2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kv ler deniz.kenarinda oturuyorlar hem ziyaret hem tatil diye her sene oraya gideriz gerci ben isi birakali otele gidecek parada kalmiyor ama ordada hep kavga ederiz o keyfine bakar ben sinirden catlarim

Tabi bakacak birinin olmasida gerek bunun icin annen bakmis cok sanslisin gerci esimle basbasa bisi yapmaktansa kizimla yanliz.kalmayi yeglerim.ben

Eşim de bana söylüyordu, uzun süredir sinemaya bile gitmiyoruz diye, benim kv ama hep der bana, ben zamanında baş başa vakit geçiremedim, ben en azından sağlıklı iken sizler çocuğu düşünmeyin, kocanı ihmal etme, onunla gez, toz, dolaş der..
Biz de arada da olsa dışarı çocuksuz çıkabiliyoruz...

Vay be kv ye bak:))
Bizimkilerde arkadaşlarımıza gitsek bile ne gerek var beraber şuraya giderdik buraya giderdik derdindeler. Ne yapacaksak onlarla yapamamız lazım.
çünkü biz cahiliz hiç bir halttan anlamayız.

Ayyy Allah korumuş tek dert tencere olsun

Niyetin bu olduğunu bilsem 1 dk düşünmem ama bizde durum farklı. Artık iki kadın arasında tercih yapma zamanı, ayrıca sabaha kadar oğlumu uyutmaya çalışmayı kv ile tatile yeğlerim

A apriori11 canim Tercih yapma demiyelim.de arada farki anlama nerde duracagini neyin konusulup konusulmayacagini bilme zamani diyelim cunku.annelerde onemli ne olursa olsun bizde anneyiz

A apriori11 canim Tercih yapma demiyelim.de arada farki anlama nerde duracagini neyin konusulup konusulmayacagini bilme zamani diyelim cunku.annelerde onemli ne olursa olsun bizde anneyiz
Yok canım ya tercih. Artık bir ailesi olduğunu bilsin ve ebeveynleriyle ailesini birmiş gibi düşünmesin. Bi de ebeveynler de değil bir tek kardeşler falan biz geniş bir aile olduk diyo. Hayır diyorum ben de biz evlendik çocuğumuz oldu üç kişilik bir aile olduk. Ha ben de öyle bir anne olacaksam oğlum da bana bin mislini yapsın.

Aynen katiliyorum sana canm.tasinma olsyni halletsek ilk firsatta ise baslycam.

Esim de gecen dyo ki emreyi biraksbilseydk anneanne ve babaanneye biz yalnz gitseydik tatile.cok sadrdm valla adam normalde gozunu ayrmaz kimseye emanet etmez ve bu yuzden evdeyz surekli o bile bunu dedyse hakikaten bunalmis:))ben de hayir dedm tabiki cocugmu birakip tatile mi gitcem.otelde durmaz biz de surekli pesinde olurz bisey anlamayz dyo.dogru olabilir ama birakaman ben.

Gecms olsun canm bende yaktm bi defa hem de duduklu.dibi cok fena tutmustu cope attm:)benm kv de oyleydi.hele ki buraya tasindiktan sonra.kibirinden aramaz beni oglunu arayip yemege cagirirdi aksama gelin diye.sanki bana dese nolcak:)dogumdan sonra cogunlukla annem kaldi benmle catladi zaten.dogum yapali 15 gun falan olmus esim aksam geldi annem de bizde.yemegi hazrladim dyo ki annem oglen arayip yemege cagrmisti oraya gidelm.annem burda yeni dogm yapmsm ne yemegi dedm ya daha neler.dikislerim hala hassas evde bile uzaniyorm firsat buldukca hanim yemege cagrms.istiyosan sen git ben gelmycem dedm kendi gitti .sirf annemi hazmedemedigi icin yapiyo.lohusa kadin yemege mi cagrilr.bi de beni aramyo oglunu ariyo o zaman oglu gider sadece.o gunden sonra bi daha yapmadi bunu.zannetti ki ogluna soyleyince oglu beni de goturebilecek zorla.biz mesafeliyz zaten istemedgm bisey oldu mu yuzune soylerim hemen kivirmam yoksa tepeme cikar

bizimki de evdeki misafirlerden gündüz uykusunu alamamış ve ben eve gidince direkt emdi uyudu...

Bnm annem bakiyo kizimi genelde benim isim olduğunda veya esmle dsaro cktgmzda kaynanam sürekli bana brak bütün gün bnde kalsn der ama sadece sevmeyi bliyolar . ben lohusayken tanidm esimin annesini ozman gsterdi gercek yuzunu.ben sanci cekiyorm hastanede gelmis agliyo ilk once kndi annmi aramism onu snra aramism diye. Hepimzn moralini bozmustu en mutlu gunumzde.ben lohusayken annem kaliyodu gldi bugece ben kalcm dedi annemi gnderdi bana senin sutun yok sanki gogsun kucuk dedi. Yatak odasina geldi gogsume bakiyo emziriken emiyomu diyo dakika basi. Gece cock gazdan agliyo dedm karnina sen masaj yap dedi ben yapamam annem geldi zeytin yagini aldi biguzl yagladi cock sakinlesti uyudu. eSiM anneme çok güvenir bliyo çocuğa nasıl baktgni hep annene birakalm der. Kendi annesine hc biraktrmaz bnde brakmam zaten asla. Çünkü annesi hc evde otramayan birisi bide gelen giden komsusu bitmez. Kapinin önünde oturur gene eve girmez alir çocuğu gider biraksak. Bide çocuğa hijyenik değil kendi kasigni kullanması sürekli Şapur supur opmesi koca koca lokmalari cocgn agzina tikip tikandgindada ben korkarm cikaramam sen cikar ekmeği ağzından demesi. Ve dahasi.. Oyzden hc guvenmiyorm ona. Hareketlerode çok yapmak geliyor bana arada kndni acndiriyo oğluna aglasiyo benm saftirikte hemen anneci oluyo valla KV var KV var. Oyzden yasayan bir allah hepimzn yardmcisi olsn :) çok doluym ben bu konuda eğer birgün erkek cocugm olursa asla yapmicm öyle şeyler

Ben de doluymusum valla:)cok bunaldm bursaya gideym bari dedm ablamin yanina.esim iznini eylule alms gidip donerm dyodum.ama kv kesin pesime takilir.ablamla eltiyiz o da gitmek istyo bu yaz gelemeduler diye.kp arabayla gitmek istyo gotrcek kimse yok ve cok sicak.smdi ben ucakla gitsem kesin pesime takilir.gecen esim de dems zaten babasina giderssenz onuda goturn diye.bnm adima niye konusuyosn cocugunmuym ben senin gitmiyorm bir yere dedm.kafa dinlemek istiyorm orda her halta karisp durcaklar.kv de soyledi ben gelmem emre durmaz zaten siz gidin dedm bozuldu.iyi kadindir is guc olsa gelr yapar yardm eder sagolsun dun de geldi yardima ama isi abartmaya cok musait.ama mesafeyi koruyorm mecbur.buraya yeni tasndgmda binanin cogu bostu.kv de her gun ariyo gelym yanina yalnz kalma diye.ben de ablam geliyo gerek yok dedm.bi gun oglen aradi sordu kmse geldmi diye birazdan gelcek ablam dedm.sonra tekrar aradi gelr birazdan dynce madem oyle beni cagrsaydm napyosn hamilesn tek basina falan dedi.ben de kopurdum merkezde otururken de hamileydim ve tek basimaydm bir gun aradn mi napyosn oldun mu kaldin mi diye buraya gelince mi kiymetli oldum dedm.ablamin kizi okuldan geliyo o saatte kadin anca gelebiliyo napsn dedm.yok annem oyle bisey soylemek istemedim dedi neyse dyp kapattm telefonu sonra laf edemedi bi dahaarada yine laf sokar mutlaka ben de altta kalmam

Bizimkiler evlendigimiz gunun sabahi 7 de kahvaltiya geldiler sizinki yine bi nebze iyiymis canim. Hala esime soylerim basina kalkarim

kvnin yaptığı saçmalık. Ama rşinin yaptığıda ayıp olmuş evde annen varken diyememiş mi annesine misafirimiz var nasıl gelelim diye.
Bizimkilerde beni hiç aramazlar. Oğulları evde yok biliyolar. Çocuğu gmrmeye bize gelecekler yatım saatliğine. Eşimi arayıp çayı koysun biz size gidiyoruz diyolar eşim beni arayıp söylüyo:))))
Bi arada emrivaki akşam yemeklerimiz vardı. Akşam 6 da kp tuttururdu yemeğe bize gelin çocuğu sevicez. Karar vermiş bey efendi işten dönerken beni çocuğu alıp onlara götürecekmiş direk. Ve bunu banada söylemiyo eşimi arıyo 5 dk ya aşağı insin diye. Epey bi sabrettim. Şakayla karışık dedim daha erken haber verin 5 dk da çocukla inemiyorum bekletmeyeyim sizi diye. Baktım olmuyo Sonra bi gün şalterim attı. Eşim arayınca bildim hemen babası geliyo yine. Kapat sen dedim. Kp i aradım bu gün gelesim yok baba işlerim var bir daha sabahtan haber verirseniz iyi olur işlerim aksıyo dedim. Bizim binanın önündeymiş geri döndü gitti. O gğn bu gündür bi daha böyle almaya geliyoruz in demediler. Derseler yine hayır dicektim.
Ne sanıyolarsa kendilerini.
Bende artık direk hayır diyorum. Annemi babamı bu kadar çekmedim ben bunları niye çekiyim.

teşekkür ederim canım kesinlikle bende çalışmakla alakalı olduğunu düşünüyorum ben işe başlayana kadar eşimin tişörtleri yada pijamayla gezdim evde makyaj hiç yoktu kilom o kadar umrumda değil taam yine umrumdaydı ama çabam azdı işe dönünce de küçücük çocuğumu bırakmak miranın iştahsızlığı yorgunluk sorunlarım oldu ama en azından kendim olduğum anlarıda hatırladım çeki düzen vermeye çalıştım kendime tabiki eskisi değilim değilim ama ben olduğum anları arttırmaya çalışıyorum bi daa ne zamn doğururum bilmiyorum eskiden işe dönmem iki çocukla diyodum ama gün geçtikçe bunun bana ne kadar ii geldiğini gördüm belki miraya olan özlemimde sabrımı artırıyo ona daa yumuşak davranıyorum bu ara fotoğraf çekme hobisi mirayla başladı bende daha önce toplanız 5-6 poz çekmişliğim vardır hep başlarının çektiği fotolarda yer aldım yani bi hobi edinmekte ii geldi bana kendimce bişiler yapıyorum ama eğliyorum çekerken fikir üretmeye çalışırken hatta fotoları yorumlarken bile :)

canım geçmiş olsun hiç uğraşma at tencereyi ben olsam öle yapardım :))

bizimde tam tersi miranın yaşından sonra maşallah daa bi toparlanma oldu yavaştan eski hayatımıza dönmeye başladık tabiki tam olarak değil artık eskisi gibi değiliz bi çocuğumuz var ama en azından daha çok vakit geçiriyoruz annem sağolsun akşam haftasonu ayırt etmiyor ne zaman istesek seve seve alıyo bide sık sık gençsiniz hadi bi tur atın hadi şunu yapın teşvik ediyo bizi miranın kusmaları biraz azaldığı için arkadaşlarımızla da bişiler yapabiliyoruz dışarı çıkabiliyoruz beraber sosyalleşmek de ii geldi

teşekkürler canım ven de evde bunaldım. kuzuyu haftada bi gün anneme bırakıp kursa gideyim mafa. dağılsın diye istiyorum @minnakkartal
bence çok güzel bi kafa dağıtma yöntemi kursları inceledim gruplar genelde benzer yaş grupları bir iki seanstan sonra uygulamaya beraber çıkılıp fotoğraf çekilen kurslar var vaktim olsa bi saniye düşünmem sanırım ilk baharda gidebilirim bende

benim eşimde bi tek kalma konusunda ikna edemiyo beni şimdide tutturmuş ekimde arkadaşları 3-4 günlüğüne turla yurtdışına gitcekmiş bizde gidelim ama miraya annem bakar sende sütünü orda sağar dökersin diyo bak bak lafa bak normalde emzir diye kendi yırtınır ama keyfine gelince dök bende çok istiyosan sen git ama ben mirasız bi yere gitmem hele yurtdışına hiç gitmem allah kourusun bişi olsa durmasa aklıma bin türlü şey geliyor biraz daha sabır 3 yaşından sonra falan olur dedim

Ben kv'den çok sorun yaşamadım, genel olarak hiç bir şeyime karışmaz, sadece oğluma baktığı için oğlum konusunda biraz söz sahibi, o da birlikte vakti geçirdikleri ve tüm gün neredeyse onunla olduğu için benden daha çok biliyor oğlumun tavırlarını
Evime, işime pek karışmaz, annem biraz karışmaya başlayacak gibi oldu ona da müdahale ettim o da pek karışmıyor artık:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…