Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Emre halılara gökçe anasının karnına mıçıyor işte :)
Sünnet yaptıran erkek anneleri bişey sorcam. Bugün aşı için gitmişken sünnet için de çocuk cerrahisine uğradım. Yenidoğanlara lokal anestezi yapıyoruz ama büyük bebeklere genel anestezi yapıyoruz dedi. Benim de kafam karıştı. Genel anestezi pek kafama yatmadı. Yakın zamanlarda ya da 4-5 aydan sınra yaptıranlar nasıl oldu sizinkiler
Bende hamile olduğumu öğrendim ve korkunç doğum hikayelerini dinlemeye başladım. Yok şöyle kötüydü yok şöyle berbattı. Sezaryenden de normalden xde korkuyordum ama normali seçtim. 6 saat suni sancı çektim berbattı. Bian belim vücudumdan ayrılıyor sandım. Anneme "ben vazgeçtim sezaryen olucam" demeye başlamıştımkii o sırada kızım karnıma sıçmış
acilen sezaryene alındım. Öyle çok ağrım sizim olmadı ama şimdi ne zaman akıntım olsa acıyor resmen dikiş yerim.
bilmiyorum ki canım kp yavrular çıkana kadar iptall efin balkonu dedi. yavrular çıkmadığına göre güvercin gelmemeye başlayınca bozucaz bizacaba bu yumurtlama dönemi bittikten sonra bozsak yuvalarını olur mu ki? Şimdi silsem yarın yine olacak uçuşup duruyolar sürekli bir sürü yuva yapmışlar binalara.
Onlarada yazık gerçi yuva yapacak alanları yok![]()
bir an önce atlatırsınız inşallah bu dönemiİnan artık kendime hakim olamıyorum benim de psikolojim bozuldu tam 9 aydır bu kusmaları çekiyorum önceleri bu kadar fazla değildi son aylarda iyice arttı, işin kötüsü yarın marmarise tatile gidiyoruz ben mutlu oacağıma oralarda kusunca nasıl temizlerim insanların içinde naparım diye düşünmekten kendimi yiyorum. Tatilden dönünce iyi bi doktor bulup götürmeyi düşünüyorum ya da bi pedagoga gösteririm bilemiyorum
aynı durumdayız şuan annemlerden eve gitmek istemiyorum. bir dakika yerinde durmuyo dört kişiyi de pert ediyo. hatta akşam pil bitiyo komşudan destek alıyoruzAnkarada bi hafta bana yaramamış. 2 teyze bi dayı anane dede tüm gün peşindelerdi. Tüm gün keyif yaptım resmen. Alışmışım rahata. Canım çıktı bu gün. Çorbasını içmek istemedi. Birden kafasını sallayıp çorbayı döktü.
Bağırdım birden engel olamadım kendime.korkup ağlamaya başladı hemen. Kucağıma alıp sarılmak istedim gelmedi vurdu elime. Kendi kendine bana bakarak söyltendi falan. zorla aldım kucağıma sarıldım barıştık. Küsmesin bu sıpa bana çok zoruma gitti
Eski sabırlı halime dönmem lazım yüne. Gereksiz yere çocuğunu azarlayan anne olmak istemiyorum![]()
inşallah önemli birşeyi yokturİdari öğlen 4 gibi yaptı verdik, kakayida şimdi yaptı annemle eşi hastaneye b.k yetiştiriyorsonuçları yarın 11 de gösterecegiz. İnşallah temiz çıkar.
Ya ben de keşke yaptıraydımm şiyorum şimdi. Hala karar veremedik bu gidişle 6 yaşı bekleriz biz :/Oyle valla:))
Canm biz 4 aylikken yaptrdk.genel anestezi olacagni soylediler.agir uyku halinde olck dedi dr ama ben guvenemedim acikcasi.lokal anestezi ile yaptrdk.zaten kucuk oldugu icin donemiyodu harekt etmiyodu pek.igne yapilirken azck agladi o kadar.oyuncakla oyaladi babasi sunnet olurken ben bakamadim.uyusukluk gecince ve ilk bikac idrarda agladi.hareketlendikce zor oluyo.iyi ki yaptirmisim su an cok zorlanrdm hic durmuyo yurumeye calsyo dusuyo iyilesmesi daha uzun surerdi
Ya ben de keşke yaptıraydımm şiyorum şimdi. Hala karar veremedik bu gidişle 6 yaşı bekleriz biz :/
Benim 3 senem böyle geçti. Hemde yoğun kanamalı. Kabus gibiydi resmen. Düşüp bayılmalar mı dersin. Yatağa geçen üstümden başımdan taşanlar mı dersin. Artık mesane pedi kullanmaya başlamıştım geceleri. O kadar fazla oluyodum ki. Zaten zayıftım dahada beter olmuştum. 3 sene sürdü tedavi ancak düzene girdim.Bir ay icinde 2. Kez regl oldum hem de cok fena kansiz kalacam yoksa
Aramıza hoş geldiinn7 e gelmeden uyandi. 10 da kalkan cocuga bu hafta biseyler oldu once 9 sonra 8 derken bugun 7 de uyandi hic uykusu yok ben uykumu alamadim o nasil aldi bilmem
teşekkür ederim benden nefret ettiğin için
benimde sezeryan çok kötüydü. Ki hiç mızmız bi insan değilimdir. Hasta bilr olsam bi köşede yatar geçmesini beklerim naz yapmayı falan beceremem. O yüzden herkes şok geçirdi o halime. Ağrıdan bayıldım. Eşim yürütmeye çalışırken birden ayağımı atmamla kalakaldım. Öyle bir sancı saplandı ki.2 hafta boyunca oturarak uyudum. Çünkü emzirmek için her kalkmaya çalışmam bana artı sancı olarak geri dönüyodu. Ayağa kalkınca oturmak oturunca kalkmak istemiyodum o ağrı yüzünden.
Gerçi ben ikinci çocuğuda düşünmüyorum. Hamileliğimin bulantılı dönemide feci derece şiddetliydi. Ama eğer ki düşünürsem normal olsun istiyorum. 1 gün bile sürse sancılarım razıyım. Ama 2 hafta çok feciydi. Kızımı bile sevemedim doğru düzgün
Ay kadinlarin dogum hikayeleri bitmezmis ya yazip duruyorum ben de kore gazisi gibi![]()