valla biktim ya altini degistir degistirmez yedir yedirmez yatir yatirmaz 5 dk oynar okadar onu komsuda yapar sonrada babasinin senini duyunca cildiran ayni dogumlu yigenimi goruyorum icim parçalanıyor bende esimde dogru duzgun baba sevgisi goremedik o kizina yapsin diyorum ama nerdeee babasini gorunce annesine bakmayan cocuklar goruyorum icim aciyo. Valla biktim ya
Ya insanlar niye böyle ben hiç anlamıyorum. Kimse kimseyi sevmek çok iyi ablaşmak poh pohşamak zorunda değil ki. Birbirimize saygı duymayı bi öğrenemicex mi. İlk okul çocuğu gibi beni dışladılar ne demek yani:/
Ben eşimle kardeşinin arasını açsam vicdan azabından geberirim heraldE. Kendi evi içinde huzursuzluk. Hayret bişey.
Insallah canim.inşallah gönlüne göre birini bulabilirsin canım
Off ya nedir bu cektiklerimiz bende bugun cok doluyum ramazan ayi imtihanli oluyo. Esimde bugun gorumcem nisanlisi ve nisanlisinin akrabalarina yemek ismarliyor. Ben sinirimden gitmedim. Eve gelince tartisacagiz gibime geliyo cok doluyum. Esim bana yapmadigini hep onlara yapmistir hala bizim aile oldugumuzu anlamadi sanki kardesleriyle yaşıyor. Bu erkek milleti kadinlari delirtir, sonra da kadindan once ölür ler.Kizlar okuyamadim konuya direk dalcam kosura bakmayin
Canim cok sıkkın abimin eşi olacak gerizekali yok ben dışlıyor yok koseye atiyor falan deyip abimi herzamanki gibi doldurmus hem abimle hemde o gerizekaliyla kavga ettim hayatimda boyle igrenc bi insan daha gormedim resmen abimle aram acilsin diye elinden geleni yapti kavga ediyoruz sonrada diyoki iftara litfen gelin bize bende yok ben diyecegimi dedim diyorum yalvaracak halim yok sen bilirsin diyo pislik nefret ediyorum bu kadindan nefret nefret nefret
Canim sana yardim etmiyorsa senibde yemegin utun eksik kalsin yetisemiyorum dersin@Akaibu abiminde pek umrumda degil canim körü korune inanmis
Oyun onatmayada gelince kendi zaten ya butun gun yatar hizmet bekler yada telde ouun oynar kac gundur konusmuyorum zaten bi bebege bakmak ne kadar zoruna gidiyo diyo sadece 2 kisi misafir gelecek olur anneni cagirda onlar oynarken yaparsin der 6 kisi gelecek olur annemide cagiramam anca yatar ben halledermisim olur bencil anca yatsin
ben de gördüm o fotoğrafı vazgeçmemin sebebi o fotoğraf. tosbam onu çekiştirir Allah korusunburada @hiraysen kullanıyodu memnundu bende bi ara almayı çok düşündüm ama eşim normalde çok karışmasa da kesinlikle karşı çıktı taktırmam dedi bende diretmedim neyse sonra ig de kehirbar kolyeyle uyuyan bir çocuğun boynuna sıkışmış böyle mor mor izler olmuş onu görünce vazgeçtim çünkü benim derdim rahat uyumasını sağlıcak bişidi tabi benim takip ettiğim annelerdende uzun süredir kullanıp hiç sorun yaşamayan var bende belki diretirdim ama miraya da güvenemedim sürekli çekiştirir gibi geldi
Cok/haklisin canimOff ya nedir bu cektiklerimiz bende bugun cok doluyum ramazan ayi imtihanli oluyo. Esimde bugun gorumcem nisanlisi ve nisanlisinin akrabalarina yemek ismarliyor. Ben sinirimden gitmedim. Eve gelince tartisacagiz gibime geliyo cok doluyum. Esim bana yapmadigini hep onlara yapmistir hala bizim aile oldugumuzu anlamadi sanki kardesleriyle yaşıyor. Bu erkek milleti kadinlari delirtir, sonra da kadindan once ölür ler.
Oh maşallah Fıstığa yarasınKizlar Gökçe bir kase bulgur pilavı yedi ve yemeğe devam ediyor :) ilk defa Çorba hariç bir şeyi tadimlik değil doyumluk yiyo. Gerçi bazen kabak yemegide yiyo doyumluk ama pilavı böyle iştahlı yiyince çok mutlu oldum :)
Mirada uyumadı akşam hala daha uyumuyo artık gece uykusuna yatar ama ne zamanGökçe bu gün akşam uykusuna uyumadı. Canımı çıkardı resmen. Şimdi de uyudu ama akşam uykusumu gece uykusu mu allah bilir
Ama çok tatlı ki asıl sen yenirsin kuzumMama saati
Canım Abinin eşi sonuçta benim eşim ben dururken kendi ailesinden birine inansa onu yadırgarım o Yüzden abinde hata arama ve yapılan hiçbi kötülük kimseye kalmıyo inan yengenin kötü niyetide umarım ki çıkar ortaya abinde gönlünü alırCok yazdim kizlar k.bakmayin ama cok moralim bozuk yapmadigim biseyle itham ediliyorum resmen iftiraya ugradim abimle aram acildi cok mutsuzum
Nice mutlu senelere canimKızlar slm.. Bugün evlilik yıldönümümüzdü eşim çok güzel kutladı :) yıllar ne kadar da çabuk geçiyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?