Odun işte. Kendisi gitse anlatsa neyse de snaa özel bi durum neden anlatır ki. Kırıp bağırıp döksende haklısın. Ben olsam kutlamam kesinTa kızlar sinirden çatlıycam. Anladım ki eşim daha doğum sürecini tamamlayamamış annesinde göbek bağıyla takılı kalmış. Ya ben ına yüz kete mahremimizi anlatmak istemiyorum dediğim halde annesine benim bugün Dr a gittiğimi söylemiş. Kızdım ben de. Ya söyleyecek olsam söylerim ulan sanane. Kv de aramış beni ağzımı arıyo anlamayacam ben sanki. Evdeydim tüm gün dedim pisliğine o da soramadı bişey. Zaten sorarsa elbirliğiyle delirtiniz beni diycem. Ben de eşime yem artım annen aradı söylemiştin dedim. Önce yok karın ağrısı şikayetiyle gitti falan kıvrımaya çalıştı. Sonra hayır herşeyi anlatmışsın biliyorum diye üsteledim döküldü hemen. Normalde eşim cin ben safımdır ama ilaç kafamı mı açtı nedir ilk kez eşime olta atıp herşeyi itiraf ettirdim. Neyse sinirden küplere bindim. Bi de bugün onun doğumgünü içimden gelmese de düzelme adımlarına karşılık pasta ve hediye almıştım. Şeytan diyo at çöpe gitsin. Ya da pastayı hiç servise çıkarmıycam öylece dolapta görünce anlar ne hissettiğimi

İnşallah hatasını anlarda bundan sonra yapmaz.