- 4 Ağustos 2014
- 7.264
- 10.867
- 298
Sesli güldüm valla :)Gokceye uyku olsun yeter canim onun yurutecte bile uyumuslugu var bu gidisle yolda giderken uyursa sasmam yani
sagolun kizlar iyi oldugum soylenemez moralim zaten bozuk bugun kizimi uyutup markete gittim bezi bitmisti kizimin abileri evdeydi eve bir geldim kapinin onunde iki cift yabanci terlik o hani bir turlu kurtulamadigim komsum var ya kiziyla bebegiyle o gelmis bir baktim bas kosedeler eline telefonu almis tatil rezevasyonu yaptiriyor benim evde sinirimden olecektim bu ne hadsizlik ya evde yokum ben hic gitmiyorum ona esim geldi eve erken gitmedi aksami etti aksam esimle tartistim biraz is yeri ve araba benim ustume hepsini sana devretcem dedim yeni arabanin kredisini de sen cekersin dedim bunun ustube aksam gorumceler ve kv geldi gec geldiler kalkmak bilmediler Ece aksama kadar yemek yemedi huysuz uykusu geldi simdi kizimi uyutuyorum anca kv bizde kaldi bunca derdimin arasinda ust kattaki komsu aradi evinde hamam bocegi varmis kelebek varmis kertenkele varmis nasil ilaclama yapildi diyor bak dedim arabamiz kaza yapti moralim bozuk musait oldugumda ararim gelirler ilaclar sonra kusura bakma dedi kv ile birlikte 4 cocugum oldu kizlar oturup hungur hungur aglamak istiyorum sabredemiyorum artik inanin kimseyi gormek istemiyorum kafam yerinde degil
Çok geçmiş olsun Allah arabadakileri korumuş neyseki. Üzülmemeye çalış diycem ama canım elde değil tabi.bide bi gün içinde hepsi üst üste gelmiş haddini bilmez komsunda bunca can sıkıcı olayın arasında tatil derdindemi bu kadın gerçekten sorunlu belli insanda biraz utanma olur ya.tekrar çok geçmiş olsun. allah bi kapıyı kaparken bi kapıyı acarmis her şerrin arkasından bi Hayır varmış bunları düşünmeye çalışip sabrini korumaya çalış canım.sagolun kizlar iyi oldugum soylenemez moralim zaten bozuk bugun kizimi uyutup markete gittim bezi bitmisti kizimin abileri evdeydi eve bir geldim kapinin onunde iki cift yabanci terlik o hani bir turlu kurtulamadigim komsum var ya kiziyla bebegiyle o gelmis bir baktim bas kosedeler eline telefonu almis tatil rezevasyonu yaptiriyor benim evde sinirimden olecektim bu ne hadsizlik ya evde yokum ben hic gitmiyorum ona esim geldi eve erken gitmedi aksami etti aksam esimle tartistim biraz is yeri ve araba benim ustume hepsini sana devretcem dedim yeni arabanin kredisini de sen cekersin dedim bunun ustube aksam gorumceler ve kv geldi gec geldiler kalkmak bilmediler Ece aksama kadar yemek yemedi huysuz uykusu geldi simdi kizimi uyutuyorum anca kv bizde kaldi bunca derdimin arasinda ust kattaki komsu aradi evinde hamam bocegi varmis kelebek varmis kertenkele varmis nasil ilaclama yapildi diyor bak dedim arabamiz kaza yapti moralim bozuk musait oldugumda ararim gelirler ilaclar sonra kusura bakma dedi kv ile birlikte 4 cocugum oldu kizlar oturup hungur hungur aglamak istiyorum sabredemiyorum artik inanin kimseyi gormek istemiyorum kafam yerinde degil
Bence eşinde gitsin terapiye :)
Benim Annem yıllarca gitti. Çok şükür faydasını da gördü ama gerizekalı dayım anneme "deli doktoruna mi gidiyorsun " demiştişimdi aklıma o geldi. Annem ne kadar üzülmüştü.
@yaz yagmuru nasil oldun canim ha iyisindir umarim
@minnakkartal bende genelde kizimla uyuyorum beraber gulumseyerek uyanmak cok guzel. A apriori11 dogum gunu pastasini verdin mi canim kutladiniz mi?@cann10 gecmis olsun ucuz atlatmisiniz.
M mutube kizin cok seker.
@Akaibu bizde yatakta dort donuyiruz kizim genelde ustume çıkıyo beni derin uykumdan uyandiriyo. Gokce de cok yorulmus olmali
kızlar kaç gündür siteye giriş yapamıyorum telden..sadece okuyorum. ççok zor yazılıyo.@yaz yağmuru geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın. A apriori11 umarım faydasını görürsün. Azad ne yaptı yürüyebiliyor mu yoksa haydutluğa devam mı? @minnakkartal fotoğraf makinesine alışabildin mi canım?tavsiye eder misin? ben de kursa gitmeyi düşünüyorum. oğlum bir yaş aşısından sonra huysuzluğun dibine vurdu. Sıfır işth amcak emmek istiyor. Dün bağırdım biraz gdce vicdan azabından uyuyamadım. Sabaha kadar Allahım bana sabır ver bir daha bağırmayım diye dıa ettim. meğer 7. dişi patlatmış canım yavrum öyle kötü oldum ki. bugün ilk defa sizden duydum diye lahmacun verdim yedi valla. sonra da jetonla çalışan oyuncaklara bindirdik çok hoşuna gitti. dans etti durdu.
Bizde mevzu bitmez. Akşam yazamadım. Kv daha doğum yaptığım dönemde bu ya ben de sizinle tatile gellcem diye dayattı. Bende zaten lohusa mallığı vardı sesin çıkmadı. Neyse yerini sağlamlaştırmak için de on kez söyledi ve herkese yaydı. Neyse ben de son olanlardan sonra eşime ben sen ve oğlumuz gitmek istiyorum annen gelmesin dedim. Başta söz verdin kadına şimdi niye vs yaptı. Ben söz vermedim siz ama oğul bana emrivaki yaptınız ben de ses etmedim dedim. Şimdi de istemiyorum ihtiyacım olan sakin bir tatil dedim. Neyse eş adamı sürekli aynı şeyi geveledi, yok oradayken bizim kavgamız herkesi annesini de yıpratmış onun da toparlanması lazımmış vs vs. Tam gerizekalı ya. Bekarken bi kez kadını geZdirmişliği yok, evlendi eski ailesi kıymete bindi. Çekirdek aile kavramını dün matematikteki keşişim birleşim kümeleri ile anlattım kızlar ciddi ciddi daha ne yapayım. Zaten kadın da gelmeyeyim siz gidin demiş ama yok bizimki bi de sen ara annemi ikna et diyo, asla dedim. O da tatile girmiyoruz o zaman dedi. Ben de iyi o zaman burda da birlikte vakit gwçirmeyeceğiz o zaman dedim. Velhasıl tatil işi yattı ama benim kafam iyi. Kv sorarsa da senin yüzünden gitmiyoruz diycem. Ya sıkıldım bu "aman alirıza bey ağzımızın tadı bozulmasın" alttan almalarımdan, böyle böyle benim kafa bozuldu. Herkes bundan sonra ne düşündüğümü bilecek dedim eşime de. Zaten kv ye Dr işini söylemesine de kızdım. Dedim nasıl ortalığa yaydıysan öyle de toparla bu konu hakkında bana tek bir soru gelirse kim olduğuna bakmam lafı ağzına tıkarım haberin olsun dedim. Zaten görüşmelerden ve konuşmalardan senin de haberin olmayacak dedim. Ayrıca ben bikaç seans gittikten sonra sen de gir acilliksin sen dedim, sonr a da çift terapisine mi gideriz ne yaparız konuşuruz dedim. Soğumak demişsiniz ya bizimki be büyü aşktı ya biz acaba birbirimize doyabilirmiyiz derdik hep ama gelinen nokta bu.Cok sukur canim arada tokezlesek de iyiyz:))
Bence de ayip etmis ama ozellikle o mu arams canm annesini?annesi arayip sizi sorduysa agzndan kaacirmis ve toparlayamamis olabilir mi acaba?
Emre de cok yapiyo bunu:))ama bacaklaribin arasindan bakamiyo:)))
Ben de kv ye yakin tasininca her gun gitmemi bekledi.eltim esimin halasi falan oturuyo bizm apartmanda.ayni binadayiz diye her gun gitmek zorunda deglm ben dedm.nolck falan dedi kendine pay cikarmaya calsti ama soyledm valla.istiyosa gelsn o ben gitmem
Maharetlisin sen canm pogaca falan yapip atsana buzluga yersin boyle zamanlarda nasl olsa kilo problemin yok
Emre de bizm odada ama kendi yatagnda yatiyo canim.esim de tam tersi biraz buyusun de yanimizda yatsin diyoemzirmedgm icin yanima almadim hic
Ben de insallah
Ay cok guldum yaAllah korumus mirayi
Her cocuk ayni degil canimgaz verym sana azck
Aynen ben de evdeyim su an ama is yaparken aglaymca falan kiziyorm bugun de kizdim hatta cok agladi
canım araya aileler girince aşk meşk pek anlam ifade etmiyor. bence çoğumuz senin geçtiğin bu dönemden geçtik. Ben de eşime inamıyorumdvlenmeden önce el üstünde tutar bir dediğim iki olmazdı. evlendik eşekten düşmüş karpuza döndüm. Annesi yüzünden be kavgalar. birgün yeter be dedim çektim kapıyı çıktım gecenin bi yarısıpara da almamışım yanıma atladım otobüseşehirdışındakiarkadaşıma gittim. bu odun aramadı gece gece ne yaptım diye. ben de kapadım teli üç gün açmadım. tutuşmuş. Seni çatır çatırboşayım gitananın dizi dibinde yaşa dedim.sonra kırk takla attı barışmak için şimdi nispeten daha iyi.Ama hala gevşemesin diye derim hiç eyvallahım yok sana da ailene de diye slır oğlumu giderim diyorum. Bazen erkeklere kaybetme korkusunu yaşatmak lazım. şu erkek anaları da bi düşsün oğulların yakasından. annemi uyarırım çoğu zaman. herkes kendi ailesini kurdu. Demem o ki yalnız değilsin boşver sen takma kafana içindekini söyle onlar düşünsün dursunBizde mevzu bitmez. Akşam yazamadım. Kv daha doğum yaptığım dönemde bu ya ben de sizinle tatile gellcem diye dayattı. Bende zaten lohusa mallığı vardı sesin çıkmadı. Neyse yerini sağlamlaştırmak için de on kez söyledi ve herkese yaydı. Neyse ben de son olanlardan sonra eşime ben sen ve oğlumuz gitmek istiyorum annen gelmesin dedim. Başta söz verdin kadına şimdi niye vs yaptı. Ben söz vermedim siz ama oğul bana emrivaki yaptınız ben de ses etmedim dedim. Şimdi de istemiyorum ihtiyacım olan sakin bir tatil dedim. Neyse eş adamı sürekli aynı şeyi geveledi, yok oradayken bizim kavgamız herkesi annesini de yıpratmış onun da toparlanması lazımmış vs vs. Tam gerizekalı ya. Bekarken bi kez kadını geZdirmişliği yok, evlendi eski ailesi kıymete bindi. Çekirdek aile kavramını dün matematikteki keşişim birleşim kümeleri ile anlattım kızlar ciddi ciddi daha ne yapayım. Zaten kadın da gelmeyeyim siz gidin demiş ama yok bizimki bi de sen ara annemi ikna et diyo, asla dedim. O da tatile girmiyoruz o zaman dedi. Ben de iyi o zaman burda da birlikte vakit gwçirmeyeceğiz o zaman dedim. Velhasıl tatil işi yattı ama benim kafam iyi. Kv sorarsa da senin yüzünden gitmiyoruz diycem. Ya sıkıldım bu "aman alirıza bey ağzımızın tadı bozulmasın" alttan almalarımdan, böyle böyle benim kafa bozuldu. Herkes bundan sonra ne düşündüğümü bilecek dedim eşime de. Zaten kv ye Dr işini söylemesine de kızdım. Dedim nasıl ortalığa yaydıysan öyle de toparla bu konu hakkında bana tek bir soru gelirse kim olduğuna bakmam lafı ağzına tıkarım haberin olsun dedim. Zaten görüşmelerden ve konuşmalardan senin de haberin olmayacak dedim. Ayrıca ben bikaç seans gittikten sonra sen de gir acilliksin sen dedim, sonr a da çift terapisine mi gideriz ne yaparız konuşuruz dedim. Soğumak demişsiniz ya bizimki be büyü aşktı ya biz acaba birbirimize doyabilirmiyiz derdik hep ama gelinen nokta bu.
Dün stres testinde şöyle bir soru vardı, evlilik .... Boşluğu şu şekilde doldurdum "sadece aşkla yapılmayacak kadar ciddi bir iştir"
Seninki de sağlam maceraymış :) şaka bi yana da şanslarını bu kadar zorlayacak nasıl bir özgüvene egoya sahip bu adamlar aklım almıyor.canım araya aileler girince aşk meşk pek anlam ifade etmiyor. bence çoğumuz senin geçtiğin bu dönemden geçtik. Ben de eşime inamıyorumdvlenmeden önce el üstünde tutar bir dediğim iki olmazdı. evlendik eşekten düşmüş karpuza döndüm. Annesi yüzünden be kavgalar. birgün yeter be dedim çektim kapıyı çıktım gecenin bi yarısıpara da almamışım yanıma atladım otobüseşehirdışındakiarkadaşıma gittim. bu odun aramadı gece gece ne yaptım diye. ben de kapadım teli üç gün açmadım. tutuşmuş. Seni çatır çatırboşayım gitananın dizi dibinde yaşa dedim.sonra kırk takla attı barışmak için şimdi nispeten daha iyi.Ama hala gevşemesin diye derim hiç eyvallahım yok sana da ailene de diye slır oğlumu giderim diyorum. Bazen erkeklere kaybetme korkusunu yaşatmak lazım. şu erkek anaları da bi düşsün oğulların yakasından. annemi uyarırım çoğu zaman. herkes kendi ailesini kurdu. Demem o ki yalnız değilsin boşver sen takma kafana içindekini söyle onlar düşünsün dursun
Nedir bu ailelerin gelinlerle tatil merakı anlamam. Bizimkide hep arkadaşlarıyla gidermiş bu sene herkesin bizle gideceği tuttu. Tam konu kapandı diyorum yine çıkıyo. Küçük görümcem geçen sofrada ben sizle gidecektim tatile niye gitmiyosunuz dedi. Eşim para yok deyincede ya ya kesin öyledir diyo. Salak madem anladın istenmediğini ne diye ısrar ediyosun?Bizde mevzu bitmez. Akşam yazamadım. Kv daha doğum yaptığım dönemde bu ya ben de sizinle tatile gellcem diye dayattı. Bende zaten lohusa mallığı vardı sesin çıkmadı. Neyse yerini sağlamlaştırmak için de on kez söyledi ve herkese yaydı. Neyse ben de son olanlardan sonra eşime ben sen ve oğlumuz gitmek istiyorum annen gelmesin dedim. Başta söz verdin kadına şimdi niye vs yaptı. Ben söz vermedim siz ama oğul bana emrivaki yaptınız ben de ses etmedim dedim. Şimdi de istemiyorum ihtiyacım olan sakin bir tatil dedim. Neyse eş adamı sürekli aynı şeyi geveledi, yok oradayken bizim kavgamız herkesi annesini de yıpratmış onun da toparlanması lazımmış vs vs. Tam gerizekalı ya. Bekarken bi kez kadını geZdirmişliği yok, evlendi eski ailesi kıymete bindi. Çekirdek aile kavramını dün matematikteki keşişim birleşim kümeleri ile anlattım kızlar ciddi ciddi daha ne yapayım. Zaten kadın da gelmeyeyim siz gidin demiş ama yok bizimki bi de sen ara annemi ikna et diyo, asla dedim. O da tatile girmiyoruz o zaman dedi. Ben de iyi o zaman burda da birlikte vakit gwçirmeyeceğiz o zaman dedim. Velhasıl tatil işi yattı ama benim kafam iyi. Kv sorarsa da senin yüzünden gitmiyoruz diycem. Ya sıkıldım bu "aman alirıza bey ağzımızın tadı bozulmasın" alttan almalarımdan, böyle böyle benim kafa bozuldu. Herkes bundan sonra ne düşündüğümü bilecek dedim eşime de. Zaten kv ye Dr işini söylemesine de kızdım. Dedim nasıl ortalığa yaydıysan öyle de toparla bu konu hakkında bana tek bir soru gelirse kim olduğuna bakmam lafı ağzına tıkarım haberin olsun dedim. Zaten görüşmelerden ve konuşmalardan senin de haberin olmayacak dedim. Ayrıca ben bikaç seans gittikten sonra sen de gir acilliksin sen dedim, sonr a da çift terapisine mi gideriz ne yaparız konuşuruz dedim. Soğumak demişsiniz ya bizimki be büyü aşktı ya biz acaba birbirimize doyabilirmiyiz derdik hep ama gelinen nokta bu.
Dün stres testinde şöyle bir soru vardı, evlilik .... Boşluğu şu şekilde doldurdum "sadece aşkla yapılmayacak kadar ciddi bir iştir"
bi laf vardır ya. Erkekler sizi kaybetmeyeceğini anladıkları anda onları kaybedersiniz diye. Öyle gerçekten. Öğrenciyken gezer tozardık ağzımın içine bakardı adam. Evlendik bu sefer ana babasının ağzının içine bakmaya başladı. Be adam madem öyle evlenmeyeydin kafana silah mı dayandı. Bende boşancam. Deyip kararlılığımı gösterince biraz kendine geldi. Hala arada tökezliyo ama bu sefer elinden tutmayıp arkasından iteceğimi bildiğinden toparlamaya çalışıyo.canım araya aileler girince aşk meşk pek anlam ifade etmiyor. bence çoğumuz senin geçtiğin bu dönemden geçtik. Ben de eşime inamıyorumdvlenmeden önce el üstünde tutar bir dediğim iki olmazdı. evlendik eşekten düşmüş karpuza döndüm. Annesi yüzünden be kavgalar. birgün yeter be dedim çektim kapıyı çıktım gecenin bi yarısıpara da almamışım yanıma atladım otobüseşehirdışındakiarkadaşıma gittim. bu odun aramadı gece gece ne yaptım diye. ben de kapadım teli üç gün açmadım. tutuşmuş. Seni çatır çatırboşayım gitananın dizi dibinde yaşa dedim.sonra kırk takla attı barışmak için şimdi nispeten daha iyi.Ama hala gevşemesin diye derim hiç eyvallahım yok sana da ailene de diye slır oğlumu giderim diyorum. Bazen erkeklere kaybetme korkusunu yaşatmak lazım. şu erkek anaları da bi düşsün oğulların yakasından. annemi uyarırım çoğu zaman. herkes kendi ailesini kurdu. Demem o ki yalnız değilsin boşver sen takma kafana içindekini söyle onlar düşünsün dursun
Valla çocuğu bahane yapiyolar tatile giderken benide alin çocuğa bakarm diyorlar sanki anlamiyoruz ne için gelmek istediklerini bizmkide gelmek istedi almak smdi gene istiyo gderseniz gelicm bnde diyo acaba BN onunla rahat edeblcekmiym zaten ruyamdada gordm bu gece birbirmzi boguyodukNedir bu ailelerin gelinlerle tatil merakı anlamam. Bizimkide hep arkadaşlarıyla gidermiş bu sene herkesin bizle gideceği tuttu. Tam konu kapandı diyorum yine çıkıyo. Küçük görümcem geçen sofrada ben sizle gidecektim tatile niye gitmiyosunuz dedi. Eşim para yok deyincede ya ya kesin öyledir diyo. Salak madem anladın istenmediğini ne diye ısrar ediyosun?
İçimden dedim ama inşallah evlenirsinde kv görümce kayınbaba tatillerde peşine takılır anlarsın ne hissettiğimi diye.
Biz yapsak bu erkeklerin yaptığını kıyamet kopardı. Hiç içinde tutma söyle sustukça alttan aldıkça tepene biniyolar görmüyolar ne yaptığını.
Geçen annem akşam 11 gibi aradı beni. Nırmalde o saatte aramaz her gün de konuşmayız yani öyle zırt pırt rahatsızda etmezler. Eşim gelmiş açma bu saatte telefon mu edilir miş diyo. Söyle bu saatte aramasın diyo.
Senin anan evlendiğimiz günün sabahı 6 da arayınca bu saatte aranır mı dedin mi dedim.
Sende hiç bişey unutmuyosun diyo.
Yontulmamış kütükler.
bi laf vardır ya. Erkekler sizi kaybetmeyeceğini anladıkları anda onları kaybedersiniz diye. Öyle gerçekten. Öğrenciyken gezer tozardık ağzımın içine bakardı adam. Evlendik bu sefer ana babasının ağzının içine bakmaya başladı. Be adam madem öyle evlenmeyeydin kafana silah mı dayandı. Bende boşancam. Deyip kararlılığımı gösterince biraz kendine geldi. Hala arada tökezliyo ama bu sefer elinden tutmayıp arkasından iteceğimi bildiğinden toparlamaya çalışıyo.
sen yokken nasıl evine girebiliyo ya.eşim rahatsız oluyo görüşmemizi istemiyo desen anlar mı acaba. Hiç gelemem böyle insanlara.sagolun kizlar iyi oldugum soylenemez moralim zaten bozuk bugun kizimi uyutup markete gittim bezi bitmisti kizimin abileri evdeydi eve bir geldim kapinin onunde iki cift yabanci terlik o hani bir turlu kurtulamadigim komsum var ya kiziyla bebegiyle o gelmis bir baktim bas kosedeler eline telefonu almis tatil rezevasyonu yaptiriyor benim evde sinirimden olecektim bu ne hadsizlik ya evde yokum ben hic gitmiyorum ona esim geldi eve erken gitmedi aksami etti aksam esimle tartistim biraz is yeri ve araba benim ustume hepsini sana devretcem dedim yeni arabanin kredisini de sen cekersin dedim bunun ustube aksam gorumceler ve kv geldi gec geldiler kalkmak bilmediler Ece aksama kadar yemek yemedi huysuz uykusu geldi simdi kizimi uyutuyorum anca kv bizde kaldi bunca derdimin arasinda ust kattaki komsu aradi evinde hamam bocegi varmis kelebek varmis kertenkele varmis nasil ilaclama yapildi diyor bak dedim arabamiz kaza yapti moralim bozuk musait oldugumda ararim gelirler ilaclar sonra kusura bakma dedi kv ile birlikte 4 cocugum oldu kizlar oturup hungur hungur aglamak istiyorum sabredemiyorum artik inanin kimseyi gormek istemiyorum kafam yerinde degil
fotoğraf makinesi tek kelimeyle müthiş canım telefondan sonra acayip kaliteli geldi çekimler ama makineyi tam kapasiteyle kullanmak için gerçekten kurs şart ben bi kaç tane araştırdım 450-500 civarı fiyatlarda olanlardan temel eğitim seviyesinde ama cumartesi ve en az 4-5 saat vaktimi alacak gibi henüz miradan bu vakti kısmak istemiyorum zaten bi haftasonumuz var o yüzden erteledim otomatik ve sürekli çekim modunda kullanıyorum sadece mercek ayarını iyi yapmak gerekiyor yine de hala telefonu daa çok kullanıyorum hem alışkanlık hemde ayar gerekmiyor çat çat çekiyorum bide makine miranın acayip ilgisini çekiyo ona doğru kalkıyo falan fashion çekimlerimizdekızlar kaç gündür siteye giriş yapamıyorum telden..sadece okuyorum. ççok zor yazılıyo.@yaz yağmuru geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın. A apriori11 umarım faydasını görürsün. Azad ne yaptı yürüyebiliyor mu yoksa haydutluğa devam mı? @minnakkartal fotoğraf makinesine alışabildin mi canım?tavsiye eder misin? ben de kursa gitmeyi düşünüyorum. oğlum bir yaş aşısından sonra huysuzluğun dibine vurdu. Sıfır işth amcak emmek istiyor. Dün bağırdım biraz gdce vicdan azabından uyuyamadım. Sabaha kadar Allahım bana sabır ver bir daha bağırmayım diye dıa ettim. meğer 7. dişi patlatmış canım yavrum öyle kötü oldum ki. bugün ilk defa sizden duydum diye lahmacun verdim yedi valla. sonra da jetonla çalışan oyuncaklara bindirdik çok hoşuna gitti. dans etti durdu.
yok canım henüz deneyemedim cesaret edemedim yat kalk olurum diye malum iş var bu akşam denemeyi düşünüyorum bakalım bizde de işe yararsa süper olur@minnakkartal canim mira ya yer yataginda uyutmayi deniyecektin noldu uyuttun mu hic merak ettim ben yer yataginda yatirdigimdan beri guzelce uyumaya basaladisanirim @yaz yagmuru da eceyi yer yataginda yatirinca deliksiz uyuyo demisti
ah canım ya hepsi üst üste gelmiş gerçekten zaten senin üç çocuğun ve eşin var onlarla ilgileniyosun birde ektra çıkan bu olaylar bunaltmaz mı seni çok normal insanların daha duyarlı olması için bişi yapamamk çok kötüsagolun kizlar iyi oldugum soylenemez moralim zaten bozuk bugun kizimi uyutup markete gittim bezi bitmisti kizimin abileri evdeydi eve bir geldim kapinin onunde iki cift yabanci terlik o hani bir turlu kurtulamadigim komsum var ya kiziyla bebegiyle o gelmis bir baktim bas kosedeler eline telefonu almis tatil rezevasyonu yaptiriyor benim evde sinirimden olecektim bu ne hadsizlik ya evde yokum ben hic gitmiyorum ona esim geldi eve erken gitmedi aksami etti aksam esimle tartistim biraz is yeri ve araba benim ustume hepsini sana devretcem dedim yeni arabanin kredisini de sen cekersin dedim bunun ustube aksam gorumceler ve kv geldi gec geldiler kalkmak bilmediler Ece aksama kadar yemek yemedi huysuz uykusu geldi simdi kizimi uyutuyorum anca kv bizde kaldi bunca derdimin arasinda ust kattaki komsu aradi evinde hamam bocegi varmis kelebek varmis kertenkele varmis nasil ilaclama yapildi diyor bak dedim arabamiz kaza yapti moralim bozuk musait oldugumda ararim gelirler ilaclar sonra kusura bakma dedi kv ile birlikte 4 cocugum oldu kizlar oturup hungur hungur aglamak istiyorum sabredemiyorum artik inanin kimseyi gormek istemiyorum kafam yerinde degil
sinirden öyle gelmiştir sana kuzum yok olmasa daha çok dertlenirsin hepimiz başka şeylerden dertleniyoruz allah daha büyük sorunlardan korusunay herkeste bi dert bende delircem artik bjtun gun sicak zaten bisey yapilmiyo aksam oykuyu uyutt utu yapayim dedim heryerimden akti ter yani iki saat ugrastim beyfendi tras oldu geldi arkadaslariyla di 10 da geldi eve mutfagi topladim oyku uyandi onu uyuttum ozel ilgi istiyomus birileri bi de yok deyince bozuldu hic bi ise yaramiyo zaten belim koptu ayakta durmaktan gitti yatti dusa girdim ciktim yattim telefonunu niye sarja takmiyomusum diye kalkti gitti obur odaya yatti bende buraya daldim meger herkeste bir dert bu aksam sanki artik sevmiyorum o kadar sogudum ki olmasa da olur gibi geliyo allah sonumuzu hayir etsin hepimizin
belki sıcaktan bunalmıştır oda canım bu sıralar doğru dürüst uyuyamıyor çocuklarHic iyi gunlerden gecmiyoruz lcanim bende sogudum esimden sonumuz hayr olsun adam konusuyor ben konusmuyorum.
kızımi 11 de uyuttum su ana kadar 4_5 kere kalktı. Cocuk bi derin uyuyamiyo sürekli uyaniyo ac mi bilemedim muhallebisini yemeden yatti benide uyutmadi
bence kararlı tavrınla ve derdini anlatmakla iyi yapmışsın zaten benim kafamda çizdiğim apriori tam olarak böyle biri ne istediğini bilen kendinden emin sen böyle yavaş yavaş eskiye döndükçe eşinde eskiye dönecek kelebek etkisi bi yer de birde adli tatil sonrası ufakta olsa işe döneceksen ki çok iyi bi karar aldığını düşünüyorum inan çok ii gelecek evet elbette kuzuyla geçirilen vakit çok değerli başta alışırken zorlanılıyor ama sosyalleşmek işle uğraşmak da bi yerde terapi gibiBizde mevzu bitmez. Akşam yazamadım. Kv daha doğum yaptığım dönemde bu ya ben de sizinle tatile gellcem diye dayattı. Bende zaten lohusa mallığı vardı sesin çıkmadı. Neyse yerini sağlamlaştırmak için de on kez söyledi ve herkese yaydı. Neyse ben de son olanlardan sonra eşime ben sen ve oğlumuz gitmek istiyorum annen gelmesin dedim. Başta söz verdin kadına şimdi niye vs yaptı. Ben söz vermedim siz ama oğul bana emrivaki yaptınız ben de ses etmedim dedim. Şimdi de istemiyorum ihtiyacım olan sakin bir tatil dedim. Neyse eş adamı sürekli aynı şeyi geveledi, yok oradayken bizim kavgamız herkesi annesini de yıpratmış onun da toparlanması lazımmış vs vs. Tam gerizekalı ya. Bekarken bi kez kadını geZdirmişliği yok, evlendi eski ailesi kıymete bindi. Çekirdek aile kavramını dün matematikteki keşişim birleşim kümeleri ile anlattım kızlar ciddi ciddi daha ne yapayım. Zaten kadın da gelmeyeyim siz gidin demiş ama yok bizimki bi de sen ara annemi ikna et diyo, asla dedim. O da tatile girmiyoruz o zaman dedi. Ben de iyi o zaman burda da birlikte vakit gwçirmeyeceğiz o zaman dedim. Velhasıl tatil işi yattı ama benim kafam iyi. Kv sorarsa da senin yüzünden gitmiyoruz diycem. Ya sıkıldım bu "aman alirıza bey ağzımızın tadı bozulmasın" alttan almalarımdan, böyle böyle benim kafa bozuldu. Herkes bundan sonra ne düşündüğümü bilecek dedim eşime de. Zaten kv ye Dr işini söylemesine de kızdım. Dedim nasıl ortalığa yaydıysan öyle de toparla bu konu hakkında bana tek bir soru gelirse kim olduğuna bakmam lafı ağzına tıkarım haberin olsun dedim. Zaten görüşmelerden ve konuşmalardan senin de haberin olmayacak dedim. Ayrıca ben bikaç seans gittikten sonra sen de gir acilliksin sen dedim, sonr a da çift terapisine mi gideriz ne yaparız konuşuruz dedim. Soğumak demişsiniz ya bizimki be büyü aşktı ya biz acaba birbirimize doyabilirmiyiz derdik hep ama gelinen nokta bu.
Nedir bu ailelerin gelinlerle tatil merakı anlamam. Bizimkide hep arkadaşlarıyla gidermiş bu sene herkesin bizle gideceği tuttu. Tam konu kapandı diyorum yine çıkıyo. Küçük görümcem geçen sofrada ben sizle gidecektim tatile niye gitmiyosunuz dedi. Eşim para yok deyincede ya ya kesin öyledir diyo. Salak madem anladın istenmediğini ne diye ısrar ediyosun?
İçimden dedim ama inşallah evlenirsinde kv görümce kayınbaba tatillerde peşine takılır anlarsın ne hissettiğimi diye.
Biz yapsak bu erkeklerin yaptığını kıyamet kopardı. Hiç içinde tutma söyle sustukça alttan aldıkça tepene biniyolar görmüyolar ne yaptığını.
Geçen annem akşam 11 gibi aradı beni. Nırmalde o saatte aramaz her gün de konuşmayız yani öyle zırt pırt rahatsızda etmezler. Eşim gelmiş açma bu saatte telefon mu edilir miş diyo. Söyle bu saatte aramasın diyo.
Senin anan evlendiğimiz günün sabahı 6 da arayınca bu saatte aranır mı dedin mi dedim.
Sende hiç bişey unutmuyosun diyo.
Yontulmamış kütükler.
bi laf vardır ya. Erkekler sizi kaybetmeyeceğini anladıkları anda onları kaybedersiniz diye. Öyle gerçekten. Öğrenciyken gezer tozardık ağzımın içine bakardı adam. Evlendik bu sefer ana babasının ağzının içine bakmaya başladı. Be adam madem öyle evlenmeyeydin kafana silah mı dayandı. Bende boşancam. Deyip kararlılığımı gösterince biraz kendine geldi. Hala arada tökezliyo ama bu sefer elinden tutmayıp arkasından iteceğimi bildiğinden toparlamaya çalışıyo.
Valla çocuğu bahane yapiyolar tatile giderken benide alin çocuğa bakarm diyorlar sanki anlamiyoruz ne için gelmek istediklerini bizmkide gelmek istedi almak smdi gene istiyo gderseniz gelicm bnde diyo acaba BN onunla rahat edeblcekmiym zaten ruyamdada gordm bu gece birbirmzi boguyoduk
Ya ben çözdüm bunlar sülale içinde hava yapıyorlar işte oğlum beni tatillere götürdü falan diye, halbuki kendileri yapışıp geliyorlar. Eşime dedim dünyayı gezerken, güneyde tatil beldelerini arşınlarken annen yok muydu alsaydın bir yaz yanına. Bişey diyemiyor. Yüz yıl tatile gitmeyeceğimi bilsem gitmem artık inada bindi. Normalde işime bile gelir çocuğa bakar biz bara diskoya falan gideriz ama sırf artık namus meselesi yaptım diye gitmeyecem birlikte.fotoğraf makinesi tek kelimeyle müthiş canım telefondan sonra acayip kaliteli geldi çekimler ama makineyi tam kapasiteyle kullanmak için gerçekten kurs şart ben bi kaç tane araştırdım 450-500 civarı fiyatlarda olanlardan temel eğitim seviyesinde ama cumartesi ve en az 4-5 saat vaktimi alacak gibi henüz miradan bu vakti kısmak istemiyorum zaten bi haftasonumuz var o yüzden erteledim otomatik ve sürekli çekim modunda kullanıyorum sadece mercek ayarını iyi yapmak gerekiyor yine de hala telefonu daa çok kullanıyorum hem alışkanlık hemde ayar gerekmiyor çat çat çekiyorum bide makine miranın acayip ilgisini çekiyo ona doğru kalkıyo falan fashion çekimlerimizdekullanamıyorum.. makineyle çekincede sonrasında filtreye ihtiyaç olmuyo direk çektiğin haliyle kullan :) he üşendiğim nokta makineden bilgisayara ordan telefona atmak var bide
bu arada mirada jetonla çalışan oyuncaklara bayılıyo parkta bir kaç tane var 1 liraya eskiden bi kez istiyodu şimdi iki olmadan inmiyor yüz versek üçüde isticek durumda
yok canım henüz deneyemedim cesaret edemedim yat kalk olurum diye malum iş var bu akşam denemeyi düşünüyorum bakalım bizde de işe yararsa süper olur
ah canım ya hepsi üst üste gelmiş gerçekten zaten senin üç çocuğun ve eşin var onlarla ilgileniyosun birde ektra çıkan bu olaylar bunaltmaz mı seni çok normal insanların daha duyarlı olması için bişi yapamamk çok kötü
sinirden öyle gelmiştir sana kuzum yok olmasa daha çok dertlenirsin hepimiz başka şeylerden dertleniyoruz allah daha büyük sorunlardan korusun
belki sıcaktan bunalmıştır oda canım bu sıralar doğru dürüst uyuyamıyor çocuklar
bence kararlı tavrınla ve derdini anlatmakla iyi yapmışsın zaten benim kafamda çizdiğim apriori tam olarak böyle biri ne istediğini bilen kendinden emin sen böyle yavaş yavaş eskiye döndükçe eşinde eskiye dönecek kelebek etkisi bi yer de birde adli tatil sonrası ufakta olsa işe döneceksen ki çok iyi bi karar aldığını düşünüyorum inan çok ii gelecek evet elbette kuzuyla geçirilen vakit çok değerli başta alışırken zorlanılıyor ama sosyalleşmek işle uğraşmak da bi yerde terapi gibi
Canim senin psikolojini hissediyodur ecede belki ondan yemiyordur kizin icin moralini yuksek tutmaya calisBenim kizimda ayni canim ayagimda sallayip uyuttum biraktigim an agliyor bu saate kadar boyle devam etti daha yeni biraktim bu sefer uyanmadi ama kizimda normal olmayan birseyler var bugun sadece yumurta yedi corbasini yemedi meyvesini yemedi muhallebi yaptim yemedi sadece emdi adet donemimdeyim sutum az su anda gorunen dis yok yeni cikti zaten yarinda ayni olursa dra goturcem cok istahsiz uykusuz olmassa idrar tahlili isteyecegim
aynen canim ben onun gibi yapsam gidip gelsem tamam samimiyiz normal diycem inan moralim cok bozuktu markete giderken hep basimizdan gecen olayi dusundum psikolojik olarak onu agirlayacak durumda degildim cok konusuyor cunku esimi ikinci el araba almasi yonunde israr ediyorum kafasina yatti biraz yarin araba bakacak eger ikinci el araba alirsa ev degistirme isi de ertelenmez Allah buyuk bu girdigimiz sıkıntili durumdan hayirlisiyla cikmayi nasip eder insallah
Sizinki bence ayrı bir durum. Çünkü kız anneleri damatlara karışmıyolar ister istemez bi mesafeli duruyolar. Yerlerini biliyolar.tatil konusunda benim eşimin teklifi de şöyleydi söyleyelim annen de gelsin çok yoruldu tatil yapmış olur hem arada miraya bakar bizde beraber bişiler de yapabiliriz bana da mantıklı geldi tabi belki kendi annem olduğu için teklif ettim ısrar da ettim istemedi siz baş başa gidin hem benimde işlerim var onlara bakarım dedi
şimdi eşim diyoki arkadaşlarının hep ya anneleri ya kv leri beraber gitmiş tatile başka türlü tatil olmuyomuş yani erkeklerin bu teklifteki amacı biraz da çocuğu satma eşle eskisi gibi keyfe bakma ruh hali çocuk olduğunda hayatlarında çok az şey değiştiği için tatil de değişmesin diye bekliyolar heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?