2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Bizimde oluyo arasıra maalesef
Buarada musait olursan görüşelim mi nigdede :)
Canim musait olamam cunku merkezde olmayacam borluyum borun bi koyunde kalacak 1 hafta bkadar dugunlerden firsat bulamam merkeze esimle musait olunca oyle esimle bikac saatligine geliyoz o yuzden soz veremem kusura bakma senle tanismayi bende cok isterdim

Kizlar bebislerinizle ucaga yada uzun yola otobusle gidenleriniz olmustu nasil gecti yolculugunuz bayrama kv ye gidicez ama nasil gidicez kizimla korkuyorum acikcasi
Ben ucakla kisin kayseriye gittim annemlerin yanina bi soarun olmadi o zaman kizim 5 bucuk aylikti ama

Valla canim ev alirken yada tutarken emlakciya danismayacan kapiciya soracan eline biraz da para verdim mi isin hallolur emlakci sana ne binayi ne komsuyu kotuler o isinin karina bakar cebim dolsun yeter der hic

stanki sagmakla bebegin emdigi gibi olmaz bebegin emis gucu makineden daha kuvvetlidir ayrica hem ilk siralar forumdan ogrendim hemde internette saganlar da oyle diyodu ben hic sagmadim ne emerse kardir diyorum hic oyle konuyla ilgili dusunmedim allah bide rizkini ona gore veriyodur ha 1 ay ha 15 ay yetecek kadar sut alir bebislerimiz hic takilma derim bence 10 cc cikti diye

Yok canım ne kusuru bayramda müsait olamaman çok normal. :)

Kizlar bebislerinizle ucaga yada uzun yola otobusle gidenleriniz olmustu nasil gecti yolculugunuz bayrama kv ye gidicez ama nasil gidicez kizimla korkuyorum acikcasi
ben uçakla gittim canım mira 8 aylıktı 5 saat sürdü kalkışa emzirmeyi denk getirdim uyku saatini fln fena geçmedi bi daa ki ay tatil için uçak bileti aldık yine ama büyüdüğü için nasıl olcak bende endişeliyim
Canım belki Hayırlısı budur belki gerçekten kibar insanlardır inşallah umduğun gibi kötü olmaz

Teşekkür ederim canım ne kadar mutlu oldum bende ilk Başlarda Herşeyin emzirme Olduğunu düşünüyodum çünkü etrafımda kendi annem dahil böyle hissettiriyodu bana oysa gördüm ki yaşadım ki onun en büyük ihtiyacı benim gerisi Faso fiso o Yüzden hep moralimi yüksek tutmaya çalıştım Gerisi Allahtantı ama bi Sürü garip düşünceyle zor bi lohusalık yaşadım Istedim ki belki bir iki kişiye denk gelir ii hisseder herkes benim kadar Şanslı değildir böyle güzel bi Sürü anne tanıyamaz moral bulamaz derdini sevincini paylaşamaz
Ah zaten Hep diyorum ya keşke kadın Kadının dostu olabilse hep normal doğum yapan sezaryena ben Çatır Çatır doğurdum sezaryen yapan normale gereksiz modern doğum yapmış havasıyla yaklaşmaza emziren emziremeyene bebeği kilolu olan zayıf olana eleştirmeden yardımcı olmak için yaklaşsa
Ah öyle doluyum ki aslında yazdıkça yazarım ama sizi sıkmıyım her bebek annesine her anne bebeğine özeldir Aralarındaki bağla birbirleri için en iisini bilirler diyim
Hepiniz çok iyi annelersiniz

bu arada çok geçmiş olsun canım Rabbim acil şifalar versin süte ihtiyaç varsa gönderim yolu ayarlanabilirse bende seve seve gönderirim
sağol canım. Bizim ki bi umut işte doktorlar iyileşmesi imkansıza yakın diyolar ama yengem pes etmiyo. 50 yaşına kadar bile yaşar diyolar. Yengem durup durum ben ölürsem furkanım ne olacak der. Kardeşleri var annemler var kimse bırakmaz ama kimse anne gibi de bakamaz. Bebek olsa belki de kocaman adam olacak
Dayımda bi 7 sene önce vefat etti. Als hastasıydı. Hani şu bi ara herkes başından aşağı buzlu su döküyodu ya. Bu hastalığa farkındalık için ondan. 2 sene dayıma baktı. Son 6 ayında dayım göz kapaklarını bile hareket ettiremiyodu. 4 çocukla bir başına kaldı. Şidmi en küçükleri bu halde. Biz bebeklerimize nasıl bakıyosak o da öyle bakıyo. 15 yaşında şimdi. Kocaman adam oldu sakalları çıktı boyu acaip uzadı. Çok zorlanıyo ama anne yüreği işte bebek gibi bakıyo hala. Ner de iyi bi doktor duysa gidiyo. Anzer balıymış anne sütüymüş ne bulsa deniyo.
Böyle uzakta olunca unutuyorum arada. Allah bebişlerimizi korusun inşallah. Öyle pislikler yüzünden ne acılar çekiyo insanşar

Rabbim sifasini versin canim insallah

UOTE="yaz yagmuru, post: 41759774, member: 619731"]Eki Görüntüle 1581197 Eki Görüntüle 1581198 teyzeler avm den baglaniyoruz size kizceme bu elbiseyi aldim bayramlik nasil
Canım gule gule giysin ecemiz maşallah çok tatlı olmuş.[/QUOTE]

Guzelmis eceye cok yakismis

Çok tatlı olmuş fıstığım

Maşallah yakışmış kuzuya. Ben hala ne alacağımı bilmiyorum.

Cok yakismis cok begendim hatta nerden aldiniz bizrmi alsakki ya

çok tatlı olmuş :)
Eceye ne giyse yakışır zaten.

@yaz yagmuru ece cok tatli olmus gule gule giyinsin cicilerini
cok tesekkur ederiz teyzeleri M mutube canim ykm den aldim indirim vardi abilerimize de aldik

Kizlar insanlara asla guvenmemek gerekmis bunu bir daha anladim size arkadasimin anlattigi birseyi anlaticam anne baba ve 2 yaslarindaki kizi otobuse biner otobus cok dolu ve yer veren yok bu arada yaz ayi ve bebiste elbise var neyse bi tane yasli adam bebegi ben kucagima alayim der ve caresiz anne baba adami iyi niyetli sanip kucagina verir inecekleri duraga gelirler ve bebek bezi gosterip amca elledi der adi serefsiz dede bebegi taciz etmid hayatimda bu kadar igrenc bisi duymadim ne yazikki gerçek aman deyim kizlar kimseye guven yok artik

Ayy canim cok kotu oldum okurken s....siz tuylerim diken diken oldu allahim ne bicim bi dunya oldu yaa 2 ysinda cocuk daha yaa o nasil tahrik olavilmis allah evlatlarimizi tum kotuluklerden kotu insanlardan korusun rabbim

cilek31 canim uzuldum senin adina ne bicim insanmis ev sahibin sinir seyler Allah herkesin gonlune gore versin hic insaf kalmamis bazi insanlarda insallah Allah gonlunuze gore cok daha iyisini nasip eder her şerde bir hayir vardir sizin icin en iyisinin olmasini diliyorum

Kizlar aklima gelmisken yazayim gece yatmadan once ve uyku aralarnda verilwn sut bebegin bobreklwrine zarar veriyomus.esimin yengesi doktor o soylemis kesinlikle vermeyin geceleri diye

Efe genelde yatmadan önce içer süt yani devam sütünü..Ama alışkanlık falan değil,ben öyle ayarlamıştım en başından beri..Hani içip tam dalarak uyuyor çünkü..Aç olduğu için içiyor yani,öncesi 4-5 saat açlık çünkü..Gece de bazen istiyor,acıkıyor..bazen hiç kalkmadan sabahı buluyoruz..

Eki Görüntüle 1581197 Eki Görüntüle 1581198 teyzeler avm den baglaniyoruz size kizceme bu elbiseyi aldim bayramlik nasil

Allah'ım sana yakışmayan bişey var mıdır ki acaba..maşallah kuzuma..

Bunu kimseyle kıyaslayamazsın bence canım..çoxuktan çocuğa değişen bi durum..ben Efe'yle 5-6 kez bindim uçağa ve hepsinde farklı farklıydı ama en zoru 6 aylıkken olandı çok zor geçmişti..ağlamıştı durmamıştı..

Aaay çok üzüldüm canım yaaa..ooof kötü olmuş valla..şimdi ev sahibine de kabahati çok bulamıyorum ama o da bi güzellik yapabilirdi istese yani..eee ne olucak şimdi?

allahından bulsun pislik adi mahluk ay nâsı kötü oldum ya

Cok tesekkur ederiz teyzesi

Pislik adam ya yuh yani bence de asla vermemek gerekiyor tanimadigimiz insanlarin kucagina o kadar kotu bir zamanda yasiyoruz ki maalesef kimseye guven yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…