2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Biz bugunlerde uyku sorunu yasiyoruz kizim 11 e dogru yatiyo 8_ 9 arasi uyaniyor. Gecede sik uyaniyor gunduz 1 kere ogle uykusuna yatiyor. Dis mi acaba neden boyle bilemedim

aslinda devam sutu bile aklimdan gecti versem mi diye hiraysen in dedigi gibi cici bebeyle gunlik sutu deneyeyim bakalim icmezse devam sutu de denerim
3-4 defa iyi canim bizimki surekli istiyor saymadim ama cok emiyor goguslerimde sut birikmiyor hic
BN devam sutude veriyorum arada cnm

kizlar bebesine otrivin burun spreyi kullanan varmi doktor yzdi bugun ama 2 yasinsan kucuklere kullanilmaz yaIyo icinde kullanmicam

Kizlar bugun esime dedim ki soyle bakayim Ecenin kac disi var dedim dusundu 4 dedi bilemedin 6 dedim sakin kk soyleme dedi tamam dedim ama soyledim iste
ahaha ay ne güldüm ya âlemsin kk kabusu olcak adamların :))
Osanit mis canm ismi bi arastr bakalım sende
Sağol canım bende bi abime baktırayım o zamn

kizlar bebesine otrivin burun spreyi kullanan varmi doktor yzdi bugun ama 2 yasinsan kucuklere kullanilmaz yaIyo icinde kullanmicam
Canım ben kullandım mira 9 aylık falndı hemde doktor verdi abime sordum hatta bende o bi prosedür yazılmak zorunda bebeklere en uygunu bu kullan Demişti yanılmıyosam üç gün kullanmıştık

Oda neymiş. Şuan tam ihtiyacimiz olan şey ikimizde bittik

Evet eski hali daha güzeldi ama buda güzel bence. :)

Kızlar resmen bittim. Gökçe çok huysuz. Kucağımdan hiç inmiyor. İndiği an dövüyormuş gibi ağlıyor artık gücüm kuvetim kalmadı. Benden başkasına gitmediği İçin kimse bakamıyorda zar zor yeni uyutabildim. İnşallah uyanmaz. Hepinize iyi geceler.

Şu kirem den bide ben aliyim yarın eczaneden bizde eksik kalmiyalim:) ama burda arendi sanırım pembe rengi olanı varmış o daha iyiymiş çeşitleri mi var sizinkiler ne renk kızlar.

Pembe canm bizdeki de

Biz bugunlerde uyku sorunu yasiyoruz kizim 11 e dogru yatiyo 8_ 9 arasi uyaniyor. Gecede sik uyaniyor gunduz 1 kere ogle uykusuna yatiyor. Dis mi acaba neden boyle bilemedim

Emre gunde iki kez uyuyo canm.1 e dusmedi hic.ama donem donem degisiyo disten olabilir bence de.

Aynen canim ilk soyledigi o oldu
insallah uyanmaz canim biz 3 gundur klimanin oldugu yerde yatiyotduk bugun biraz hava iyi gibi geldi aksam esiyordu boraz ben de odamiza yatirdim Eceyi 3 kez aglayarak kalkti geri uyittum ama derin uyumuyor maalesef sanirim bizimki sicaktan kalkiyor cunku 3 gun boyunca deliksiz uyudu

Uyandi diş etleri kıpkırmızı. Zar zor uyudu gene ama tam dalmadi hıçkırıyor hala. birazdan uyanır veee uyandi

@minnakkartal abin dediyse kulllanirim :) aman xaten doktoru begenmedim kotu olmasa antibiyotigi de kullanmicam ama sali gunu doktoru varmis saliya kadar ilerlerse diye kullaniyorum gic bisey soylemeden dogru duzgun yazdi ilaclari salak zannediyo bu doktorlar bizi

Kizlar ya mahallede dugun var Eceyi uyutamiyorum ayagima yatiriyorum kalkip balkona gidiyor oynuyor
sıpa ya. Bizde ankaradn gelirken kız alma konvoyuyla geldik. Kız evine varınca davul zurna karşıladı. Ben korkar sandım ama o diplerine diplerine gidip oynadı:)

Ve nihayet Fatmagulune sarilip uyudu oynak kizcem
ay ne tatlı ya. Çok istiyorum gökçe böyle bi ayısını bebeğini falan sahiplensin ona sarılıp uyusun. Ama benim kızın hiç niyeti yok

Osanit mis canm ismi bi arastr bakalım sende
sağol canım. Sorayım kardeşime

canım onu bilmiyorum ama bebekler için xclear nazal sprey var çocuklar için. Gökçe bebekken falan hep ondan kullandık. İçine sinmediysr ona bak istersen

İnsanın evi gibisi yok vallahi. Nasıl özlemişim yatağımı. Mutfağımı. Evde giydiğim saçma sapan kıyafetlerimi. Eşimin bu kılıkla sakın kapı falan açma diye kızmasını. Bonsaimi çiçeklerimi. Kumandamı tuvaletimi.
En çokta gökçenin mama sandalyesini özledim. Bi haftadır yemek yedirmek işkenceye dönüşmüştü

Uyandi diş etleri kıpkırmızı. Zar zor uyudu gene ama tam dalmadi hıçkırıyor hala. birazdan uyanır veee uyandi
İnsallah sonrasinda uyumustur canim
Oh masallah Gokceye korkmamalari guzel aslinda korksalar orada da bize yapisirlar Ben de basta dugunlerde durmaz aglar diyordum ama cok seviyor dugunleri
aynen oyle insanin evi gibisi yok canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…