bilerek oturttum canim yoksa arkasini donup tutmaya calisiyordu orayi bende ters koydum
Kizlar sizinde bebisleriniz takla atacakmis gibi durup bacak arasindan bakip size guluyormu benim kizim tuhaf hareketler yapiyor yakindir takla atmasi
Bir ara yazmıştım mirayı yatağına alıştırmaya çalışıyorum diye ateşlendiğinden beri bu mümkün olmadı kesinlikle beş Dakka bile uyumuyo bu kez nasıl ayırırım diye bişiler araştırmak yerine neden ayırmamalıyım diye araştırma Yaptım en nihayetinde emzirme Döneminde çocuğun anneyle yatmasının duyusal Gelişimi açışından çok önemli olduğunu yazan bi Sürü pedagog ve bloger buldum kendimi bi güzel avuttum oh misss aferim bana
Umarim benim kizimda birgün kendi kendine uykuya dalabilir gerci hic sucu yok.kuzumun gaz sancisindan carsafta ayakta hamakta her turlu salladik ayakta.sallanmayi aliskanlik haline getirdik emzir.salla emzir.salla cok.yoruluyorum ama badka nasil uyunur hic bilmiyorki yigenim emerek uyurdu 2 yasinda emmekten kesilince nasil uyunur bilmiyorum diyordu onun gibi umarım kizima uyumayida ogretebilirim
sagolun kizlar iyi oldugum soylenemez moralim zaten bozuk bugun kizimi uyutup markete gittim bezi bitmisti kizimin abileri evdeydi eve bir geldim kapinin onunde iki cift yabanci terlik o hani bir turlu kurtulamadigim komsum var ya kiziyla bebegiyle o gelmis bir baktim bas kosedeler eline telefonu almis tatil rezevasyonu yaptiriyor benim evde sinirimden olecektim bu ne hadsizlik ya evde yokum ben hic gitmiyorum ona esim geldi eve erken gitmedi aksami etti aksam esimle tartistim biraz is yeri ve araba benim ustume hepsini sana devretcem dedim yeni arabanin kredisini de sen cekersin dedim bunun ustube aksam gorumceler ve kv geldi gec geldiler kalkmak bilmediler Ece aksama kadar yemek yemedi huysuz uykusu geldi simdi kizimi uyutuyorum anca kv bizde kaldi bunca derdimin arasinda ust kattaki komsu aradi evinde hamam bocegi varmis kelebek varmis kertenkele varmis nasil ilaclama yapildi diyor bak dedim arabamiz kaza yapti moralim bozuk musait oldugumda ararim gelirler ilaclar sonra kusura bakma dedi kv ile birlikte 4 cocugum oldu kizlar oturup hungur hungur aglamak istiyorum sabredemiyorum artik inanin kimseyi gormek istemiyorum kafam yerinde degil
Seninki de sağlam maceraymış :) şaka bi yana da şanslarını bu kadar zorlayacak nasıl bir özgüvene egoya sahip bu adamlar aklım almıyor.
İçimfekiler söylemek konusunda Öyle yapıcam ki öyle biriydim ben. Kimseye eyvaşlahım yoktu, hiçbirşeyi içimde tutamadım, benim başım ağrıyacağına onların karnı ağrısın der herşeyi dan dun söylerdim karşımdakine, ama aşk körlüğü lohusa mallığı derken bu hale geldim. Zaten iş görüşmelerine de başlıycam adli tatil biter bitmez. Anladım ki işim kendi kazancım ve sosyal çevrem yoksa ben ezikleşeceğim ve bunu sınlandırmak lazım. Haaa tatile gitmiyorsam da burada bi yer buldum haftaya havuz üyeliği alıcam, çünkü hayatımda suya girmeden bir yaz geçirmedim ben. Eski aprioriyi istiyorsa da biraz o çaba göstersin. Benden bu kadar onu anladı en azından
çok geçmiş olsun kardeşine canım gerçekten zor olmuştur. ben bi çok kişiden duydum bişi soruyorum ne bilim unuttum diyo üstelik daa çoğunun çocuğu 3-4 yaşında demekki unutuluyor diye ben önemli olduğunu düşündüğüm yada ilerde benim veya başkasının işine yarar dediğim şeylerin tarihini not alıyorum :))çok iyi ya :) annem de benim ve kardeşimin bebekliğimizi hep unutmuş.zaten rahmetli babannem büyütmüş bizi, tek hatırladığı mesela ben ilk 3 ay çok gazlı bir bebekmişim, yemek de yemezmişim, huysuz virjin derlermiş. kardeşim de tam tersi 8-9 aylıkken etli dolmalar falan yermiş, yerinden kalkmayan tosuncuk gibi bir bebekmiş. ama kardeşim okula başladıktan sonra çok fazla sayıda kaza ve hastalık geçirdi. trafik kazası, asansör kazası, genel cerrahi türünde bir kaç ameliyat...ben çok şükür daha sağlıklı ve kendi kendine yeten bir çocuktum.
bu arada ben de henüz uyku eğitimi falan vermedim, bir ara teşebbüs etmiştim ama oolmadı yarıda bıraktım.
ilk 6 ay bizim yatak odamızda beşikte yattı kızım. 7 aylık olunca da kendi odasına bebek karyolasına geçirdik.
valla bana da zayıf olup mama vermediğim için çok baskı kurdular sütüm böylesine varken neden mama vereceğim çocuğuma diye çok söylendim ki uzmanlar bas bas bağırırken anne sütünün önemini bağışıklığa olan katkısını bir tek eşim hep emzirmem konusunda destek oldu hala daa olur sağolsun sadece son doktr kontrolünde miranın doktoru artık sadece sabah akşam bi kez ve gece bi kez dedi iştahsızlığın büyük ölçüde sebebi budur dedi ama haftasonu mümkün dedil bana yapışık gece ve akşamda daa sık emiyo ama gözlerinde o ışık suratındaki o ifade ikimizide duygusal olarak bi hayli doyuruyo bu durumay kızlar dün k. v. ve görümce bir kenara çekip hemen emzirmeyi bırak filan diye nutuk çektiler. kendileri 5-6 ay emzirmiş,benim kızım da memeye çok düşkündür, çocuk keyif alıyor. özellikle memeyi bırakmasın diye uykuya geçerken ben alıştırmıştım memede uyutmayı. belki hata ettim bilmiyorum ama...ben gündüz evde yokken de uyuyor aslında, illa memede uyuyacak diye bir şey yok. ama çocuğum ne emzik aldı ne biberon onun keyfi de anasının memesi olsun ama deil mi? ( sigarası var ne içkisi gibi bir şey oldu bu da)
işte bu çocuk emdiği için kilo almıyor filan dediler.
ben de yazın emzirmeyi bırakmak zor olurmuş, kışa doğru düşünüyorum, dedim. k. v. de "zaten iice azalmıştır, sütün var mı da? dedi. ben de "emzirmediğim zaman çok rahatsız oluyorum şişiyor, ağrıyor,ayrıca çocuk emdikçe geliyor" dedim.
Allam bi taktılar kafaya benim emzirmemi...bi de doktor görümcemin dediğine göre inek sütü anne sütünden daha faydalıymış...puhahaaa:)
kvnin yaptığı saçmalık. Ama rşinin yaptığıda ayıp olmuş evde annen varken diyememiş mi annesine misafirimiz var nasıl gelelim diye.
Bizimkilerde beni hiç aramazlar. Oğulları evde yok biliyolar. Çocuğu gmrmeye bize gelecekler yatım saatliğine. Eşimi arayıp çayı koysun biz size gidiyoruz diyolar eşim beni arayıp söylüyo:))))
Bi arada emrivaki akşam yemeklerimiz vardı. Akşam 6 da kp tuttururdu yemeğe bize gelin çocuğu sevicez. Karar vermiş bey efendi işten dönerken beni çocuğu alıp onlara götürecekmiş direk. Ve bunu banada söylemiyo eşimi arıyo 5 dk ya aşağı insin diye. Epey bi sabrettim. Şakayla karışık dedim daha erken haber verin 5 dk da çocukla inemiyorum bekletmeyeyim sizi diye. Baktım olmuyo Sonra bi gün şalterim attı. Eşim arayınca bildim hemen babası geliyo yine. Kapat sen dedim. Kp i aradım bu gün gelesim yok baba işlerim var bir daha sabahtan haber verirseniz iyi olur işlerim aksıyo dedim. Bizim binanın önündeymiş geri döndü gitti. O gğn bu gündür bi daha böyle almaya geliyoruz in demediler. Derseler yine hayır dicektim.
Ne sanıyolarsa kendilerini.
Bende artık direk hayır diyorum. Annemi babamı bu kadar çekmedim ben bunları niye çekiyim.
benim kv.nin bir kaşık yemek vermişliği yoktur, genelde telefonunda oyun oynar, arada da kucağına alıp sever, zamane babannesi:) benim de annem bakıyor kızıma, Allah razı olsun onlardan
Sut olmaz emzir derler bu çocuk AC derler. sut olur emzirme artık derler yaramiyo sutun. Valla en iyisi dnlememek sütü olan iki yasina kdr esirgemesin yavrusundan
Gökçe 5-6 ay arası büyüme atağından sanırım emmeyi reddetmeye başladı. Kucağımda zıplaya zıplaya emzirdim 1 ay. Düşünsene gecenin bi yarısı kalkıp zıplayarak çocuk emziriyosun. Eşim hatun iyice sıyırdı diyip duruyodu. Bende takat falan kalmadı tabi. Ama inat ettim emzircem bu çocuğu sütüm boşa gitmeyecek dedim.Yoo esime kalsa annemi de goturcek oraya yemege.daha neler ya cok kizdim o zaman onlara.kv nin butun derdi annemi yollayip kendisinin yerlesmesiydi.annem varken onunla rahat edemiyorum napym.
Canim 5-6 ay emzirmisler ya onlar kiskanclik sezdim sankiben emrete sagip verdm sutu 10 ay ikinci cocuk olursa 2 yasina kadar emzircem hirs yaptm cok fena ben yapiscam ona emsin diye
Aynen
adem güneşin siyasi görüşünü bilmiyorum instagramda postlarından da siyasi bişi algılamadım kendi adıma ama zaten dediğin gibi orta da bi görüş varsa mutlaka karşıtı da bende mutlu olduğum uygulayabildiğim görüşü seçmeye karar verdim :))Çok mantıklı olmuş ama bence. Benimkide eğilip havuzdan su içiyor o yüzden bu simitten vazgeçmiştim şimdi bir de böyle deneyeyim bakalım :)
Bizimki neden bilmiyorum onu 6 aylıktan beri çok sık yapıyor. Bir ara komple unutmuştu şimdi yine dadandı. Bakıcımız oğlum öyle yapınca Deniz Hanııım gözünüz aydın yine misafir geliyor hem de yatılı der gülüşürüz. Eskiler öyle derlermiş :) Küçükken öyle durunca babası takla attırırdı ama şimdi koca dana oldular attıramıyo :)
Canım ben en doğrusunu her annenin kendi yavrusuna göre kendinin bilip uyguladığını düşünüyorum. Sosyal bilimler bunlar neticede ne okuduğun görüş ispatlanmış oluyor ne de karşı görüş :) O nedenle ben hiç takılmıyorum bunlara. Okulda öğrendiğimiz herkes tarafından kabul görmüş bazı temel şeyler vardı sadece o kunularda esnemiyorum. Onun dışında gönlüm ne isterse onu yapıyorum ohhh sefamız olsunİsterse o gece onunla yatıyorum bazen kocamla yatıyorum ay 7 kocalı hürmüs gibi giiit gellll bütün gece Bir de bu söylediğim nolur lütttfen özellikle rica ediyorum yanlış anlaşılmasın ama Adem Güneş'in bilimine siyasi görüşü fazlasıyla yansıyor. Ne yalan söyleyeyim çoğu konudas beyin yıkamaya yönelik davranıyor. Literatürde olmayan şeyleri sanki varmış gibi iletiyor ve bunu kesinlikle siyasi amaçla yaptığını anlayabiliyorum. Görüşlerinin bazıları çok güzel ve kesinlikle katılıyorum ama çocuklar ile ilgili olan şeyler sadece çocuklarla ilgili kalmalı. Bu şekilde kötüye kullanılmamalı...
Benim oğlumda kolikti sallamayacağım diye ruh hastası gibi direndim neden o kadar inada bindirdiysem artık bende şaşırıyorum şimdi :) O zaman için çok zor olmuştu ama şimdi biraz meyvesini toplamadık diyemiycem. Tabiki tek başına uyuyamıyor hala ama yanına uzanınca sarılıp yatıyor :)
Canım sizin doğal olarak sinirleriniz çok yıprandı insanlarda destek olacaklarına inadına üstünüze geliyor. Acaba bi akşam çocukları bırakıp başbaşa bi yemek bi sinema vs. ne bileyim nefes aldırtıcak bir şey mi yapsanız. Madem kv çok meraklı sana dadanmaya bir sürü çocuğa tek başına baksın bakalım bi daha böyle patır kütür yatılı geliyormu
Valla iş bana ilaç gibi geldi. İlk günler çok ağladım çalış diyenler içimden beddualar bile ettim ititraf ediyorumama oğluma karşı sabrım tavan yaptı. Sürekli kusan lokmaları ağzında tutan bir çocukla gün geçirme o kadar zormuşki ben alışmışım durumu kabullenmişim yaşamıyormuşum sadece hizmet ediyormuşum Şimdide oğlumu çok özlüyorum yanıp kavruluyorum ama akşam öyle sevişiyoruzki anlatamam :) Evde olunca insan saçma sapan ev işlerine takılıyor seni özleyip sokulan çocuğa kızıyorsun aptal bir temizlik uğruna... Şimdi öylemi. Bakıcı eve yardımcı oluyor. Çalışıyorum eve para sokuyorum diye kocam ev işlerine geri döndü ya evde oturursam korkusuna Yinede iş birikirse kadın çağırıyorum. bana sadece evladımla yuvarlanmak kalıyor. Ohhh sefam olsun para benim değilmi işi gücü başkasına yaptırırım bende babasıda bir zahmet benim maaşımdan maksimum faydalanmayıversin geriye kalanla yetinsin canım :) Birde biz oğlumuz 3 aylıkken bizi zorlayacak bir ev aldık. Ben izinde olduğum için çocuğa çıngırak bile zor alıyordum. Şimdi öyle geçen gün canım akülüğ araba çekti hop diye gittim aldım en iyisini :)
Velhasılı evde bebeğinleyken insan neden çalış dediklerini anlayamıyor sinir oluyormuş. Meğer o kadar haklılarmışki anlatamam ...
Yoo esime kalsa annemi de goturcek oraya yemege.daha neler ya cok kizdim o zaman onlara.kv nin butun derdi annemi yollayip kendisinin yerlesmesiydi.annem varken onunla rahat edemiyorum napym.
Canim 5-6 ay emzirmisler ya onlar kiskanclik sezdim sankiben emrete sagip verdm sutu 10 ay ikinci cocuk olursa 2 yasina kadar emzircem hirs yaptm cok fena ben yapiscam ona emsin diye
Aynen
Gökçe 5-6 ay arası büyüme atağından sanırım emmeyi reddetmeye başladı. Kucağımda zıplaya zıplaya emzirdim 1 ay. Düşünsene gecenin bi yarısı kalkıp zıplayarak çocuk emziriyosun. Eşim hatun iyice sıyırdı diyip duruyodu. Bende takat falan kalmadı tabi. Ama inat ettim emzircem bu çocuğu sütüm boşa gitmeyecek dedim.
Kv ise babasıda 5 ay emdi naptıysam emziremedin boşuna uğraşıyosun babasına çekti o diye güldü dalga geçti benimle sürekli. Zaten kendimi kötü hissediyodum berbat hissetmeme neden oldu.
1 ay sonra herşey eski haline dönüncede ben ne kadar uğraşamda tutmamıştı dedi. Nasıl uğraştın bilmiyorum ama olmamış işte anne. 1 ay zıpladım kolay mı dedim güldüm bir güzel. Bozuldu ama İçimin yağları eridi valla.
10 sağmak hiç kolay değil valla.
Şimdi kuzenim bu haziranda doğum yaptı. Sütüm yetmiyo diyodu mam vermeye başlamış. Gittim baktım doğru emzirmiyo çocuğu. Memeyi tam kavrayamıyo. Şöyle yap istersen dedim emzirme eğitimi vermişlerdi bana hastanede. Ama yoo böyle tutuyo dedi. Bende dırdırcı insanlardan olmak istemediğim için bişey diyemedim. Sağıp vermeyede üşendiğinden mama veriyodu..
Bence sen gayet güzel emzirmişsin bebeğini
kuzum benim ya çok üzülüyorum bu hallerine bizde aynı durumdayız bir adım atsın diye alkışlar tebrikler gülücükler ama yok elini bırakacağımı anladığı an popo üstü oturuyor hemenEki Görüntüle 1595531
İnanır mısınız pencerenin önünden koltuğa geçemediği için ağlıyo. Geçir diye. Çok korkuyo ben nasıl yüreklendircem bu çocuğu bilemedim. Hiç öyle düşmesi falanda olmadı.
Annecim yapabilirsin diye defalarca gösterdim aferinler öpücükler havada uçuşuyo ama şu ufacık yeri geçemiyo.
Bıraktığımı farketmemişse 4-5 adım atıyo. Ama farkettiği an ağlamaya bağırmaya başlıyo.
Gökçe 5-6 ay arası büyüme atağından sanırım emmeyi reddetmeye başladı. Kucağımda zıplaya zıplaya emzirdim 1 ay. Düşünsene gecenin bi yarısı kalkıp zıplayarak çocuk emziriyosun. Eşim hatun iyice sıyırdı diyip duruyodu. Bende takat falan kalmadı tabi. Ama inat ettim emzircem bu çocuğu sütüm boşa gitmeyecek dedim.
Kv ise babasıda 5 ay emdi naptıysam emziremedin boşuna uğraşıyosun babasına çekti o diye güldü dalga geçti benimle sürekli. Zaten kendimi kötü hissediyodum berbat hissetmeme neden oldu.
1 ay sonra herşey eski haline dönüncede ben ne kadar uğraşamda tutmamıştı dedi. Nasıl uğraştın bilmiyorum ama olmamış işte anne. 1 ay zıpladım kolay mı dedim güldüm bir güzel. Bozuldu ama İçimin yağları eridi valla.
10 sağmak hiç kolay değil valla.
Şimdi kuzenim bu haziranda doğum yaptı. Sütüm yetmiyo diyodu mam vermeye başlamış. Gittim baktım doğru emzirmiyo çocuğu. Memeyi tam kavrayamıyo. Şöyle yap istersen dedim emzirme eğitimi vermişlerdi bana hastanede. Ama yoo böyle tutuyo dedi. Bende dırdırcı insanlardan olmak istemediğim için bişey diyemedim. Sağıp vermeyede üşendiğinden mama veriyodu..
Bence sen gayet güzel emzirmişsin bebeğini
Eki Görüntüle 1595531
İnanır mısınız pencerenin önünden koltuğa geçemediği için ağlıyo. Geçir diye. Çok korkuyo ben nasıl yüreklendircem bu çocuğu bilemedim. Hiç öyle düşmesi falanda olmadı.
Annecim yapabilirsin diye defalarca gösterdim aferinler öpücükler havada uçuşuyo ama şu ufacık yeri geçemiyo.
Bıraktığımı farketmemişse 4-5 adım atıyo. Ama farkettiği an ağlamaya bağırmaya başlıyo.
Hira şanslı canım benim gibi bi kv si olacakBnm annem bakiyo kizimi genelde benim isim olduğunda veya esmle dsaro cktgmzda kaynanam sürekli bana brak bütün gün bnde kalsn der ama sadece sevmeyi bliyolar . ben lohusayken tanidm esimin annesini ozman gsterdi gercek yuzunu.ben sanci cekiyorm hastanede gelmis agliyo ilk once kndi annmi aramism onu snra aramism diye. Hepimzn moralini bozmustu en mutlu gunumzde.ben lohusayken annem kaliyodu gldi bugece ben kalcm dedi annemi gnderdi bana senin sutun yok sanki gogsun kucuk dedi. Yatak odasina geldi gogsume bakiyo emziriken emiyomu diyo dakika basi. Gece cock gazdan agliyo dedm karnina sen masaj yap dedi ben yapamam annem geldi zeytin yagini aldi biguzl yagladi cock sakinlesti uyudu. eSiM anneme çok güvenir bliyo çocuğa nasıl baktgni hep annene birakalm der. Kendi annesine hc biraktrmaz bnde brakmam zaten asla. Çünkü annesi hc evde otramayan birisi bide gelen giden komsusu bitmez. Kapinin önünde oturur gene eve girmez alir çocuğu gider biraksak. Bide çocuğa hijyenik değil kendi kasigni kullanması sürekli Şapur supur opmesi koca koca lokmalari cocgn agzina tikip tikandgindada ben korkarm cikaramam sen cikar ekmeği ağzından demesi. Ve dahasi.. Oyzden hc guvenmiyorm ona. Hareketlerode çok yapmak geliyor bana arada kndni acndiriyo oğluna aglasiyo benm saftirikte hemen anneci oluyo valla KV var KV var. Oyzden yasayan bir allah hepimzn yardmcisi olsn :) çok doluym ben bu konuda eğer birgün erkek cocugm olursa asla yapmicm öyle şeyler
Kesinlikle ben de ilk aylarda kavga ettim çocuğuma kendim bakıcam, evde oturmam niye zorunuza gidiyor, herşey para değil vs vs . Soran genelde eşimin ablaşarıydı o yüzden iyice itildim çalışma hayatından. Ama ben işim gereği zatrn kopamadım, dosyaları eve getirdim evden yürütmeye çalıştım ama olmuyor. Velhasıl çalışan Demir paslanmazmışÇok mantıklı olmuş ama bence. Benimkide eğilip havuzdan su içiyor o yüzden bu simitten vazgeçmiştim şimdi bir de böyle deneyeyim bakalım :)
Bizimki neden bilmiyorum onu 6 aylıktan beri çok sık yapıyor. Bir ara komple unutmuştu şimdi yine dadandı. Bakıcımız oğlum öyle yapınca Deniz Hanııım gözünüz aydın yine misafir geliyor hem de yatılı der gülüşürüz. Eskiler öyle derlermiş :) Küçükken öyle durunca babası takla attırırdı ama şimdi koca dana oldular attıramıyo :)
Canım ben en doğrusunu her annenin kendi yavrusuna göre kendinin bilip uyguladığını düşünüyorum. Sosyal bilimler bunlar neticede ne okuduğun görüş ispatlanmış oluyor ne de karşı görüş :) O nedenle ben hiç takılmıyorum bunlara. Okulda öğrendiğimiz herkes tarafından kabul görmüş bazı temel şeyler vardı sadece o kunularda esnemiyorum. Onun dışında gönlüm ne isterse onu yapıyorum ohhh sefamız olsunİsterse o gece onunla yatıyorum bazen kocamla yatıyorum ay 7 kocalı hürmüs gibi giiit gellll bütün gece Bir de bu söylediğim nolur lütttfen özellikle rica ediyorum yanlış anlaşılmasın ama Adem Güneş'in bilimine siyasi görüşü fazlasıyla yansıyor. Ne yalan söyleyeyim çoğu konudas beyin yıkamaya yönelik davranıyor. Literatürde olmayan şeyleri sanki varmış gibi iletiyor ve bunu kesinlikle siyasi amaçla yaptığını anlayabiliyorum. Görüşlerinin bazıları çok güzel ve kesinlikle katılıyorum ama çocuklar ile ilgili olan şeyler sadece çocuklarla ilgili kalmalı. Bu şekilde kötüye kullanılmamalı...
Benim oğlumda kolikti sallamayacağım diye ruh hastası gibi direndim neden o kadar inada bindirdiysem artık bende şaşırıyorum şimdi :) O zaman için çok zor olmuştu ama şimdi biraz meyvesini toplamadık diyemiycem. Tabiki tek başına uyuyamıyor hala ama yanına uzanınca sarılıp yatıyor :)
Canım sizin doğal olarak sinirleriniz çok yıprandı insanlarda destek olacaklarına inadına üstünüze geliyor. Acaba bi akşam çocukları bırakıp başbaşa bi yemek bi sinema vs. ne bileyim nefes aldırtıcak bir şey mi yapsanız. Madem kv çok meraklı sana dadanmaya bir sürü çocuğa tek başına baksın bakalım bi daha böyle patır kütür yatılı geliyormu
Valla iş bana ilaç gibi geldi. İlk günler çok ağladım çalış diyenler içimden beddualar bile ettim ititraf ediyorumama oğluma karşı sabrım tavan yaptı. Sürekli kusan lokmaları ağzında tutan bir çocukla gün geçirme o kadar zormuşki ben alışmışım durumu kabullenmişim yaşamıyormuşum sadece hizmet ediyormuşum Şimdide oğlumu çok özlüyorum yanıp kavruluyorum ama akşam öyle sevişiyoruzki anlatamam :) Evde olunca insan saçma sapan ev işlerine takılıyor seni özleyip sokulan çocuğa kızıyorsun aptal bir temizlik uğruna... Şimdi öylemi. Bakıcı eve yardımcı oluyor. Çalışıyorum eve para sokuyorum diye kocam ev işlerine geri döndü ya evde oturursam korkusuna Yinede iş birikirse kadın çağırıyorum. bana sadece evladımla yuvarlanmak kalıyor. Ohhh sefam olsun para benim değilmi işi gücü başkasına yaptırırım bende babasıda bir zahmet benim maaşımdan maksimum faydalanmayıversin geriye kalanla yetinsin canım :) Birde biz oğlumuz 3 aylıkken bizi zorlayacak bir ev aldık. Ben izinde olduğum için çocuğa çıngırak bile zor alıyordum. Şimdi öyle geçen gün canım akülüğ araba çekti hop diye gittim aldım en iyisini :)
Velhasılı evde bebeğinleyken insan neden çalış dediklerini anlayamıyor sinir oluyormuş. Meğer o kadar haklılarmışki anlatamam ...
aynenkuzum benim ya çok üzülüyorum bu hallerine bizde aynı durumdayız bir adım atsın diye alkışlar tebrikler gülücükler ama yok elini bırakacağımı anladığı an popo üstü oturuyor hemen
ondan oldu büyük ihtimalle. Hep yardım ediyorum böyle ağlamasına fırsat vermiyorum unustsun diye gösteriyorum falan ama korkusunu geçirecek bi yol bulamadım dahaBenm sansim da sagmama ragmen sutumun kesilmemesydi zaten.dr bikac ay sonra kesilir dedi ama 10 ay icti sipam:)oyle avutuyorum ben de kendimi
Ilk zamanlar ay falan demssn ya ondan cekiniyo olabilir mi acaba?yardm et bence bir sure daha.emre de 7-8 adim atiyo attikca cok mutlu oluyo dustgu zaman hic tepki vermedim.kalkip devam ediyo yine.gokce korkmus sanirim.nasl bakiyo kuzum yardm bekledgi belli
Ya cok merak ediyorum disli cocuk nasil emziriliyor dislemiyor mu :)ayyy çene niz düşmüş iyice oku oku bitiremedim emzirme konusunda bende hala emziriyorum ve o ustedigi surece emzircem çünkü umut emerken o kadar keyif aliyor ki nasil esirgeyin bu halii gorupde
tatil de bizde esimle bir dakika yalniz vakut geciremedik hatta karsilikli oturup yemeği bile yiyemedik ben umutla takildim o da arkadaslari vardi onlarla takildi kardesimi de goturmedigimize pisman olduk:
Ya cok merak ediyorum disli cocuk nasil emziriliyor dislemiyor mu :)
ben şimdi bi süre ara verdim üstüne gittikçe arttı kardeşimin aldığı yürüme arkadaşını da dizlerinin üzerinde ittirmeye başladı belkide bana tepki veriyo bilmiyorum ama bişi bulursam söylerim sende söyle :))aynenyüreklendirmenin bi yolunu bulursanız bizede söyle:/
ondan oldu büyük ihtimalle. Hep yardım ediyorum böyle ağlamasına fırsat vermiyorum unustsun diye gösteriyorum falan ama korkusunu geçirecek bi yol bulamadım daha
Kendim ettim biraz çocuğa
miranın henüz dört dişi var ilk açken emdiğinde sorun yok ve sütün çok olduğu zamanlarda ama keyiflik kısma geçince yada bazen uykuya dalınca dişlediği oluyo fakat şunu anladım ki eer ben tepki vermezsem devamı gelmiyor yoksa oyun sanıp devam ediyoYa cok merak ediyorum disli cocuk nasil emziriliyor dislemiyor mu :)
Ben 5,5 ayliktan beri sagarak verdigim icin hep merak etmisimdir.Öğreniyorlar canım. Dişelerlerse meme vermeyeceğimizi anlıyorlar. Mümkün mertebe değdirmeden emiyorlar. Tabiki en tatlı haller sütler gürülken ve onlar dişsizkenki halleriydi ama bu da ayrı güzel :)
arda isiriyor ama tepkisiz kali ca devam etmiyor benm sipamin simdiki keyfi de emip emip en son bir iairik atip sonra yuzume bakip siritmak:)Ya cok merak ediyorum disli cocuk nasil emziriliyor dislemiyor mu :)
Ben 5,5 ayliktan beri sagarak verdigim icin hep merak etmisimdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?