• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Yarın dermotoloğa gidicem saçlarım çok dökülüyor. Kendi çabamla 9 kilo verdim, Vucudüm ne durumda tahlilleri yaptırayım bir bakayım. Sonra kuaföre gidip up uzun saçlarımı kısalttırıcam.
Baran doğduğundan beri belimdeki saçlara kıyamadım koca kışı gecirdim daha yeni çok kısa kestırdım oh be dünya varmış yıka çık daha önce yapsaymışım sende rahat edersın canım

Bu makinaların yanında birde kullanmayı öğretecek adam almak lazım. O kadar karışık ki.
Kirpiklerine kurban olsunlar onun ne kadar masum
teşekkürler canım evet ya bir iki video izledim iice karıştım bi kurs düşünüyorum gerçekten ama şuan vaktim yok bin tane ayar özellik var en çokda lens kısmından zorlanıyorum Sanırım telefondan çekmeye devam edicem :)))

Ay çok guzel ya masallah rabbım bağışlasın
canım benim teşekkürler hepimizinkini

Gökçe beni yerken :)

Eklentiler

• 20150724_180105.webp
    20150724_180105.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 120
Cilekcil
lcanim cocugun gozune birsey doktular gozbebegini biytnak icin yarim saat bekkedik sonra yine bir iki damla damlattilar daha sonra on bes dk sonra muayeneye cagirdi kizimin gozune her ikisine de tabi bi aletle bakti miyop olabilir dedi bir yil sonra tekrar getirin dedi
anca sımdı gorebıldım kac gundur :(
yanı bızım goz muayenemız gıbı desene canım :(:(
eh nasıl damla damlatıcaklarkıı ??!! ayh benımkı durmazz kesınlıkleee :(

Hasta bebislere gecmis olsun Allah sifa versin
@minnakkartal dogum gunun kutlu olsun otuza bir kaldi:KK54:
E emiragam masallah cok guzel gorunuyor tatile gitmeyi ozlemisim havuzu gorunce bi icimi cektim offf
M mutube canim cok uzuldum ama bebeklerin teni cabuk iyilesiyor benim kiziminda ayagini dun babasi disarda gezdirirken yanlislikla duvara surtmus bayagi cizilmis yavrumun ayağı maalesef olabiliyo hele benim esim gibi sakar biri varsa daha cok oluyo:KK43:
unuttuklarim olabilir alintilayamiyorum cunku hızınıza yetisemiyorum anca okuyorum.
kizim bugun ishal oldu tek yediği karpuz oldugundan ne yapacağımı bilmiyorum yarin muz veriyim

off nıhayett bıttı okudum hepsını :)

ayhh aynı olmus vallaa, acıların cocuguu emrajhhh :):

Benim de saksıda çileklerim var, oğlum için dikmiştik iki tane, 2-3 günde bir tane çilek yiyor kuzum:)
çileği çok seviyor bir de:)
ya bızım cılegımız vermıyorrri 1-2 tane cıktı sonra bı daha cıkmadıı, nasıl bakıyorsun canım bızdemı sorun var acabaa ??

Gökçe öğle uykusuna yatınca iyi bi banyo yaptım sonunda :)
oh valla ne büyük nimet :)) sıhhatler olsun ;)

Maşallah : )

Kizlar mutfakta en alt cekmece acikti kizimda dolanip duruyodu 3 kisi olmamiza ragmrn bi dustu kosedeki sivri yere cenesi geldi disiylede dilini isirmis dilide kaniyordu simdi uyuttum ama cok kotuyum :KK43: Eki Görüntüle 1589560
Çok geçmiş olsun canım :(

Eki Görüntüle 1589277 Kizlar esimle konustum ozur diledi baristik burda yardim edince de laf isitiyomus kv den falan arada kaldim diyo bastan soylese bu kadar yuklenmezdim ama kendi kasindi napiim aksamda beni disari cikardi bide yolda satanlardan bu saati aldi gonlumude aldi :))

Oooh süper,sevindim senin adına..tatsızlık,huzursuzluk çok kötü..

kantindeki çocuğun bana kepekli değilde normal tost vermesi için daha kaç kilo vermem gerek acaba >.<

Yok artık :KK57: kafayı mı yemiş o acaba?Şoklardayım..1 kilo bile versen kaybolucaksın sen..
Bi gözlük hediye et sen ona hayrına..

Kızlar ya arenin uyku saatini düzenleyemiyorum.uykuya çok düşkün bi oğlum var. İki gündür akşam banyo yaptırıp 10 gibi yatırıyorum. Kesin erken kalkar diyorum ama yine ertesi gün 10 da kalkıyo. Gecede beslenmiyor hiç. Saat 4 gibi öğle yemegini yiyor. Ne yapsam bilemedim.

Bence her yerde anlatma ve tadını çıkar..Ayrıca ben değil ama bebişi gece zibilyon kez uyanan anaların saldırısına uğrayabilirsin :KK53:

Kizlar mutfakta en alt cekmece acikti kizimda dolanip duruyodu 3 kisi olmamiza ragmrn bi dustu kosedeki sivri yere cenesi geldi disiylede dilini isirmis dilide kaniyordu simdi uyuttum ama cok kotuyum :KK43: Eki Görüntüle 1589560

Ooof yavrum kıyamaaaam kötü olmuş..Geçmiş olsun canım

Dün geceden beri ateşimiz hiç çıkmadı. Sanırım atlattık o dönemi. Allahtan kısa sürdü. 3 güne hazırlamıştım kendimi.
Şimdide uyuyamıyo. Sıcaktan mı acaba dedim kalktım kağıtla yellemeye başladım ve uyudu. :KK53:
Şuan yelpaze yaptım sopayı serinletiyorum:KK53:

Dün geceden beri ateşimiz hiç çıkmadı. Sanırım atlattık o dönemi. Allahtan kısa sürdü. 3 güne hazırlamıştım kendimi.
Şimdide uyuyamıyo. Sıcaktan mı acaba dedim kalktım kağıtla yellemeye başladım ve uyudu. :KK53:
Şuan yelpaze yaptım sopayı serinletiyorum:KK53:
Bence dün gece yaz geldiğinden beri Ankaranın en sıcak gecesiydi.allahım kavrulduk resmen. Ankaradamisin halaa canım sende.

Bence dün gece yaz geldiğinden beri Ankaranın en sıcak gecesiydi.allahım kavrulduk resmen. Ankaradamisin halaa canım sende.
Aynen bencede acaip sıcaktı. Pencere açtım ama hiç fayda etmedi. Evet burdayım ama bi kaç saat sonra yola çıkıyoruz :) Sıcağın altında nasıl gitcez hiç bilmiyorum

E="Akaibu, post: 41893697, member: 671571"]Dün geceden beri ateşimiz hiç çıkmadı. Sanırım atlattık o dönemi. Allahtan kısa sürdü. 3 güne hazırlamıştım kendimi.
Şuan yelpaze yaptım sopayı serinletiyorum:KK53:[/QUOTE]
Gözün aydın canım çok şükür atlattiniz.ankaraya sıcak geldi bugün resmen terledim ilk defa. elif ada da uyuyamadı pike ile yelledik hep anca öyle daldı.

@yaz yagmuru canım ne zamandır sorucam unutuyorum. hani sezeryan dikiş yerin için bir krem kullaniyordun faydasını gördün mü? bende almıştım ama düzenli kullanmadım. dikiş yerim hala pembe ve kabarık sanki hep böyle kalacakmis gibi geliyor benim gibi olanlar varmı aranızda arkadaşlar.

Kızlar moralim çok bozuk eşimin ailesi bir süredir trip atiyordu yaklaşık üç yıldır diyeyim ama yanlış anlıyorum sanırım diye avuttum kendimi bu zamana kadar çünkü adanaya gittigimizde ve onlar ankaraya geldiğinde yüzleri gülüyor fakat sonrası soğuk tel gorusmeleri oluyordu hissediyordum.dun akşam esimden bazı şeyler duydum ve yapılmadığımi anladım. biz altı yıldır evliyiz ilk üç yılda antalyadaydik ilk görev yerimizdi daha sonra ankaraya geldik çünkü benim annem ms ve epilepsi hastasiydi oniki yıldır ben bakıyordum ama memur olunca uzakta olduğumdan babam baktı ve zorlanıyordu adamcagiz ama allah var babam çok vefalı fedakar bir insandır. neyse benim içim rahat değildi ve ilk fırsatta tayin istedik ve geldik.biz geldikten bir aysonra eşimin ailesi ziyarete geldi ve kayınvalidem acilen dizinden ameliyat oldu ve ben yıllık iznimi kullanıp baktım adanaya gönderdik. sonrasinda duydumki kayınvalidem demişki o kadının iki oğlu var benim tek oğlum var buraya tayin gelmeliydiler tabi bunu duyunca çok bozuldum.daha geleli iki ay olmusken annemin meme kanseri olduğunu öğrendik hastane işleriyle uğraşırken antalyadaki evimize talip varmış satıp döndük hemen ve iki gün geçmeden gorumcem bizden evi degistiricez diye para istedi bende sinir oldum bu telasimda ve vermedik. işte ondan sonra soğukluk başladı ben uzuntuden bebegimi dusurdum.bu anlattiklarim4-5 ay içinde oldu.gorumcem bosanmis ve kayınvalidem de bosanmis cocukla birlikte üç kişi yaşıyorlar ne benim nede ailemin kusuru olmamasına rağmen hiç ailemi sormazlar nezaketen bile sanki ailesizmisi gibi davranirlar hep pohpohlanmak isterler ve bencildirler ama ben yinede saygı ve hurmetimi bozmadim hiç. biz geleli bir yıl olduğunda annem kemoterapi yikaldiramadi vefat etti ben üç buçuk aylık hamileydim.esimin ailesi başsağlığı haricinde arayıp sormadilar bile hamileligim zor geçti bebek doğdu geldiler eşim onlara hizmet etti düşünün sonra siz iyi idareediyosunuz biz gidelim dediler zaten bbeş gün kaldilar burdan tatile geçtiler.bir yıldır tayin gelin diyorlar bende eşime ailene evlatlık vazifeni yapmak istiyorsan seve seve gelirim fakat annen vefat ettiğinde adanada yaşamam dedim tamam dedi.ama yükselme sınavı için adanada kadro yoktu o yüzden tercihi ankaradan yana kullandik ailesi sağlık olsun dedi ama triplere devam tabi.nisanda adanaya gittik resmen dislanmis hissettirdiler bana kendimi.sanki çocuk için bir değeri varmış gibi.dunde eteklerindeki taşları dokmusler telde esime.esim beni savunmus ve ailesiyle arasi bozuldu.bu zamana kadarki iyi niyetimin karşılığı kötü düşünce lermis üzüldüm ve bir daha onlarla gorusmeyecegimi soyledim esime.oda benim haklı olduğumu ama arada kaldığını söylüyor. bense ikiyüzlü oluslarini bunca zaman sindiremiyorum ama onlara bir ders vermem lazım. sizce ne yapmalıyım kızlar esimede üzülüyorum ama görüşmekte istemiyorum o insanlarla.uzun yazdım kusuruma bakmayın canlar.

@yaz yagmuru canım ne zamandır sorucam unutuyorum. hani sezeryan dikiş yerin için bir krem kullaniyordun faydasını gördün mü? bende almıştım ama düzenli kullanmadım. dikiş yerim hala pembe ve kabarık sanki hep böyle kalacakmis gibi geliyor benim gibi olanlar varmı aranızda arkadaşlar.
Canim benimde öyle geçen gün doktora gösterdim. Evet çok bi iyileşme olmamış
Krem vermedim mi Sana dedi. Vermediniz diyince o krem ilk 6 ay işe yarıyor ama istersen yazıyım dedi tabi bende ise yaramayacaksa yazmayın dedim almadım. Birazda insanın bünyesi ile alakali sanırım.benim bütün yaralarım geç iyilesir :/

OTE="isimdeyimgucumdeyim, post: 41894148, member: 615470"]Canim benimde öyle geçen gün doktora gösterdim. Evet çok bi iyileşme olmamış
Krem vermedim mi Sana dedi. Vermediniz diyince o krem ilk 6 ay işe yarıyor ama istersen yazıyım dedi tabi bende ise yaramayacaksa yazmayın dedim almadım. Birazda insanın bünyesi ile alakali sanırım.benim bütün yaralarım geç iyilesir :/[/QUOTE]
Anladım canım iz kalacak desene neyse kizlarimizdan hatıra olsun.

Back
X