aynen rahat tatil yapmak icin istiyolar bende cocugumu birakip gitmezdimtatil konusunda benim eşimin teklifi de şöyleydi söyleyelim annen de gelsin çok yoruldu tatil yapmış olur hem arada miraya bakar bizde beraber bişiler de yapabiliriz bana da mantıklı geldi tabi belki kendi annem olduğu için teklif ettim ısrar da ettim istemedi siz baş başa gidin hem benimde işlerim var onlara bakarım dedi
şimdi eşim diyoki arkadaşlarının hep ya anneleri ya kv leri beraber gitmiş tatile başka türlü tatil olmuyomuş yani erkeklerin bu teklifteki amacı biraz da çocuğu satma eşle eskisi gibi keyfe bakma ruh hali çocuk olduğunda hayatlarında çok az şey değiştiği için tatil de değişmesin diye bekliyolar heralde
öykü birden başladı o da dişfırçası merakı sayesinde diş fırçasını gösteriyodum karsıdan geliyodu hemen istediği sevdiği bişeyle deneyebilirsn bi de en önemlisi düştümü tepki verme ben hiç tepki vermiyorum bazen canı yanar gibi oluyo bende tepki görmeyince kalkıyo hemen başkası ay falan yapsa hemen başlıyo ağlamaya bende kızıyorum bu sefer yapmayın şöyle diye :)Eki Görüntüle 1595531
İnanır mısınız pencerenin önünden koltuğa geçemediği için ağlıyo. Geçir diye. Çok korkuyo ben nasıl yüreklendircem bu çocuğu bilemedim. Hiç öyle düşmesi falanda olmadı.
Annecim yapabilirsin diye defalarca gösterdim aferinler öpücükler havada uçuşuyo ama şu ufacık yeri geçemiyo.
Bıraktığımı farketmemişse 4-5 adım atıyo. Ama farkettiği an ağlamaya bağırmaya başlıyo.
Allah yardımcın olsun arkadaşım..okurken cidden bana bile bi fenalık geldi..ben tel çocuklu hâlimle bile bazen hiç kimseyi istemiyorım,tek kalmak istiyorum..senin hayli hayli hakkın..
Çok geçmiş olsun Allah arabadakileri korumuş neyseki. Üzülmemeye çalış diycem ama canım elde değil tabi.bide bi gün içinde hepsi üst üste gelmiş haddini bilmez komsunda bunca can sıkıcı olayın arasında tatil derdindemi bu kadın gerçekten sorunlu belli insanda biraz utanma olur ya.tekrar çok geçmiş olsun. allah bi kapıyı kaparken bi kapıyı acarmis her şerrin arkasından bi Hayır varmış bunları düşünmeye çalışip sabrini korumaya çalış canım.
sen yokken nasıl evine girebiliyo ya.eşim rahatsız oluyo görüşmemizi istemiyo desen anlar mı acaba. Hiç gelemem böyle insanlara.
fotoğraf makinesi tek kelimeyle müthiş canım telefondan sonra acayip kaliteli geldi çekimler ama makineyi tam kapasiteyle kullanmak için gerçekten kurs şart ben bi kaç tane araştırdım 450-500 civarı fiyatlarda olanlardan temel eğitim seviyesinde ama cumartesi ve en az 4-5 saat vaktimi alacak gibi henüz miradan bu vakti kısmak istemiyorum zaten bi haftasonumuz var o yüzden erteledim otomatik ve sürekli çekim modunda kullanıyorum sadece mercek ayarını iyi yapmak gerekiyor yine de hala telefonu daa çok kullanıyorum hem alışkanlık hemde ayar gerekmiyor çat çat çekiyorum bide makine miranın acayip ilgisini çekiyo ona doğru kalkıyo falan fashion çekimlerimizdekullanamıyorum.. makineyle çekincede sonrasında filtreye ihtiyaç olmuyo direk çektiğin haliyle kullan :) he üşendiğim nokta makineden bilgisayara ordan telefona atmak var bide
bu arada mirada jetonla çalışan oyuncaklara bayılıyo parkta bir kaç tane var 1 liraya eskiden bi kez istiyodu şimdi iki olmadan inmiyor yüz versek üçüde isticek durumda
yok canım henüz deneyemedim cesaret edemedim yat kalk olurum diye malum iş var bu akşam denemeyi düşünüyorum bakalım bizde de işe yararsa süper olur
ah canım ya hepsi üst üste gelmiş gerçekten zaten senin üç çocuğun ve eşin var onlarla ilgileniyosun birde ektra çıkan bu olaylar bunaltmaz mı seni çok normal insanların daha duyarlı olması için bişi yapamamk çok kötü
sinirden öyle gelmiştir sana kuzum yok olmasa daha çok dertlenirsin hepimiz başka şeylerden dertleniyoruz allah daha büyük sorunlardan korusun
belki sıcaktan bunalmıştır oda canım bu sıralar doğru dürüst uyuyamıyor çocuklar
bence kararlı tavrınla ve derdini anlatmakla iyi yapmışsın zaten benim kafamda çizdiğim apriori tam olarak böyle biri ne istediğini bilen kendinden emin sen böyle yavaş yavaş eskiye döndükçe eşinde eskiye dönecek kelebek etkisi bi yer de birde adli tatil sonrası ufakta olsa işe döneceksen ki çok iyi bi karar aldığını düşünüyorum inan çok ii gelecek evet elbette kuzuyla geçirilen vakit çok değerli başta alışırken zorlanılıyor ama sosyalleşmek işle uğraşmak da bi yerde terapi gibi
desteginiz icin hepinize tesekkur ederim kizlar resmen ustumuzde kara bulutlar dolasiyor ne oluyor anlamiyorum esim bugun eve geldi diger arabayi kapinin onune park etmis yan apartmana nakliye arabasi gelmis bizim kapinin onu yokus kapiya geldiler frenler tutmuyor arabaya carpabilir alin arabayi dediler esim carpsa hic sasirmam dedi kizim sabaha kadar agladi esimle oturduk sabaha kadar uyku da tutmadi esim hic uyumadi ben sabah yattim esime dedim bir kuzu keselim kan akitalim dedim kesecek artik bununla biter insallah hersey komsu konusunu anneme soylwdim annem cok kizdi ne ayip olur mu oyle sey swn yokken nasil evine girer dedi diyecek sey bulamiyorum kv bende ona hic deginmeyeyimÇok mantıklı olmuş ama bence. Benimkide eğilip havuzdan su içiyor o yüzden bu simitten vazgeçmiştim şimdi bir de böyle deneyeyim bakalım :)
Bizimki neden bilmiyorum onu 6 aylıktan beri çok sık yapıyor. Bir ara komple unutmuştu şimdi yine dadandı. Bakıcımız oğlum öyle yapınca Deniz Hanııım gözünüz aydın yine misafir geliyor hem de yatılı der gülüşürüz. Eskiler öyle derlermiş :) Küçükken öyle durunca babası takla attırırdı ama şimdi koca dana oldular attıramıyo :)
Canım ben en doğrusunu her annenin kendi yavrusuna göre kendinin bilip uyguladığını düşünüyorum. Sosyal bilimler bunlar neticede ne okuduğun görüş ispatlanmış oluyor ne de karşı görüş :) O nedenle ben hiç takılmıyorum bunlara. Okulda öğrendiğimiz herkes tarafından kabul görmüş bazı temel şeyler vardı sadece o kunularda esnemiyorum. Onun dışında gönlüm ne isterse onu yapıyorum ohhh sefamız olsunİsterse o gece onunla yatıyorum bazen kocamla yatıyorum ay 7 kocalı hürmüs gibi giiit gellll bütün gece Bir de bu söylediğim nolur lütttfen özellikle rica ediyorum yanlış anlaşılmasın ama Adem Güneş'in bilimine siyasi görüşü fazlasıyla yansıyor. Ne yalan söyleyeyim çoğu konudas beyin yıkamaya yönelik davranıyor. Literatürde olmayan şeyleri sanki varmış gibi iletiyor ve bunu kesinlikle siyasi amaçla yaptığını anlayabiliyorum. Görüşlerinin bazıları çok güzel ve kesinlikle katılıyorum ama çocuklar ile ilgili olan şeyler sadece çocuklarla ilgili kalmalı. Bu şekilde kötüye kullanılmamalı...
Benim oğlumda kolikti sallamayacağım diye ruh hastası gibi direndim neden o kadar inada bindirdiysem artık bende şaşırıyorum şimdi :) O zaman için çok zor olmuştu ama şimdi biraz meyvesini toplamadık diyemiycem. Tabiki tek başına uyuyamıyor hala ama yanına uzanınca sarılıp yatıyor :)
Canım sizin doğal olarak sinirleriniz çok yıprandı insanlarda destek olacaklarına inadına üstünüze geliyor. Acaba bi akşam çocukları bırakıp başbaşa bi yemek bi sinema vs. ne bileyim nefes aldırtıcak bir şey mi yapsanız. Madem kv çok meraklı sana dadanmaya bir sürü çocuğa tek başına baksın bakalım bi daha böyle patır kütür yatılı geliyormu
Valla iş bana ilaç gibi geldi. İlk günler çok ağladım çalış diyenler içimden beddualar bile ettim ititraf ediyorumama oğluma karşı sabrım tavan yaptı. Sürekli kusan lokmaları ağzında tutan bir çocukla gün geçirme o kadar zormuşki ben alışmışım durumu kabullenmişim yaşamıyormuşum sadece hizmet ediyormuşum Şimdide oğlumu çok özlüyorum yanıp kavruluyorum ama akşam öyle sevişiyoruzki anlatamam :) Evde olunca insan saçma sapan ev işlerine takılıyor seni özleyip sokulan çocuğa kızıyorsun aptal bir temizlik uğruna... Şimdi öylemi. Bakıcı eve yardımcı oluyor. Çalışıyorum eve para sokuyorum diye kocam ev işlerine geri döndü ya evde oturursam korkusuna Yinede iş birikirse kadın çağırıyorum. bana sadece evladımla yuvarlanmak kalıyor. Ohhh sefam olsun para benim değilmi işi gücü başkasına yaptırırım bende babasıda bir zahmet benim maaşımdan maksimum faydalanmayıversin geriye kalanla yetinsin canım :) Birde biz oğlumuz 3 aylıkken bizi zorlayacak bir ev aldık. Ben izinde olduğum için çocuğa çıngırak bile zor alıyordum. Şimdi öyle geçen gün canım akülüğ araba çekti hop diye gittim aldım en iyisini :)
Velhasılı evde bebeğinleyken insan neden çalış dediklerini anlayamıyor sinir oluyormuş. Meğer o kadar haklılarmışki anlatamam ...
canım gerçekten bi kan akıtmak bi sadaka vermek falan ii gelebiliyor maşallah üç güzel çocuk güzel bi evlilik nazara da gelmiş olabilirsiniz.Kizlar dunden beri pek okuyamiyorum kafam cok karisikti kusura bakmayin bugun daha iyiyim kizim dun hic yememisti birsey bugun biraz yedi cok sukur annemle konustuk yigenim normalde istahlidir o da birsey yemiyormus aglama krizine girmis sabah annem sicaktan diyor bilmiyorum dr gotursem mi birsey mi var diye dusunuyordum ama bekleyeyim bakalim istahsizlik uyumama disinda bir problem yok simdilk
Evet canim sicak ve dis etkisi sanirim bezelyeyi seviyor bugun yaptim yedi dun sadece bir yumurta yedi insallah gecicidircanım gerçekten bi kan akıtmak bi sadaka vermek falan ii gelebiliyor maşallah üç güzel çocuk güzel bi evlilik nazara da gelmiş olabilirsiniz.
doktor konusuna gelince bende bekle derim forumda genel olarak çoğu bebiş iştahsız ki biz bile öyleyiz valla canım su dışında bişi istemiyo o kadar sıcak ki doktorlar ekstra pimpirikleniyor sonra yok siz bana onu demediniz bunu istemediniz olmasın diye bi sürü test yapıyolar ececim maşallah normalde ayıyla uyumlu bi bebek o yüzden bi kaç günlük ya da haftalık iştahsızlıkla çok sıkıntı olmaz sanki ki diş dönemleri de sıcaklar birleşti kuzuların onun etkisi büyük
Evet canim sicak ve dis etkisi sanirim bezelyeyi seviyor bugun yaptim yedi dun sadece bir yumurta yedi insallah gecicidircanım gerçekten bi kan akıtmak bi sadaka vermek falan ii gelebiliyor maşallah üç güzel çocuk güzel bi evlilik nazara da gelmiş olabilirsiniz.
doktor konusuna gelince bende bekle derim forumda genel olarak çoğu bebiş iştahsız ki biz bile öyleyiz valla canım su dışında bişi istemiyo o kadar sıcak ki doktorlar ekstra pimpirikleniyor sonra yok siz bana onu demediniz bunu istemediniz olmasın diye bi sürü test yapıyolar ececim maşallah normalde ayıyla uyumlu bi bebek o yüzden bi kaç günlük ya da haftalık iştahsızlıkla çok sıkıntı olmaz sanki ki diş dönemleri de sıcaklar birleşti kuzuların onun etkisi büyük
Kedim kv bendeyken bir yere gitsem hemen mirin kirin ediyor birgun yine pat diye gelip kalmisti bizde iki gun sonra tatile gidecektik alisverise gitmemiz gerekiyordu esimde evdeydi surat bir karis oldu niye gidiyorsuniz ben duramam tek basima vs esim yalvar yakar buyuk oglumu yaninda birakti geldigimizde yine bir karis surat nerede kaldiniz diye hayatta evde durup bakmaz cocuklara
Vallahi canim 3 cocukla ben bile calismayo dusunuyorum Ece 4 yasina gelsin bizim is yerinde calismayi dusunuyorum esim hep soylerdi bana da ben istemiyordum bizim is yerinde calismayi ama yok bir kadin eli deymesi lazim oraya bir de surekli evde olmak sıkıyor insani ogullarim o zamana iyice buyur Ece yide krese veririm diye dusunuyorumemzirme konusunda bana da yapti kv sutun az heralde gazi olunca sutun yaramiyo falan filan is konusunda bende katiliyorum birakcak kimsem olsa kesin calisirdim ben 3 senesir calisiyodum isi biraktim mecburen evlenince ustune hamile kaldim simdi 3 yasi bekliyorum öykü krese ben ise ins
Aynen canim sabah uyurken 3 defa yatak odama daldi ben kisa sort ve atletteydim simdi de cocugu uyutuyorum gelmis neredesin sen diyor bir de kulaklari duymuyor sadece hist yapiyorum gidiyor odadanTöbe ya tam dayaklık desene. Ben olsam garanti o zaman gelme bende sana bakamam 4. çocuğum gibi derdim...
Canım bence de sıcak ya da diştir. Azad da bi hafta on gün böyleydi ardından 7. Dişi geldi. Sıcak da öyle fena ki oğlum şaka maka memeyi bıraktı, yapışıp ılık sütü emmek işine gelmedi heralde. Hala arada elini sokup yokluyor ve hemen geri çekiliyor.Kizlar dunden beri pek okuyamiyorum kafam cok karisikti kusura bakmayin bugun daha iyiyim kizim dun hic yememisti birsey bugun biraz yedi cok sukur annemle konustuk yigenim normalde istahlidir o da birsey yemiyormus aglama krizine girmis sabah annem sicaktan diyor bilmiyorum dr gotursem mi birsey mi var diye dusunuyordum ama bekleyeyim bakalim istahsizlik uyumama disinda bir problem yok simdilk
Aynen canim sabah uyurken 3 defa yatak odama daldi ben kisa sort ve atletteydim simdi de cocugu uyutuyorum gelmis neredesin sen diyor bir de kulaklari duymuyor sadece hist yapiyorum gidiyor odadan
ya kötü olmuş ama salıya kadar regl etkisi azalır heralde bide bende öyle şanssızımdır ki bu konularda ayın 15nde tatile gidicez bir seneye olmayıp o gün veya orda regl olursam hiç şaşırmıcamBen ne şanssız bir kadınım yaaa! Geçen yıl doğum yaptığım için tatile gidememiştik. Bu yılı iple çektik. Önce iş yerinde cumartesi nöbeti patladı kimseyle değişemedim. Şimdide regl oldumSalı günü tatile gitmeye karar verdik. Delireceğim!!! (Allah başka dert vermesin tabiki ama şansızlığıma da kızıyorum)
ya kötü olmuş ama salıya kadar regl etkisi azalır heralde bide bende öyle şanssızımdır ki bu konularda ayın 15nde tatile gidicez bir seneye olmayıp o gün veya orda regl olursam hiç şaşırmıcam
Canim Ece 7.disini yeni cikardi gecen gun alt taraf kabarikti ama gostermiyor bakamiyorum Ece de memeye sardi iyice regl donemindeyim arti stres istahimda yok pek sutum cok azaldi su iciyorum bol bol esimde nazara geldik dedi kendi aramizda da gerildik tarismalar oldu zaten canim ama esimde ben de uzatmiyoruz huzursuzluk daha da kotu yapiyor boyle zamanda cozumler ariyoruz arabasiz olunca isler yurumuyor magduriyetimizi gidermeye calisiyoruzCanım bence de sıcak ya da diştir. Azad da bi hafta on gün böyleydi ardından 7. Dişi geldi. Sıcak da öyle fena ki oğlum şaka maka memeyi bıraktı, yapışıp ılık sütü emmek işine gelmedi heralde. Hala arada elini sokup yokluyor ve hemen geri çekiliyor.
Kv komşu kazalar vallahi nazar sizinki
canim ya hastanede mi inanmiyorum hic olacak sey mi eger zarar veriyorsa evliliginize size iyisini yapmissin o yasli teyzeye de uzuldum canim Allah yardimcisi olsunBu kayınvalideler neden böyle oluyor anlamıyorum gerçekten. Bende benimkiyle konuşmamaya başladım. Herkes olmaz öyle şey dedi ama çokta güzel oluyormuş valla sırtımdan öyle ağır bir yük kalktıki anlatamam ama benimki çoook ileri gitti. Hiç konuya girmiyorum çünkü saatlerce yazsam yaptığı en terbiyesiz şeyleri bile yazmaya yetişemem. Ben doğum yaparken sancı çekerken bile hastanede bas bas bağırıp bizi rezil ediyordu düşün artık... Şimdi kendi kayınvalidesi çok hasta. Kadın Allah uzun ömürler versin ama iyi değil. Bir kap yemek koymuyormuş kadına. Konu komşu yemek getiriyormuş. Birde görseniz nasıl saf taklidi yapıyor inanamazsınız. Ama ben onun nasıl bir şeytan olduğunu anladım. Artık yuvamdan uzak durmak zorunda. Oğlu istiyorsa gider görüşür benden uzak olsun...
Eki Görüntüle 1595531
İnanır mısınız pencerenin önünden koltuğa geçemediği için ağlıyo. Geçir diye. Çok korkuyo ben nasıl yüreklendircem bu çocuğu bilemedim. Hiç öyle düşmesi falanda olmadı.
Annecim yapabilirsin diye defalarca gösterdim aferinler öpücükler havada uçuşuyo ama şu ufacık yeri geçemiyo.
Bıraktığımı farketmemişse 4-5 adım atıyo. Ama farkettiği an ağlamaya bağırmaya başlıyo.
Canim ben de internette baktim tamponlar varmis hic kullanmadim ben ama kullananlari okudum gecormiyormus etkisi azalirsa kullanabilirsin bizde bir ay sonra gitcez benimde regl donemime geliyordu ama iki aydir kayiyor tarih gelince hemen olcam sanirimya kötü olmuş ama salıya kadar regl etkisi azalır heralde bide bende öyle şanssızımdır ki bu konularda ayın 15nde tatile gidicez bir seneye olmayıp o gün veya orda regl olursam hiç şaşırmıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?