2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Adaşimizla uyumaya sekillerimizde aynı bazen oturur yastığını kucağına alır ve kendini yastığa atıp uyur

Bugün günlerden "EFE'nin havuz keyfisi"ydi

Yavrum hiç korkmadı, çok eğlendi.. İlk girişte tedirgin bile olmadı, çıp çıp vurdu suya.. Eğlendi, oynadı..

Bizim apartman tek blok şeklinde, etrafı çevrili.. Arka tarafta parkımız var ve havuzumuz var.. Orada girdik apartmandan komşular ve çocuklarla..

Şişme havuzu da indirdim, onuda şişirdik.. Su doldurduk.. Aaay çok eğlenceli oldu amaaaaaaaaaaa öyle bi yoruldum ki anlatamam.. Sadece merdiven indim, arka bahçeye geçtim ama sanki tatile gittim 1 sırt çantası (Efe'nin eşyaları maması falan) 1 orta boy el çantası (Benim eşyalarım ıvır zıvır falan) birde büyük bir torba ile buzlu su termosu Taşıması ayrı dert, Efe'yi zaptetmek ayrı.. Yorgunluğu ayrı..

Ama çocuğum eğlendi, o da bana yetti.. Bu da bugünün anısına

@yaz yagmuru nasil oldun canim ha iyisindir umarim
@minnakkartal bende genelde kizimla uyuyorum beraber gulumseyerek uyanmak cok guzel. A apriori11 dogum gunu pastasini verdin mi canim kutladiniz mi?@cann10 gecmis olsun ucuz atlatmisiniz.
M mutube kizin cok seker.
@Akaibu bizde yatakta dort donuyiruz kizim genelde ustume çıkıyo beni derin uykumdan uyandiriyo. Gokce de cok yorulmus olmali

kızlar kaç gündür siteye giriş yapamıyorum telden..sadece okuyorum. ççok zor yazılıyo.@yaz yağmuru geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın. A apriori11 umarım faydasını görürsün. Azad ne yaptı yürüyebiliyor mu yoksa haydutluğa devam mı? @minnakkartal fotoğraf makinesine alışabildin mi canım?tavsiye eder misin? ben de kursa gitmeyi düşünüyorum. oğlum bir yaş aşısından sonra huysuzluğun dibine vurdu. Sıfır işth amcak emmek istiyor. Dün bağırdım biraz gdce vicdan azabından uyuyamadım. Sabaha kadar Allahım bana sabır ver bir daha bağırmayım diye dıa ettim. meğer 7. dişi patlatmış canım yavrum öyle kötü oldum ki. bugün ilk defa sizden duydum diye lahmacun verdim yedi valla. sonra da jetonla çalışan oyuncaklara bindirdik çok hoşuna gitti. dans etti durdu.

Cok sukur canim arada tokezlesek de iyiyz:))

Bence de ayip etmis ama ozellikle o mu arams canm annesini?annesi arayip sizi sorduysa agzndan kaacirmis ve toparlayamamis olabilir mi acaba?

Kizlar sizinde bebisleriniz takla atacakmis gibi durup bacak arasindan bakip size guluyormu benim kizim tuhaf hareketler yapiyor yakindir takla atmasi
Emre de cok yapiyo bunu:))ama bacaklaribin arasindan bakamiyo:)))

Ben de kv ye yakin tasininca her gun gitmemi bekledi.eltim esimin halasi falan oturuyo bizm apartmanda.ayni binadayiz diye her gun gitmek zorunda deglm ben dedm.nolck falan dedi kendine pay cikarmaya calsti ama soyledm valla.istiyosa gelsn o ben gitmem

Maharetlisin sen canm pogaca falan yapip atsana buzluga yersin boyle zamanlarda nasl olsa kilo problemin yok

Emre de bizm odada ama kendi yatagnda yatiyo canim.esim de tam tersi biraz buyusun de yanimizda yatsin diyoemzirmedgm icin yanima almadim hic

Ben de insallah

Ay cok guldum yaAllah korumus mirayi

Her cocuk ayni degil canimgaz verym sana azck

Aynen ben de evdeyim su an ama is yaparken aglaymca falan kiziyorm bugun de kizdim hatta cok agladi

sagolun kizlar iyi oldugum soylenemez moralim zaten bozuk bugun kizimi uyutup markete gittim bezi bitmisti kizimin abileri evdeydi eve bir geldim kapinin onunde iki cift yabanci terlik o hani bir turlu kurtulamadigim komsum var ya kiziyla bebegiyle o gelmis bir baktim bas kosedeler eline telefonu almis tatil rezevasyonu yaptiriyor benim evde sinirimden olecektim bu ne hadsizlik ya evde yokum ben hic gitmiyorum ona esim geldi eve erken gitmedi aksami etti aksam esimle tartistim biraz is yeri ve araba benim ustume hepsini sana devretcem dedim yeni arabanin kredisini de sen cekersin dedim bunun ustube aksam gorumceler ve kv geldi gec geldiler kalkmak bilmediler Ece aksama kadar yemek yemedi huysuz uykusu geldi simdi kizimi uyutuyorum anca kv bizde kaldi bunca derdimin arasinda ust kattaki komsu aradi evinde hamam bocegi varmis kelebek varmis kertenkele varmis nasil ilaclama yapildi diyor bak dedim arabamiz kaza yapti moralim bozuk musait oldugumda ararim gelirler ilaclar sonra kusura bakma dedi kv ile birlikte 4 cocugum oldu kizlar oturup hungur hungur aglamak istiyorum sabredemiyorum artik inanin kimseyi gormek istemiyorum kafam yerinde degil

ay herkeste bi dert bende delircem artik bjtun gun sicak zaten bisey yapilmiyo aksam oykuyu uyutt utu yapayim dedim heryerimden akti ter yani iki saat ugrastim beyfendi tras oldu geldi arkadaslariyla di 10 da geldi eve mutfagi topladim oyku uyandi onu uyuttum ozel ilgi istiyomus birileri bi de yok deyince bozuldu hic bi ise yaramiyo zaten belim koptu ayakta durmaktan gitti yatti dusa girdim ciktim yattim telefonunu niye sarja takmiyomusum diye kalkti gitti obur odaya yatti bende buraya daldim meger herkeste bir dert bu aksam sanki artik sevmiyorum o kadar sogudum ki olmasa da olur gibi geliyo allah sonumuzu hayir etsin hepimizin

Hic iyi gunlerden gecmiyoruz lcanim bende sogudum esimden sonumuz hayr olsun adam konusuyor ben konusmuyorum.
kızımi 11 de uyuttum su ana kadar 4_5 kere kalktı. Cocuk bi derin uyuyamiyo sürekli uyaniyo ac mi bilemedim muhallebisini yemeden yatti benide uyutmadi

Her sey ust uste gelmis canim senin komsuda hadsiz sen yokken evinde ne isi var densizin. Ne insanlar var yahu. Sen tasinman en iyisi insallah bi sekilde ordan uzaklasirsin.

Benim kizimda ayni canim ayagimda sallayip uyuttum biraktigim an agliyor bu saate kadar boyle devam etti daha yeni biraktim bu sefer uyanmadi ama kizimda normal olmayan birseyler var bugun sadece yumurta yedi corbasini yemedi meyvesini yemedi muhallebi yaptim yemedi sadece emdi adet donemimdeyim sutum az su anda gorunen dis yok yeni cikti zaten yarinda ayni olursa dra goturcem cok istahsiz uykusuz olmassa idrar tahlili isteyecegim
Her sey ust uste gelmis canim senin komsuda hadsiz sen yokken evinde ne isi var densizin. Ne insanlar var yahu. Sen tasinman en iyisi insallah bi sekilde ordan uzaklasirsin.
aynen canim ben onun gibi yapsam gidip gelsem tamam samimiyiz normal diycem inan moralim cok bozuktu markete giderken hep basimizdan gecen olayi dusundum psikolojik olarak onu agirlayacak durumda degildim cok konusuyor cunku esimi ikinci el araba almasi yonunde israr ediyorum kafasina yatti biraz yarin araba bakacak eger ikinci el araba alirsa ev degistirme isi de ertelenmez Allah buyuk bu girdigimiz sıkıntili durumdan hayirlisiyla cikmayi nasip eder insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…