Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok yükselirse fitil kullanıyorum ben ama üst üste parasetamol vermemk için ateşi orta yükselirse calpol ibufen döndürüyorum bazı doktorlar calpol dolven şeklinde de döndürüyorKizlar ben hic ibufen vermedim cok yuksek atestemi veriliyor
canım miranın genel vücut ısısı hep 36.7-37 şeklinde doktoru normal olduğunu hatta 37.5 ta bile ilaç vermemen gerektiğini söyledi. üstünü soy ortamı soğut demişti klimayı açmakla ii yapmışsın inşallah yükselmez@minnakkartal yine cikti 37.5 dusa soktum 36.8 oldu ama iki dk sonra 37.8 e cikti. calpol verdim yine ama 37.3-37.5 sabitledi dusmuyo klimayi actim 26 da sicaktan belki dusmuyodur diye ama ayni
M mutube dusmeyen inatci ateslerde kullaniliyo
ins bakalim aricam doktoru ama ona ulasmakta zor poliklinikte olmuyo hergun yogunbakimada bakiyoçok yükselirse fitil kullanıyorum ben ama üst üste parasetamol vermemk için ateşi orta yükselirse calpol ibufen döndürüyorum bazı doktorlar calpol dolven şeklinde de döndürüyor
canım miranın genel vücut ısısı hep 36.7-37 şeklinde doktoru normal olduğunu hatta 37.5 ta bile ilaç vermemen gerektiğini söyledi. üstünü soy ortamı soğut demişti klimayı açmakla ii yapmışsın inşallah yükselmez
Bizim ev cok sicak canim onde ve arkada evler var yazin hic hava alamiyoruz klimayi acinca Ece de uyudu bir kez uyandi rahat uyuduIyi yapmssn canim biz de onceki evde oyle yapiyodk.yatak odasinda durulmyodu salona goturuyodk yatagi:) bu evin yatak odasi o kadar sicak degl klimasiz yatabiliyorz en azindan
Ben acmamistim gecen sene korkmustum bu sene yeni acmaya basladik canim klimadan hasta olanlari duyunca korkuyor insan ama doktorda soylemisti kontrollu olarak kullanabilirsiniz soguk ne kadar zararliysa cok sicak ortamda zararli demistiIzmir çok sıcak. Biz de hastaneden gelmiştik klimayı açmıştık. Insanlar bizi de çok yadırgamıştı her gelen kapatmaya çalışmıştı. Ama oğlum ne sarılık oldu ne de başka bir hastalık. Sıcağı hiç sevmiyor hemen isilik oluyor.
Gecmis olsun canim insallah yukselmez atesi bayramin birinci gunu Eceninde biraz atesi var gibiydi derece yanimda degildi olcemedim elini yuzunu yikayip soyundurdum gecti insallah sicaktandir Oykunun atesidevalla cok sicak napcaz bilmem bizde 10 dk once aglayarak uyandik acikti sandim bi aldim yaniyo cocuk 37.9 atesi agliyoda calpol verdim simdi dondu arkasini bana yatti :) yaz gelsin dedik ama daha mi beter olduk ne
oyle yapcam artik canim sık olmasi rahatsiz edici bir durum Miranin ateside yukselmez insallah canim nazara geldi kuzularbizim kusmalarımız da devam ediyor eskiye göre bayaca azaldı tabi ama pütürlü yiyemiyor hala yada sevmediği bir tat olursa yedirmek için zorlarsam kusuyo ben burda bahsetmiştim miranın doktoru sütü mümkün olduğunca azalt dedi bana gece emsin sabah bir kere akşm bi kere yeter dedi iştahsızlığın en büyük sebebi olarak bunu görüyo ne kadar emer bilmiyorum öyle tamamen kesme fikrine uzağım şuan ama azaltmaya çalışıyorum
bizim dr yumurtanın çok önemli olduğunu ondaki proteini başka hiçbişeyden alamayacağını söylemişti yemiyo diyorum az azda olsa hergün dene bişilere kat ama yedirmeye çalış demişti
tekrara sağlıklı mutlu yaşlar dilerim açık havada ne güzel olmuş kumbara fikrine bayıldım bizde miraya hesap açtık doğum altınlarını oraya attık her ay üç beş ayırıp onuda atıyoruz doğum gününde ve bayramda bir miktar para 6-7 tane de çeyreği olmuştu onları koyucaz bide ben işyerinde altın günü yaptık kasımda 8 tane çeyrek gelecek onuda atıcam aslında eğitim masrafları diye açmıştık hesabı ama eşim gücümüz yeterse buna hiç ellemeyiz ilerde ona hediye ederiz dedi bakalım kısmet
geçmiş olsun canım iice oyun çocuğu oldu artık bu kuzular o kdr hızlı yapıyolar ki insan anlayamıyor mira normalde koltuğa yavaş çıkabiliyor ne zamn arkamı dönsem pıt koltuğun tepesinde nasıl beceriyo anlayamıyorum arkamı dönmemi bekliyo heralde
mira çok nadir yer
ah canım 11 diş mi biz dört dişte ki aylarca arayla çıktı pert olduk azıcık ara verse ii olur gerçekten
geçmiş olsun canım bence enfeksiyon hstlaıklarına git belki başkabi sebpten oluyodur tamamen çözülmüş olur
@minnakkartal yine cikti 37.5 dusa soktum 36.8 oldu ama iki dk sonra 37.8 e cikti. calpol verdim yine ama 37.3-37.5 sabitledi dusmuyo klimayi actim 26 da sicaktan belki dusmuyodur diye ama ayni
Ben hic ibufen kullanmamistim tesk ederim kizlarçok yükselirse fitil kullanıyorum ben ama üst üste parasetamol vermemk için ateşi orta yükselirse calpol ibufen döndürüyorum bazı doktorlar calpol dolven şeklinde de döndürüyor
canım miranın genel vücut ısısı hep 36.7-37 şeklinde doktoru normal olduğunu hatta 37.5 ta bile ilaç vermemen gerektiğini söyledi. üstünü soy ortamı soğut demişti klimayı açmakla ii yapmışsın inşallah yükselmez
ben hep evdeyim onda bilr bi kaç saat emzirmeyince emzirmek istiyorum. Bi koluyla sırtımı okşuyo ayağını tutmamı istiyo. Parmağını ağzıma sokuyo falan. Onlar kadar dediğin gibi bizede iyi geliyo. İnşallah rahat atlatırızben daha yüksekken ibufen veriyorum bi tık düşünce calpol veriyorum bide altı saatte bir veriyorum geçmiş olsun bu arada
kesinlikle ya bunlar telepatiyle anlaşıyo olmalı
ay banada fenalıklar geldi bide gerçekten bu süreç sadece bebeğin bırakma değil anneninde bıraktırma süreci bende işten gelince o özlemle öyle emiyoki gözlerime bakıyo yanaklarımı seviyo allahım hele bide bana tirp attığını düşünemiyorum daa zaman cvar o günlere ama düşünmek bile zor
sağol canım şimdi daha ii gibi sadece iice iştahsızlaştı biraz da huysuzmuş bgn ateşi tekrar çıkmadı inşallah bi daa çıkmaz
inşallah canım. Daha önümüzde çok sınav var gerçekten@Akaibu benimde en.korktugum seylerden biri nasil birakicak nasil tuvalet egitimi vericem ve kendi kendine nasil uyumayi ogrenicek gercekten korkuyorum umarim korktugumuz gibi olmaz
bir kereden bir şey olmaz zaten tek başına patlıcan da yememiş ama bizim doktor yasaklı listesinde bundan hiç bahsetmedi bize bende nette gördüğüm okuduğum kadr biliyorum ama merak da ediyorum bu kadar zararlı ise niçin doktor bal gibi tuz şeker gibi uyarmadıDun kp bilmedegi icin turlusune patlican koymus vermis. Bir seferden birsey olmaz insallah. Arkadasla simdi konusuyoruz kizinin doktoru cocuk beslenmesinde patlicanin yeri yok demis. Sadece bebekken degil hic tuketmesin demis.
İnsallah duser bundan sonra canim kis ayri dert yaz ayri dert sanirim en guzeli onlarin buyumesini beklemek o zamanda hasta oliyorlar ama fazla degilyazyagmuru valla hepsi birden yinr ates37.5 da kaldi sabit bi de ben uzak tutmaya calistikca kucagima istiyo yatiyo gogsumde simdi cadi
Ardanin doktoru 1 yasindan once vermeyin diye uyarmisti.sonrasi icin birsey soylememisti bende gittigimde soracagim.bir kereden bir şey olmaz zaten tek başına patlıcan da yememiş ama bizim doktor yasaklı listesinde bundan hiç bahsetmedi bize bende nette gördüğüm okuduğum kadr biliyorum ama merak da ediyorum bu kadar zararlı ise niçin doktor bal gibi tuz şeker gibi uyarmadı
Tek seferden bişey olmaz bencede. İçinde çok fazla nikotin olduğu için tüketimi sigarayla benzer zararlara sebep oluyomuş bi de hasas ciltlerde kaşıntı falan yapıyomuş. Bizim doktorda hiç yemese daha iyi dediDun kp bilmedegi icin turlusune patlican koymus vermis. Bir seferden birsey olmaz insallah. Arkadasla simdi konusuyoruz kizinin doktoru cocuk beslenmesinde patlicanin yeri yok demis. Sadece bebekken degil hic tuketmesin demis.
Allah şifa versın cnm bizim 3 gün sürdü ates ama iştahsızlık uykusuzluk huysuzluk çok fenalarda@minnakkartal yine cikti 37.5 dusa soktum 36.8 oldu ama iki dk sonra 37.8 e cikti. calpol verdim yine ama 37.3-37.5 sabitledi dusmuyo klimayi actim 26 da sicaktan belki dusmuyodur diye ama ayni
Benımki ayda 2 kez hasta herkese eşlik ediyor allah beterınden saklasınben bizim bebeleri cozemedim hastaliklari bole topikcebiri grip olir sonra hepsi birinin atesi cikar sonra digerleri eslik eder
Doğum gününüz kutlu olsun cnm hayırlı uzun sağlıklı ömürlerteşekkür ederiz. biz de bu kadar çıkıcağını beklemiyoduk hepsi bir lira.
Yoğurttan çok ayran hergun bir biberon içiyo cnm senınki yemiyo mu?eğer yemezse ayran olarak verebılırsınKizlar bebisi hic yoğurt yemeyen varmi aranzda agzina sürmeyen