Neler düşünmedim ki. Acaba çok yordumda ondan mı uyumuyo. Bacakları mı ağrıdı. Ateşi mi var. Banyo yaptırmasamıydım. Aç mı ki :)))ah canım eski günler geldi aklıma ne korkuydu hele anne olarak yaşadığımı düşünemiyorum Rabbim korusun beterinden
Hem yorulmuş hemde uykusu yoktur belki kuzucuğun ah Analık en ufak bi değişiklikte bin ihtimal düşünmek sende bi mini sandviç fln yapsan canım ona iyi bakabilmek için dinç olman gerek diymi :))
oh misss:)))Bir ara yazmıştım mirayı yatağına alıştırmaya çalışıyorum diye ateşlendiğinden beri bu mümkün olmadı kesinlikle beş Dakka bile uyumuyo bu kez nasıl ayırırım diye bişiler araştırmak yerine neden ayırmamalıyım diye araştırma Yaptım en nihayetinde emzirme Döneminde çocuğun anneyle yatmasının duyusal Gelişimi açışından çok önemli olduğunu yazan bi Sürü pedagog ve bloger buldum kendimi bi güzel avuttum oh misss aferim bana
sanırım öyle oldu canım ya. Bi daha bu kadar yormucam. Hiç aklıma gelmemişti@Akaibu Canim bazı insanlar cok yorulunca uyuyamazya gokcede öyledir belki
Benim en küçük kardeşim doğduğunda 15 yaşındaydım. Kabusum olmuştu bu sallama işi. Gündüz annemle uyutmak için battaniyede sallar sallar dururduk. Gecede babamla sallarlardı. Kardeşimde çok zorlandı ama alıştı bi şekilde. Çovuklar onun tadını bir aldılar mı bir daha kolay bırakamıyolar.Umarim benim kizimda birgün kendi kendine uykuya dalabilir gerci hic sucu yok.kuzumun gaz sancisindan carsafta ayakta hamakta her turlu salladik ayakta.sallanmayi aliskanlik haline getirdik emzir.salla emzir.salla cok.yoruluyorum ama badka nasil uyunur hic bilmiyorki yigenim emerek uyurdu 2 yasinda emmekten kesilince nasil uyunur bilmiyorum diyordu onun gibi umarım kizima uyumayida ogretebilirim
ahaha bizde aynı böyleyiz daa beteride olmuştur görsel olarak.. bide geçen mirayı ortamıza yatırmıştım oda yan Yatıp aşağı kaymış eşimde sen yorgan san ayağıyla ne işi var yorganın yatakta diye itip aşağı atmaya çalış neyseki bin şükür idrak etmiş uyanmış benide uyandırdı diğer tarafa yatır diyeoh misss:)))
Bana bu çok mantıklı geliyo ama ya. Şuan bunu anlayacak yaşta değiller en gğvenli yan olarak yanımızı görüyolarsa öyle olmalılar bence. Gece uyandığında hep yanıma alırdım. Bu ara sıcak diye almıyorum geri koymaya çalışıyorum. Çok terliyo diye. O yanımdayken bende daha huzurluyum.Eki Görüntüle 1595050
Bu arada siz de böyle misiniz
Görünce çok güldüm. Bi biz böylye saçma sapan yatıyoruz gibi geliyodu
sanırım öyle oldu canım ya. Bi daha bu kadar yormucam. Hiç aklıma gelmemişti
17 saat hic durmadan agladigini biliyorum canim evde yalnizdim tek basima carsaftada sallamistim hem kaka yapamamisti hem gazi vardi 2 aylikti gece arkadasi aradim kocasi nobetci eczaneden fitil alip getirmisti o rahatlayinca uyudu bende uyumustum 2. Cocugu dusunup bunlar aklima gelince kabus gibi geliyor.: (Benim en küçük kardeşim doğduğunda 15 yaşındaydım. Kabusum olmuştu bu sallama işi. Gündüz annemle uyutmak için battaniyede sallar sallar dururduk. Gecede babamla sallarlardı. Kardeşimde çok zorlandı ama alıştı bi şekilde. Çovuklar onun tadını bir aldılar mı bir daha kolay bırakamıyolar.
İnat ettim o yüzden gökçeyi kesinlikle battaniyede sallamıcam diye. Gerçi tek başıma zaten mümkün olmazdı sallamam.
Kucağımda uyumaya alışmıştı gökçede gaz yüzünden. Sonra okuduğum kadarıyla uyku eğitiminin en iyi zamanı 6-7 ay zamanıymış. Gaz sancıları büyüme atağı yavaşlayınca fırsat bu fırsat dedim. Alıştırdım yattığı yerde uyumasına. Gerçi yanında mutlaka yatmamı şstiyodu ama o da bişey.
Ama unutuyo canım ya insan onuda. Gökçe gaz sancıları zamanında annem çarşafla sallayalım demişti. Kağan gibi alıştıramam tek başıma be yapcam o zaman tek başıma dedim. Annem kağan öyle mi uyuyodu ki dedi. Kadın unutmuş resmen :)
Off çok güldüm yaahaha bizde aynı böyleyiz daa beteride olmuştur görsel olarak.. bide geçen mirayı ortamıza yatırmıştım oda yan Yatıp aşağı kaymış eşimde sen yorgan san ayağıyla ne işi var yorganın yatakta diye itip aşağı atmaya çalış neyseki bin şükür idrak etmiş uyanmış benide uyandırdı diğer tarafa yatır diye
Adem güneş neredeyse başında geliyo çocuğun anneyle uyumasını savunanlar arasında. Bi kitabını almıştım. Baktım baya hoşuma gitti. Eşimede söyledim tüm kitaplarını almış.
of canım nasıl salladın öyle tek başına17 saat hic durmadan agladigini biliyorum canim evde yalnizdim tek basima carsaftada sallamistim hem kaka yapamamisti hem gazi vardi 2 aylikti gece arkadasi aradim kocasi nobetci eczaneden fitil alip getirmisti o rahatlayinca uyudu bende uyumustum 2. Cocugu dusunup bunlar aklima gelince kabus gibi geliyor.: (
Ya çok şükür bişi Olmadı o Yüzden rahatça Güldük şimdi ekstra dikkat ediyorum ondan tarafa almıyım diyeOff çok güldüm ya
Ama cidden çok tehlikeli bi durum olmuş allahtan uyanmış eşin
Bi de gökçede şey başladı. Kalkıyo uykusunun arasında. Oyuruyo. Sonra kendini atıyo yatağa yüzüstü. Yastığa atıyo sağa sola atıyo. Sanırsın havuza dalacak.
Çok komik uyuyolar ya. Çok masumlar ama bazen uyurken ısırmamak için zor tutuyorum kendimi. Hele ayağı ağzıma falan girmişse
Cok.dogru ya cok.uzuldum bunu okurken ben calismiyorum ama bazen evin islerine kaptiriyorum kendimi yemek temizlik ve kizim oturdugumda oynamak sarilmak.icin ustume tirmaniyor ve ilgilenecek halim kalmamis oluyor eline bisiler verip bazen uzaklastiriyorum bazende balkonda kendi kendine oynamasini sagliyorum oysa ne aciki istedigi sadece benim ve ben bi suru seye kosturarak onu ihmal ediyorum gercekle yuzlesmek aci verdi simdi
Bende Bağlanma üzerine burdan tavsiye almıştım ne yazıkki kitabı okuma şansım fırsatım olmadı bende instagramdan takip etmeye başladım postları altına yazdıkları bana yakın Şeyler yada işime geldi miranın yapmadığı bişiyi savunmak daa zorAdem güneş neredeyse başında geliyo çocuğun anneyle uyumasını savunanlar arasında. Bi kitabını almıştım. Baktım baya hoşuma gitti. Eşimede söyledim tüm kitaplarını almış.
Bazıları kızıyo ama ben çoğu konuda haklı buldum
of canım nasıl salladın öyle tek başına
Çalışan çalışmayan her anne için bi çoğumuz için geçerli bu canım öyle çok bölünüyoruz ki herşeye yetme yükü bizde gerçekten kaç elimiz kaç ayağımız kaç kalbimiz varCok.dogru ya cok.uzuldum bunu okurken ben calismiyorum ama bazen evin islerine kaptiriyorum kendimi yemek temizlik ve kizim oturdugumda oynamak sarilmak.icin ustume tirmaniyor ve ilgilenecek halim kalmamis oluyor eline bisiler verip bazen uzaklastiriyorum bazende balkonda kendi kendine oynamasini sagliyorum oysa ne aciki istedigi sadece benim ve ben bi suru seye kosturarak onu ihmal ediyorum gercekle yuzlesmek aci verdi simdi
Cok.zordu canim ama hep tektim simdide tek basima bakmanin ekmegini yiyorum bi taraftanda kizim okadar duskunki bana her ne kadar bazen bunaltsada anneligi cok.derinden hissettiriyor babasiyla oynarken bile gozu bende iyiki varAdem güneş neredeyse başında geliyo çocuğun anneyle uyumasını savunanlar arasında. Bi kitabını almıştım. Baktım baya hoşuma gitti. Eşimede söyledim tüm kitaplarını almış.
Bazıları kızıyo ama ben çoğu konuda haklı buldum
of canım nasıl salladın öyle tek başına
destek olan biri olmayınca ister istemez yanılabiliyoruz. Bi kitabını okumştum hamileyken. Sonra eşime verdim bunu benim değil senin okuman lazım diye.Cok.dogru ya cok.uzuldum bunu okurken ben calismiyorum ama bazen evin islerine kaptiriyorum kendimi yemek temizlik ve kizim oturdugumda oynamak sarilmak.icin ustume tirmaniyor ve ilgilenecek halim kalmamis oluyor eline bisiler verip bazen uzaklastiriyorum bazende balkonda kendi kendine oynamasini sagliyorum oysa ne aciki istedigi sadece benim ve ben bi suru seye kosturarak onu ihmal ediyorum gercekle yuzlesmek aci verdi simdi
bende hamileyken ilk 6 ayda falan okudum biraz. Şimdi 2 aydır çocuk eğitiminde doğru bilinen yanlışları okumaya çalışıyorum. Ama kafa kalmıyo malesef. İg de takip etmemiştim onuda ettim hemen. Ordan bari okuyayım :)Bende Bağlanma üzerine burdan tavsiye almıştım ne yazıkki kitabı okuma şansım fırsatım olmadı bende instagramdan takip etmeye başladım postları altına yazdıkları bana yakın Şeyler yada işime geldi miranın yapmadığı bişiyi savunmak daa zor
aslında bi yandan güzel tek başına büyütmek. Karışan eden yok canını sıkan yok. Doğru bildiğin neyse nasıl istiyosan öyle yetiştiriyosun. Ama bi yandam da insan destek bekliyo işteCok.zordu canim ama hep tektim simdide tek basima bakmanin ekmegini yiyorum bi taraftanda kizim okadar duskunki bana her ne kadar bazen bunaltsada anneligi cok.derinden hissettiriyor babasiyla oynarken bile gozu bende iyiki var
Bence eşinde gitsin terapiye :)İnşallah düzelir de maşallah terapiye gidicem diye sıkıntılar sıraya girmiş peşpeşe üstüme geliyor. Hayır olsun :)
O şekilde uyuyor desem :)Kizlar sizinde bebisleriniz takla atacakmis gibi durup bacak arasindan bakip size guluyormu benim kizim tuhaf hareketler yapiyor yakindir takla atmasi
Ben göremedim amaBakin kizima :))
Nerde oturuyordunuz canım. Niğde'de eşimde hissetmis depremiGece 1 siralarinda deprem oldu burada 5.2 büyüklüğünde. Cok korktum, kizim annemlerdeydi ilk aklima o geldi ve ayni hizla oglumu kucakladim esim kolumdan tuttu dur napiyosun diye birak beni cikacagim desemde dinletemedim bırakmadı. Şükür ki uzun surmedi ve tekrarlamadi ama sabaha kadar uyku tutmadi beni. Suan uykusuzluk ve yorgunluktan basim agriyor, bas agrisindan uyuyamiyorumne berbat bir durum
Tekrar deneyeyim canim evde int cok zor çekiyor amaBen göremedim amaçok merak ediyorum beyzayi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?