• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Emre halılara gökçe anasının karnına mıçıyor işte :)

Oyle valla:))

Sünnet yaptıran erkek anneleri bişey sorcam. Bugün aşı için gitmişken sünnet için de çocuk cerrahisine uğradım. Yenidoğanlara lokal anestezi yapıyoruz ama büyük bebeklere genel anestezi yapıyoruz dedi. Benim de kafam karıştı. Genel anestezi pek kafama yatmadı. Yakın zamanlarda ya da 4-5 aydan sınra yaptıranlar nasıl oldu sizinkiler

Canm biz 4 aylikken yaptrdk.genel anestezi olacagni soylediler.agir uyku halinde olck dedi dr ama ben guvenemedim acikcasi.lokal anestezi ile yaptrdk.zaten kucuk oldugu icin donemiyodu harekt etmiyodu pek.igne yapilirken azck agladi o kadar.oyuncakla oyaladi babasi sunnet olurken ben bakamadim.uyusukluk gecince ve ilk bikac idrarda agladi.hareketlendikce zor oluyo.iyi ki yaptirmisim su an cok zorlanrdm hic durmuyo yurumeye calsyo dusuyo iyilesmesi daha uzun surerdi

Bende hamile olduğumu öğrendim ve korkunç doğum hikayelerini dinlemeye başladım. Yok şöyle kötüydü yok şöyle berbattı. Sezaryenden de normalden xde korkuyordum ama normali seçtim. 6 saat suni sancı çektim berbattı. Bian belim vücudumdan ayrılıyor sandım. Anneme "ben vazgeçtim sezaryen olucam" demeye başlamıştım :KK53: kii o sırada kızım karnıma sıçmış :KK47: acilen sezaryene alındım. Öyle çok ağrım sizim olmadı ama şimdi ne zaman akıntım olsa acıyor resmen dikiş yerim.
acaba bu yumurtlama dönemi bittikten sonra bozsak yuvalarını olur mu ki? Şimdi silsem yarın yine olacak uçuşup duruyolar sürekli bir sürü yuva yapmışlar binalara.
Onlarada yazık gerçi yuva yapacak alanları yok :KK43:
bilmiyorum ki canım kp yavrular çıkana kadar iptall efin balkonu dedi. yavrular çıkmadığına göre güvercin gelmemeye başlayınca bozucaz biz

İnan artık kendime hakim olamıyorum benim de psikolojim bozuldu tam 9 aydır bu kusmaları çekiyorum önceleri bu kadar fazla değildi son aylarda iyice arttı, işin kötüsü yarın marmarise tatile gidiyoruz ben mutlu oacağıma oralarda kusunca nasıl temizlerim insanların içinde naparım diye düşünmekten kendimi yiyorum. Tatilden dönünce iyi bi doktor bulup götürmeyi düşünüyorum ya da bi pedagoga gösteririm bilemiyorum
bir an önce atlatırsınız inşallah bu dönemi

Ankarada bi hafta bana yaramamış. 2 teyze bi dayı anane dede tüm gün peşindelerdi. Tüm gün keyif yaptım resmen. Alışmışım rahata. Canım çıktı bu gün. Çorbasını içmek istemedi. Birden kafasını sallayıp çorbayı döktü.
Bağırdım birden engel olamadım kendime.:KK43: korkup ağlamaya başladı hemen. Kucağıma alıp sarılmak istedim gelmedi vurdu elime. Kendi kendine bana bakarak söyltendi falan. zorla aldım kucağıma sarıldım barıştık. Küsmesin bu sıpa bana çok zoruma gitti:KK43:
Eski sabırlı halime dönmem lazım yüne. Gereksiz yere çocuğunu azarlayan anne olmak istemiyorum:KK43:
aynı durumdayız şuan annemlerden eve gitmek istemiyorum. bir dakika yerinde durmuyo dört kişiyi de pert ediyo. hatta akşam pil bitiyo komşudan destek alıyoruz

Oyle valla:))

Canm biz 4 aylikken yaptrdk.genel anestezi olacagni soylediler.agir uyku halinde olck dedi dr ama ben guvenemedim acikcasi.lokal anestezi ile yaptrdk.zaten kucuk oldugu icin donemiyodu harekt etmiyodu pek.igne yapilirken azck agladi o kadar.oyuncakla oyaladi babasi sunnet olurken ben bakamadim.uyusukluk gecince ve ilk bikac idrarda agladi.hareketlendikce zor oluyo.iyi ki yaptirmisim su an cok zorlanrdm hic durmuyo yurumeye calsyo dusuyo iyilesmesi daha uzun surerdi
Ya ben de keşke yaptıraydımm şiyorum şimdi. Hala karar veremedik bu gidişle 6 yaşı bekleriz biz :/

Ya ben de keşke yaptıraydımm şiyorum şimdi. Hala karar veremedik bu gidişle 6 yaşı bekleriz biz :/

Cerrah bize de 8-10 ay arasi oneriyoruz demsti ama ben dinlemedim zaptedemezdim dedgm gbi en hareketli olduklari donemler.zarar gelmemesi icin hareket etmesni engelledikce daha zor olckti.ama bu donemlerde yaptrip cok rahat gecti diyenler de var canm.sanirm onlar uslu bebek anneleri:-)bizm sipalar 1 dk durmuyo ki

@minnakkartal bu sana gelsin:pgunaydinlarr:)1 saattir uyutmaya calsyorm emreyi:(

Eklentiler

• FB_IMG_1438057775657.webp
    FB_IMG_1438057775657.webp
    24 KB · Görüntüleme: 61
7 e gelmeden uyandi. 10 da kalkan cocuga bu hafta biseyler oldu once 9 sonra 8 derken bugun 7 de uyandi hic uykusu yok ben uykumu alamadim o nasil aldi bilmem

M mutube evine donmene sevindim insanin evi gibisi yok gercekten tadini cikar canim bol bol dokun sacin. Ben anneme gitsem bile kacar gibi geri donuyorum

Bir ay icinde 2. Kez regl oldum hem de cok fena kansiz kalacam yoksa
Benim 3 senem böyle geçti. Hemde yoğun kanamalı. Kabus gibiydi resmen. Düşüp bayılmalar mı dersin. Yatağa geçen üstümden başımdan taşanlar mı dersin. Artık mesane pedi kullanmaya başlamıştım geceleri. O kadar fazla oluyodum ki. Zaten zayıftım dahada beter olmuştum. 3 sene sürdü tedavi ancak düzene girdim.
Hala çok olur kanamam. Geceleri 2 saatte bir kalkmazsam yandım. Okulda ders aralarında değiştirirdim. Yinede taşardı.
Ama en azından artık ayda bir oluyo.
Birde doğum sonrası kanamam 2 ay sürdü benim ve bu yoğunlukta sürdü düşün halimi :KK53:

7 e gelmeden uyandi. 10 da kalkan cocuga bu hafta biseyler oldu once 9 sonra 8 derken bugun 7 de uyandi hic uykusu yok ben uykumu alamadim o nasil aldi bilmem
Aramıza hoş geldiinn:KK53:
Biz her gün 6:30 olmadan kalkıyoruz. Bazen 5 gibi uyandığı bile oluyo. Tekrar anca 9:40-10:00 gibi uyur

Bu sıpalar hakikaten çok zeki.
Güzelce kahvaltını hazırladım. Omlet yaptım bi tabağa azar azar peynir zeytin ezmesi tereyağ koydum. Tahin pekmez hazırladım. Kiraz suyu sıktım birde tazecik.
Ağzını sımsıkı yumuyo ve sadece tahin pekmeze açıyo.
Hatunun bir numaralı yemeği oldu. Baktım çorbasını yemeğini falan yemiyosa tahin pekmez getiriyorum. Bırakın ekmekle vermeyi kaşıkla versem bile yiyo

dün gece yine çok sıcaktı miranın üstünü iki kez değiştirdim ama her seferinde çarşaf bile ıslanmıştı bu çocuklar tabi hastalanır şimdi tekrar kış gelse ne ii olcak dicem valla
@Akaibu ne güzel gökçe kızın sevdiği bişi var hem tahin pekmez yarayışlıda bişi maşallah kuzuya

benimde sezeryan çok kötüydü. Ki hiç mızmız bi insan değilimdir. Hasta bilr olsam bi köşede yatar geçmesini beklerim naz yapmayı falan beceremem. O yüzden herkes şok geçirdi o halime. Ağrıdan bayıldım. Eşim yürütmeye çalışırken birden ayağımı atmamla kalakaldım. Öyle bir sancı saplandı ki.2 hafta boyunca oturarak uyudum. Çünkü emzirmek için her kalkmaya çalışmam bana artı sancı olarak geri dönüyodu. Ayağa kalkınca oturmak oturunca kalkmak istemiyodum o ağrı yüzünden.
Gerçi ben ikinci çocuğuda düşünmüyorum. Hamileliğimin bulantılı dönemide feci derece şiddetliydi. Ama eğer ki düşünürsem normal olsun istiyorum. 1 gün bile sürse sancılarım razıyım. Ama 2 hafta çok feciydi. Kızımı bile sevemedim doğru düzgün

Aynen öyle..15 gün yatınca kalkmak,kalkınca yatmak işkenceydi..bide yazın göbeğindeydik malum..Allah'ım nasıl zordu..kalkmaya çalışırken sanki milyonlarca iğne batıyor gibi oluyordu öyle bi acı..otururken ayağa kalkmaya çalışırken yine 40 saatte..annem,eşim ve kayınvalidem sayesinde atlattım o 15 günü eşimde yıllık izindeydi..onlar olmasa hâlim haraptı cidden..valla hatırlamak bile istemiyorum..

ben ki fotoğraf çekme hastasıyım o günlerde hastane anında falan aklıma bile gelmedi hiç..ilk duşta felaketti göğsüm bile sudan sızlamıştı acımıştı..hele vc'ye girmek tam bi işkenceydi..biyandan da kanama var..aaaay kadınların çektikleri erkeklerin kiler yanında hiçbişey..

Boşuna cennet anaların ayakları altında denmemiş..

Ay kadinlarin dogum hikayeleri bitmezmis ya yazip duruyorum ben de kore gazisi gibi:KK53::KK70:

Ahahahaah çok güldüm yaaa deli :KK45:

Back
X