2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Emziren anneler gunduz kac defa emziriyorsunuz benim kizim surekli emmek istiyor karni tok olsa bile yapisiyor biraz azaltmak istiyorum ama ne yapsam sütu sevmedi
bi 6:30 gibi uyandığında emziriyorum. Sonrasında sadce gündüz uykularından önce emziriyorum. 2 kere uyuyo zaten. Son yatış saatinde emziriyorum. Birde uyku araları.
Tabi hasta değilse iştahsız değilse. Bi tanıdığım bebeğiyle acaip ilgilebir. Yerli yabancı makaleleri okur sürekli. Çoğu şeyi ona sorarım zaten. 6. Qydan sonra ek gıdaya geçince kesinlikle yemek yedirmeden önce emzirme demişti. Bende öyle yaptım. O yüzden mi bilmiyorum ama düzenli gitti hep.
Her uykudan önce emzirdiğim için ardından uyuyacağını bilip uykuya hazırlıkta oluyomuş. Gerçekten öyle çabuk uyur.

Ne güzel bakıcı konusunda şanslıymışsınız..Allah daha iyi etsin.. Ben de henüz aradığımdan ve bunaldığımdan sormak istedim..tanıdıkmıydı sizin bakıcı yoksa internetten mi buldunuz?

UOTE="mutube, post: 41897245, member: 651328"] D deterjan canim cok uzuldum cok canim sıkıldı ama boyle insanlar ne yazikki hep boyle kalıyor hic degismiyorlar ben olsam bende tavrimi alirdim bi sure gorusmezdim ama senin iyi niyetinede hayran kaldim hala istersen gidebiliriz demen takdire şayan senin gibi bir gelin bulmuşlar bunuyorlar hic kafana takma esinde senin yaninda ne de olsa bence konuyu hic acma eşine arada kalmasin iyice kv de arama hic ararsa mesafeli konus zamanla olay kapanir allah sabir versin canim bu arada başın sagolsun[/QUOTE]
Sağol canım allah razı olsun. Evet eşimin benim yanımda olması çok güzel bişey üstelik 5-6 aydır evliligimiz sallantıda olmasina rağmen beni savundu ailesine karşı. daha yeni yeni aramiz düzeliyor esimle.

ne guzel canim ben de yemekten once vermiyordum ama artik cok yapisiyor bazen unutturmaya calisiyorum dikkatini dagitiyorum ama bir sure sonra yine istiyor

@badem10 canim benim de sezeryan yeri yapistirma ama doktorum normalde iz kalmamasi lazim ama bazi ciltler hasssas oluyor seninkide hassas demisti krem verdi 3 ay boyunca gindr 3 kez sur gecer izi dedi ama biraz siliklesti tamamen gecmedi benim doktorumda sezeryan olanlar var onlara sorcam bakalim onlarda da iz kalmis mi diye

Ne güzel bakıcı konusunda şanslıymışsınız..Allah daha iyi etsin.. Ben de henüz aradığımdan ve bunaldığımdan sormak istedim..tanıdıkmıydı sizin bakıcı yoksa internetten mi buldunuz?
Bende bakici arayacam ama nasil bulacagimi bilmiyorum. Ucret ne kadara anlastiniz canim

Kizim gunluk sutu icmiyor bugun aciktiginda az da olda devam sutunu icti
aslinda devam sutu bile aklimdan gecti versem mi diye hiraysen in dedigi gibi cici bebeyle gunlik sutu deneyeyim bakalim icmezse devam sutu de denerim
Ben gunde 3 veya 4 kez emziriyorum bir de gece uyaninca
3-4 defa iyi canim bizimki surekli istiyor saymadim ama cok emiyor goguslerimde sut birikmiyor hic

aslinda devam sutu bile aklimdan gecti versem mi diye hiraysen in dedigi gibi cici bebeyle gunlik sutu deneyeyim bakalim icmezse devam sutu de denerim
3-4 defa iyi canim bizimki surekli istiyor saymadim ama cok emiyor goguslerimde sut birikmiyor hic
Benimki istemiyor ben soyluyorum kizim gel meme meme diyorum sevinerek geliyor o kadar mutlu oluyor ki onunla bende mutlu oluyorum bu duyguyu yasadigim icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…