@yaz yagmuru cok gecmis olsun beterin beteri var sukurki yarali olarak atlatmislar herseyde bi hayir var ins bi gun istedigin bi semtte guzel bi evin olur. Canim bizde onceden kredi ile araba almistik 2 yil kullandik ama basimiza gelmeyen kalmadi arabayi en son sattik kurtulduk esim simdi yine araba alacam diyo aman istemem diyorum kafam rahat boyle bi daha krediye falan bulasmam kolay kolay. Aracin olmayınca zor oluyo tabi ama basim agrimiyo hic olmazsa.
A
apriori11
baslangic yaptin bi adim attin hayatin en onemliside sen kendini daha iyi hissedeceksin cok dogru bisey yaptin canim. Esine gelince annesine bu kadar ozelini paylasan birisine nasil guvenipte herseyi anlatacan artik bende de var aynisindan. Koca adam oluyorlar birey olamiyorlar bence kizdigini bilsin bu kez alttan alma dogum gunu pastasini ben olsam yerdim ona vermezdim.
@kmltm bircok ailede bu var canim bizdede en kucuk numara hep ondedir onun sozunden cikilmaz halbuki cok hata da yapmistir. Sen canini sikma evinde huzurun yerinde mi gerisini bosver.