opislik adam.içimden neler geçiriyorumda terbiyem müsade etmiyo.Kizlar insanlara asla guvenmemek gerekmis bunu bir daha anladim size arkadasimin anlattigi birseyi anlaticam anne baba ve 2 yaslarindaki kizi otobuse biner otobus cok dolu ve yer veren yok bu arada yaz ayi ve bebiste elbise var neyse bi tane yasli adam bebegi ben kucagima alayim der ve caresiz anne baba adami iyi niyetli sanip kucagina verir inecekleri duraga gelirler ve bebek bezi gosterip amca elledi der adi serefsiz dede bebegi taciz etmid hayatimda bu kadar igrenc bisi duymadim ne yazikki gerçek aman deyim kizlar kimseye guven yok artik
güle güle giysin paşa. Çok güzel bunlar görmüştüm adidasta. Eşiminde pembelerinde gözü var ama bu gidişle seneye anca giyer:)Eki Görüntüle 1581454 Eki Görüntüle 1581459 Teyzeler Kerem Alp e bunları aldık bugün. Bahsetmiştim geçen benim sıpanın ayaklarının üstü tontis biraz sandaletler olmuyordu ayağına. Bunlar üstten açılıp kapanıyor ya rahat oldu. Eşim de Fenerbahçeli olunca düşmeden bayıldı ayakkabıya:)) Ben de sevdim tabi tatlı değil mi :)) Inşallah memnun kalır pasamiz.
Cok tatli canim gule gule giysin oglusun ben de ogullarima hep ustten acilan sandalet kullandim bizimkilerin ayaklarida kucukken tombikti biraz rahat oluyorEki Görüntüle 1581454 Eki Görüntüle 1581459 Teyzeler Kerem Alp e bunları aldık bugün. Bahsetmiştim geçen benim sıpanın ayaklarının üstü tontis biraz sandaletler olmuyordu ayağına. Bunlar üstten açılıp kapanıyor ya rahat oldu. Eşim de Fenerbahçeli olunca düşmeden bayıldı ayakkabıya:)) Ben de sevdim tabi tatlı değil mi :)) Inşallah memnun kalır pasamiz.
Canım senin elinde değil kiemmeyincede zorlayamıyoruzgökçede 5-6 ay arası hiç emmek istemedi zorla emzirdim 1 ay. Büyüme atağıydı sanırım. Sonra atlattık. Ama o zaman küçüktü. 10 aylıkken olsa mümkün değil zorlasanda emziremezsin ki. Koca dana oluyo sıpalar
Cok yakismis cok begendim hatta nerden aldiniz bizrmi alsakki ya
Canim emzirmede esas olan ilk 9 ay diye biliyorum zaten en azindan sen bu kadar emzirebilmissin hem erken dogum olmasina ragmen kilosuda boyuda gayet normal emrenin oyuzden hic canini sikma annesi
ben uçakla gittim canım mira 8 aylıktı 5 saat sürdü kalkışa emzirmeyi denk getirdim uyku saatini fln fena geçmedi bi daa ki ay tatil için uçak bileti aldık yine ama büyüdüğü için nasıl olcak bende endişeliyim
Canım belki Hayırlısı budur belki gerçekten kibar insanlardır inşallah umduğun gibi kötü olmaz
Teşekkür ederim canım ne kadar mutlu oldum bende ilk Başlarda Herşeyin emzirme Olduğunu düşünüyodum çünkü etrafımda kendi annem dahil böyle hissettiriyodu bana oysa gördüm ki yaşadım ki onun en büyük ihtiyacı benim gerisi Faso fiso o Yüzden hep moralimi yüksek tutmaya çalıştım Gerisi Allahtantı ama bi Sürü garip düşünceyle zor bi lohusalık yaşadım Istedim ki belki bir iki kişiye denk gelir ii hisseder herkes benim kadar Şanslı değildir böyle güzel bi Sürü anne tanıyamaz moral bulamaz derdini sevincini paylaşamaz
Ah zaten Hep diyorum ya keşke kadın Kadının dostu olabilse hep normal doğum yapan sezaryena ben Çatır Çatır doğurdum sezaryen yapan normale gereksiz modern doğum yapmış havasıyla yaklaşmaza emziren emziremeyene bebeği kilolu olan zayıf olana eleştirmeden yardımcı olmak için yaklaşsa
Ah öyle doluyum ki aslında yazdıkça yazarım ama sizi sıkmıyım her bebek annesine her anne bebeğine özeldir Aralarındaki bağla birbirleri için en iisini bilirler diyim
Hepiniz çok iyi annelersiniz
sağol canım. Bizim ki bi umut işte doktorlar iyileşmesi imkansıza yakın diyolar ama yengem pes etmiyo. 50 yaşına kadar bile yaşar diyolar. Yengem durup durum ben ölürsem furkanım ne olacak der. Kardeşleri var annemler var kimse bırakmaz ama kimse anne gibi de bakamaz. Bebek olsa belki de kocaman adam olacak
Dayımda bi 7 sene önce vefat etti. Als hastasıydı. Hani şu bi ara herkes başından aşağı buzlu su döküyodu ya. Bu hastalığa farkındalık için ondan. 2 sene dayıma baktı. Son 6 ayında dayım göz kapaklarını bile hareket ettiremiyodu. 4 çocukla bir başına kaldı. Şidmi en küçükleri bu halde. Biz bebeklerimize nasıl bakıyosak o da öyle bakıyo. 15 yaşında şimdi. Kocaman adam oldu sakalları çıktı boyu acaip uzadı. Çok zorlanıyo ama anne yüreği işte bebek gibi bakıyo hala. Ner de iyi bi doktor duysa gidiyo. Anzer balıymış anne sütüymüş ne bulsa deniyo.
Böyle uzakta olunca unutuyorum arada. Allah bebişlerimizi korusun inşallah. Öyle pislikler yüzünden ne acılar çekiyo insanşar
Kizlar insanlara asla guvenmemek gerekmis bunu bir daha anladim size arkadasimin anlattigi birseyi anlaticam anne baba ve 2 yaslarindaki kizi otobuse biner otobus cok dolu ve yer veren yok bu arada yaz ayi ve bebiste elbise var neyse bi tane yasli adam bebegi ben kucagima alayim der ve caresiz anne baba adami iyi niyetli sanip kucagina verir inecekleri duraga gelirler ve bebek bezi gosterip amca elledi der adi serefsiz dede bebegi taciz etmid hayatimda bu kadar igrenc bisi duymadim ne yazikki gerçek aman deyim kizlar kimseye guven yok artik
Efe genelde yatmadan önce içer süt yani devam sütünü..Ama alışkanlık falan değil,ben öyle ayarlamıştım en başından beri..Hani içip tam dalarak uyuyor çünkü..Aç olduğu için içiyor yani,öncesi 4-5 saat açlık çünkü..Gece de bazen istiyor,acıkıyor..bazen hiç kalkmadan sabahı buluyoruz..
Allah'ım sana yakışmayan bişey var mıdır ki acaba..maşallah kuzuma..
Bunu kimseyle kıyaslayamazsın bence canım..çoxuktan çocuğa değişen bi durum..ben Efe'yle 5-6 kez bindim uçağa ve hepsinde farklı farklıydı ama en zoru 6 aylıkken olandı çok zor geçmişti..ağlamıştı durmamıştı..
Aaay çok üzüldüm canım yaaa..ooof kötü olmuş valla..şimdi ev sahibine de kabahati çok bulamıyorum ama o da bi güzellik yapabilirdi istese yani..eee ne olucak şimdi?
Eki Görüntüle 1581454 Eki Görüntüle 1581459 Teyzeler Kerem Alp e bunları aldık bugün. Bahsetmiştim geçen benim sıpanın ayaklarının üstü tontis biraz sandaletler olmuyordu ayağına. Bunlar üstten açılıp kapanıyor ya rahat oldu. Eşim de Fenerbahçeli olunca düşmeden bayıldı ayakkabıya:)) Ben de sevdim tabi tatlı değil mi :)) Inşallah memnun kalır pasamiz.
Tesekkur ederiz teyzesi:)Sagolun kizlar ne bileyim arada aklima geliyo kotu oluyorumsonra da diyorm ki insanlarin basinda nasl dertler var iyi olsun da gerisi onemli degil
Emin ol okuyup da benm durumumda olan anneleri mutlu etmissindir:)
Allah sifa versin canim uzuldum valla
O adami yakalayip evire cevire dovmek yaptgni anlatip insanlarin arasina salmak vardi.linc etselerdi pislik herif.Allah korusun cocuklarmizi ya hazmedilecek gibi degil
Ben hala mama veriyorm sutu pek begenmedi pasam.yogurt ve peynir yiyo diye israr etmiyorum
Ben de almayi dusundm bir ara ama parka bahceye pek cikmadgmz icin almamistim.cok guzel gule gule giysin tombis ayakli:))
yazyagmuru eceye cok yakismis elbise canm gule gule giysin:)
cilek31 hakkinizda hayirlisi olsun canim umarim daha rahat bir ev bulursunuz
Canım inşallah bu kadar sorundan sonra rahata erersiniz. Paranızı almanızada sevindim. Resmen kandırıyolar insanı.destegınız ıcın sagolun kızlar, kusura bakmayın tek tek alıntılayamadım , isim yazamadım
emlakcı parayı veıryor sorun yok o hususta, cunku arada adam var ama sımdı dedıgım gıbı ev sahıbı cıkın dıyor, bızım sorunumuz yoktu aslında ama dedım ya apartmanda cıkıntı modunda oldugumuz ıcın ( bunlarla aynı kafada deılız ya ) onların ekmegıne yag surduk, belkıde bız cıkmasak zaten onlar cıkartırdı oda ayrı bır boyut. babam falan bır daha konusmus ev sahıbıyle olmaz dıyormus (yanı bu ılgılenen akrabasıyla, hanı ıs benden cıktı, adam cıksınlar dıyor ben konustum dıyormus )
ıste benımkı gıbı böle bır yenge kımsede yoktur kızlarrr, örnek ıstee. nelere mal oldu sagolsun ....
sımdı tesaduf baska bır ev cıktı ama annemden uzak şölekı uzak olması sorun deıl ama 3 tane yokusu var, bayagg , hanı sabahları bırak et akşam ısten tekrar al nasıl olcak o sorun. bu kıraya anlaştıgımız ev hemen yakın 1 sokak altında yokus mokus yok. sımdı kararsız kaldık, bu ev duz gırıs buyukluklerı aynı ama duz gırıs, kırası 200 tl daha az sımdıkınden, sahıbınden komısyon yok mustakıl ev, 2 katlı, ustunde ev sahıbı. aslında bu tam aradıgımız gıbı kımse yok mustakıl ama cok ters, uzak olması sorun deıl acayıp yokuslu 3 bolge var, karda marda yagmurda bayag kayıyor tehlıkelı. hanı kendım olsam sorun deıl ama cocukla her gun gıt gel nasıl olurbıde ben her zaman erken cıkmıycam bu ısın kışı var, ısten bız bayag gec cıkıyoruz gec vakıtte oraya nasıl gıtcem , bıraz tenha bır mahallee yoluda uzak dedıgım gıbı.
yarına karar vermemız lagzım ,emlkacı ıstıyor cunku sozlesmeyı, yada kararımız neyse onu ..
bu anlastıımız evın kapıcısı yok. 6 katlı cıft daıre ama kapıcısı yok, dolayısyla kapıcya sormadık ama konu komsuya sormak aklımıza gelmedıben hıc kırada oturmadım ve cevremdede ole kırada falan kımse yoktur dogru duzgun o yuzden malesef bu tarz seylerı acı bır tecrubeyle ogrendık
bu yakın cevrede kredıye uygun ev yok, olanlarda cok pahalı, yoksa ev almak en mantıklsıı ama bu cevrede olmaz, o yuzden mecburen yıne kıra olcak bu cevrede. napcaz bılmıyorum
İyi bari canim paranizi geri alabilecekmissiniz ev sahibinden biraz zaman isteyip arastirsaniz belki daha size uygun bir ev bulabilirsiniz insallah butun bu yasadiginiz olumsuzluklar daha iyisi olacagi icindir canim her yonden rahat bir ev bulursunuz umarimdestegınız ıcın sagolun kızlar, kusura bakmayın tek tek alıntılayamadım , isim yazamadım
emlakcı parayı veıryor sorun yok o hususta, cunku arada adam var ama sımdı dedıgım gıbı ev sahıbı cıkın dıyor, bızım sorunumuz yoktu aslında ama dedım ya apartmanda cıkıntı modunda oldugumuz ıcın ( bunlarla aynı kafada deılız ya ) onların ekmegıne yag surduk, belkıde bız cıkmasak zaten onlar cıkartırdı oda ayrı bır boyut. babam falan bır daha konusmus ev sahıbıyle olmaz dıyormus (yanı bu ılgılenen akrabasıyla, hanı ıs benden cıktı, adam cıksınlar dıyor ben konustum dıyormus )
ıste benımkı gıbı böle bır yenge kımsede yoktur kızlarrr, örnek ıstee. nelere mal oldu sagolsun ....
sımdı tesaduf baska bır ev cıktı ama annemden uzak şölekı uzak olması sorun deıl ama 3 tane yokusu var, bayagg , hanı sabahları bırak et akşam ısten tekrar al nasıl olcak o sorun. bu kıraya anlaştıgımız ev hemen yakın 1 sokak altında yokus mokus yok. sımdı kararsız kaldık, bu ev duz gırıs buyukluklerı aynı ama duz gırıs, kırası 200 tl daha az sımdıkınden, sahıbınden komısyon yok mustakıl ev, 2 katlı, ustunde ev sahıbı. aslında bu tam aradıgımız gıbı kımse yok mustakıl ama cok ters, uzak olması sorun deıl acayıp yokuslu 3 bolge var, karda marda yagmurda bayag kayıyor tehlıkelı. hanı kendım olsam sorun deıl ama cocukla her gun gıt gel nasıl olurbıde ben her zaman erken cıkmıycam bu ısın kışı var, ısten bız bayag gec cıkıyoruz gec vakıtte oraya nasıl gıtcem , bıraz tenha bır mahallee yoluda uzak dedıgım gıbı.
yarına karar vermemız lagzım ,emlkacı ıstıyor cunku sozlesmeyı, yada kararımız neyse onu ..
bu anlastıımız evın kapıcısı yok. 6 katlı cıft daıre ama kapıcısı yok, dolayısyla kapıcya sormadık ama konu komsuya sormak aklımıza gelmedıben hıc kırada oturmadım ve cevremdede ole kırada falan kımse yoktur dogru duzgun o yuzden malesef bu tarz seylerı acı bır tecrubeyle ogrendık
bu yakın cevrede kredıye uygun ev yok, olanlarda cok pahalı, yoksa ev almak en mantıklsıı ama bu cevrede olmaz, o yuzden mecburen yıne kıra olcak bu cevrede. napcaz bılmıyorum
Bizim doktor da günde 500 ml içmeli dedi. Hipp, aptamil yada pınarın çocuk sütlerinden önerdi içerisindeki vitaminlerden dolayı 3 yaşına kadar bu sütlerden vermeliymişiz. Ama bana günlük süt vermek daha mantıklı geliyor. Uzun ömürlü sütü kendim bile içmiyorum. Ayrıca hala emiyor bu kadar sütü hangi arada içecek çocuk bilmiyorum. Bu markaların hepsini denedim. Bence tadı en güzel olan pınar normal süte en yakın. Diğerlerinin rengi bile değişik. Oğlum hiçbirini sevmediKutu değilde gunluk süt sadece gunde bir cay bardağı dedi dr muz
İnşallah bigün imkansız gerek olur ve Furkan iyileşirsağol canım. Bizim ki bi umut işte doktorlar iyileşmesi imkansıza yakın diyolar ama yengem pes etmiyo. 50 yaşına kadar bile yaşar diyolar. Yengem durup durum ben ölürsem furkanım ne olacak der. Kardeşleri var annemler var kimse bırakmaz ama kimse anne gibi de bakamaz. Bebek olsa belki de kocaman adam olacak
Dayımda bi 7 sene önce vefat etti. Als hastasıydı. Hani şu bi ara herkes başından aşağı buzlu su döküyodu ya. Bu hastalığa farkındalık için ondan. 2 sene dayıma baktı. Son 6 ayında dayım göz kapaklarını bile hareket ettiremiyodu. 4 çocukla bir başına kaldı. Şidmi en küçükleri bu halde. Biz bebeklerimize nasıl bakıyosak o da öyle bakıyo. 15 yaşında şimdi. Kocaman adam oldu sakalları çıktı boyu acaip uzadı. Çok zorlanıyo ama anne yüreği işte bebek gibi bakıyo hala. Ner de iyi bi doktor duysa gidiyo. Anzer balıymış anne sütüymüş ne bulsa deniyo.
Böyle uzakta olunca unutuyorum arada. Allah bebişlerimizi korusun inşallah. Öyle pislikler yüzünden ne acılar çekiyo insanşar
Canım Allah yengene güç, oğluna da şifa versin inşallah. Çok zor gerçektensağol canım. Bizim ki bi umut işte doktorlar iyileşmesi imkansıza yakın diyolar ama yengem pes etmiyo. 50 yaşına kadar bile yaşar diyolar. Yengem durup durum ben ölürsem furkanım ne olacak der. Kardeşleri var annemler var kimse bırakmaz ama kimse anne gibi de bakamaz. Bebek olsa belki de kocaman adam olacak
Allahım içim kalktı, ne denir yaa. Insan olmayan pisliklerden uzak tut Allahım. Bu tarz insanlar gün yüzü görmesin inşallahKizlar insanlara asla guvenmemek gerekmis bunu bir daha anladim size arkadasimin anlattigi birseyi anlaticam anne baba ve 2 yaslarindaki kizi otobuse biner otobus cok dolu ve yer veren yok bu arada yaz ayi ve bebiste elbise var neyse bi tane yasli adam bebegi ben kucagima alayim der ve caresiz anne baba adami iyi niyetli sanip kucagina verir inecekleri duraga gelirler ve bebek bezi gosterip amca elledi der adi serefsiz dede bebegi taciz etmid hayatimda bu kadar igrenc bisi duymadim ne yazikki gerçek aman deyim kizlar kimseye guven yok artik
Teşekkür ederiz canım. Pembeleri de size nasip olsun o zaman, onlar da çok tatliydi:)güle güle giysin paşa. Çok güzel bunlar görmüştüm adidasta. Eşiminde pembelerinde gözü var ama bu gidişle seneye anca giyer:)
Teşekkür ederiz canım. Kullanımı çok rahat duruyor dediğin gibi. Bu arada Ece nin elbisesi de çok tatlı olmuş. Maşallah fıstığa :)Cok tatli canim gule gule giysin oglusun ben de ogullarima hep ustten acilan sandalet kullandim bizimkilerin ayaklarida kucukken tombikti biraz rahat oluyor
Teşekkür ederim canım. Iyi günlerde gideriz inşallah :)Sagolun kizlar ne bileyim arada aklima geliyo kotu oluyorumsonra da diyorm ki insanlarin basinda nasl dertler var iyi olsun da gerisi onemli degil
Emin ol okuyup da benm durumumda olan anneleri mutlu etmissindir:)
Allah sifa versin canim uzuldum valla
O adami yakalayip evire cevire dovmek yaptgni anlatip insanlarin arasina salmak vardi.linc etselerdi pislik herif.Allah korusun cocuklarmizi ya hazmedilecek gibi degil
Ben hala mama veriyorm sutu pek begenmedi pasam.yogurt ve peynir yiyo diye israr etmiyorum
Ben de almayi dusundm bir ara ama parka bahceye pek cikmadgmz icin almamistim.cok guzel gule gule giysin tombis ayakli:))
yazyagmuru eceye cok yakismis elbise canm gule gule giysin:)
cilek31 hakkinizda hayirlisi olsun canim umarim daha rahat bir ev bulursunuz
Canım inşallah bu kadar sorundan sonra rahata erersiniz. Paranızı almanızada sevindim. Resmen kandırıyolar insanı.
Ben de ankarada doğdum büyüdüm. O yokuşlar fenafır. Çocukla sıkıntı olabilir dediğin gibi. İnşallah sizin için en uygun yeri bulursunuz.
resmen kandirildik evet ama malesef ya o ev yada uzak eve gitcez.oglen cevap bekliyor emlakci.ev sahibi ay basinda cik diyor.siz ole dediniz bende baskasina soz verdim diyormus.zaman yok.malesef bu durumda kaldik.o ev uzak ve cok yokuslu olmasa hic dusunmem ama,galiba bile bile o suriyeli eve gitcez gibiİyi bari canim paranizi geri alabilecekmissiniz ev sahibinden biraz zaman isteyip arastirsaniz belki daha size uygun bir ev bulabilirsiniz insallah butun bu yasadiginiz olumsuzluklar daha iyisi olacagi icindir canim her yonden rahat bir ev bulursunuz umarim
çok tatlı güle güle giysin tontiş ayak :)Eki Görüntüle 1581454 Eki Görüntüle 1581459 Teyzeler Kerem Alp e bunları aldık bugün. Bahsetmiştim geçen benim sıpanın ayaklarının üstü tontis biraz sandaletler olmuyordu ayağına. Bunlar üstten açılıp kapanıyor ya rahat oldu. Eşim de Fenerbahçeli olunca düşmeden bayıldı ayakkabıya:)) Ben de sevdim tabi tatlı değil mi :)) Inşallah memnun kalır pasamiz.
canım biliyorum Suriyelilerin hemen hepsi çok kötü ama madem bu eve taşınma ihtimaliniz daha yüksek o kısmı unutsan ya da azıcık rafa kaldırsan laf olsun diye değil gerçekten pozitif düşüncenin gücüne inanarak söylüyorum bak bugün kadir gecesi inşallah verdiğiniz karar en hayırlısıdırdestegınız ıcın sagolun kızlar, kusura bakmayın tek tek alıntılayamadım , isim yazamadım
bütün doktorlar farklı sanırım bizim doktor günde 300 cc süt yeterli dedi zaten emdiği için bunu fazla fazla alıyodur ekstra zorlama verebiliyosan bir çay bardağı süt dene olmuyosa zorlama sadece tattır iki yaşından sonra zorlanmasın dediBizim doktor da günde 500 ml içmeli dedi. Hipp, aptamil yada pınarın çocuk sütlerinden önerdi içerisindeki vitaminlerden dolayı 3 yaşına kadar bu sütlerden vermeliymişiz. Ama bana günlük süt vermek daha mantıklı geliyor. Uzun ömürlü sütü kendim bile içmiyorum. Ayrıca hala emiyor bu kadar sütü hangi arada içecek çocuk bilmiyorum. Bu markaların hepsini denedim. Bence tadı en güzel olan pınar normal süte en yakın. Diğerlerinin rengi bile değişik. Oğlum hiçbirini sevmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?