• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Off çok güldüm ya:KK70:
Ama cidden çok tehlikeli bi durum olmuş allahtan uyanmış eşin:KK53:
Bi de gökçede şey başladı. Kalkıyo uykusunun arasında. Oyuruyo. Sonra kendini atıyo yatağa yüzüstü. Yastığa atıyo sağa sola atıyo. Sanırsın havuza dalacak. :KK53:
Çok komik uyuyolar ya. Çok masumlar ama bazen uyurken ısırmamak için zor tutuyorum kendimi. Hele ayağı ağzıma falan girmişse:KK53:
Adaşimizla uyumaya sekillerimizde aynı ;) bazen oturur yastığını kucağına alır ve kendini yastığa atıp uyur :KK53:

Bugün günlerden "EFE'nin havuz keyfisi"ydi :KK73:

Yavrum hiç korkmadı, çok eğlendi.. İlk girişte tedirgin bile olmadı, çıp çıp vurdu suya.. Eğlendi, oynadı..

Bizim apartman tek blok şeklinde, etrafı çevrili.. Arka tarafta parkımız var ve havuzumuz var.. Orada girdik apartmandan komşular ve çocuklarla..

Şişme havuzu da indirdim, onuda şişirdik.. Su doldurduk.. Aaay çok eğlenceli oldu amaaaaaaaaaaa öyle bi yoruldum ki anlatamam.. Sadece merdiven indim, arka bahçeye geçtim ama sanki tatile gittim :KK35: 1 sırt çantası (Efe'nin eşyaları maması falan) 1 orta boy el çantası (Benim eşyalarım ıvır zıvır falan) birde büyük bir torba ile buzlu su termosu :-) Taşıması ayrı dert, Efe'yi zaptetmek ayrı.. Yorgunluğu ayrı..

Ama çocuğum eğlendi, o da bana yetti.. Bu da bugünün anısına :KK9:

image.webp

@yaz yagmuru nasil oldun canim ha iyisindir umarim
@minnakkartal bende genelde kizimla uyuyorum beraber gulumseyerek uyanmak cok guzel. A apriori11 dogum gunu pastasini verdin mi canim kutladiniz mi?@cann10 gecmis olsun ucuz atlatmisiniz.
M mutube kizin cok seker.
@Akaibu bizde yatakta dort donuyiruz kizim genelde ustume çıkıyo beni derin uykumdan uyandiriyo. Gokce de cok yorulmus olmali

kızlar kaç gündür siteye giriş yapamıyorum telden..sadece okuyorum. ççok zor yazılıyo.@yaz yağmuru geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın. A apriori11 umarım faydasını görürsün. Azad ne yaptı yürüyebiliyor mu yoksa haydutluğa devam mı? @minnakkartal fotoğraf makinesine alışabildin mi canım?tavsiye eder misin? ben de kursa gitmeyi düşünüyorum. oğlum bir yaş aşısından sonra huysuzluğun dibine vurdu. Sıfır işth amcak emmek istiyor. Dün bağırdım biraz gdce vicdan azabından uyuyamadım. Sabaha kadar Allahım bana sabır ver bir daha bağırmayım diye dıa ettim. meğer 7. dişi patlatmış canım yavrum öyle kötü oldum ki. bugün ilk defa sizden duydum diye lahmacun verdim yedi valla. sonra da jetonla çalışan oyuncaklara bindirdik çok hoşuna gitti. dans etti durdu.

@yaz yagmuru cok gecmis olsun beterin beteri var sukurki yarali olarak atlatmislar herseyde bi hayir var ins bi gun istedigin bi semtte guzel bi evin olur. Canim bizde onceden kredi ile araba almistik 2 yil kullandik ama basimiza gelmeyen kalmadi arabayi en son sattik kurtulduk esim simdi yine araba alacam diyo aman istemem diyorum kafam rahat boyle bi daha krediye falan bulasmam kolay kolay. Aracin olmayınca zor oluyo tabi ama basim agrimiyo hic olmazsa.
A apriori11 baslangic yaptin bi adim attin hayatin en onemliside sen kendini daha iyi hissedeceksin cok dogru bisey yaptin canim. Esine gelince annesine bu kadar ozelini paylasan birisine nasil guvenipte herseyi anlatacan artik bende de var aynisindan. Koca adam oluyorlar birey olamiyorlar bence kizdigini bilsin bu kez alttan alma dogum gunu pastasini ben olsam yerdim ona vermezdim.
@kmltm bircok ailede bu var canim bizdede en kucuk numara hep ondedir onun sozunden cikilmaz halbuki cok hata da yapmistir. Sen canini sikma evinde huzurun yerinde mi gerisini bosver.

Cok sukur canim arada tokezlesek de iyiyz:))

İşte kadın aklı. Akşama bu olayı bi de eşlerinize anlatın %100 hepsi ne var bunda ben de anneme söylerdim der. Söyledim güya özür diledi, ben tamam diyince benim özrümü niye kabul etmiyorsun diyor. Ikimiz arasında olup bitseydi özür işe yarardı ama şimdi ailende bu mevzu ağızdan ağıza dolaşırken özrünün hiçbir hükmü yok dedim. Bizim gerginlik nerdeyse bir ayını dolduracak, pastayı da aramızın bozulmasının 1. Ayı şerefine mi kessem ne yapsam

Bence de ayip etmis ama ozellikle o mu arams canm annesini?annesi arayip sizi sorduysa agzndan kaacirmis ve toparlayamamis olabilir mi acaba?

Kizlar sizinde bebisleriniz takla atacakmis gibi durup bacak arasindan bakip size guluyormu benim kizim tuhaf hareketler yapiyor yakindir takla atmasi
Emre de cok yapiyo bunu:))ama bacaklaribin arasindan bakamiyo:)))

Aynen öyle. Merak ediyolarmış. Ya kadın daha 3 senelik evli. Üstelik 30 yaşında. Başına ne gelebilir ki evde. Hasta olsa neyse ne. Günde en az 5-6 kez konuşurlar. Bi yere gidecek olsunlar arayıp haber verir görümcem aramayın diye. Enişte cidden çok rahatsız belli ama efendi adam bişey demiyo.
Birde bunlar benden de aynını beklediler. Her gün konuşacak mışım kv ve görümcemle. Zırt pırt aramalar ne yediniz ne içtiniz onu yemeyin bunu yiyin. Yağmur yağacak cam açık uyumayı. Dedikleri bile oldu. Biz salağıx sanki. Tlfnlarını açmamaya bi iki saat sonra dönmeye başladım. Bu seferde her gün konuşmalıyız biz aileyiz demeye başladılar. Ben kendi annemle her gün konuşmuyorum. Zaten 2 güne bir görüşüyoruz ne konuşcaz ki dedim de bozulup kestiler aramayı bende rahat ettim.

Ben de kv ye yakin tasininca her gun gitmemi bekledi.eltim esimin halasi falan oturuyo bizm apartmanda.ayni binadayiz diye her gun gitmek zorunda deglm ben dedm.nolck falan dedi kendine pay cikarmaya calsti ama soyledm valla.istiyosa gelsn o ben gitmem

Bu gün eşim geç gelicek diye 8 e kadar aşağıda parkta oyaladım gökçeyi. Evde canıma okurdu kesin. Eve geldik banyosunu yaptırdım. Masaj yaptım kremledim bi güzel. Yarım saattir gözü açık öyle bakıyo. Yaramazlık yapsa kalksa etse uykusu yok dicem.
Ama kalkmıyoda arada ufak tefen hareket ediyo ama uyumuyo. Ateşi falanda yok. İlk defa böyle gördüm kuzumu hasta falan olmasa bari. Bende daha kahvaltıyla duruyorum. Evde yemekte yok. Gökçe böyle devm ederse ölücem açlıktan

Maharetlisin sen canm pogaca falan yapip atsana buzluga yersin boyle zamanlarda nasl olsa kilo problemin yok:KK59:

Bir ara yazmıştım mirayı yatağına alıştırmaya çalışıyorum diye ateşlendiğinden beri bu mümkün olmadı kesinlikle beş Dakka bile uyumuyo bu kez nasıl ayırırım diye bişiler araştırmak yerine neden ayırmamalıyım diye araştırma Yaptım en nihayetinde emzirme Döneminde çocuğun anneyle yatmasının duyusal Gelişimi açışından çok önemli olduğunu yazan bi Sürü pedagog ve bloger buldum kendimi bi güzel avuttum oh misss aferim bana :p

Emre de bizm odada ama kendi yatagnda yatiyo canim.esim de tam tersi biraz buyusun de yanimizda yatsin diyo:KK53:emzirmedgm icin yanima almadim hic:KK43:

Umarim benim kizimda birgün kendi kendine uykuya dalabilir gerci hic sucu yok.kuzumun gaz sancisindan carsafta ayakta hamakta her turlu salladik ayakta.sallanmayi aliskanlik haline getirdik emzir.salla emzir.salla cok.yoruluyorum ama badka nasil uyunur hic bilmiyorki yigenim emerek uyurdu 2 yasinda emmekten kesilince nasil uyunur bilmiyorum diyordu onun gibi umarım kizima uyumayida ogretebilirim :KK43:

Ben de insallah:KK43:

ahaha bizde aynı böyleyiz daa beteride olmuştur görsel olarak.. bide geçen mirayı ortamıza yatırmıştım oda yan Yatıp aşağı kaymış eşimde sen yorgan san ayağıyla ne işi var yorganın yatakta diye itip aşağı atmaya çalış neyseki bin şükür idrak etmiş uyanmış benide uyandırdı diğer tarafa yatır diye

Ay cok guldum ya:KK70:Allah korumus mirayi:KK70:

17 saat hic durmadan agladigini biliyorum canim evde yalnizdim tek basima carsaftada sallamistim hem kaka yapamamisti hem gazi vardi 2 aylikti gece arkadasi aradim kocasi nobetci eczaneden fitil alip getirmisti o rahatlayinca uyudu bende uyumustum 2. Cocugu dusunup bunlar aklima gelince kabus gibi geliyor.: (

Her cocuk ayni degil canim:KK66:gaz verym sana azck:KK70:

Cok.dogru ya cok.uzuldum bunu okurken ben calismiyorum ama bazen evin islerine kaptiriyorum kendimi yemek temizlik ve kizim oturdugumda oynamak sarilmak.icin ustume tirmaniyor ve ilgilenecek halim kalmamis oluyor eline bisiler verip bazen uzaklastiriyorum bazende balkonda kendi kendine oynamasini sagliyorum oysa ne aciki istedigi sadece benim ve ben bi suru seye kosturarak onu ihmal ediyorum gercekle yuzlesmek aci verdi simdi :KK43:

Aynen ben de evdeyim su an ama is yaparken aglaymca falan kiziyorm bugun de kizdim hatta cok agladi:KK43:

@yaz yagmuru nasil oldun canim ha iyisindir umarim
@minnakkartal bende genelde kizimla uyuyorum beraber gulumseyerek uyanmak cok guzel. A apriori11 dogum gunu pastasini verdin mi canim kutladiniz mi?@cann10 gecmis olsun ucuz atlatmisiniz.
M mutube kizin cok seker.
@Akaibu bizde yatakta dort donuyiruz kizim genelde ustume çıkıyo beni derin uykumdan uyandiriyo. Gokce de cok yorulmus olmali
sagolun kizlar iyi oldugum soylenemez moralim zaten bozuk bugun kizimi uyutup markete gittim bezi bitmisti kizimin abileri evdeydi eve bir geldim kapinin onunde iki cift yabanci terlik o hani bir turlu kurtulamadigim komsum var ya kiziyla bebegiyle o gelmis bir baktim bas kosedeler eline telefonu almis tatil rezevasyonu yaptiriyor benim evde sinirimden olecektim bu ne hadsizlik ya evde yokum ben hic gitmiyorum ona esim geldi eve erken gitmedi aksami etti aksam esimle tartistim biraz is yeri ve araba benim ustume hepsini sana devretcem dedim yeni arabanin kredisini de sen cekersin dedim bunun ustube aksam gorumceler ve kv geldi gec geldiler kalkmak bilmediler Ece aksama kadar yemek yemedi huysuz uykusu geldi simdi kizimi uyutuyorum anca kv bizde kaldi bunca derdimin arasinda ust kattaki komsu aradi evinde hamam bocegi varmis kelebek varmis kertenkele varmis nasil ilaclama yapildi diyor bak dedim arabamiz kaza yapti moralim bozuk musait oldugumda ararim gelirler ilaclar sonra kusura bakma dedi kv ile birlikte 4 cocugum oldu kizlar oturup hungur hungur aglamak istiyorum sabredemiyorum artik inanin kimseyi gormek istemiyorum kafam yerinde degil

ay herkeste bi dert bende delircem artik bjtun gun sicak zaten bisey yapilmiyo aksam oykuyu uyutt utu yapayim dedim heryerimden akti ter yani iki saat ugrastim beyfendi tras oldu geldi arkadaslariyla di 10 da geldi eve mutfagi topladim oyku uyandi onu uyuttum ozel ilgi istiyomus birileri bi de yok deyince bozuldu hic bi ise yaramiyo zaten belim koptu ayakta durmaktan gitti yatti dusa girdim ciktim yattim telefonunu niye sarja takmiyomusum diye kalkti gitti obur odaya yatti bende buraya daldim meger herkeste bir dert bu aksam sanki artik sevmiyorum o kadar sogudum ki olmasa da olur gibi geliyo allah sonumuzu hayir etsin hepimizin

ay herkeste bi dert bende delircem artik bjtun gun sicak zaten bisey yapilmiyo aksam oykuyu uyutt utu yapayim dedim heryerimden akti ter yani iki saat ugrastim beyfendi tras oldu geldi arkadaslariyla di 10 da geldi eve mutfagi topladim oyku uyandi onu uyuttum ozel ilgi istiyomus birileri bi de yok deyince bozuldu hic bi ise yaramiyo zaten belim koptu ayakta durmaktan gitti yatti dusa girdim ciktim yattim telefonunu niye sarja takmiyomusum diye kalkti gitti obur odaya yatti bende buraya daldim meger herkeste bir dert bu aksam sanki artik sevmiyorum o kadar sogudum ki olmasa da olur gibi geliyo allah sonumuzu hayir etsin hepimizin
Hic iyi gunlerden gecmiyoruz lcanim bende sogudum esimden sonumuz hayr olsun adam konusuyor ben konusmuyorum.
kızımi 11 de uyuttum su ana kadar 4_5 kere kalktı. Cocuk bi derin uyuyamiyo sürekli uyaniyo ac mi bilemedim muhallebisini yemeden yatti benide uyutmadi

sagolun kizlar iyi oldugum soylenemez moralim zaten bozuk bugun kizimi uyutup markete gittim bezi bitmisti kizimin abileri evdeydi eve bir geldim kapinin onunde iki cift yabanci terlik o hani bir turlu kurtulamadigim komsum var ya kiziyla bebegiyle o gelmis bir baktim bas kosedeler eline telefonu almis tatil rezevasyonu yaptiriyor benim evde sinirimden olecektim bu ne hadsizlik ya evde yokum ben hic gitmiyorum ona esim geldi eve erken gitmedi aksami etti aksam esimle tartistim biraz is yeri ve araba benim ustume hepsini sana devretcem dedim yeni arabanin kredisini de sen cekersin dedim bunun ustube aksam gorumceler ve kv geldi gec geldiler kalkmak bilmediler Ece aksama kadar yemek yemedi huysuz uykusu geldi simdi kizimi uyutuyorum anca kv bizde kaldi bunca derdimin arasinda ust kattaki komsu aradi evinde hamam bocegi varmis kelebek varmis kertenkele varmis nasil ilaclama yapildi diyor bak dedim arabamiz kaza yapti moralim bozuk musait oldugumda ararim gelirler ilaclar sonra kusura bakma dedi kv ile birlikte 4 cocugum oldu kizlar oturup hungur hungur aglamak istiyorum sabredemiyorum artik inanin kimseyi gormek istemiyorum kafam yerinde degil
Her sey ust uste gelmis canim senin komsuda hadsiz sen yokken evinde ne isi var densizin. Ne insanlar var yahu. Sen tasinman en iyisi insallah bi sekilde ordan uzaklasirsin.

Hic iyi gunlerden gecmiyoruz lcanim bende sogudum esimden sonumuz hayr olsun adam konusuyor ben konusmuyorum.
kızımi 11 de uyuttum su ana kadar 4_5 kere kalktı. Cocuk bi derin uyuyamiyo sürekli uyaniyo ac mi bilemedim muhallebisini yemeden yatti benide uyutmadi
Benim kizimda ayni canim ayagimda sallayip uyuttum biraktigim an agliyor bu saate kadar boyle devam etti daha yeni biraktim bu sefer uyanmadi ama kizimda normal olmayan birseyler var bugun sadece yumurta yedi corbasini yemedi meyvesini yemedi muhallebi yaptim yemedi sadece emdi adet donemimdeyim sutum az su anda gorunen dis yok yeni cikti zaten yarinda ayni olursa dra goturcem cok istahsiz uykusuz olmassa idrar tahlili isteyecegim
Her sey ust uste gelmis canim senin komsuda hadsiz sen yokken evinde ne isi var densizin. Ne insanlar var yahu. Sen tasinman en iyisi insallah bi sekilde ordan uzaklasirsin.
aynen canim ben onun gibi yapsam gidip gelsem tamam samimiyiz normal diycem inan moralim cok bozuktu markete giderken hep basimizdan gecen olayi dusundum psikolojik olarak onu agirlayacak durumda degildim cok konusuyor cunku esimi ikinci el araba almasi yonunde israr ediyorum kafasina yatti biraz yarin araba bakacak eger ikinci el araba alirsa ev degistirme isi de ertelenmez Allah buyuk bu girdigimiz sıkıntili durumdan hayirlisiyla cikmayi nasip eder insallah

Back
X