Merhaba hanımlar, arada burayı da okuyorum bende bu senenin haziran annelerindenim. Ne güzel sizinkiler yürüyor,konuşuyor. O günleri hayırlısıyla bizde görseydik :)
1 aylık olduk, kolik sancılarımız var bizimde. Uykusunda bile ıkınıyor. kabız desem neredeyse su gibi kakası, ama yaparken zorlanıyor. Gazla beraber çıkıyor genelde.
Sizde yaşadınız mı böyle bir şey? Neler
Cocukla yaapabiliyor musunBen bugun temizlige vurdum kendimi.supurup sildm toz aldm mutfagi topla emrenin kahvaltisni yaptir balkon yika banyo tuvalet temzle emrenin dolabini toparla derken saat iki olmusemreyi uyutuyorum smdi devam etcm uyuyunca malum supurgeden korkuyo sipa
inşallah gönlüne göre birini bulabilirsin canımKizlar sizleri okuyorum ama elifece yazmama firsat vermiyor surekli koltuk tepelerinde tam haytutnaz oldu basimaBu aralar bakici bakiyorum ama aklima yatan bulamadik.Keske benim de k.v veya annem baksaydi cocuguma.
annemle konuştum şimdi mira çok huysuzlanmış parka götürmüş şu bozuk para atılan oyuncaklara bindirmiş normal salıncaklar güneşte kalıyor bizim hanım pek sevmiş :) kaybolan kızdan bi haber yokmuş annesi gelmemiş parka bu arada annem baya arkadaş olmuş orda yok doruk şöyle yok defne böyle şuna annesi buna halası bakıyo falan anlatıp duruyo ben nasıl sizi ve bebişleri anlatıyosam :)) ama bide üzüldüğüm bişi oldu ki yan oyuncakta oturan çocuk anne anne diye bağırınmaya başlamış sonra annesi gelmiş mira da anne mamma meme diye söylenmeye başlanmış tabi ben yokum ağlamışbüyüdükçe daha çok belirginleşcek bu herkesin annesi olcak mira ananesiyle artık haftasonu daa çok parka gitmeye çalışcam olmadı havalar sıcak ramazan bitsin akşam iş çıkışı da götürcem
kızlar kehribar kolue hakkında ne düşünüyorsunuz? uykuya da yardımcı yazmış kullananlar.bu instagram kafaı karıştrıyo takip ettiğim tüm anneşerin bebeklerinde var. gerçekten işe yarıyor mu acaba. benim tosba çekiştirip boğazını sıkar mı ki?
Sürekli deniyprum canım ya. Ama peynir yemiyo zaten hiç.
Yumurtayı zaten yemiyo. Napıcamı şaşırdım. Omlet olarak yiyo bi tek.
Ay şu pütürlü katı şeyleri bi halledeyim sonra ona bakarım inşallah
Eki Görüntüle 1579395 Bugün umuta us çıkışı bu topu aldim bayildi hav hav diyo şaşkın:)
saskin bunlar yaaaBende yumurtayı farklı şekillerde denedim binbir nazla yiyo aslında ğütürlü sorunumuz filan yok son zamanlarda tereyağında yumurtayı karıştırarak piliriyorum tuz filan da atmıyorum daha fazla yiyo gibi inşallah sende sevdiği bi şekil bulursun :)
Bizde bunun biraz değişiği var at mı eşek mi belli değil üstüne çıkıp dıgıdık dıgıdık yapıyo betüş
@minnakkartal üzülme canım onun iyiliği için yine dediğin gibi günler uzun nasılsa ramazan sonrası akşam gidebilirsiniz
Ayy canım geçmiş olsun bi kez bizede olmuştu oynarken o kadar Kanamadı ama ben baya korktum
takibe takip diye dolaşanlar gibi dolanır dururmuş
geçmiş olsun canım ya. Nasıl yolmuş öyle cadı kız:))
Gecmis olsun canim
Gecmis olsun canim kotu yolmus
Ben ara ara aciyorum canim son 3-4 gundur durulmuyo evde.gece acmiyoruz ama
Insallah kizlar tesekkurler
Veee top ağlardatam gol olmus canim
Nasl yolmus o oyle yagecmis olsun canim
Canım kötü olmuş gerçekten , geçmiş olsun.
Canım kerem alp inmeyi bayadir biliyor ama ne yapacakları belli olmuyor ki. Tam kıyıda ayağa kalkmaya çalışıyorlar, tam kenara oturuyorlar filan. Allah korusun hep gözümüz üstünde olmalı.
Sağolun kızlar.valla nasıl yaptı bizde anlamadık. Ama çok kanadıBen bugun temizlige vurdum kendimi.supurup sildm toz aldm mutfagi topla emrenin kahvaltisni yaptir balkon yika banyo tuvalet temzle emrenin dolabini toparla derken saat iki olmusemreyi uyutuyorum smdi devam etcm uyuyunca malum supurgeden korkuyo sipa
Yataginda yatmasi sizin içinde çok rahat olur. Biz odasını ayırmadik ama doğduğunda beri bi aksilik olmadığı sürece kendi yatağında yatar gökçecik :)annem bugün mirayı kendi yatağına yatırmış salon sıcak oluyor diye uzun zaman sonra ilk kez bir saati biraz daha geçmiş uykusu acaba sevdi mi yatağını gece de biraz daa azalsa uyanma faslı odayı ayırmasamda yatağına yatırayım istiyorum yavaştan
Maşallah canım :)Sonra cocuk doktorumza girdik muane etti iyiler dedi kan aldilsr 1yas tetkiklerinicin idrar vercez ama daha takmadim uyuyunca takcam sonuclsr pazartesiye kaldi zaten kilo almislar xok mutlu oldum alptug 9400olmus alptugra 9kilo uzuldugum nokta ilk defa aralari acilmis kiloda hep aynilardi dogum kilolarina gore iyi dedi malum zayif dogduk bizden bole he bide dis geliyomus ondan huzursuzlar
Bende olabildiğince gokceyi parka götürmeye çalışıyorum. Çoğu zaman ev işlerini bırakıp gidiyoruzannemle konuştum şimdi mira çok huysuzlanmış parka götürmüş şu bozuk para atılan oyuncaklara bindirmiş normal salıncaklar güneşte kalıyor bizim hanım pek sevmiş :) kaybolan kızdan bi haber yokmuş annesi gelmemiş parka bu arada annem baya arkadaş olmuş orda yok doruk şöyle yok defne böyle şuna annesi buna halası bakıyo falan anlatıp duruyo ben nasıl sizi ve bebişleri anlatıyosam :)) ama bide üzüldüğüm bişi oldu ki yan oyuncakta oturan çocuk anne anne diye bağırınmaya başlamış sonra annesi gelmiş mira da anne mamma meme diye söylenmeye başlanmış tabi ben yokum ağlamışbüyüdükçe daha çok belirginleşcek bu herkesin annesi olcak mira ananesiyle artık haftasonu daa çok parka gitmeye çalışcam olmadı havalar sıcak ramazan bitsin akşam iş çıkışı da götürcem
Bizde bunun benzerini aldık :)Eki Görüntüle 1579395 Bugün umuta us çıkışı bu topu aldim bayildi hav hav diyo şaşkın:)
Afiyet olsun Gökce ye ben de dün aksam taze fasulye yapmistim bir de bulgur pilavi ikisini karistirip verdim Ece de yedi büyüdüler artik canim eskisi kadar yemek düsunmuyorum Ece yeKizlar Gökçe bir kase bulgur pilavı yedi ve yemeğe devam ediyor :) ilk defa Çorba hariç bir şeyi tadimlik değil doyumluk yiyo. Gerçi bazen kabak yemegide yiyo doyumluk ama pilavı böyle iştahlı yiyince çok mutlu oldum :)
Benim esimde yok oruc tutuyorum bi de yalniz acmak kotu oluyoeşim akşam yine yok. yüne bunalımdayım. Tek başıma yemek yemekten bıktım. İyi ki oruç değilim diye düşünüyorum. Bi de iftar yapıyo olsam tek başıma daha çok koyardı
oh maşallah. Yarasın fıstığaKizlar Gökçe bir kase bulgur pilavı yedi ve yemeğe devam ediyor :) ilk defa Çorba hariç bir şeyi tadimlik değil doyumluk yiyo. Gerçi bazen kabak yemegide yiyo doyumluk ama pilavı böyle iştahlı yiyince çok mutlu oldum :)
bi süre bişey yemek istemiyo ama emiyo canım. Aç kalmaz ama işte bi öğünü atlamış oluyoruz. Yine bunada şükür.Yaa üzüldüm canım kusunca öğlene kadar aç mı kalıyor yavrucak . Maşallah sana da canım pütürlü yeme konusundaki azmini kutluyorum.
evet canım ya sana daha zor gerçektenBenim esimde yok oruc tutuyorum bi de yalniz acmak kotu oluyo
fasulyeyi senin tarifin gibi yaptim gec pisti tencerede ama cook guzel oldu baska guzel tarifleri ne acigim...
Belli canim sende marifetlisin masallah. Benim annem yemek pasta yapmayi pek sevmezdi temizlik yapmaya bayilir. Butun gununu is yaparak gecirir. Oyle olunca bende pek ogrenemedim ama pastayi cok severim yapmayi. Int kitap falan hep arastirarak yaptım. yemeklerim guzel ama keske meshur olacak kadar guzel olsaydi. Hep ozenmisimdir marifetli kadinlaraoh maşallah. Yarasın fıstığa
bi süre bişey yemek istemiyo ama emiyo canım. Aç kalmaz ama işte bi öğünü atlamış oluyoruz. Yine bunada şükür.
Azmettim cidden. Baya makale falan okudum internetten hepsi aynı şeyi söylüyo bi kaç hafta sabredin.
Yine epey ilerledik. Önceden pirinci bile çatalla ezerdim iyice. Şimdi bu gün öğle yemeğine kıymalı yeşil mercimekli arpa şehriye yaptım ve yedi. Ama işkence gibi resmen. Bir çay bardağı kadarını yemeid en az 2 saat sürüyo. Daha tam alışamadı çiğnemeye ama en azından direk tükürmüyo. Evir çevir sonra yutuyo. Çiğniyomu boş boş döndürüyo mu onuda anlamafım.Bi kaç kusma tehlikrsi daha geçirdik ama elimde sulukla bekliyorum öğürdüğü an su içiriyorum. Çoğu zaman kurtuluyoruz kusmaktan.
evet canım ya sana daha zor gerçekten
Çok sevindim canım afiyetle yeyin. Biraz geç pişiyo evet. Hatta iyice kavrulmazsa daha geç pişiyo. Ben akşamları yapıp dolaba koyuyorum çoğunlukla. Gündüz gökçeye uğraşıcam diye unutup yakıyorum hep.
İstediğin bişey olursa yazarım canım. Bizim ailenin kadınlarının yemekleri meşhurdur. Ananemde nasıl bir el varsa tüm kızları harika yemek yapıyolar. Hele hamur işleri. Annem yemek yaparken başında dikilip ayrıntısıyla yazıyodum.Öyle öyle öğrendim çoğu şeyi. Baxılarınıda hala beceremiyorum
Gökçe pütürlü yiyo ama iş doyumluk olunca karışıyorAfiyet olsun Gökce ye ben de dün aksam taze fasulye yapmistim bir de bulgur pilavi ikisini karistirip verdim Ece de yedi büyüdüler artik canim eskisi kadar yemek düsunmuyorum Ece ye
Benim kizda kahvaltiyla duruyor bisey yemiyo oruc tutuyor sankiGökçe bu gün akşam uykusuna uyumadı. Canımı çıkardı resmen. Şimdi de uyudu ama akşam uykusumu gece uykusu mu allah bilir
zaten insan aileden kapıyo çoğunlukla. Bizde yedirmeyi çok severşer. Bayramlarda gece yarılarına kadar yaprak sarar su böreği açar tatlı yapardık.o zaman işkence gibi gelirdi ama şimdi arıyorum.Belli canim sende marifetlisin masallah. Benim annem yemek pasta yapmayi pek sevmezdi temizlik yapmaya bayilir. Butun gununu is yaparak gecirir. Oyle olunca bende pek ogrenemedim ama pastayi cok severim yapmayi. Int kitap falan hep arastirarak yaptım. yemeklerim guzel ama keske meshur olacak kadar guzel olsaydi. Hep ozenmisimdir marifetli kadinlara
tipe bak ya maşallah:)Mama saati
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?