canım bizde suyun sıcaklığını düşürerek hallettik o sorunu. Gerçi başına su dökünce hala ağlıyo ama . Elimle su alarak az az ıslatıyırum. Şampuanlayıp en son kafasını yıkıyorum:/
çok ilginç ya:) Arenden 6 tane:)) ilk defa duydum böyle bir şeyi. Eğer olurda bir Aren daha dünyaya getirirsen inşallah yine bırda oluruz. Merak ettim acaba aynı sorunları mı yaşıvaksınız nasıl olacak
çok şükür kavuşmuşsunuz. Bu kvlerde gelinlere kusur bulmak için yer arıyolar. Hoş bu kusurda sayılmaz sağlık sorunu ama kendi oğullarında olamaz sanki.
bence de görmezden gelme canım. Ben hemen barışırdım dayanamazdım. Baktım adam nasılsa hemen barışıyo bu diye hiiç uğraşmıyo. Azıcık kendimizi ağırdan almamız lazım
nerde canım ya

Güya mutfak dolaplarını silcektim. Sadece üst taraftaki dolapları silebildim

gökçr çıldırdı onunla ilgilenmiyorum diye. Babasıyla oynasada ben yanlarında olacakmışım.bu günde çamaşırlarla uğraşcam. Yattı brnim temizlik. Hele birde nasıl böyle ıluyo anlamadım ama binanın çevresinde kuşlar dolanıp duruyolar. Biri kuş mu besliyo balkonda anlamadım da. Tüm camlarım kuş pisliği olmuş. Çok sinirim bozuldu. Temizlemeye vaktimde yok. Kalacak mecbur öyle gelene kadar