2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
aynen rahat tatil yapmak icin istiyolar bende cocugumu birakip gitmezdim

öykü birden başladı o da dişfırçası merakı sayesinde diş fırçasını gösteriyodum karsıdan geliyodu hemen istediği sevdiği bişeyle deneyebilirsn bi de en önemlisi düştümü tepki verme ben hiç tepki vermiyorum bazen canı yanar gibi oluyo bende tepki görmeyince kalkıyo hemen başkası ay falan yapsa hemen başlıyo ağlamaya bende kızıyorum bu sefer yapmayın şöyle diye :)

Allah yardımcın olsun arkadaşım..okurken cidden bana bile bi fenalık geldi..ben tel çocuklu hâlimle bile bazen hiç kimseyi istemiyorım,tek kalmak istiyorum..senin hayli hayli hakkın..

sen yokken nasıl evine girebiliyo ya.eşim rahatsız oluyo görüşmemizi istemiyo desen anlar mı acaba. Hiç gelemem böyle insanlara.

desteginiz icin hepinize tesekkur ederim kizlar resmen ustumuzde kara bulutlar dolasiyor ne oluyor anlamiyorum esim bugun eve geldi diger arabayi kapinin onune park etmis yan apartmana nakliye arabasi gelmis bizim kapinin onu yokus kapiya geldiler frenler tutmuyor arabaya carpabilir alin arabayi dediler esim carpsa hic sasirmam dedi kizim sabaha kadar agladi esimle oturduk sabaha kadar uyku da tutmadi esim hic uyumadi ben sabah yattim esime dedim bir kuzu keselim kan akitalim dedim kesecek artik bununla biter insallah hersey komsu konusunu anneme soylwdim annem cok kizdi ne ayip olur mu oyle sey swn yokken nasil evine girer dedi diyecek sey bulamiyorum kv bende ona hic deginmeyeyim

Kizlar dunden beri pek okuyamiyorum kafam cok karisikti kusura bakmayin bugun daha iyiyim kizim dun hic yememisti birsey bugun biraz yedi cok sukur annemle konustuk yigenim normalde istahlidir o da birsey yemiyormus aglama krizine girmis sabah annem sicaktan diyor bilmiyorum dr gotursem mi birsey mi var diye dusunuyordum ama bekleyeyim bakalim istahsizlik uyumama disinda bir problem yok simdilk

canım gerçekten bi kan akıtmak bi sadaka vermek falan ii gelebiliyor maşallah üç güzel çocuk güzel bi evlilik nazara da gelmiş olabilirsiniz.
doktor konusuna gelince bende bekle derim forumda genel olarak çoğu bebiş iştahsız ki biz bile öyleyiz valla canım su dışında bişi istemiyo o kadar sıcak ki doktorlar ekstra pimpirikleniyor sonra yok siz bana onu demediniz bunu istemediniz olmasın diye bi sürü test yapıyolar ececim maşallah normalde ayıyla uyumlu bi bebek o yüzden bi kaç günlük ya da haftalık iştahsızlıkla çok sıkıntı olmaz sanki ki diş dönemleri de sıcaklar birleşti kuzuların onun etkisi büyük

Kedim kv bendeyken bir yere gitsem hemen mirin kirin ediyor birgun yine pat diye gelip kalmisti bizde iki gun sonra tatile gidecektik alisverise gitmemiz gerekiyordu esimde evdeydi surat bir karis oldu niye gidiyorsuniz ben duramam tek basima vs esim yalvar yakar buyuk oglumu yaninda birakti geldigimizde yine bir karis surat nerede kaldiniz diye hayatta evde durup bakmaz cocuklara

Ben ne şanssız bir kadınım yaaa! Geçen yıl doğum yaptığım için tatile gidememiştik. Bu yılı iple çektik. Önce iş yerinde cumartesi nöbeti patladı kimseyle değişemedim. Şimdide regl oldum Salı günü tatile gitmeye karar verdik. Delireceğim!!! (Allah başka dert vermesin tabiki ama şansızlığıma da kızıyorum)

Evet canim sicak ve dis etkisi sanirim bezelyeyi seviyor bugun yaptim yedi dun sadece bir yumurta yedi insallah gecicidir

Evet canim sicak ve dis etkisi sanirim bezelyeyi seviyor bugun yaptim yedi dun sadece bir yumurta yedi insallah gecicidir

Töbe ya tam dayaklık desene. Ben olsam garanti o zaman gelme bende sana bakamam 4. çocuğum gibi derdim...

Vallahi canim 3 cocukla ben bile calismayo dusunuyorum Ece 4 yasina gelsin bizim is yerinde calismayi dusunuyorum esim hep soylerdi bana da ben istemiyordum bizim is yerinde calismayi ama yok bir kadin eli deymesi lazim oraya bir de surekli evde olmak sıkıyor insani ogullarim o zamana iyice buyur Ece yide krese veririm diye dusunuyorum

Töbe ya tam dayaklık desene. Ben olsam garanti o zaman gelme bende sana bakamam 4. çocuğum gibi derdim...
Aynen canim sabah uyurken 3 defa yatak odama daldi ben kisa sort ve atletteydim simdi de cocugu uyutuyorum gelmis neredesin sen diyor bir de kulaklari duymuyor sadece hist yapiyorum gidiyor odadan

Canım bence de sıcak ya da diştir. Azad da bi hafta on gün böyleydi ardından 7. Dişi geldi. Sıcak da öyle fena ki oğlum şaka maka memeyi bıraktı, yapışıp ılık sütü emmek işine gelmedi heralde. Hala arada elini sokup yokluyor ve hemen geri çekiliyor.
Kv komşu kazalar vallahi nazar sizinki

Aynen canim sabah uyurken 3 defa yatak odama daldi ben kisa sort ve atletteydim simdi de cocugu uyutuyorum gelmis neredesin sen diyor bir de kulaklari duymuyor sadece hist yapiyorum gidiyor odadan

Bu kayınvalideler neden böyle oluyor anlamıyorum gerçekten. Bende benimkiyle konuşmamaya başladım. Herkes olmaz öyle şey dedi ama çokta güzel oluyormuş valla sırtımdan öyle ağır bir yük kalktıki anlatamam ama benimki çoook ileri gitti. Hiç konuya girmiyorum çünkü saatlerce yazsam yaptığı en terbiyesiz şeyleri bile yazmaya yetişemem. Ben doğum yaparken sancı çekerken bile hastanede bas bas bağırıp bizi rezil ediyordu düşün artık... Şimdi kendi kayınvalidesi çok hasta. Kadın Allah uzun ömürler versin ama iyi değil. Bir kap yemek koymuyormuş kadına. Konu komşu yemek getiriyormuş. Birde görseniz nasıl saf taklidi yapıyor inanamazsınız. Ama ben onun nasıl bir şeytan olduğunu anladım. Artık yuvamdan uzak durmak zorunda. Oğlu istiyorsa gider görüşür benden uzak olsun...

ya kötü olmuş ama salıya kadar regl etkisi azalır heralde bide bende öyle şanssızımdır ki bu konularda ayın 15nde tatile gidicez bir seneye olmayıp o gün veya orda regl olursam hiç şaşırmıcam

ya kötü olmuş ama salıya kadar regl etkisi azalır heralde bide bende öyle şanssızımdır ki bu konularda ayın 15nde tatile gidicez bir seneye olmayıp o gün veya orda regl olursam hiç şaşırmıcam

Sorma ya canım kötü oldu. Aslında cumartesi gidecektik nöbeti duyunca pazar dedik regl oldum salıya aldık birşey daha olursa iznimi iptal edicem hepimiz kurtulucaz

Canim Ece 7.disini yeni cikardi gecen gun alt taraf kabarikti ama gostermiyor bakamiyorum Ece de memeye sardi iyice regl donemindeyim arti stres istahimda yok pek sutum cok azaldi su iciyorum bol bol esimde nazara geldik dedi kendi aramizda da gerildik tarismalar oldu zaten canim ama esimde ben de uzatmiyoruz huzursuzluk daha da kotu yapiyor boyle zamanda cozumler ariyoruz arabasiz olunca isler yurumuyor magduriyetimizi gidermeye calisiyoruz
canim ya hastanede mi inanmiyorum hic olacak sey mi eger zarar veriyorsa evliliginize size iyisini yapmissin o yasli teyzeye de uzuldum canim Allah yardimcisi olsun

Kizlar dun hani manyak komsu geldi ya onun oglu 3 aylik ayagindaydi Ece yaklasti isaret parmagiyla bebegi gosterdi miyav demeye basladi ama ust uste geliyor gidiyor gulerek gosterip miyav diyor annesi sen benim aslanimi miyavmi yaptin dedi ben de guldum ama Ece dwvam ediyor kadinin surati bozuldu artik o derece:))

Aaaah yavrum çok tatlı yaaa..Yiyebilir miyim? Maşallah..
Emin ol zamanı var ve o zaman geldiği an kendiliğinden olucak..O neyi nasıl isterse öyle yap..Tut diyorsa tut,istediği yere götür cesaretlensin..Zaten şu an 4-5 adım kendi atıyorsa farketmeden,aslında yapabiliyordur..Cesarete güvene ihtiyacı var..Ama nacizane tavsiyem zorlama ve baskı uygulama..

Canim ben de internette baktim tamponlar varmis hic kullanmadim ben ama kullananlari okudum gecormiyormus etkisi azalirsa kullanabilirsin bizde bir ay sonra gitcez benimde regl donemime geliyordu ama iki aydir kayiyor tarih gelince hemen olcam sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…