• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Ne yazikki butun erkekler ayni canim biz cok büyük kavgalardan sonra ogrendik anlatilmayacagini ben zaten anlatmam ama eşim anlatirdi annesi baş tacı evlenmeseydin ozaman git.annenle yasa dedim bende simdi asla anlatmaz bisi ben anlatacaksam anlatirim hatta kizimla ilgili seyleridr pek anlatmaz bana sorar soyleyimi diye ben cozutunca adam kendine geldi valla bizde
Benim eşimde ayrı bi dengesiz. Bunu söylemwzdi heralde ama. Bazı saçma sapan şeyleri anlatır gerekli gereksiz. Bazende saçma sapan şeyleri saklar. Bi yere gideriz mesela dönerken aradılar diyelim. ( ki kesin ararlar saçma sapan bi tlfn trafikleri var) markete uğradık der. Niye söylemedin derim . Sen söyleme boşver der. Kaç kere pot kırdım onun yüzünden.
O kadar çok bunaltıyolar ki çocuklarını. Evli görümcemi de zırt pırt ararlar. Kız banyoya girerken annesine haber beriyo arayıp ulaşamazsan haberin olsun diye. Askeri lojmanda oturuyolar bir kere ulaşamayınca lojmanı ayağa kaldırdılar. Enişte beyle ben se hayretle izliyoruz bu olanları..

Yuh artik hic ozel birakmamislar bunlarda artik tek duam yaslanip kv olunca boyle seyler yapmayip eger esim yapmaya kalkarsada engel olmam
Benim eşimde ayrı bi dengesiz. Bunu söylemwzdi heralde ama. Bazı saçma sapan şeyleri anlatır gerekli gereksiz. Bazende saçma sapan şeyleri saklar. Bi yere gideriz mesela dönerken aradılar diyelim. ( ki kesin ararlar saçma sapan bi tlfn trafikleri var) markete uğradık der. Niye söylemedin derim . Sen söyleme boşver der. Kaç kere pot kırdım onun yüzünden.
O kadar çok bunaltıyolar ki çocuklarını. Evli görümcemi de zırt pırt ararlar. Kız banyoya girerken annesine haber beriyo arayıp ulaşamazsan haberin olsun diye. Askeri lojmanda oturuyolar bir kere ulaşamayınca lojmanı ayağa kaldırdılar. Enişte beyle ben se hayretle izliyoruz bu olanları..

Hah benim esimde de bu vardir, herseyi soylemez ama bazen saçma sapan seyleri saklar. Benim icinde yapar ayni seyi anneme soyler ama kizin duymasin der mesela, hic aklim almiyor valla

Yuh artik hic ozel birakmamislar bunlarda artik tek duam yaslanip kv olunca boyle seyler yapmayip eger esim yapmaya kalkarsada engel olmam
Aynen öyle. Merak ediyolarmış. Ya kadın daha 3 senelik evli. Üstelik 30 yaşında. Başına ne gelebilir ki evde. Hasta olsa neyse ne. Günde en az 5-6 kez konuşurlar. Bi yere gidecek olsunlar arayıp haber verir görümcem aramayın diye. Enişte cidden çok rahatsız belli ama efendi adam bişey demiyo.
Birde bunlar benden de aynını beklediler. Her gün konuşacak mışım kv ve görümcemle. Zırt pırt aramalar ne yediniz ne içtiniz onu yemeyin bunu yiyin. Yağmur yağacak cam açık uyumayı. Dedikleri bile oldu. Biz salağıx sanki. Tlfnlarını açmamaya bi iki saat sonra dönmeye başladım. Bu seferde her gün konuşmalıyız biz aileyiz demeye başladılar. Ben kendi annemle her gün konuşmuyorum. Zaten 2 güne bir görüşüyoruz ne konuşcaz ki dedim de bozulup kestiler aramayı bende rahat ettim.

Hah benim esimde de bu vardir, herseyi soylemez ama bazen saçma sapan seyleri saklar. Benim icinde yapar ayni seyi anneme soyler ama kizin duymasin der mesela, hic aklim almiyor valla
kafaları çalışmıyo bence. Azıcık olsun düşünmüyolar. Eşim bana karşıda yapıyodu farkedip canına okudum. Benden bir şey saklarsan gör bakalım ailenden sakladığın her haltı nasıl anlatıyorum. Onlara diye tehtit ettim kesildi. Karı koca arasında gizli saklı mı olur ya hu. Başkalarının özelini anlatmasın tabi ki ama kendiyle ilgili şeyleri bilmek hakkım. Bana söylemeyecekse kimseye söylemesin

kafaları çalışmıyo bence. Azıcık olsun düşünmüyolar. Eşim bana karşıda yapıyodu farkedip canına okudum. Benden bir şey saklarsan gör bakalım ailenden sakladığın her haltı nasıl anlatıyorum. Onlara diye tehtit ettim kesildi. Karı koca arasında gizli saklı mı olur ya hu. Başkalarının özelini anlatmasın tabi ki ama kendiyle ilgili şeyleri bilmek hakkım. Bana söylemeyecekse kimseye söylemesin
Cok canimi sıkacak bir durum olmadi dedigim gibi sacma sapan hic ustunde bile durmadigim seyler. Ama abartirsa bende okurum canina :KK66:

Gece 1 siralarinda deprem oldu burada 5.2 büyüklüğünde. Cok korktum, kizim annemlerdeydi ilk aklima o geldi ve ayni hizla oglumu kucakladim esim kolumdan tuttu dur napiyosun diye birak beni cikacagim desemde dinletemedim bırakmadı. Şükür ki uzun surmedi ve tekrarlamadi ama sabaha kadar uyku tutmadi beni. Suan uykusuzluk ve yorgunluktan basim agriyor, bas agrisindan uyuyamiyorum :KK43: ne berbat bir durum

Bu gün eşim geç gelicek diye 8 e kadar aşağıda parkta oyaladım gökçeyi. Evde canıma okurdu kesin. Eve geldik banyosunu yaptırdım. Masaj yaptım kremledim bi güzel. Yarım saattir gözü açık öyle bakıyo. Yaramazlık yapsa kalksa etse uykusu yok dicem.
Ama kalkmıyoda arada ufak tefen hareket ediyo ama uyumuyo. Ateşi falanda yok. İlk defa böyle gördüm kuzumu hasta falan olmasa bari. Bende daha kahvaltıyla duruyorum. Evde yemekte yok. Gökçe böyle devm ederse ölücem açlıktan

Gece 1 siralarinda deprem oldu burada 5.2 büyüklüğünde. Cok korktum, kizim annemlerdeydi ilk aklima o geldi ve ayni hizla oglumu kucakladim esim kolumdan tuttu dur napiyosun diye birak beni cikacagim desemde dinletemedim bırakmadı. Şükür ki uzun surmedi ve tekrarlamadi ama sabaha kadar uyku tutmadi beni. Suan uykusuzluk ve yorgunluktan basim agriyor, bas agrisindan uyuyamiyorum :KK43: ne berbat bir durum
Alah beterinden korusun. :(

ah canım eski günler geldi aklıma ne korkuydu hele anne olarak yaşadığımı düşünemiyorum Rabbim korusun beterinden

Bu gün eşim geç gelicek diye 8 e kadar aşağıda parkta oyaladım gökçeyi. Evde canıma okurdu kesin. Eve geldik banyosunu yaptırdım. Masaj yaptım kremledim bi güzel. Yarım saattir gözü açık öyle bakıyo. Yaramazlık yapsa kalksa etse uykusu yok dicem.
Ama kalkmıyoda arada ufak tefen hareket ediyo ama uyumuyo. Ateşi falanda yok. İlk defa böyle gördüm kuzumu hasta falan olmasa bari. Bende daha kahvaltıyla duruyorum. Evde yemekte yok. Gökçe böyle devm ederse ölücem açlıktan
Hem yorulmuş hemde uykusu yoktur belki kuzucuğun ah Analık en ufak bi değişiklikte bin ihtimal düşünmek sende bi mini sandviç fln yapsan canım ona iyi bakabilmek için dinç olman gerek diymi :))

Ayy canim allah esirgesin cok korkutucu gercekten. Cok sukurki bisi olmamis

Bir ara yazmıştım mirayı yatağına alıştırmaya çalışıyorum diye ateşlendiğinden beri bu mümkün olmadı kesinlikle beş Dakka bile uyumuyo bu kez nasıl ayırırım diye bişiler araştırmak yerine neden ayırmamalıyım diye araştırma Yaptım en nihayetinde emzirme Döneminde çocuğun anneyle yatmasının duyusal Gelişimi açışından çok önemli olduğunu yazan bi Sürü pedagog ve bloger buldum kendimi bi güzel avuttum oh misss aferim bana :p

Back
X