2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Odun işte. Kendisi gitse anlatsa neyse de snaa özel bi durum neden anlatır ki. Kırıp bağırıp döksende haklısın. Ben olsam kutlamam kesin
İnşallah hatasını anlarda bundan sonra yapmaz.

Evet canm burda oluyo malesefablamin uzaklgyla falan alakasi yok nedense zaafi var annemin ona.

Evet canm bitirdim isleri kv geldi oglen emreyle o ilgilendi de salonla banyoyu ve kalan perdeleri hallettm.bahsettgm ablam kacarak evlendi cok yipratti bizi ustne mutlu olmadi evliliginde her sorununu anlatti daha cok yipratti bizi ailece.ben de aksine her seylerine kosarim maddi manevi.calstgm icin sknti olmuyo her eksigini alrm annemin evin.hatta evini satacak ustne kredi cekip ev alcz.ablam hicbiseye karismaz misafir gbi gelr gider bize laf durter surekli.yine de onun yeri ayri.ay ne bileyim ya bazen kziyorm anneme bu yzden

Cok guldum yaeskilerin sut olsun ye tezini curuttgmz icin nefret ediyolar bizden

Eki Görüntüle 1594733
Su içtiği şeyler yetmedi sanırım. Bunu sıkmayı öğrenmiş. Ağzına sıkıp içiyo suyu

Babasindan ogrenms bence.gecenlerde yuzune skyomus ya yemek yedirirken

Alemsin valla

çok şükür geç olsada kabullendim ve eninde sonunda bi sonu olacağını biliyorum sadece umuyorum ki çok gecikmez :))

adı da çok güzelmiş mira'nın maşallah, bence büyüyüp çok sağlıklı çok güzel çok akıllı kızlar olacaklar. ve biz bu yaşadıklarımıza güleceğiz..
Teşekkürler canım inşallah o günleride görelim

Ahaha bak bu yaklaşımı sevdim :))

Iyi de alttan al al olmuyor işte patlıyor. Tamam yuvayı dişi kuş yapar da kuş öldü beybi
Odun işte. Kendisi gitse anlatsa neyse de snaa özel bi durum neden anlatır ki. Kırıp bağırıp döksende haklısın. Ben olsam kutlamam kesin
İnşallah hatasını anlarda bundan sonra yapmaz.
Bunu anlasa başka çıkacak biliyorum. Yani tek tek olaylar üErinden kendimi ifade etmekten yoruldum, benzer mevzularda da biz de aileyiz bizim sorunumuz bize ne benim ne senin ailen bilmesin demiştim, ben mahremimi ailenle değil sadece senle paylaşırım demiştim eeee çöz ı zaman bu kadın böyle bir cins demekki onun istemediği şeyleri manşet etmeyeyim de ama yok illa ben başlık başlık sayacağım konuları

İşten geldim mira hanım biraz sokuldu azıcık mıncırdı beni sonra emdi ve uyuyakaldı bgn çok az uyumuş ama benim çok içim kaldı şimdi daa doyamadım başında uyansın diye bekliyorum Daha yerlerde yuvarlanıp birbirimize sarılarak aşk yapmamız Lazım bütün günü o anlar için bekliyorum bide emzirirken şarkı sölüyorum Gözlerinin taa içi Gülüyo neyse en azından bunu yaşadım..

A apriori11 ayyy sinir oldum esine benim kv duysa gitsem butun sulale bilirdi tamam tuhaf bisi degil ihtiyac varsa gidilir buda saglik sonucta ama milletin agzi torba degilki buzesin ben kac tane dogurdum bak 1 tanede ne hale geldi der bilmemne der hadi bisi demedi demez diyelim ne gerek var konusacak bisey bulamadinizda benim saglik dedikodumumu yapiyosunuz bence goster pastayi hediyeyide ver ben senin icin bu yorgunlukla yipranmislikla neler yapiyorum sen mahremimi annenlemi konusuyosun bisi konusulacaksa benimle ilgili ben konusurum de yani ben kesin boyle yapardim

@yaz yagmuru cok gecmis olsun beterin beteri var sukurki yarali olarak atlatmislar herseyde bi hayir var ins bi gun istedigin bi semtte guzel bi evin olur. Canim bizde onceden kredi ile araba almistik 2 yil kullandik ama basimiza gelmeyen kalmadi arabayi en son sattik kurtulduk esim simdi yine araba alacam diyo aman istemem diyorum kafam rahat boyle bi daha krediye falan bulasmam kolay kolay. Aracin olmayınca zor oluyo tabi ama basim agrimiyo hic olmazsa.
A apriori11 baslangic yaptin bi adim attin hayatin en onemliside sen kendini daha iyi hissedeceksin cok dogru bisey yaptin canim. Esine gelince annesine bu kadar ozelini paylasan birisine nasil guvenipte herseyi anlatacan artik bende de var aynisindan. Koca adam oluyorlar birey olamiyorlar bence kizdigini bilsin bu kez alttan alma dogum gunu pastasini ben olsam yerdim ona vermezdim.
@kmltm bircok ailede bu var canim bizdede en kucuk numara hep ondedir onun sozunden cikilmaz halbuki cok hata da yapmistir. Sen canini sikma evinde huzurun yerinde mi gerisini bosver.

@yaz yagmuru gecmis olsun canm
A apriori11 en deli oldugum seydir eger anlatilmasi gerwken bisi varsa ben anlatirim demi allah bana da bi agiz vermis konusayim diye sinirlenmekte haklisin sonuna kadar
İşte kadın aklı. Akşama bu olayı bi de eşlerinize anlatın %100 hepsi ne var bunda ben de anneme söylerdim der. Söyledim güya özür diledi, ben tamam diyince benim özrümü niye kabul etmiyorsun diyor. Ikimiz arasında olup bitseydi özür işe yarardı ama şimdi ailende bu mevzu ağızdan ağıza dolaşırken özrünün hiçbir hükmü yok dedim. Bizim gerginlik nerdeyse bir ayını dolduracak, pastayı da aramızın bozulmasının 1. Ayı şerefine mi kessem ne yapsam

Bende lohusaliktan sonra hemen regl oldum canim ama sutte bi azalma olmadi kizim zaten 4 kiloya yakin fogdu emerekta ayda 2 kilo kadar aliyordu regl oldugum halde demekki kisiden kisye farkediyor bu durum
Masallah bebegine suanda kac kilo cnm

İnşallah düzelir de maşallah terapiye gidicem diye sıkıntılar sıraya girmiş peşpeşe üstüme geliyor. Hayır olsun :)

Canim bence esinide gotur terapiye. Seni anlayabilmesin icin ihtiyaci var gibi

Canim bence esinide gotur terapiye. Seni anlayabilmesin icin ihtiyaci var gibi
Ilerleyen zamanlarda istiycem onu da bikaç seans kendim gideyim, onun yanında anlatmak istemediklerim de var çünkü. Gerçi bu gidişle ona hiçbişey anlatmamam gerekecek

Ilerleyen zamanlarda istiycem onu da bikaç seans kendim gideyim, onun yanında anlatmak istemediklerim de var çünkü. Gerçi bu gidişle ona hiçbişey anlatmamam gerekecek
Ne yazikki butun erkekler ayni canim biz cok büyük kavgalardan sonra ogrendik anlatilmayacagini ben zaten anlatmam ama eşim anlatirdi annesi baş tacı evlenmeseydin ozaman git.annenle yasa dedim bende simdi asla anlatmaz bisi ben anlatacaksam anlatirim hatta kizimla ilgili seyleridr pek anlatmaz bana sorar soyleyimi diye ben cozutunca adam kendine geldi valla bizde

@yaz yagmuru gecmis olsun canm
A apriori11 en deli oldugum seydir eger anlatilmasi gerwken bisi varsa ben anlatirim demi allah bana da bi agiz vermis konusayim diye sinirlenmekte haklisin sonuna kadar

tesekkur ederim kizlar

Kizlar sizinde bebisleriniz takla atacakmis gibi durup bacak arasindan bakip size guluyormu benim kizim tuhaf hareketler yapiyor yakindir takla atmasi
Evet benimkide yapiyor hatta o pozisyonda top oynadi bugun zira henuz ayakta duramiyor kendileri : )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…