Benim eşimde ayrı bi dengesiz. Bunu söylemwzdi heralde ama. Bazı saçma sapan şeyleri anlatır gerekli gereksiz. Bazende saçma sapan şeyleri saklar. Bi yere gideriz mesela dönerken aradılar diyelim. ( ki kesin ararlar saçma sapan bi tlfn trafikleri var) markete uğradık der. Niye söylemedin derim . Sen söyleme boşver der. Kaç kere pot kırdım onun yüzünden.Ne yazikki butun erkekler ayni canim biz cok büyük kavgalardan sonra ogrendik anlatilmayacagini ben zaten anlatmam ama eşim anlatirdi annesi baş tacı evlenmeseydin ozaman git.annenle yasa dedim bende simdi asla anlatmaz bisi ben anlatacaksam anlatirim hatta kizimla ilgili seyleridr pek anlatmaz bana sorar soyleyimi diye ben cozutunca adam kendine geldi valla bizde
O kadar çok bunaltıyolar ki çocuklarını. Evli görümcemi de zırt pırt ararlar. Kız banyoya girerken annesine haber beriyo arayıp ulaşamazsan haberin olsun diye. Askeri lojmanda oturuyolar bir kere ulaşamayınca lojmanı ayağa kaldırdılar. Enişte beyle ben se hayretle izliyoruz bu olanları..