2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
canım sorun zaten etli sevmesi :)
Biz az bi kıyma koyarız pirinçli yaparız. Eşimde kıyması bol olsun istiyo. Ünternetten tariflere baktım ettim. Yok yapamıyorum gerçekten kötü oluyo. Bir sürü su koyuyorum. Yinede kuru gibi oluyo. Zaten sevmem de etli dolmayı. En son yaptığımda sinir oldum canın isterse git annen yapaın dedim artık.
Allahtan sitede köpek var ona veriyoruz o yiyo en azondan:)
Benim sıpada uyuyo ama benim hiç bişey yapasım yok

Kizlar okuyamadim konuya direk dalcam kosura bakmayin
Canim cok sıkkın abimin eşi olacak gerizekali yok ben dışlıyor yok koseye atiyor falan deyip abimi herzamanki gibi doldurmus hem abimle hemde o gerizekaliyla kavga ettim hayatimda boyle igrenc bi insan daha gormedim resmen abimle aram acilsin diye elinden geleni yapti kavga ediyoruz sonrada diyoki iftara litfen gelin bize bende yok ben diyecegimi dedim diyorum yalvaracak halim yok sen bilirsin diyo pislik nefret ediyorum bu kadindan nefret nefret nefret

Eşim bi taraftan bu bitaraftan valla biktim ya altini degistir degistirmez yedir yedirmez yatir yatirmaz 5 dk oynar okadar onu komsuda yapar sonrada babasinin senini duyunca cildiran ayni dogumlu yigenimi goruyorum icim parçalanıyor bende esimde dogru duzgun baba sevgisi goremedik o kizina yapsin diyorum ama nerdeee babasini gorunce annesine bakmayan cocuklar goruyorum icim aciyo. Valla biktim ya

Cok yazdim kizlar k.bakmayin ama cok moralim bozuk yapmadigim biseyle itham ediliyorum resmen iftiraya ugradim abimle aram acildi cok mutsuzum

Ya insanlar niye böyle ben hiç anlamıyorum. Kimse kimseyi sevmek çok iyi ablaşmak poh pohşamak zorunda değil ki. Birbirimize saygı duymayı bi öğrenemicex mi. İlk okul çocuğu gibi beni dışladılar ne demek yani:/
Ben eşimle kardeşinin arasını açsam vicdan azabından geberirim heraldE. Kendi evi içinde huzursuzluk. Hayret bişey.

Canım belki beceremiyodur sevmeyi. Eşim böyleydi çünkü. Alıştırana kadar canım çıktı. Hala alt değiştirme üzerini değiştirme gibi şeyleri yapmaz.
Çocukla oyun oynasa yeter bana. Yapmıyodu dediğin gibi. Öpüp seviyodu kendince tamam. Ama çocuğun ihtiyacı bu değil.
Oyunlarımıza eşmi dahil etmeye başladım ben. İşi gücü bıraktım. Bak babası ne güzel yapıyo. Falan diye hep dibinde oynadık. Onuda dahil ettim hadi sende yap diye. Çocuğu güldürdüğünü ona sarıldığını falan farkedince şimdi o da daha istekli oynatoyo.
Gökçe onda ağlardı hep. Şimdi sesini telefonda bile duysa sevinçten çığlık atıyo.
Hadi çocuğa bak hadi oynat falan diyince angarya gibi görüyolar bazıları. Çaktrmadan ısıtmak lazım olaya:/

Bunu diyende 32 yasinda kadin yani bilmiyorum umurlarinda/oldugumuda pek sanmıyorum körü körüne inanmis abim oda/beni suçluyor

@Akaibu abiminde pek umrumda degil canim körü korune inanmis
Oyun onatmayada gelince kendi zaten ya butun gun yatar hizmet bekler yada telde ouun oynar kac gundur konusmuyorum zaten bi bebege bakmak ne kadar zoruna gidiyo diyo sadece 2 kisi misafir gelecek olur anneni cagirda onlar oynarken yaparsin der 6 kisi gelecek olur annemide cagiramam anca yatar ben halledermisim olur bencil anca yatsin

Off ya nedir bu cektiklerimiz bende bugun cok doluyum ramazan ayi imtihanli oluyo. Esimde bugun gorumcem nisanlisi ve nisanlisinin akrabalarina yemek ismarliyor. Ben sinirimden gitmedim. Eve gelince tartisacagiz gibime geliyo cok doluyum. Esim bana yapmadigini hep onlara yapmistir hala bizim aile oldugumuzu anlamadi sanki kardesleriyle yaşıyor. Bu erkek milleti kadinlari delirtir, sonra da kadindan once ölür ler.

Canim sana yardim etmiyorsa senibde yemegin utun eksik kalsin yetisemiyorum dersin

ben de gördüm o fotoğrafı vazgeçmemin sebebi o fotoğraf. tosbam onu çekiştirir Allah korusun

Cok/haklisin canim

Oh maşallah Fıstığa yarasın

Gökçe bu gün akşam uykusuna uyumadı. Canımı çıkardı resmen. Şimdi de uyudu ama akşam uykusumu gece uykusu mu allah bilir
Mirada uyumadı akşam hala daha uyumuyo artık gece uykusuna yatar ama ne zaman

Ama çok tatlı ki asıl sen yenirsin kuzum

Cok yazdim kizlar k.bakmayin ama cok moralim bozuk yapmadigim biseyle itham ediliyorum resmen iftiraya ugradim abimle aram acildi cok mutsuzum
Canım Abinin eşi sonuçta benim eşim ben dururken kendi ailesinden birine inansa onu yadırgarım o Yüzden abinde hata arama ve yapılan hiçbi kötülük kimseye kalmıyo inan yengenin kötü niyetide umarım ki çıkar ortaya abinde gönlünü alır
Eşin içinse biraz daha zaman tabu Babalık annelik gibi iç güdüsel değil yavaş yavaş zamanla alışacaktır şu an başka birşeye sinirlisin bu konuyu Düşünme bile

M mutube malesef ilgilenme konusunda bizde ayni durumdayiz oynamasini falan bilmiyo beceremiyolar onceden bi de yurutecine koyardi hemen dusermis vururmus biyerini en son sinir etti beni kaldircam o yuruteci dedim 1 hafta anneme gittim gelince kuzu oldu adam yuruteci kaldirdim simdi sokakta bile yurutuyo onceden birkmiyodu ilgilenmiyolar sonra annene sarildigin gibi saril diyo cocuga millete dert yaniyo baba demiyo diye

Kizkardesimler geldi pert oldum vallahi Ece bir yandan yigenim bir yandan sicak bir yandan kardesimle oturup iki cift laf edemedik Ece bardak kirdi odum koptu bir yeri kesilecek diye en son babalarina verdik cocuk gorevini birer cay doldurup balkonda yarim saat sohbet edebildik cocuklarla ne kadar zor oluyor bir araya gelmek

M mutube gercekten abinin esi tuhafmis uzme kendini belli ki abinle aranizi bozmak istiyor es konusunda benim esimde oyalayamaz Ece yi kizimla ilgili neredeyse herseyi ben yapiyorum o sadece sevme kismiyla mesgul anca Ecenin uyumadigi beni delirttigi benim sinir patlamasi yasadigim bazi geceler oluyor nadir olarak anca o zanan kalkip ilgilenir cunku ben de hic tahammul kalmiyor cogu erkek boyle maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…